Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 31 jan 2014, 22:14

ma neki samo trolaju :)

Ali biti golman u Zweite je ipak uspjeh. Pa Austrija ima golmana iz Zweite a oni inaci isto proizvode dobre golamane.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 01 feb 2014, 00:51

Tema moze pod kljuc ako ne bude igrao za Alaves..
Posteno.

Krilni napadac Eldin Hadzic igra, najbolji je str. kluba, asistent.. ali doduse druga spanska liga.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 01 feb 2014, 00:54

MaksuzBaksuz je napisao/la:
drummer je napisao/la:Steva nista,s tim da ako budu Visca,Zaha i Fejzic onda komotno moze i Stevo,realno.
Biti golman u njemackoj pa cak u drugoj ligi je uspjeh! Nemate pojma koje golmane ova drzava proizvodi.

:oops:
Piplica :lol: jedan od najbolji u vrijeme Khana.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 feb 2014, 01:26

Zayebe li i sad,dabogdo da ga i u PLBIH poslije prime.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 02 feb 2014, 17:01

Od četiri januarska pojačanja Alavesa, samo jedan igra danas, jer je stigao mnogo prije ostalih, pa je uigran sa ekipom. Steva i još dvojica su odradili tek jedan trening sa ekipom, pa ih trener nije uvrstio u tim danas.

Stevanović i Raul Garcia :)
slika
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 02 feb 2014, 17:38

Propo ko kauc.
Nema ga ni ovdje na klupi.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 02 feb 2014, 17:51

hahaha pa ne moze biti na klupi jucer tek dosao, nije ni jedan trening odradio

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 feb 2014, 17:53

Jesu ovo zadnji na tabeli? Au nista, ugasio ga Miro dibidus...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 feb 2014, 17:54

Ne daj se Stevo i izdrzi sve ovo, vrijeme je pred tobom :!:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 feb 2014, 18:21

Miroslave **** hejtere,pokaži im šta znaš i zbog čega te prvobitno Sevilla dovela!
Nad tobom sunce najljepše sja

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 02 feb 2014, 19:14

Ovi spanjolci pisu da je totalno slab (treninzima) tj. da ovaki igraca ima u trecoj spanskoj ligi eh kad se nijeo se nije mogao izboriti za klupu Elćea :? pustite se te price forsiraju svoje spanjolce jer spanci ne pate od toga..

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 02 feb 2014, 19:55

Podrska Stevi ko svakom zmaju!
shandrlike-tandrlike

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 feb 2014, 20:03

ZutiMrav je napisao/la:Ovi spanjolci pisu da je totalno slab (treninzima) tj. da ovaki igraca ima u trecoj spanskoj ligi eh kad se nijeo se nije mogao izboriti za klupu Elćea :? pustite se te price forsiraju svoje spanjolce jer spanci ne pate od toga..
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 feb 2014, 20:21

Kakvo crno vrijeme :roll: :roll: :roll: covjek je vec trebao biti prvotimac Seville,bar na klupi da bude u rotaciji za svaki mec ane da seta po Alavesu koji je zagazio u 3 ligu...

Stevanovic je sada na dnu kao da je tek poceo igrati futbal i to trebaju mnogi da shvate,on ce se jo par godina vucarat po drugoj ili trecoj ligi Spanije i pasti u totalni zaborav..Gresku je napravio prelaskom u Sevillu onako zelen i glup,bez ikakvog oslonca(tu mislim prvenstveno na govor stranih jezika,igranja u jacim europski ligama,sa visokim standardima,tu naravno ne mislim na Srbijansku ligu)

On je onako gologuz otisao u Sevillu misleci da ce se sve samo od sebe uraditi,da ce biti starter da ce ga svi podrzavati itd...

Imao je podrsku u Spahicu ali ne zadugo je ostao bez Emira i tad je trebao opet dobro da razmisli sta ce dalje da radi ali on opet nije mislio glavom neko je cekao nekakvo cudo sa neba,misleci sve ce ovo biti dobro...

