pa normalno da su Jetsi jaci ove godine nego prosle, ali Coltsi mi nekaoo nisu nesto ove sezone.. neznam sta se sa njih desava ebiga.
majkemi onaj ko je gledo utkamicu mogli su vidjeti kako su izbijali ovi lopte... nekakve kratke lopte su izbijali, koje su dolazile uglanvom do Davisa.. nekako su cudna izbijanja bila skroz ebiga ....ebiga i pored toga opet Hester uhvatio dvije nakon toga smo napraivli ta 2 TD...
Danas su svi oredvidjeli utkamicu gdje ce dominirati dvije mozda jedne od najboljih odbrana lige, ali rezultat je to pokazao drugacije...Odbrana Bearsa u drugom periodu katastrofalna, dok u drugom poluvremenu su bili nesto bolji, ali ponovo su dozvoljavali taj 3th down i te kratke pasove, ali na svu srecu poslije su popravili ucinak iz drugog perioda...u prvom poluvremenu Sanchez je imao samo dvije ne uhvacene lopte

..onaj koji je najvise zakazao pored secondary def,koji su cekali barem podrsku Peppersa i comp. zaista su bili ispod svog nivoa...ovo je Peppersu sigurno jedna od losih utkamica u karijeri i tu ide svakako pohvala za OL Jetsa..cak u par navrata Peppers je i izveden sa terena, kako bi mozd amalo odmorio ili dobio neke upute, ali zaista danas je bio ispod svog nivoa...naravno secondary def. kod nas skoro i ne postoji, jer sam vec objasnjavao, da se sve bazira dole na front line, gdje se treba vrsiti pritisak na QB, ali danas je to bilo skroz lose od njih.....odbrana Jetsa takodjer katastrofalna i ono cemu se unikatni nadao, a to je da mogu zatvoriti nase duge lopte nije mu se ostvarilo.Cutler je dugim loptama pronalazio brzog Knoxa,Hestera i td, dok kratkim loptama za nas je to uvjek rizik to se i vidjelo...tamo cega smo se najvise bojali tu smo bili nevjerovatno dobri u ovoj utakmici...uzimaju ci u obzir da Jetsi su ekipa koja voli napadati na QB zaista u ovoj utakmici nisu bilu u stanju doci do Cutlera...mislio sam da ce Cutler biti oboren barem 4-5 puta u ovoj utakmici, ali OL Bearsa je odradio do sada najbolji posao u ovoj sezoni i zaista tim momcima skidam kapu za danasnju utakmicu, jer oni su ti koji su zasluzni za ove brojke Cutlera od 4 TD 3 bacanja i jedno trcanje

I naranvo zasluzni su sto je Forte prvi RB u ligi koji je trcao preko 100 yardi protiv Jetsa, a imao je preko 120 i sve ukupno skupio je oko 160 yardi...Cutler ko nikad do sada u sezoni, imao je vremena da baca loptu i to je ono sto me posebno raduje..svaku utkamicu bili smo svjedoci, kako je bio prinudjen bacati brzo, jer uvjek su bili blizu njega da ga ruse, ali danas su mu svi putevi bili omoguceni da ima odlicnu utakmicu i uspio je u tome...ponovo smo pokazali da smo opasni sa dalekometnim bacanjima, jer imamo te brze recivere, nego li iz blizine gdje uglavnom pravimo greske
Evo sta kaze Rayan
"That was disappointing to say the least," Ryan said. "I understand you get a play or two, but we're going in there trying to kick away from that guy. We tried to do that all day and he got his hands on it and that's why you see how important it is to kick a way from that kid. He is the best returner in the game."