Nek se svi ovi obuku i vrate kuci, Gordic nije sutno lopte od zadnje tekme u Cedeviti, Zahiragica nema potrebe ni komentarisat. Musa pokazao pravi odnos prema treningu i koja je razlika kad neko radi. Krivo mi je samo sto protiv kvalitetnije reprzentacije necemo igrati sa streamom.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Gubis od nikakve Belgije i umjesto sa Slovenijom da odigramo kvalitetniju utakmicu, valja sa Portugalom igrati... plus nema ni streama ni kojeg vraga.
Nek se svi ovi obuku i vrate kuci, Gordic nije sutno lopte od zadnje tekme u Cedeviti, Zahiragica nema potrebe ni komentarisat. Musa pokazao pravi odnos prema treningu i koja je razlika kad neko radi. Krivo mi je samo sto protiv kvalitetnije reprzentacije necemo igrati sa streamom.
armin dju je napisao/la:Hahaha protiv mrtve belgije meda ne mogu
Mrtve
Dobra je Belgija, ali mi neke stvari nisu jasne. Trebao je svim igracima dati po 10 minuta, da vidi na koje moze racunati jer trening i utakmicu su potpuno razlicite stvari.
I ono sto me najvise iznenadilo, govori u intervju o Gegicu kako je strasan talenat i da nema veze sto Ronfroe nije dosao. Gegic danas 0 minuta, Zahiragic 28 minuta.
I ono sto me najvise iznenadilo, govori u intervju o Gegicu kako je strasan talenat i da nema veze sto Ronfroe nije dosao. Gegic danas 0 minuta, Zahiragic 28 minuta.
realno u ovakvom odnosu snaga ocekivano neizvjesna utakmica, gdje je prelomio Taboo sa ja mislim 3trice u zadnjih 5min, jedini ajmo rec prosjecni igrac u ovoj selekciji Belgije, ni mi nismo nista bolji u ovom rosteru ali bice to bolje sa Mirzom i Nurkom neuporedivo , Musa
,Milosevic standardno koristan, Kikan dobar al sta je sa FT 2/8
,Buza standardno nevidljiv iako nije ni igrao puno ruku na srce, i jedan veliki
za selektora odnosno preko 28min za mrtvog Zahiragica (koji ja mislim ni na ulicnom basketu sa rajom nema preko 5ppg
) pored Gegica
mulaomerovic je trojanski konj bahh
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
možda će sutra biti obrnuto?Chstal je napisao/la:Dobra je Belgija, ali mi neke stvari nisu jasne. Trebao je svim igracima dati po 10 minuta, da vidi na koje moze racunati jer trening i utakmicu su potpuno razlicite stvari.
nema potpisa
De polahko s kukanjem i kritikama, tek je prva pripremna utakmica. Rezultat je totalno nebitan, samo je velika steta sto sutra nece biti strima da ih pogledamo. :/
Nadam se i ja da se Zahiragic sutra nece skidati, a da ce ovaj Musin buraz opet raditi ovaj live preko fba.
Nadam se i ja da se Zahiragic sutra nece skidati, a da ce ovaj Musin buraz opet raditi ovaj live preko fba.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
nerminh74 je napisao/la:Gegic ni minute, sulejmanovic manje od 8 minuta
nije trenirao 10 dana,polako igrati ce vise o 8 min...Inace mozemo biti zadovoljni definitivno se Musa dokazao
samo da se zna da je Belgija igrala za razliku od tog prvenstva bez najbolja 3 igraca Lojeski, Hervelle i van Rossom, kao i bez Bosca koji je dugo godina bio u prvoj petorciLloriS je napisao/la:Da si ti meni ziv i zdrav ova Belgija je na proslom EP imala 3 pobjede u grupiarmin dju je napisao/la:Hahaha protiv mrtve belgije meda ne moguA mi danas igrali bez Mirze, Juke , Renfroa, sa 4-5 mladih igraca, ali svejedno trebali smo ovo dobiti
i to protiv Belgije bez njihova tri najbolja igraca (VanRossoma,Hervellea i Mata Lojeskog) ta ekipa je gola kita,e pa onda shvatas kakva smo mi bez Mirze,Nurka,Djedovica i Alexa.Covjece pa kad vidis da ti je uz Kikana drugi najbolji igrac ove selekcija decko koji je tek napunio 17 godina nema se bas sta puno pricati.Jos sto kod nas uvijek neko mora preko veza u reprezentaciju i jbt nasarmin dju je napisao/la:Hahaha protiv mrtve belgije meda ne mogu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma fali Belgiji ovdje par igraca koji su igrali na EP, Hervelle, Van Rossom i Lojeski mi padaju na pamet ovako na prvu. Glupo mi je sto nije pruzi priliku svima, gdje ce im pruzit ako ne sada. Gajic, Atic, Delalic, Gegic ni sekunde. Ovamo ti igra Zahiragic 30min, realno nema veze s vezom. Vrabac sasvim dobro odigrao svoje minute, ali dzaba kad je 14min samo dobio na raspolaganju, Stipan takodjer igrao malo.
Volio bih sutra to gledati protiv Slovenije, kako Juka dere Omica, ali eto ne da se..
Volio bih sutra to gledati protiv Slovenije, kako Juka dere Omica, ali eto ne da se..
Fale nam 4 najbolja igraca a ovdje izbila panika:)
Nije toliko lose bilo osim Zahiragica
.Mrtva Belgija ima vise kvalitetnijih igraca od nas,pogotovo od Buze,Vrabca,Halilovica,Zahiiragica znaci u startu bolja za 4 igraca+ sut za 3 poena koji je presudio.Musa pokazao da ce biti vazan faktor uz Mirzu i Jusufa.Sutra deranje Portugala i minutaza za Gegica sigurno priblizna ko vcrs Zahiragica.