Njegovo trenutno stanje je zalosno i na nasu zalost mi smo ga izgubili sto se tice Reprezentacije,jer ni jedan ozbiljan selektor nece racunati na igraca koji igra na granici 2-3 ranga(tj ne igra ni tamo,sigurno ce i tu da grije klupu,poucen proslim iskustvima)

Steta za njega puno je obecavao ali svako svoju sudbinu kroji,upropastio je sansu zivota....

Nadam se da ce se desiti neko cudo pa da preokrene stvari u svoju korist,ali tesko sa njegovim onakvim razmisljanjem...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 02 feb 2014, 21:51

"Poslednja dva igrača koji su pojačali Deportivo Alavés, Raul Garcia i Miroslav Stevanović će biti predstavljeni u ponedjeljak u 13:00h u press sali Mendizorroza. Obojica su gledali utakmicu protiv Córdobe i bili su u prilici da vide svoj novi stadion i kratko pozdrave svoje nove suigrače.

Raul Garcia je lijevi-bek, 24 godine, koji je stigao na pozajmicu iz Almeríe. Miroslav Stevanović, u međuvremenu, dolazi iz Seville i također je stigao na pozajmicu.Bosanski igrač ima 23 godine i igra u veznom redu, poziciju desnog krila."

Preveo sam ovo sa zvaničnog sajta Alavesa.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 feb 2014, 21:58

Ponos Torina je napisao/la:Gresku je napravio prelaskom u Sevillu onako zelen i glup,bez ikakvog oslonca(tu mislim prvenstveno na govor stranih jezika,igranja u jacim europski ligama,sa visokim standardima,tu naravno ne mislim na Srbijansku ligu)

On je onako gologuz otisao u Sevillu misleci da ce se sve samo od sebe uraditi,da ce biti starter da ce ga svi podrzavati itd...
Koji bi to igrač sa naših prostora odbio Sevillu? Nema logike u tome što govoriš, posebno ovo boldirano.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 feb 2014, 22:02

On je kod Michela, tadasnjeg trenera Seville, imao obecanu minutazu, i Michel bi stvarno racunao na njega, jer ga je vazda hvalio kad je dosao. Posto je bilo sigurno da ide Navas, Steva je doveden kao zamjena. Ali zna se sta je dalje bilo, doslo je do otpustanja Michela, na poziciju dosao Unay Emery, i stvari su se promjenile. U nezgodnom momentu se sve desilo..

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 feb 2014, 03:05

Virtu4l je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Gresku je napravio prelaskom u Sevillu onako zelen i glup,bez ikakvog oslonca(tu mislim prvenstveno na govor stranih jezika,igranja u jacim europski ligama,sa visokim standardima,tu naravno ne mislim na Srbijansku ligu)

Koji bi to igrač sa naših prostora odbio Sevillu? Nema logike u tome što govoriš, posebno ovo boldirano.

Stvar je u tome sto nebi niti jedan odbio sa nasih prostora ne mislim na ove sto su rasli u dijaspori i tamo se skolovali,razvijali itd... koji imaju ljude iza sebe,koji misle za njih ;)

ja kazem ode sirotinja vani i najebe,ako nisi spreman za borbu,donji si...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 03 feb 2014, 05:48

SalePD je napisao/la:Od četiri januarska pojačanja Alavesa, samo jedan igra danas, jer je stigao mnogo prije ostalih, pa je uigran sa ekipom. Steva i još dvojica su odradili tek jedan trening sa ekipom, pa ih trener nije uvrstio u tim danas.

Stevanović i Raul Garcia :)
slika
Dobar im izgleda stadion, nadam se da ce se Steva dokazati i izboriti svoje mjesto u prvoj postavi.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 feb 2014, 08:56

Dobar potez, samo neka igra i vrati se u formu, znanje ima. Svakako poslije svjetskog ide negdje na bolje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, General505, napapijri1987, zikerrz21 i 26 gostiju.