Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Jusuf Nurkić
@Kešmen raji utjerao strah u kosti i sad se šatro čudi što nas nema 
- ZeljoHercegovina
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;CashMan je napisao/la:Duga je sezona pred namaTolerantnija s moje strane u svakom slučaju
FK Zeljeznicar ---- BiH Reprezentacija
zapamticu sta si rekaoCashMan je napisao/la:Duga je sezona pred namaTolerantnija s moje strane u svakom slučaju
Nemoj reci da nisi rekaoCashMan je napisao/la:Duga je sezona pred namaTolerantnija s moje strane u svakom slučaju
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Pa pozdrav rajaaaaaaaaaaa , jesammmmmmmm ja vas pozelioooo staremi mi mojeeeeeee nismo se vako posteno okupiliii od Mirzeee
i pozelio sam vam slati

Bolje zapišimirzatele je napisao/la:zapamticu sta si rekaoCashMan je napisao/la:Duga je sezona pred namaTolerantnija s moje strane u svakom slučaju
Povratak Kobea, Jukin debi, ljepše ne može. Još da prorade obojica večeras uff
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Ta ce Kombi, sad kad ga Jufka za pod zakuca.

Belmine da ne bude za taj kombi nesto slicno ovom
[quote="CashMan"
koji doktor
[quote="CashMan"
Hajd i ti[/quote]Unknown Genius je napisao/la:Zašto bi Belmin bio banovan? Jer se smije na ovu provalu dotičnog novinara?CashMan je napisao/la:A ti si banovanBelmin6 je napisao/la:Ovaj Skoric je doktor, svaka mu cast.![]()
Ma nece kesh, sad je napisao da je tolerantan. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Bajram serif mubarek olsun svima.Zelim vam puno zdravlja i uspjeha u zivotu.
Da se i ja upisem
Sretno Jukii veceras

zna li neko gdje mogu naci stream za iphone/ipad?? 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja da vas poselamim, čestitam Vam Bajram i izrazim nadu da će nas biti što više večeras ili jutros da učinimo jedno hvale vrijedno i Bogu milo djelo davanja podrške našem sunarodnjaku gazijskog imena, našem Jusufu.
Neka ako Bog da ovo bude uvod jedne lijepe priče kojom ćemo se ponositi svi mi što smo tu da damo Jusufu impulsa i pozitivnog naboja te osjećaja da nije sam i da smo uvijek uz njega i da ćemo uvijek biti.
Selam alejkum,
Neka priča počne...
Neka ako Bog da ovo bude uvod jedne lijepe priče kojom ćemo se ponositi svi mi što smo tu da damo Jusufu impulsa i pozitivnog naboja te osjećaja da nije sam i da smo uvijek uz njega i da ćemo uvijek biti.
Selam alejkum,
Neka priča počne...
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Sretno Jusufu, 
Jos malo
Postavljajte linkove 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Ajde Juka,valjda cete Sake cuvat,za njega si KAJ
Dragi forumaši, ja sam navio sahat u 4,00 ali sam se probudio u 3,30. Ne znam šta je ali rijetko kad sam se budio prije zvona. A sad ima li neko link?

Ajde Jusufe ejde Jusufeee
- anelbavarac
- Kontakt:
Imal' linkova finih?
Yebi ih Jusufeeeeeeeeeeeeee
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."