NBA Playoffs

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

skyisthelimit

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la skyisthelimit » 23 maj 2013, 16:57

lumani je napisao/la:

Kolega,nazivajte Jamesa kako zelite,libo me neka stvar ;) Ja cu se malo povuci sa ove teme,jer vidim da izlaze kao mravi,kada odbranis nekog igraca :)Inace,pisem samo kada sam na poslu,ali izgleda moram dosadu negdje drugo ubiti.pozz

Znaci dosadu ubijas na poslu.. Good job
15.10 - 15.06 ...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 maj 2013, 17:00

lumani je napisao/la:

Sve,ok ;) Floper je najveci :!: L :arrow: clutch . samo uzivaj.
najbolji igrač, najbolji floper.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 23 maj 2013, 17:02

Carlo je napisao/la: najbolji igrač, najbolji floper.
što ga ne voliš ? 8-)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 maj 2013, 17:05

bio mi je drag dok je bio u clevelandu mogu ja tebi reći. baš mi je bio drag. ode čovjek u miami i počeo je svašta raditi. prvo što mi je zasmetalo je što je najavljivao 6 ili 7 šampionata, pa onda ono finale s dallasom i provokacije na račun dirka. na kraju se dirk zadnji osmjehnuo. pa evo sve češće je floper. svašta nešto. ja realno kažem, on je najbolji, ali ko čovjek je ****. tek kad pogledam na sve ovo, drago mi je što nije u NYu.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 23 maj 2013, 17:12

Carlo je napisao/la:bio mi je drag dok je bio u clevelandu mogu ja tebi reći. baš mi je bio drag. ode čovjek u miami i počeo je svašta raditi. prvo što mi je zasmetalo je što je najavljivao 6 ili 7 šampionata, pa onda ono finale s dallasom i provokacije na račun dirka. na kraju se dirk zadnji osmjehnuo. pa evo sve češće je floper. svašta nešto. ja realno kažem, on je najbolji, ali ko čovjek je ****. tek kad pogledam na sve ovo, drago mi je što nije u NYu.
Buraz kako god okreneš, cilj opravdava sredstvo i to ti je to. ;)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 maj 2013, 17:15

Bio floper ili ne, sta imate od toga sto cete nekoga koga ne znate, preko isto tako nekog anonimnog foruma uvjeriti u vase misljenje? James je najdominantiji igrac danasnjice i to sto odglumi tu i tamo, ne baca prasinu na njegov kvalitet i dugogodisnji rad na sebi. Znali su i Kobe, a rjedje i Jordan, da se tu i tamo bace i nepotrebno malo vise odglume. To je normalno. U svakom sportu to igraci rade, pa i oni najbolji.
Sport je lijek za tijelo i duh.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 maj 2013, 17:28

Paulova nagrada titula najboljeg flopera u ligi je ugrozena!
slika

Kako vas nije stid govoriti da je KING floper, pa evo pogledajte na ovom klipu da ovo nema sanse da je flop. Vidite da mu je zraka uslo u oko, jos namiguje da je sve ok.

[youtube][/youtube]
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 maj 2013, 17:33

storm_raider je napisao/la:Bio floper ili ne, sta imate od toga sto cete nekoga koga ne znate, preko isto tako nekog anonimnog foruma uvjeriti u vase misljenje? James je najdominantiji igrac danasnjice i to sto odglumi tu i tamo, ne baca prasinu na njegov kvalitet i dugogodisnji rad na sebi. Znali su i Kobe, a rjedje i Jordan, da se tu i tamo bace i nepotrebno malo vise odglume. To je normalno. U svakom sportu to igraci rade, pa i oni najbolji.
:!:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 maj 2013, 17:35

storm_raider je napisao/la:Bio floper ili ne, sta imate od toga sto cete nekoga koga ne znate, preko isto tako nekog anonimnog foruma uvjeriti u vase misljenje? James je najdominantiji igrac danasnjice i to sto odglumi tu i tamo, ne baca prasinu na njegov kvalitet i dugogodisnji rad na sebi. Znali su i Kobe, a rjedje i Jordan, da se tu i tamo bace i nepotrebno malo vise odglume. To je normalno. U svakom sportu to igraci rade, pa i oni najbolji.
Jordan bio floper? Ne baš

