aBd jarane, bez obzira sta drugi pricaju nebi ja mijenjao wengera, samo njegov nacin razmisljanja modifikovatsuhakrpa je napisao/la:Jos nemogu doci sebi od jucerasnje utakmice. Nakon onog ponizenja, je tesko navijati za Arsenal, ali ovaj klub je prolazio kroz sve i svasta, tako da cemo i ovo prebroditi. Vodji jos vjerujem i mislim da ce uspjeti da popravi ovu situaciju.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- JuveSissoko
- Kontakt:
na muci se poznaju junacisuhakrpa je napisao/la:Jos nemogu doci sebi od jucerasnje utakmice. Nakon onog ponizenja, je tesko navijati za Arsenal, ali ovaj klub je prolazio kroz sve i svasta, tako da cemo i ovo prebroditi. Vodji jos vjerujem i mislim da ce uspjeti da popravi ovu situaciju.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ma tesko da ce steci iskustvo igrajuci u Francuskoj 2. ligi. Ipak su to 2 razlicita svijeta. Puno bolji igraci, koji su igrali u dosta jacim klubovima imali su problema u Engleskoj, a da ne pricam o nekim anonimusima.bega_afc je napisao/la:koreanac je iskusan,haman da ima 26 ako sam dobro vidio,i gledo sam neke njegove klipove,ima jako dobru tehniku,cak mislim da ce moc odigrat dobre tekme u vrhu napada,nije wc napadac,ali je dobar,bolji od samaka sigurnorogeRF je napisao/la:Nisam htio do sada da pisem na ovoj temi, jer me onaj poraz da valja "dotukao"! Pa ono je bio cisti debakl, cista sramota. Ja kad sam vidio ko igra u prvoj postavi, kad se nisam slagirao, jos kad sam vidio ko je na klupi, sve kloc do kloca, nijedan igrac ne moze zamijeniti ovog u igri, a i oni nisu neki igraci, cast pojedincima. Nakon 3-0, ugasio sam tv, nisam vise mogao ni gledati. Uvijek sam cijenio i postovao ono sto AW radi. Imao sam povjerenje u njega, ovom prodajom dvojice ponajboljih igraca mislio sam da zna sta radi, da ce dovesti njima dostojne zamjene, ali od toga nije bilo nista. Nastavio je sa svojom prepoznatljivom filozofijom dovodjenja mladih igraca, napravi od njih igracine i oni odu. Ne znam kako mu nije bilo jasno do utakmice sa Manchesterom da nema nikakav tim, da se oni nece moci suprostavti jednom Evertonu, a da pricam o Cityju, Unitedu.... Ja bi najvise volio da se Cahill dovede, jer u odbrani ponajvise skripi. Kad vi se on doveo, neke stvari bi se ipak poklopile. Oni svi, na stoperskim pozicijama su kloc do kloca, izuzev Verme. Volio bih da se dovede i Valbuena, koji bi nam osvjezio tim, covjek koji moze promijeniti tempo utakmice, dobar tehnicar... sve sto nam treba. Mislim da se ni ovim Koreancem (i ime mu ne znam, neki je Parka valjda) nece nista posebno postici, nije to igrac od povjerenja, trebaju nam iskusni igraci, jer tim je pun ovih neiskusnih kolceva, koji ne smije uci u duel. Ne znam sta ocekivati, nadam se da ce sve na dobro izaci.
evo ti i 2 linka pogledaj i sam se uvjeri,iako igra napadaca ima nevjerovatan zadnji pas,sam pogledaj na klipovima sta je prilika stvorio drugim
http://www.youtube.com/watch?v=NMGt-i2-7ow
http://www.youtube.com/watch?v=8oRLGDST ... re=related
Nadam se da ce uspjeti taj Park, da ce se brzo adaptirati i da ce nam unijeti neku novu dimenziju u igri. Valjda nece i on biti jedan od mnogih "talenata" u ekipi Arsenala, a od kojih nikakve koristi.
Izdržati, to je temelj vrline!
Ma Fabregas ce "pokoriti" Primeru, on je po meni bolji od Inieste iz razloga toga sto on zna davati golove, to u nije nesto strano, za razliku od njega, kojem to i nije bas cest posao, uostalom, pokazalo se u ovih nekliko utakmica Bercelone. Kao kreatori igre su tu negdje, mozda tu malo prednjaci Andres.cala je napisao/la:jbg kralju, tek se sad vidi koliko je on zudio za barcom u zadnje 2-3 godineFaraon iz Visokog je napisao/la:ko ga sisacala je napisao/la:zabi ga cesc opet, krenulo ga nesto
Bez obzira na sve, radi se o sjajnim igracima svojih pozicija, uz Xavija najbolji na svijetu.
Ali, da ne pricamo o njima, ipak je ovo tema o Topnicima.
NTV Spor announced just now that Andre Santos and Fenerbahce have reached an agreement with Arsenal, which pays 7.5 million for the full-back.
Santos should have no trouble getting a work permit when he has played most of Brazil's national team matches the past two years.
He joined Fenerbahce from Santos for the 2009/2010 season after a very good effort in the FIFA Confederations Cup.
Reprezentativac, 52 utakmice za Fener dao 10 golova...
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto- ... -arsenalde" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj je sigurno kvalitetniji od Bainesa. NOT. Arsene nije ništa naučio iako ga je Man Utd ponizio, i dalje mu je cijena bitnija od kvaliteta.
Santos should have no trouble getting a work permit when he has played most of Brazil's national team matches the past two years.
He joined Fenerbahce from Santos for the 2009/2010 season after a very good effort in the FIFA Confederations Cup.
Reprezentativac, 52 utakmice za Fener dao 10 golova...
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto- ... -arsenalde" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj je sigurno kvalitetniji od Bainesa. NOT. Arsene nije ništa naučio iako ga je Man Utd ponizio, i dalje mu je cijena bitnija od kvaliteta.
Andre Santos je dobar bek. Reprezentativac Brazila.Možda nije Englez kao Baines, al' bi mogao pomoći.Usput ,iskusan je. Ako se ne varam ima 27 ljeta.
Što se tiče Young Parka @RogeRF ,on je prošle godine igrao u Francuskoj prvoj ligi, tek ove sezone je u drugoj, ako se ne varam.
Što se tiče Young Parka @RogeRF ,on je prošle godine igrao u Francuskoj prvoj ligi, tek ove sezone je u drugoj, ako se ne varam.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ma znam, zezao sam se malo zbog onoga. Oni (Monaco) su ted od ove godine u Francuskoj drugoj ligi.Arnelinho je napisao/la: Što se tiče Young Parka @RogeRF ,on je prošle godine igrao u Francuskoj prvoj ligi, tek ove sezone je u drugoj, ako se ne varam.
Ali, u svakom slucaju, ni Francuska prva nije puno ispred. Opet se ne zna, mozda me Koreanac demantuje, sto bi najvise volio
Ne znam jesi li pročit'o to (a napis'o sam i na ss.ba forumu) ,inače Young Park slovi kao jedan od najpametnijih igrača na svijetu. Još ako tu pamet prenese na teren, dje će mu biti kraj?!rogeRF je napisao/la:Ma znam, zezao sam se malo zbog onoga. Oni (Monaco) su ted od ove godine u Francuskoj drugoj ligi.Arnelinho je napisao/la: Što se tiče Young Parka @RogeRF ,on je prošle godine igrao u Francuskoj prvoj ligi, tek ove sezone je u drugoj, ako se ne varam.
Ali, u svakom slucaju, ni Francuska prva nije puno ispred. Opet se ne zna, mozda me Koreanac demantuje, sto bi najvise volio
Za nešto više od godinu dna Park mora u vojsku.
Obavezna je, nemože je izbjeći. 
@Bosco:Negdje pročit'o? 
100%Arnelinho je napisao/la:@Bosco:Negdje pročit'o?
Šta misliš zašto inače košta 3 miliona.
[youtube][/youtube]
Ovo je taj bek kojeg smo šatro doveli.
