Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Rece Roy da razmislja o Milneru na poziciji desnog beka. I like that. Mozda ga vec sutra stavi na tu poziciju.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Po meni puni pogodak od one propalice Glena je sigurno bolji, a on je konjina prava tako da bi mogo bit dobar bek 
Od Glena je bolji u napadu, a u odbrani nije tesko biti bolji od njega. Jedino me brine to sto Milner cesto ulazi u sredinu i kad igra krilo.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
šta dušmani uradiše od onog Richardsa iz shity-a..ccc..momčiluk je bio tenk kog je samo trebalo usmjeravat u pravom smjeru...mada ima još nade pošto je 88-mo godište
A.F.C. Bournemouth!
Ljudi, ipak je to Roy.Teško da će s tako ofanzivnim bekom krenuti protiv Italije i Urugvaja. Jones ili Smalling for the win! 
LUHG!
Ma Milner je trkac, moze sve da igra, ne mora on puno u napadu, koliko u odbrani mora da radi, levo ce Baines vise ici u napad od njega, valja na toj strani gde je Milner staviti Sterlinga, dodatno bi osnazio odbranu na toj strani.
Rooney na treningu bio levo krilo, i to ce kao sutra igrati.
Rooney na treningu bio levo krilo, i to ce kao sutra igrati.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rooney ide na krilo, Barkley u sredinu, Ox na drugo krilo, Lambert u napad, testira malo Woy 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Protiv Italije, Milner jedno, a Welbz drugo krilo. Naravno, dvojac u sredini će činiti Gerrard i Lampard. Good old Woy.rio_Ferdy88 je napisao/la:Rooney ide na krilo, Barkley u sredinu, Ox na drugo krilo, Lambert u napad, testira malo Woy
LUHG!
Da se ja pitam, Barkley bi mi i ostao u sredini, pored Henda i Stivija, neka skauzeri drze vezu, a Rooneya ako sutra lose odigra bi lagano poslao na klupu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma Rooney nije fit još 100%, zato je i odigrao onako, treba njemu malo više dok ne uđe u pravu formu. Ne može bez scumovaca jbgParadajz je napisao/la:Da se ja pitam, Barkley bi mi i ostao u sredini, pored Henda i Stivija, neka skauzeri drze vezu, a Rooneya ako sutra lose odigra bi lagano poslao na klupu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I ja da se pitam, ne bih nikad stavio Stivena. Tako isto važi i za tebe i tvoje mišljenje o stavljanju najboljeg igraca Engleske na klupu. I ovako su tanki, sad trebaju izmišljati toplu vodu i stavljati najboljeg igraca na klupu. Ne budali molim te.Paradajz je napisao/la:Da se ja pitam, Barkley bi mi i ostao u sredini, pored Henda i Stivija, neka skauzeri drze vezu, a Rooneya ako sutra lose odigra bi lagano poslao na klupu.
Rooney je trenutno..ponavljam TRENUTNO, miljama daleko od "najboljeg igrača Engleske"...to je bar svima jasno...
A.F.C. Bournemouth!
Ko je boljirambo16 je napisao/la:Rooney je trenutno..ponavljam TRENUTNO, miljama daleko od "najboljeg igrača Engleske"...to je bar svima jasno...
pitanje je "ko je lošiji"..lakše bih ti na to odgovorio...Belmin6 je napisao/la:Ko je boljirambo16 je napisao/la:Rooney je trenutno..ponavljam TRENUTNO, miljama daleko od "najboljeg igrača Engleske"...to je bar svima jasno...
A.F.C. Bournemouth!
De ti meni odgovori ko je to "miljama" bolji od Rooneya ? Hajde, lahko je lupiti glupost, a nigdje argumenta..rambo16 je napisao/la:pitanje je "ko je lošiji"..lakše bih ti na to odgovorio...Belmin6 je napisao/la:Ko je boljirambo16 je napisao/la:Rooney je trenutno..ponavljam TRENUTNO, miljama daleko od "najboljeg igrača Engleske"...to je bar svima jasno...
Gerard,Barkley,Sturridge...ovi igrači su trenutno 3 levela iznad Rooney-a...o čemu ba mi pričamo....Rooney je protekle sezone bio jedan od odrona...to je činjenica i to nije glupostBelmin6 je napisao/la: De ti meni odgovori ko je to "miljama" bolji od Rooneya ? Hajde, lahko je lupiti glupost, a nigdje argumenta..
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno je Sturridge u najboljoj formi što se tiče Engleske.
Cahilla slobodno tu ubacite
Da, njega sam skroz zaboravio.soxx je napisao/la:Cahilla slobodno tu ubacite
Po cemu Barkley ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.