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 23 maj 2013, 17:46

Lillard je napisao/la:
:!:
+1
I tako, samo se do toga doslo. Nakon sto su pljuvaci govorili da nece nikad prsten osvojiti, da ne zna pogoditi sut u zadnjim sekundama, da je sebican igrac, da slabo gadja trojku, doslo se do toga da mu pametuju samo oko "flopanja".
Sta je naredno, slobodna bacanja su mu ispod 90 posto, tu ga treba napasti? :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 maj 2013, 17:49

Jes, jes Carlo hejter :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 maj 2013, 17:56

rio_Ferdy88 je napisao/la:Jes, jes Carlo hejter :mrgreen:
glavni :mrgreen:

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 23 maj 2013, 17:59

samo ne razumijem kako neko moze opravdati **** flop : / nebitno koji igrac , dzejms ili brajant , to je sramota i gotovo
hit you with so many rights you gonna beg for a left

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 maj 2013, 18:06

Nije problem flopanje, nek flopne tokom sezone 10 puta ok je sve, ali lik neprestano iz utakmice u utakmicu flopa. Jos ima obraza za ESPN reci "ja nisam floper" "mene sudije ne stite dobro i zasluzujem vecu zastitu".
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 maj 2013, 18:07

Carlo je napisao/la:
Interesantno je da si se ti od cijelog posta uhvatio bas za to. Nisam ja ni napisao da je bio floper, ali da je znao nepotrebno da odglumi, naravno rjedje od Bryanta i Lebrona, jeste. To je normalno, svi to rade, pa i najveci sportisti. I oni su ljudi, sa svojim manama. Nazivaj ti to kako hoces, ali nista nije crno i bijelo.
Sport je lijek za tijelo i duh.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 maj 2013, 18:11

I Battier je isto floper ali lik flopa u normalnim kolicinama i nisu flopovi u stilu pus.sy style. Covjek flopne kad ga pukne West ili Boozer, igraci koji su mnogo fizicki od njega. Al ovaj lik flopa nad Augustinom covjece, flop casting, znaci cisto glumatanje da ga niko ne dotakne a on se baci ko da ga snajper pogodio.
FK DELFIN NEUM

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 maj 2013, 18:15

storm_raider je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Interesantno je da si se ti od cijelog posta uhvatio bas za to. Nisam ja ni napisao da je bio floper, ali da je znao nepotrebno da odglumi, naravno rjedje od Bryanta i Lebrona, jeste. To je normalno, svi to rade, pa i najveci sportisti. I oni su ljudi, sa svojim manama. Nazivaj ti to kako hoces, ali nista nije crno i bijelo.
A šta to ima nerečeno u tvom postu? Po peti put danas govorim da je najbolji igrač, ali je floper samo takav. Šta ima tu nejasno?

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 23 maj 2013, 18:18

Flopaj majstore, nek crknu dusmani :lol: :roll:
Dotle je doslo da mi jutros jedan navijac cikaga govori da nije mogao zaspati od muke jer je ovaj pogodio za pobjedu. :mrgreen:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 23 maj 2013, 18:19

BIHfan je napisao/la:Nije problem flopanje, nek flopne tokom sezone 10 puta ok je sve, ali lik neprestano iz utakmice u utakmicu flopa. Jos ima obraza za ESPN reci "ja nisam floper" "mene sudije ne stite dobro i zasluzujem vecu zastitu".
de mi nadji taj video gdje to govori ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 maj 2013, 18:25

Belmin6 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Nije problem flopanje, nek flopne tokom sezone 10 puta ok je sve, ali lik neprestano iz utakmice u utakmicu flopa. Jos ima obraza za ESPN reci "ja nisam floper" "mene sudije ne stite dobro i zasluzujem vecu zastitu".
de mi nadji taj video gdje to govori ;)
http://nbacro.com/nba/miami-heat/lebron ... suce-17316" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nbaserbia.com/vesti/3524lebr ... jave-bulsa" onclick="window.open(this.href);return false;
FK DELFIN NEUM

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.