Kosarkaska liga BiH
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Re: Kosarkaska liga BiH
Jad i čemer naše kosarke,Zrinjski igra Evropu,Bosna ne,Mladost MG ostaje u ligi,jadni Radnički samo ispao
Kakve veze Bosna ima sa ovim? Bukvalno se svako moze prijaviti za ovo takmicenje. 90% ekipa koje ucestvuju u ovom takmicenju bi ispale ih nase lige.Amirutah1988 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 17:08Jad i čemer naše kosarke,Zrinjski igra Evropu,Bosna ne,Mladost MG ostaje u ligi,jadni Radnički samo ispao
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Pa eto meni ima,osvojili smo Kup,ligu,igrali sasvim korektno u EuropaCupu,i ostavise klub na cjedilu.DamirT je napisao/la: ↑22 jun 2026, 18:16Kakve veze Bosna ima sa ovim? Bukvalno se svako moze prijaviti za ovo takmicenje. 90% ekipa koje ucestvuju u ovom takmicenju bi ispale ih nase lige.Amirutah1988 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 17:08Jad i čemer naše kosarke,Zrinjski igra Evropu,Bosna ne,Mladost MG ostaje u ligi,jadni Radnički samo ispao
To sto se bukvalno svako može prijaviti je ogromna greska,gdje je tu sportski princip,KK Zrinjski je trebao ispasti iz lige,ustvari ispao je,ali ga vracaju,i nije ni to dovoljno,jos i da igra u evropskom takmicenju,nema veze sto je to 4 rang, to je presedan!!!
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Bit ce dobar KK Basket Zivinice
Trenutno korisnika/ca: AdinSally, Amirutah1988, TETRAPAK i 8 gostiju.