Bože što me kazni da volim arsenal do boli, zasto? Stvarno ovo je jako ponizavajuce sto rade AW i uprava arsenala za sve iskrene navijace arsenala. Mislim da ovo ne vodi nikamo, AW je uspio od ''prosjecnog'' kluba napraviti evropsku klasnu momcad, a sad iz sezone u sezonu se trudi vratiti je u ono stanje u kojem je zatekao klub. Veoma deprimirajuce pored ovih zvijezda koje smo mogli dovesti on i dalje tvrdi da ce na kraju sezone izaci novi kvalitetni momci iz Arsenalovog mladjahnog pogona. Dokada cemo kupovati kloceve parmake bukve trube kako stvari stoje to se nece promjeniti dok je AW na klupi. Ili nek mjenja filozofiju kupovine ili nek ide.

- CollegeGunner
- Kontakt:
Može.Bosco je napisao/la:Za nešto više od godinu dna Park mora u vojsku.![]()
Obavezna je, nemože je izbjeći.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Hm...ne vjerujem, ipak on je južnokoreanac,zar ne? A dol' je ipak kapitalizam, ne tjeraju te na sve i svašta.

How long Park will be at Arsenal is unclear, as all able-bodied men in South Korea must begin military service for the country's armed forces before the age of 28. Unless the darling of the national team is excused service, he will have to leave Arsenal in 2013.Arnelinho je napisao/la:Hm...ne vjerujem, ipak on je južnokoreanac,zar ne? A dol' je ipak kapitalizam, ne tjeraju te na sve i svašta.![]()
- CollegeGunner
- Kontakt:
Moze ih zamoliti da odgodi do zavrsetka karijere. Tako je Park Ji Sung uradio, ako se ne varam. Sobzirom da je najveca zvijezda u Koreji i kapiten reprezentacije vjerovatno ce mu to i biti dozvoljeno.Bosco je napisao/la:How long Park will be at Arsenal is unclear, as all able-bodied men in South Korea must begin military service for the country's armed forces before the age of 28. Unless the darling of the national team is excused service, he will have to leave Arsenal in 2013.Arnelinho je napisao/la:Hm...ne vjerujem, ipak on je južnokoreanac,zar ne? A dol' je ipak kapitalizam, ne tjeraju te na sve i svašta.![]()
Inace, sta to fali Santosu?
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
Napadački je vrlo moćan, ali odbrambeno ima određenih propusta.
Hajd nek' mu je sa srećom.Bosco je napisao/la:How long Park will be at Arsenal is unclear, as all able-bodied men in South Korea must begin military service for the country's armed forces before the age of 28. Unless the darling of the national team is excused service, he will have to leave Arsenal in 2013.Arnelinho je napisao/la:Hm...ne vjerujem, ipak on je južnokoreanac,zar ne? A dol' je ipak kapitalizam, ne tjeraju te na sve i svašta.![]()
Nego, ako je ovo istina, tj. da je Arsenal potpisao ovog Younga i Santosa, mogli bi se mi nadati da će na Emirate još koji igrač sletjeti (kako su krenuli po dvojcu dovoditi, možda i dva).
Neka bude Cahill i drugog prepuštam Arsenovom ukusu, a ja bih volio Hazard ,mada od te spike nema niš'.
Edit: Kad je kraj prelaznog roka? Prvog?
Uh, to kod njih kao i kod Egipcana, nemoguce izbjec otsluzit vojsku.
Mnoge igrace je to kostalo. Sjecam se Muhamed Zidana, igrao je tad za Dortmund. Ako se ne varam, i njega je ovo snaslo. Valjda ce se nesto izmajmunisat', jos ako je pametan, kao sto @arnelinho kaze, snaci ce se on
Mnoge igrace je to kostalo. Sjecam se Muhamed Zidana, igrao je tad za Dortmund. Ako se ne varam, i njega je ovo snaslo. Valjda ce se nesto izmajmunisat', jos ako je pametan, kao sto @arnelinho kaze, snaci ce se on
Je li istina da Arsenal vraca pare onim navijacima koji su putovali na OT? 
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.