BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Slovojed
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Slovojed » 30 jun 2010, 11:55

Bevab slomio nogu,točnije tibija otišla.Dogodilo se na treningu u duelu s Vedranom Celjakom.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 01 jul 2010, 14:47

Evo mali Milan Duric izrazio zelju da obuce nas dres...
A mali ce igrati ove sezone u seri A pa vidjet ce mo hoce li nasi "Cevapi" reagovat u vezi njeg...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 01 jul 2010, 14:55

Za_raju je napisao/la:Evo mali Milan Duric izrazio zelju da obuce nas dres...
A mali ce igrati ove sezone u seri A pa vidjet ce mo hoce li nasi "Cevapi" reagovat u vezi njeg...
Odakle ti info?

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 01 jul 2010, 14:56

Za_raju je napisao/la:Evo mali Milan Duric izrazio zelju da obuce nas dres...
Ma kakva njegova želja lik ne priznaje BiH kao držaavu...
I Love this game !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jul 2010, 15:13

To se u ''Snu''.ba dogodilo.
Ali poznajuci Sinana S.Kad je mogao O-landjane,C-anadjane itd da trzne svojim pisanjem i dovede ih u repku BIH.
Duric je ''mala maca''
Samo sto je frajo ''strelcina'',citava tri gola dao u drugoj ligi zabara. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 01 jul 2010, 15:44

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jul 2010, 15:47

seha je napisao/la:Jbg-a 20 mu je godina
http://transfermarkt.de/de/milan-djuric ... 67556.html
Tulica za usi,kao i njega.Pa ako mu je zelja igrati za BIH.Mlada repka na pocetku mu ''nece biti nikakav problem'' 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 jul 2010, 16:41

harishp je napisao/la:To se u ''Snu''.ba dogodilo.
Ali poznajuci Sinana S.Kad je mogao O-landjane,C-anadjane itd da trzne svojim pisanjem i dovede ih u repku BIH.
Duric je ''mala maca''
Samo sto je frajo ''strelcina'',citava tri gola dao u drugoj ligi zabara. :roll:
I jos S-vedjane

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jul 2010, 18:26

soko je napisao/la:
Duric je ''mala maca''
I jos S-vedjane
A usput ''drmne i jos ih drma'' :mrgreen: i po kojeg S-vajcarca
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 jul 2010, 00:21

harishp je napisao/la:
soko je napisao/la:
Duric je ''mala maca''
I jos S-vedjane
A usput ''drmne i jos ih drma'' :mrgreen: i po kojeg S-vajcarca
1.500.000 € a tek 20 god
Nadi nam ti nekog naseg toliko ocijenjenog osim Pjane ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 jul 2010, 00:24

Jasmin Sudic, 1.400.000 Euro i 19 godina. :P

Bas kad smo kod tog stopera, bio je jedan clanak na Transfermarktu o top talentima Svedske, spomenuta su 5 igraca, medju njima Bajrami (sjecate ga se? :D ) i Sudic. Pise da je veoma konstantan igrac, pruza dobre duele, jak u skoku i kao jak borac koji protivnike effektivno i grubo odvaja od lopte. Inace ga opisuju kao vise skromnim u sebe povucenim momkom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 02 jul 2010, 18:19

E sad ne znam jel ovaj mali propo' ko kauč, pa odjednom okreće priču kako hoće igrati za BiH, jer koliko se meni čini njemu su pilići bili prioritet :roll:

Da li bi željeli obući dres reprezentacije BiH?
Moji korijeni su iz Bosne, živio sam kao Vedo Ibišević u Vlasenici, i želio bih zaigrati za fudbalsku reprezentaciju BiH. Biti odabran, igrati u reprezentaciji među najboljima to je želja svakog mladog igrača. Bosna ima dobru ekipu, dobre igrače, i fantastične navijače. Sviđa mi se kako igra Edin Džeko, i volio zaigrati u reprezentaciji zajedno sa njim, rekao je na kraju razgovora fudbalski dragulj iz Vlasenice, Milan Đurić.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 jul 2010, 18:32

Strauss je napisao/la:E sad ne znam jel ovaj mali propo' ko kauč, pa odjednom okreće priču kako hoće igrati za BiH, jer koliko se meni čini njemu su pilići bili prioritet :roll:

Moji korijeni su iz Bosne, živio sam kao Vedo Ibišević u Vlasenici, i želio bih zaigrati za fudbalsku reprezentaciju BiH. Biti odabran, igrati u reprezentaciji među najboljima to je želja svakog mladog igrača. Bosna ima dobru ekipu, dobre igrače, i fantastične navijače. Sviđa mi se kako igra Edin Džeko, i volio zaigrati u reprezentaciji zajedno sa njim, rekao je na kraju razgovora fudbalski dragulj iz Vlasenice, Milan Đurić.
Vlasenica''rodno mEsto'' a on Milan Djuric.Jedino ako je kauc stvarno u problemima,tad moze zaigrati za BIH. :roll: 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 02 jul 2010, 18:37

harishp je napisao/la:
Strauss je napisao/la:E sad ne znam jel ovaj mali propo' ko kauč, pa odjednom okreće priču kako hoće igrati za BiH, jer koliko se meni čini njemu su pilići bili prioritet :roll:

Vlasenica''rodno mEsto'' a on Milan Djuric.Jedino ako je kauc stvarno u problemima,tad moze zaigrati za BIH. :roll: 8-)
Ma ja mislim da je kauč u katastrofalnom stanju :roll: al ne treba se brinuti poturit će Pape daske da kauč ne ide dalje u helač 8-) :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 jul 2010, 19:04

Bas me zanima,ako on sam Djuric postavi nove federe umjesto da Pape stavlja daske.Kakva ce mu ''pjesmica''biti. :roll:
Bude li isto pjevao,onda kauc makar u predsoblje smjestiti. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 02 jul 2010, 19:07

Ajaks želi Bosanca Deni Avdića

- Deni Avdić će uskoro biti evropska zvijezda. Bilo bi šteta da ga izgubimo. Švedski mediji pišu kako je jednom nogom u Ajaksu - upozorava Ismet Turšić, sportski radnik, patriota i navijač bh. reprezentacije.
>>>

San.ba
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 jul 2010, 19:13

seha je napisao/la:Ajaks želi Bosanca Deni Avdića

- Deni Avdić će uskoro biti evropska zvijezda. Bilo bi šteta da ga izgubimo. Švedski mediji pišu kako je jednom nogom u Ajaksu - upozorava Ismet Turšić, sportski radnik, patriota i navijač bh. reprezentacije.
>>>

San.ba
Sudic se sam javio i dosao na razgovor sa Papetom.Za razliku od Avdica koji ocito plaho nesto i ne trci na vrata BIH.
''Izgubit cemo ga samo onda,ako se on sam izgubi.''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 jul 2010, 19:14

Ovaj Djuric je preso u Parmu...pola ugovora od Cesene Parma kupila.vjerovatno vrijedi cim je preso tamo...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 jul 2010, 19:15

Definitivno. Avdic je pored Sudica, sto se tice nasih Svedjana, taj kojeg treba rezervisati podhitno.
11 golova u 13 utakmica nisu slucajno pali. Tu bi novinari (halo dragi novinari koji marljivo ovdje citate :D ) trebali praviti pritisak, da nas savez stupi u kontakt sa njim, ako se to nije vec desilo. Cak mislim da su ga Svedjani zvali na utakmicu, ali da nije zaigrao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, hurem i 19 gostiju.