5 golova u 17 utakmica ove sezone.calcio je napisao/la:Vratio se, igra za njihovu B ekipuVanBasten je napisao/la:
Pisalo se jedno vrijeme o njemu. I onda, ništa. Jel još u Liverpool-u, ili se vratio u Baskiju?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ova sad reprezentacija je ubjedljivo najaca koju smo ikad imali,nema nikakve sumnje.Pa imas 13,14 igraca koji su ili top ili odlicni ili dosta dobri.Prije smo imali 1,2 koji su top i jos 3,4 koji su dosta dobri,ostalo srednja zalost u rangu sadasnje klupe Vrska,Šunje,Kvrže i ekipe.Sto kaze Cartman jedan Vladan Grujic nam je bio bitna karika,sasvim prosjecan,cak ispodprosjecan igrac.
Nemoj citirati cartmana,jer kako nekog shvatiti ozbiljno ko tvrdi za Kodru da je bio flop.Moj jarane nadji mi koji je to flop dao više od 100 golova u primeri.Ako vec ne znas ima brate google pa pogledaj,a ne pisati sranja o legendi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
FLOP U BARCELONI. Nije flop u karijeri. I Baljic je naravno bio flop u Realu, ali odlican u Turskoj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A jbg, Balja je imao onu povredu, možda je mogao i malo bolje u Realu, ali sa njima nikad ne znaš na čemu si. Bio je to jedan od najskupljih transfera tog vremena.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samoposteno
- Kontakt:
treba zasluzit da zaigras u barceloni ili realu pa makar i 5 minuta to kad uspije i jedan iz ove reprezentacije onda se ponovo javiCartman je napisao/la:FLOP U BARCELONI. Nije flop u karijeri. I Baljic je naravno bio flop u Realu, ali odlican u Turskoj.
- legenda reala
- Kontakt:
jako talentovan momka, da vidiš kako tek harmoniku razvlačiVirtu4l je napisao/la:A jbg, Balja je imao onu povredu, možda je mogao i malo bolje u Realu, ali sa njima nikad ne znaš na čemu si. Bio je to jedan od najskupljih transfera tog vremena.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- plavipatriota
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
izvinjavam se zbog ometanja
samo pogledajte akciju na 03.13, oplako sam

izvinjavam se zbog ometanja
Bila i promjena trenera odma nakon sto je dosao. Toschak mu je dao nesto minuta, ali Del Bosque vrlo malo.Virtu4l je napisao/la:A jbg, Balja je imao onu povredu, možda je mogao i malo bolje u Realu, ali sa njima nikad ne znaš na čemu si. Bio je to jedan od najskupljih transfera tog vremena.
Pa eto budi i ti malo flop u barsi kad je to tako jednostavno.Evo se slomiše naši igrači odlazeći u barsu.Opet ti kažem nema potrebe da pišeš gluposti,zbog takvih kao ti niko i ne valja nama.Cartman je napisao/la:FLOP U BARCELONI. Nije flop u karijeri. I Baljic je naravno bio flop u Realu, ali odlican u Turskoj.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Avdijaaaa.plavipatriota je napisao/la:[youtube][/youtube]
izvinjavam se zbog ometanjasamo pogledajte akciju na 03.13, oplako sam
![]()
![]()
Nije mu Toshak dao nesto minuta, nego je kod Toshaka bio u prvom planu. O Balji ti mogu cijelu historiju napisati. Balja tek kad je dosao pauziro je 3 sedmice, zbog povrede prepona, nakon toga prva utakmica u prvih 11, gdje iz slobodnog udarca zabija gol, pripsao se kao autogol, ali cist Baljin gol, igrali u crnim dresovima. Nakon toga konstantno igrao, sve do povrede na treningu pred derbi sa Barcelonom. Onda Del Bosque dolazi, novi igraci, Balja se nakon 9 mjeseci vraca i opet u prvih 11 cak i kod Del Bosquea, portiv Espanyol Barcelone, gdje zabija gol sa lijeve strane u dugi ugao na asistenciju Anelke. Tu je utakmicu Baljic proglasen igracem utakmice, jer je bio nezaustavljiv, a napravio je i gol Anelki, igrali u svijetlo plavim adidasovim dresovima. Onda je uslijedilo kupovanje igraca Reala, tako je i Balja gubio mjesto. Daleko od toga da je Balja bio flop, to su gluposti. Kao sto rekoh, da su ga smatrali flopom, ni za zivu glavu nebi okacili Baljinu sliku u muzeju Reala Madrida. To sto novinari donose svoje sudove, mogu macku o rep da okace, kao i oni iz Avaza. To nisu strucnjaci , nego amateri u fudbalu.Cartman je napisao/la:Bila i promjena trenera odma nakon sto je dosao. Toschak mu je dao nesto minuta, ali Del Bosque vrlo malo.Virtu4l je napisao/la:A jbg, Balja je imao onu povredu, možda je mogao i malo bolje u Realu, ali sa njima nikad ne znaš na čemu si. Bio je to jedan od najskupljih transfera tog vremena.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sve je to u redu ali da podsjetimo na sramotne poteze koje vuce selektor.Poceli smo gubit i igrace koji su igrali za nase reprezentacije.Strasno 
To je bilo tačno pred stvaranje onih Los Galacticosa kako su ih zvali, a ovog drugog gola se sjećam k'o da je bio danas.emir79 je napisao/la:Onda je uslijedilo kupovanje igraca
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Golazoplavipatriota je napisao/la:[youtube][/youtube]
izvinjavam se zbog ometanjasamo pogledajte akciju na 03.13, oplako sam
![]()
![]()
Avdo se potcjenjuje ovdje na forumu ali po meni je on koristan igrac kao backup.
[youtube][/youtube]
Sta ste se uhvatili Kodre k'o da je Bog. Odigrao covjek jednu sezonu za Barcelonu, nije igrao 15 godina kod njih.
Dzeko je prosjecan klub odveo do titule bundeslige. Dvije godine zaredom bio najbolji igrac i najbolji strijelac bundeslige. Covjek drzi rekord kao najskuplji igrac koji je prodat iz bundeslige.
Osvojio Premierligu, Budnesligu, FA Cup, Liga kup. Osvojio sve osim LP. Najbolji strijelac reprezentacije svih vremena.
Svidjalo se to vama ili ne, vec sad se moze reci da je najbolji igrac Bosne i Hercegovine svih vremena. A ima jos 5,6 godina igranja ispred sebe.
Dzeko je prosjecan klub odveo do titule bundeslige. Dvije godine zaredom bio najbolji igrac i najbolji strijelac bundeslige. Covjek drzi rekord kao najskuplji igrac koji je prodat iz bundeslige.
Osvojio Premierligu, Budnesligu, FA Cup, Liga kup. Osvojio sve osim LP. Najbolji strijelac reprezentacije svih vremena.
Svidjalo se to vama ili ne, vec sad se moze reci da je najbolji igrac Bosne i Hercegovine svih vremena. A ima jos 5,6 godina igranja ispred sebe.
Možda bi i bio da nije Hasana Salihamidžćića, a ti se opet gubiš, niko ne upoređuje Kodru i Džeku. Znam ja da si ti mlad i da ih se ne sjećaš, ali imaš YT i ostale izvore.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sto je najgore,a to mi je najveca muka, kad citam ove neinformisane, kako Balja nije igrao u Realu. Igrao je jasta neg je igrao. Druga je stvar to sto su ovi koji ne znaju tad balavci bili. Kad vec pisem o Balji, pa da i ovo napisem, Carlos se morao da sklanja kod slobodnjaka, jer sve standardne situacije je Balja tad preuzeo, i kornere naravno. Hiero se nadavao golova od Baljinih kornera. Onda je igrao i sampion ligu, samo kad se sjetim polufinala protiv Bayerna mislim 2000-te ili 2001, doduse igrao je oko 20-tak minuta, pa u jednom napadu faulirao Bracu,pa ga podize, a meni srce kao dzamija. 2 Bosanca u tad najboljim klubovima na svijetu. Real prosao dalje, mislim 2-1 dobiliVirtu4l je napisao/la:To je bilo tačno pred stvaranje onih Los Galacticosa kako su ih zvali, a ovog drugog gola se sjećam k'o da je bio danas.emir79 je napisao/la:Onda je uslijedilo kupovanje igraca
I onda ovdje se nadju pisati nebuloze.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Zato sad naši igrači ne mogu da se približe top klubovima, a sa lakoćom se omalovažava učinak Baljića, Kodre ili Salihamidžića.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Od toga svega se ja samo sjecam najava u sportu kako ce braco cuvat Baljica. I znam da u Minhenu Balja nije ni minute dobio, dok je Braco igrao veci dio tekme. A evo sad gledam da je i u Madridu Baljic tek usao 2min nakon izlaska iz igre Brace(78 i 80min).emir79 je napisao/la:Sto je najgore,a to mi je najveca muka, kad citam ove neinformisane, kako Balja nije igrao u Realu. Igrao je jasta neg je igrao. Druga je stvar to sto su ovi koji ne znaju tad balavci bili. Kad vec pisem o Balji, pa da i ovo napisem, Carlos se morao da sklanja kod slobodnjaka, jer sve standardne situacije je Balja tad preuzeo, i kornere naravno. Hiero se nadavao golova od Baljinih kornera. Onda je igrao i sampion ligu, samo kad se sjetim polufinala protiv Bayerna mislim 2000-te ili 2001, doduse igrao je oko 20-tak minuta, pa u jednom napadu faulirao Bracu,pa ga podize, a meni srce kao dzamija. 2 Bosanca u tad najboljim klubovima na svijetu. Real prosao dalje, mislim 2-1 dobiliVirtu4l je napisao/la:To je bilo tačno pred stvaranje onih Los Galacticosa kako su ih zvali, a ovog drugog gola se sjećam k'o da je bio danas.emir79 je napisao/la:Onda je uslijedilo kupovanje igraca
I onda ovdje se nadju pisati nebuloze.
Bice da zahvaljujuci avazovom sportu i bahinoj prici o balji si poceo razlikovati javnost od snova.
I samo da kazem da itekako postujem Baljica i da je bio strasan igrac i da ne bi one je.bene povrede, od koje se malo ko oporavi u potpunosti, sigurno bi ostavio dobar trag i u Madridu..