BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Najbolji sastav koji imamo!
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Trebo je i Dzeku ostaviti na klupi i Besica a od prve minute Hadzica i Viscu,.......ne sam Safete,ne sam
JOOOOOOOOOOOOJ KOJI JE LIK ,OVAJ NAS PAPE....
DA SE HOCE I ONAJ TINO I SVRSKO VISE PRODATI,PA DA IGRAJU NAJBOLJI. 
Hajrović, Medunjanin na klupi zbog TSS-a kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Iskreno, nadam se da će mali večeras biti izviždan.
Iskreno, nadam se da će mali večeras biti izviždan.
4-IN-A-ROW
Kakvu je ekipu izveo Susic pokazat ce rezultat. Ako dobijemo sa 2-3 gola razlike totalno je nebitno ko je igrao. Ako kiksamo onda je on jedini krivac. Dakle, cekam(o).
1946
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa ti si do nedavno pljuvao tog Medunjanina. Jao lika...Rusilac je napisao/la:Jasta,kad je Freirburg kupovao Mujdzu tad jos nisu culi za Avdiju.calcio je napisao/la:Pazi majstora, sastavljali bi ekipu prema klubu u kojem igraju igraci.
Sve strucnjak do strucnjaka.
Zamisli Murinjo da tako radi, "ovog sam doveo iz Reala zato ce igrati ispred ovoga koga sam kupio u Belgiji"
A i Deportivo ne bi kupio Medunjanina da je prije znao za Sušića.Ne kopaj se jos dublje.
Mislis ako si promjenio nick da smo zaboravili ko si?
Mnogo smo ofanzivni, ne pamtim ovako ofanzivnu postavu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vršajevič i TSS pa dode mi da ne gledam utakmicu tačno ako je ovo istina. fuj što konj radi pa nije ti rep privatno vlasništvo da ti i buraz prodajete igrače ako poslije svijetskog niste uspijeli unovčiti te igračine nećete ni sad, u drugom poluvremenu očekujte onog Hadžića
P.S ničija nije do zore gorila pa neće ni tvoja
P.S ničija nije do zore gorila pa neće ni tvoja
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Zbog ovakvog imbecila me stid i žao mi je što živim u ovoj zemlji. Čovjek koji ima đon obraz, i ni malo se ne razlikuje od ovdašnjih političara. Guraj rodbinu Papke na dženazi ti se uskoro skupljali.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ova formacija i sastav prolaze samo protiv Kipra i slicnih. Za jace reprezentacije ovo je samopogibija.Goalgetter je napisao/la:
- Principatus
- Kontakt:
Safet Susic.
Covjek bez znanja, inteligencije i casti.
Covjek bez znanja, inteligencije i casti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Prcic ce igrati krilo, sta vam je 
- DonCorleone
- Kontakt:
Ima li lijevog beka
?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Da sam na mjestu Mujdže,Hajrovića i Medunjanina poslije utakmice bih rekao da se povlacim iz reprezentacije sve dok selektor ne ode,i dođe neki normalan selektor koji nema nikakvih menadžerskih talova..ovo je žalosno šta se nama dešava 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ma Tino najvjerovatnije ide na krilo, ali opet, previše smo ofanzivni, a imamo spore stopere, ne znam da li će Bešić sve stići sam....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Principatus je napisao/la:Pa naravno da cemo poraziti Kipar. Pjanic, Dzeko, Ibisevic, Besic, Bicakcic, Begovic ce na svojim ledjima nositi teret, a Germanija ce na njihov teret, na teret reperezentacije i potencijalnih igraca dalje prodavati svoje otpadke.
Tatika: Pomjesas sa vrhunskim fudbalerima par otpadaka, kako bi izgledali bolje i nadas se transferu.
Dzeko,Pjanic i ekipa nose na svojim ledjima poluigrace i prodaju ih.Pobijedimo zahvaljujuci njihovoj klasi i onda kazemo pa nisu lose igrali Tino i Vrško kao sto smo nekad govorili za Zahirovica.
Idem u grad drugovi.Sve sam se nadao da mozda nece......
Malo je reci da sam razocaran,tuzan i nekako prazan ebes mu mater.
Zivjeli.
Ne znam zasto ovaj panj Lulic igra ispred Seje? Kao prvo je desnjak, kao drugo leta ko muha bez glave i kao trece jednom u 15 utakmica odigra dobro za repku. Salihovic za repku igra za dvije klase bolje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Interista02
- Kontakt:
Vidim ovdje se kritikuje Sušića što igra bez krila, ali što brate igra bez bekova
???
U kojem je to univerzumu Vrsajevic bolji od Mujdze, o teleca glavusino?
Gnjida lopovska ce ljudima ogadit i jedino sto valja u ovoj yebenoj drzavi.
Gnjida lopovska ce ljudima ogadit i jedino sto valja u ovoj yebenoj drzavi.
Ima. Sunjic ce igrati i stoper i lijevog beka kao protiv Nigerije.DonCorleone je napisao/la:Ima li lijevog beka?
P.s. Barem je sad razlog jasan zasto Vrsajevic i Tino nisu igrali u Tuzli. Nije ih htjeo da rizikuje da se povrijede. Ljubi ga majka sto je bezbrizan.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 09 sep 2014, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ZahirovicGoalgetter je napisao/la:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut