Ali biti golman u Zweite je ipak uspjeh. Pa Austrija ima golmana iz Zweite a oni inaci isto proizvode dobre golamane.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

PiplicaMaksuzBaksuz je napisao/la:Biti golman u njemackoj pa cak u drugoj ligi je uspjeh! Nemate pojma koje golmane ova drzava proizvodi.drummer je napisao/la:Steva nista,s tim da ako budu Visca,Zaha i Fejzic onda komotno moze i Stevo,realno.
 jedan od najbolji u vrijeme Khana.
  jedan od najbolji u vrijeme Khana. 

pustite se te price forsiraju svoje spanjolce jer spanci ne pate od toga..
   pustite se te price forsiraju svoje spanjolce jer spanci ne pate od toga..[youtube][/youtube]ZutiMrav je napisao/la:Ovi spanjolci pisu da je totalno slab (treninzima) tj. da ovaki igraca ima u trecoj spanskoj ligi eh kad se nijeo se nije mogao izboriti za klupu Elćeapustite se te price forsiraju svoje spanjolce jer spanci ne pate od toga..

covjek je vec trebao biti prvotimac Seville,bar na klupi da bude u rotaciji za svaki mec ane da seta po Alavesu koji je zagazio u 3 ligu...
  covjek je vec trebao biti prvotimac Seville,bar na klupi da bude u rotaciji za svaki mec ane da seta po Alavesu koji je zagazio u 3 ligu...Koji bi to igrač sa naših prostora odbio Sevillu? Nema logike u tome što govoriš, posebno ovo boldirano.Ponos Torina je napisao/la:Gresku je napravio prelaskom u Sevillu onako zelen i glup,bez ikakvog oslonca(tu mislim prvenstveno na govor stranih jezika,igranja u jacim europski ligama,sa visokim standardima,tu naravno ne mislim na Srbijansku ligu)
On je onako gologuz otisao u Sevillu misleci da ce se sve samo od sebe uraditi,da ce biti starter da ce ga svi podrzavati itd...
Virtu4l je napisao/la:Koji bi to igrač sa naših prostora odbio Sevillu? Nema logike u tome što govoriš, posebno ovo boldirano.Ponos Torina je napisao/la:Gresku je napravio prelaskom u Sevillu onako zelen i glup,bez ikakvog oslonca(tu mislim prvenstveno na govor stranih jezika,igranja u jacim europski ligama,sa visokim standardima,tu naravno ne mislim na Srbijansku ligu)
On je onako gologuz otisao u Sevillu misleci da ce se sve samo od sebe uraditi,da ce biti starter da ce ga svi podrzavati itd...

Dobar im izgleda stadion, nadam se da ce se Steva dokazati i izboriti svoje mjesto u prvoj postavi.SalePD je napisao/la:Od četiri januarska pojačanja Alavesa, samo jedan igra danas, jer je stigao mnogo prije ostalih, pa je uigran sa ekipom. Steva i još dvojica su odradili tek jedan trening sa ekipom, pa ih trener nije uvrstio u tim danas.
Stevanović i Raul Garcia
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, General505, napapijri1987, zikerrz21 i 26 gostiju.