Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jel Zajko Zeba igrao danas?
- invincible1921
- Kontakt:
Olimpicu je cist go ponisten nema tu price, ali cuo sam od dosta raje koja navija i koja ne navija za Sarajevo da su i oni vise puta osteceni...vidjecemo sve u pregledu ne treba lupati bezveze 
=\_1921_/=
Viđen je pocetkom drugog poluvremena 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Pregled 23 Kola BHT Premijer Lige.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 22 apr 2015, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- invincible1921
- Kontakt:
Da nije možda bilo "pojeo vuk magarca"?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Znate vi (:Zip je napisao/la:Jel Zajko Zeba igrao danas?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kako ono ide. Zajko Zeba, ZeljA s*eba. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
igrao je pod ručnom, da nije, možda bismo uzeli sva tri boda
Meni je najbitnije da smo mi s hajrom platili Burekovica and co. i plus stavili koju susku u unutrasnji dzep Mirzinog Armani sakoa, a kojeg smo mu mi isto tako kupili. I kao slag na tortu, nek smo jos zakitili sportsku redakciju BHT-a, da ne prikazuju nasu sramotu i to kako je samo olimpic ostecen.
A posebno mi je drago sto smo kupili u Mostaru, Zvorniku, i sad sa Celikom. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- invincible1921
- Kontakt:
Pa bolje bi bilo da kupite koji pehar gledam na pressu vitrine prazne da praznije ne mogu bituNbx je napisao/la:Meni je najbitnije da smo mi s hajrom platili Burekovica and co. i plus stavili koju susku u unutrasnji dzep Mirzinog Armani sakoa, a kojeg smo mu mi isto tako kupili. I kao slag na tortu, nek smo jos zakitili sportsku redakciju BHT-a, da ne prikazuju nasu sramotu i to kako je samo olimpic ostecen.A posebno mi je drago sto smo kupili u Mostaru, Zvorniku, i sad sa Celikom.
=\_1921_/=
Siguran sam kad je osvojimo slijedeci put da ce bit masno placena, jer smo inace poznati po tome da svaki nas i najmanji uspjeh poput pobjede u prijateljskoj iskesiramo krvavo. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Meni je najbitnije da smo mi s hajrom platili Burekovica and co. i plus stavili koju susku u unutrasnji dzep Mirzinog Armani sakoa, a kojeg smo mu mi isto tako kupili. I kao slag na tortu, nek smo jos zakitili sportsku redakciju BHT-a, da ne prikazuju nasu sramotu i to kako je samo olimpic ostecen.A posebno mi je drago sto smo kupili u Mostaru, Zvorniku, i sad sa Celikom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa bas zbog toga pitam, da vidim kako su komsije prosle? Nisam pratio, pa nzm jel igrao i kako je igrao Zeba?DoeTz je napisao/la:Znate vi (:Zip je napisao/la:Jel Zajko Zeba igrao danas?
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ne razumjem te... mislis zbog dva boda?! pa ocekivali smo svakako tesku utakmicu, nije da je ovaj rezultat sad neko iznenadjenje... ali eto i tvojih 5 minuta... uzivaj ako mislis da trebas...uschtipak je napisao/la:Kako ono ide. Zajko Zeba, ZeljA s*eba.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
pozdravio vas je haurdic, i to dvaput
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
To je taj smisao za humor kod kona. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Igrao, zabio, da nije bio pod rucnom zabio bi najmanje jos 2 komada...Zip je napisao/la:Pa bas zbog toga pitam, da vidim kako su komsije prosle? Nisam pratio, pa nzm jel igrao i kako je igrao Zeba?DoeTz je napisao/la:Znate vi (:Zip je napisao/la:Jel Zajko Zeba igrao danas?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.