FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pozdrav hordasi, zna li se ko prenosi sutra utakmicu..
- napoleon72
- Kontakt:
Vide to sto je pjevao s Hordama i sto "voli grad".BordoBBoja je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:49Sta li ljudi ovdje i po drustvenim mrezama vide u mustaficu, meni nikad jasno nece biti
Prosjecan igrac, ok za rotacije i ulaska sa klupe
U najboljem slucaju prosjek.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Evo sad Zekic rece da nema odgode, tako da.Maroon1946 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 18:14Pretpostavljam da ce biti otkazana utakmica svakakonapoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:51Tesko, dijaspora se nedjeljom qrci s redbullom po bazenima i rijekama, valja story bosanskih ljepota objavit. Nikad necu zaboravit domacu protiv Mladosti 4 dana nakon nerealnih 2:2 protiv Atalante. Na Kosevu jedva 4 milje, a onda na Atalanti 23.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jeste vi sigurni za tu povredu Đuričkovića?Zdravstveni bilten FK Sarajevo pred sutrašnju utakmicu?
"Sve je to normačno. Soldo dobra partija u prvoj utakmici i sada treći žuti. Dosta smo razmišljali i naći ćemo rješenje. Moramo vjerovati u našu priču na kojoj radimo iz dana u dan."
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Zašto, evo naprimjer SportSport, potencira da je sutrašnja utakmica historijska?
Da nismo nikad bili u 3. pretkolu nekog takmičenja - jesmo
Da sutra igramo da dođemo negdje gdje se još nismo plasirali(grupna faza) - nismo
Da sutra igramo da zaradimo neku enormnu sumu novca koju još dosad nismo u Evropi zaradili - nismo
Važna utakmica je sutra iz milion razloga, ali historijska nije i sutrašnja pobjeda ne bi bila historijska ni po čemu.
Da sutra igramo da dođemo negdje gdje se još nismo plasirali(grupna faza) - nismo
Da sutra igramo da zaradimo neku enormnu sumu novca koju još dosad nismo u Evropi zaradili - nismo
Važna utakmica je sutra iz milion razloga, ali historijska nije i sutrašnja pobjeda ne bi bila historijska ni po čemu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BordoBBoja
- Kontakt:
Prosjek, kao ato ti rece. Nerezonske, vrlo cesto i glupe odluke, posebno sutiranje sa 30ak metara kad ima more boljih opcija, i slicnonapoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 18:51Vide to sto je pjevao s Hordama i sto "voli grad".BordoBBoja je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:49Sta li ljudi ovdje i po drustvenim mrezama vide u mustaficu, meni nikad jasno nece biti
Prosjecan igrac, ok za rotacije i ulaska sa klupe
U najboljem slucaju prosjek.
-
- Kontakt:
Raja karte su dostupne jos sat vremena.Ko je planirao ici a nije uzeo nek odma zavrsi.Poslije 8 nece biti moguce kupiti kartu i bezveze cete otici.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Apsolutno. Nikakva prekretnica u sezoni kako je neko napisao.Nirton je napisao/la: ↑30 jul 2024, 18:56Zašto, evo naprimjer SportSport, potencira da je sutrašnja utakmica historijska?
I da prođemo, kao što kažeš nismo ništa izborili nego dvomeč u trećem pretkolu koje nam opet ne donosi grupnu fazu.
I da u nekom slučaju ispadnemo, ostao bi veliki žal zato što smo bili mnogo bolji u prvom pretkolu, ali ništa više od toga jer sezona ne bi propala.
- Maroon1946
- Kontakt:
Aduka87 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 18:53Evo sad Zekic rece da nema odgode, tako da.Maroon1946 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 18:14Pretpostavljam da ce biti otkazana utakmica svakakonapoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:51
Tesko, dijaspora se nedjeljom qrci s redbullom po bazenima i rijekama, valja story bosanskih ljepota objavit. Nikad necu zaboravit domacu protiv Mladosti 4 dana nakon nerealnih 2:2 protiv Atalante. Na Kosevu jedva 4 milje, a onda na Atalanti 23.

Joj kad se ljudi uhvate pojedinih igrača, prvo Đuričković, pa sad Mustafić, sutra će biti Julardžija haha
Ko sutra napravi veću grešku, nebitno ispali zbog te greške ili ne, eto ga na većem udaru
Ko sutra napravi veću grešku, nebitno ispali zbog te greške ili ne, eto ga na većem udaru
- Burberry46
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I od mene isto na novom sam poslu pa sam sprijecen..
2009 sam bio i to su mi jedne od drazih uspomena u zivotu Bratislava bazen jeftina piva cuganje cijelu noc..
2009 sam bio i to su mi jedne od drazih uspomena u zivotu Bratislava bazen jeftina piva cuganje cijelu noc..
-
- Kontakt:
Da napišem isto da se trebate kolektivno izvinjavati novinarima sportsport-a i klixa jer kako ste pisali da ne pišu clanke o nama sad su poceli smarati
i to baš..
i to baš..

- Vrhbosnian
- Kontakt:
Prema izjavi ZZ, rekao bih da je poprilično nagovijestio da ćemo igrati sa 4 nazad sutra. Po meni jedino ispravno u ovakvoj situaciji. Umjesto stopera, pojačat vezu sa Julardžijom i idemo se pofajtati.
Zavrsena lagana setnja gradom. Nista vezano za utakmicu nisam vidio, nigdje reklame, najave, poziva. Sto se ljudi ti e vidio sam jednu grupu momaka u basti sad koja je izgledala ozbiljnije ali tipa svaki nas braco sa istoka ga bi ih pojeo, ostalo tanko. Nisam vidio parking oko stadiona, mozda sam prosao s pogresne strane al eto ako ko racuna na to nek provjeri
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Rockov
Beganovic- Čelik- Jovic- Durakovic- Kupresak
Bubanja- Julardzija
Guliashvili
Catakovic Kyeremeh
Beganovic- Čelik- Jovic- Durakovic- Kupresak
Bubanja- Julardzija
Guliashvili
Catakovic Kyeremeh
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ko je ovo u društvu Ismira? Za Leterme-a znam da je ovaj desno, ali prvi put vidim ovog sa cvikama 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Magoda,nemozes ga prepoznat ovako u civilu tetoviranogGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 19:58Ko je ovo u društvu Ismira? Za Leterme-a znam da je ovaj desno, ali prvi put vidim ovog sa cvikama![]()

Btw pogledajte press na klixu i uvod,kako Zekic bari ovu plavku(koja btw grmi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- napoleon72
- Kontakt:
Upravo. Cuj utakmica za trece pretkolo historijska. Mi imamo tri playoffa EL, pored toga jos 3 treca pretkola EL, jedno trece pretkolo LP. Ni u cemu nije historijska, ni blizu.Nirton je napisao/la: ↑30 jul 2024, 18:56Zašto, evo naprimjer SportSport, potencira da je sutrašnja utakmica historijska?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Rekao je zekic na pressu da je povrijedjen. I rekao je da nema odgode slobode, imamo dovoljno igraca da igramoSurreal je napisao/la: ↑30 jul 2024, 18:55Jeste vi sigurni za tu povredu Đuričkovića?Zdravstveni bilten FK Sarajevo pred sutrašnju utakmicu?
"Sve je to normačno. Soldo dobra partija u prvoj utakmici i sada treći žuti. Dosta smo razmišljali i naći ćemo rješenje. Moramo vjerovati u našu priču na kojoj radimo iz dana u dan."
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, NeSamSafetee, tuitamo i 20 gostiju.