KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
Ako želimo pobedu u Moskvi moramo odigrati utakmicu sezone... Fali nam startni plej i to je već u startu ogroman minus...Moramo kontrolisati skok,Gagić pre svih mora dobro pod košem kontrolisati jake Ruse.... Ne smemo dozvoljavati lagane poene,jednostavno moram mladošću 40 minuta naterati Armejce da trče,jer takva igra zasigurno im ne odgovara... Videćemo koliko može Gordon,te kako će se Gordić snaći,iskreno želim da drugu pobedu ostvarimo već sada i time i definitivno spustimo taj pritisak pred Ritas..... U svakom slučaju nije pitanje života i smrti i to je najbitnije,verujem da su momci silno motivisani kao i uvek i da mogu do čuda.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
slabo igramo,previše lopti gubimo... Gordić slab,već je 5 napada usrao najmanje.... 
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Dok je Nemanja bio u igri i mi smo bar imali neku igru... Bez njega u drugom poluvremenu ovo ni na šta ne liči...Dubravko je napisao/la:slabo igramo,previše lopti gubimo... Gordić slab,već je 5 napada usrao najmanje....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Evo na ovom portalu pročitah Duletovu izjavu. Ona na kvalitetan način govori o glavnom uzroku ove očajne partije i poraza.... Nismo imali pleja,nažalost živa istina! Leovo odsustvo se itekako osetilo,tim pre je i CSKA lagano došao do pobede... Želim verovati kako Gordić nije imao dovoljno vremena da neke osnove shvati i uklopi se sa ostastkom ekipe,bio je očajan.... Šta tek reći o Anđušiću frajer je evidentno u teškom tripu a kojekakvi sportski novinari mu podižu cenu iz dana u dan pričom kako je u drugom planu,večeras je imao odličnu priliku da pokaže koliko može, pokazao je jedno veliko NIŠTA!
Zaslužena pobeda CSKA, nama predstoji velika borba sa Ritasom u Pioniru,pobeda je jedini imperativ jer više nema praštanja......
Zaslužena pobeda CSKA, nama predstoji velika borba sa Ritasom u Pioniru,pobeda je jedini imperativ jer više nema praštanja......
Slaba igra i na kraju ništa sem ubedljivog poraza se i nije moglo očekivati,nadam se da će Vesterman moći igrati protiv Cedevite za vikend,jer bez njega dostao smo tanji na poziciji jedan....
Barca dobila Ritas 24 razlike,večeras igraju Besikstas i Brose.
Barca dobila Ritas 24 razlike,večeras igraju Besikstas i Brose.
Vesterman igra protiv Cedevite 
Bamberg izgubio od Bešiktaša.
Pa imao je Brose šansu, u prvom poluvremenu, vodili su čak 12, ali sudija je svirao jednu glupu namjernu protiv domaćina, oni se naljutili, publika uspalila i to je bilo to...Dubravko je napisao/la:Vesterman igra protiv Cedevite
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kurtis odigrao momački za Partizan....
Što se nas tiče bitno je dobit Ritas sa 8+ za početak,postoji opcija po kojoj bi ako se to desi,a onda Ritas kući dobije Bamberg bila dovoljna i minimalna pobjeda protiv Brosea.....
Naravno prvo protiv Cedevite treba dokazati i pokazati ko je najbolji tim regiona za ovu godinu.....
Što se nas tiče bitno je dobit Ritas sa 8+ za početak,postoji opcija po kojoj bi ako se to desi,a onda Ritas kući dobije Bamberg bila dovoljna i minimalna pobjeda protiv Brosea.....
Naravno prvo protiv Cedevite treba dokazati i pokazati ko je najbolji tim regiona za ovu godinu.....
$ $ ' са $, " је $ & $ ' ' $ гарантује $ $ то прво '... $ " " пута " &,? по " & ростер,? су & " ? вјероватно $ & " $ " " ".... $ нас - " ' " $ је " $ - " " све $ остваре $.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Cedevita jeste dobra ekipa,ali mene uopšte nisu fascinirali igrama...Sa tolikim budžetom mogli su napraviti dosta jači tim..Realno,mi jesmo mlađi i neiskusniji ali smo bolji kao tim od Praška...Otišao im je Božo,i ja ne sumnjam u 8 pobjedu Partizana....Šta je sa Bogdanom,uopšte mi se ne sviđa ovoliko odsustvo?GT1970 je napisao/la:$ $ ' са $, " је $ & $ ' ' $ гарантује $ $ то прво '... $ " " пута " &,? по " & ростер,? су & " ? вјероватно $ & " $ " " ".... $ нас - " ' " $ је " $ - " " све $ остваре $.
Mens sana in corpore sano.
djoleprijedor je napisao/la:Cedevita jeste dobra ekipa,ali mene uopšte nisu fascinirali igrama...Sa tolikim budžetom mogli su napraviti dosta jači tim..Realno,mi jesmo mlađi i neiskusniji ali smo bolji kao tim od Praška...Otišao im je Božo,i ja ne sumnjam u 8 pobjedu Partizana....Šta je sa Bogdanom,uopšte mi se ne sviđa ovoliko odsustvo?GT1970 je napisao/la:$ $ ' са $, " је $ & $ ' ' $ гарантује $ $ то прво '... $ " " пута " &,? по " & ростер,? су & " ? вјероватно $ & " $ " " ".... $ нас - " ' " $ је " $ - " " све $ остваре $.
Što se Bogdanovića tiče,to je takva vrsta povrijede koja se mora sanirati,jer i najmanji pokret neželjen može stvoriti komplikaciju.... kod mladih igrača je itekako bitno da zaliječe što bolje istu...
Pobjeđujemo hr državni projekat.... .
Kakva antikosarka. 
Gordic trica i ukradena, 46-46.
Gordic trica i ukradena, 46-46.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Milosavljevic trica i jos dva bacanja, najveca prednost za Partizan, +5.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
? " ? на & $ је оно % се ".
" $ ?," &,$ " $ " $ су $ ¥ $,' %....
" ' $ " стварно ? ? $ $ $ " са "... " $ ? ? " $.....
" $ ?," &,$ " $ " $ су $ ¥ $,' %....
" ' $ " стварно ? ? $ $ $ " са "... " $ ? ? " $.....
cedevita je jedini klub koji se finansira isklucivo privatnim novcemDubravko je napisao/la:djoleprijedor je napisao/la:Cedevita jeste dobra ekipa,ali mene uopšte nisu fascinirali igrama...Sa tolikim budžetom mogli su napraviti dosta jači tim..Realno,mi jesmo mlađi i neiskusniji ali smo bolji kao tim od Praška...Otišao im je Božo,i ja ne sumnjam u 8 pobjedu Partizana....Šta je sa Bogdanom,uopšte mi se ne sviđa ovoliko odsustvo?GT1970 je napisao/la:$ $ ' са $, " је $ & $ ' ' $ гарантује $ $ то прво '... $ " " пута " &,? по " & ростер,? су & " ? вјероватно $ & " $ " " ".... $ нас - " ' " $ је " $ - " " све $ остваре $.
Što se Bogdanovića tiče,to je takva vrsta povrijede koja se mora sanirati,jer i najmanji pokret neželjen može stvoriti komplikaciju.... kod mladih igrača je itekako bitno da zaliječe što bolje istu...
Pobjeđujemo hr državni projekat.... .
a ova utakmica je antipropaganda kosarke
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nermine
Jbg onda nisi foru shvatio kako treba
Što se kvaliteta košarke tiče
.... Loši i jedni i drugi, partizanova centarska linija je dozvoljavala da jedan patuljak pravi skokove u napadu,to govori koliko je kvalitetno reket štitila... Što se šuta tiče očaj, Leo evidentno pauzom s..ban pa je imao 5-6 izgubljenih lopti... Gordić jednu bitnu trojku dao,a Milosavljević ipak pokazao da ima damu kada je teško....
Jbg onda nisi foru shvatio kako treba
Što se kvaliteta košarke tiče
Dosta slaba košarka je igrana u Pioniru,verujem i najnekvalitetnija utakmica ove godine koju sam gledao.Jednostavno kao da su i jedni i drugi bili u nekom konstantnom grču,verovatno je tu bilo i umora od evroligaških utakmica,verovatno je bilo i pritiska da se nešto mora, na kraju Partizanov mladi tim je odigrao iskusno završnicu,gosti su nekoliko grešaka napravili i ispustili vođstvo koje su imali pa sigurno 90% utakmice.
Partizan je odigrao očajnu tekmu, svega 32% šuta iz igre, 13 promašenih slobodnih bacanja, trojke 4/19..... gosti su imali nešto bolju statistiku 38% šuta iz igre.... Niko se nije proslavio,ali pobedi se ne sme gledati u zube,sledi utakmica sa Ritasom,pa onda put u Laktaše gde će lideri takmičenja odigrati derbi susret.
Partizan je odigrao očajnu tekmu, svega 32% šuta iz igre, 13 promašenih slobodnih bacanja, trojke 4/19..... gosti su imali nešto bolju statistiku 38% šuta iz igre.... Niko se nije proslavio,ali pobedi se ne sme gledati u zube,sledi utakmica sa Ritasom,pa onda put u Laktaše gde će lideri takmičenja odigrati derbi susret.
": & терет за ове $ &
Тренер " $ " " је ? тесне $ " $ (58:55) $ је % " ? % за ", вођење, ? " за $.
– " " ? ", то се на " " " не &. $ ' % ' у " ? ? $ $ '. " је ? & терет за ? " &. Не & " $ је $ ? за " у овој ?, " $ тај ? " ? $ је " %, ? су ? % -.
Он је $ $ су црно–? ? $ ? ? напор & " " $ ? % ":
– " су ? у & " & ", ? " " пао пораз него '. Пораз у " је " $ на " ¥. $ " " ? $ реагују на " ", " $ ', & & " се расте. Пуно су ' ? ", ? су " у & $ је $ $ не ' $ ? ".
Тренер ¥ % ? & је $ његов " " ' $ се $ $ & ? & " ?:
– ? ' ? $ " " у $. То је ? " на " ' " пажњу јер ' са " & " $. ' $ $ $ $ ¥, ? ' $ " " на 60 поена.
Он је $ $ је " & сезоне ? ? ? пораза, ? $ је ? $ " $ " % $ $ се ".
& нас % " са "
" ' $ " " у ' ' на " ? $..
" ? ствар $ је $ & " & на сајту ? ? $,% ' " $ & " ? " " $ је " ту све -...
Ја ' $ " ' $ " " $.
" ? ствар $ је $ & " & на сајту ? ? $,% ' " $ & " ? " " $ је " ту све -...
Ја ' $ " ' $ " " $.
Posto vidim da niko nije postavio evo postavljam ja sa zakasnjenjem lep teskt o jednoj od najvecih legendi KK Partizana.
http://sportsport.ba/ino_kosarka/mostar ... vnih/92783" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_kosarka/mostar ... vnih/92783" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.