Sinanović je za njega Jazvin.Heller je napisao/la:Nedžad Sinanović?Ethel je napisao/la:Od Zahiragica gori igrac nije obukao dres reprezentacije.
Ovo je sramota, od Belgije kojoj je najjaci igrac Matt Lojeski a ostali 3 koplja iza.
-
ljubiteljsporta
- Kontakt:
Ma meni je samo žao zbog sutrašnjeg tv prenosa koji nam je ovako vjerovatno propao.. A sve drugo manje važno. Trener najbolje zna zbog čega nekoga više a nekoga manje dozira u nekoj utakmici. Uostalom svi mi smo pratili ovo preko statistike, dakle ni mi nismo mnogo relevantni za neke kritike, osim naravno za preseravanja. Možda je Belgiji falilo par igrača, ali i nama su Teletović i Nurkić, a to znači ukupno jedno 35 poena. Ok, možda bi neko od ovih drugih manje postigao,ali sumnjam. Čudan je taj psihološki momenat kada se "mali" okuraže uz "velike". Kada znaju da će Mirza posrpemiti hrpu trojki, onda i oni se okuraže pa pucaju a "mekša" im ruka te im uglavnom ulazi.
Nego, odlična je stvar nastup Muse. Nije sad samo što je riječ o 16 poena u debitantskom nastupu, nego i po minutaži se vidi da je bio jedan od glavnih na parketu,a ova statistika za 17-godišnjaka je odlična.
Nego, odlična je stvar nastup Muse. Nije sad samo što je riječ o 16 poena u debitantskom nastupu, nego i po minutaži se vidi da je bio jedan od glavnih na parketu,a ova statistika za 17-godišnjaka je odlična.
Najveci problem je taj sto dodje selektor koji nikako nije pratio nase igrace i mora da ih upoznaje tek kroz pripremne utakmice. Nije stvar u tome hoce li Zahiragic igrati kvalifikacije jer je sigurno da nece, ali je problem sto je potroseno na njega 28 minuta u kojima se moglo vidjeti sta je s nekim igracima koji su vrijedni toga da dobiju sansu. Pa od tog momka mozes boljeg igraca naci na ulicnom basketu u nekom manjem gradu u BiH.
Musa je definitivno opravdao poziv, bio je glavni kreator u igri danas, od njega je sve pocinjalo.
Kikanovic dobar na pocetku ali je ubrljao sa bacanjima.
Stipanovic me nije dojmio, nekako sam misljenja da on pored Kikanovica i Nurkica ne treba dobiti previse prostora.
Halilovic me pozitivno iznenadio, radio je ono sto zna, igrao pametno, sa 5 asistencija bio najbolji asistent u ekipi.
Sulejmanovic imao preveliku zelju, pogodio onu jednu lijepu tricu, ali par puta glupo ispao u odbrani ali mislim da ce on biti bolji u nastavku.
Vrabac takodjer pokazao da zasluzuje mjesto medju 12 najboljih.
Buza nikad nece bit ozbiljan igrac i ne treba da igra u kvalifikacijama.
Milosevic koristan.
Gordic nije imao neku minutazu ali u ovoj konkurenciji sigurno je medju 12.
Volio bih jos vidjeti sta mogu Gegic, Gajic i Atic. Mislim da bi ovaj drugi bio pozitivno iznenadjenje, ali ocigledno je vaznije gurati Zahiragica.
Musa je definitivno opravdao poziv, bio je glavni kreator u igri danas, od njega je sve pocinjalo.
Kikanovic dobar na pocetku ali je ubrljao sa bacanjima.
Stipanovic me nije dojmio, nekako sam misljenja da on pored Kikanovica i Nurkica ne treba dobiti previse prostora.
Halilovic me pozitivno iznenadio, radio je ono sto zna, igrao pametno, sa 5 asistencija bio najbolji asistent u ekipi.
Sulejmanovic imao preveliku zelju, pogodio onu jednu lijepu tricu, ali par puta glupo ispao u odbrani ali mislim da ce on biti bolji u nastavku.
Vrabac takodjer pokazao da zasluzuje mjesto medju 12 najboljih.
Buza nikad nece bit ozbiljan igrac i ne treba da igra u kvalifikacijama.
Milosevic koristan.
Gordic nije imao neku minutazu ali u ovoj konkurenciji sigurno je medju 12.
Volio bih jos vidjeti sta mogu Gegic, Gajic i Atic. Mislim da bi ovaj drugi bio pozitivno iznenadjenje, ali ocigledno je vaznije gurati Zahiragica.
Ja ne mogu da vjerujem da se Zahiragic jos uvijek ozbiljno bavi kosarkom
Nad tobom sunce najljepše sja
Od ta 4, dvojica su vec unaprijed otpisana. Ne daj Boze da se povrijedi Nurkic ili Teletovic i eto problemalumani je napisao/la:Fale nam 4 najbolja igraca a ovdje izbila panika:)
Naravno samo mi oslabljeni na citavoj planeti, nego jel idemo u Rusiju da napravimo rezultat, a sutra protiv Slovenije u koliko igramo ?

armin dju je napisao/la:Naravno samo mi oslabljeni na citavoj planeti, nego jel idemo u Rusiju da napravimo rezultat, a sutra protiv Slovenije u koliko igramo ?![]()
Opustite se, pripremne su utakmice još. Što se mene tiče nek nas Rusija 2 puta sa zemljom sastavi samo da odemo na EB, tamo je već druga priča
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.