Ne mogu jedni izvještaji biti lažni a drugi pravi, nekulturni planinski mazlume. Malo se uključi u život, nemoj se samo kriti iza ovih savremenih aparata.Virtu4l je napisao/la: ↑16 sep 2024, 17:08Ta tri i po miliona su samo za naivčine poput tebe. Jer samo intelekt poput tvog može povjerovati da preko 80 zaposlenih od čega su pola fudbaleri može koštati 3,5 miliona maraka na godišnjem nivou skupa sa doprinosima.
I da, referirao sam se na period od tri godine, ne samo na prošlu.
Ti Đipke moraš shvatiti da nisi kapacitet za rasprave na forumu. Davno si to trebao shvatiti, uz svu tvoju silnu želju.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Skretnicar igra a glupi txe majmunacs pisu o najvecem klubu u drzavi- FK SARAJEVU
Dopunis pravilo da se izmjene u21 igraca ne racunaju u regularne izmjene i rjesio si problem. Mala je vjerovatnoca da tri u21 igraca ispadnu iz utakmice na ovaj ili onaj nacin.
Kakav ba komitet kakve komisije i pravilniciPendulum je napisao/la: ↑16 sep 2024, 17:03Komitet za takmičenje NS BiH je nakon izvršenog uvida u službenu dokumentaciju utakmice između FK Sarajevo i HŠK Posušje, vezanu za isključenje igrača FK Sarajevo (Nidal Čelik), stava da od strane FK Sarajevo nije učinjena povreda odredbi iz člana 71. stav 1) iz tačke 3. Pravilnika o nogometnim/fudbalskim takmičenjima Bosne i Hercegovine, niti odredbi člana 27. stav 2) Propozicija takmičenja WWIN liga BiH za takmičarsku sezonu 2024/25, te je donio jednoglasnu odluku o registraciji ove utakmice postignutim rezultatom (2:2).
Pa vi nastavite da kmečite i čekajte neku drugu priliku da slavite to što je Sarajevo "kiksalo".![]()
Durmitorski migrant zna sta i kako
Znao bi i kontras ali niko mu ne odgovori na poruku
POZDRAV
lagaHni nije produzio ugovor i odma klupica !
Bravo Coricu,, svakako ti je ovo jedna od zadnjih tekmi na klupi željkana, pokazi da si karakter.
Bravo Coricu,, svakako ti je ovo jedna od zadnjih tekmi na klupi željkana, pokazi da si karakter.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- TurkishAirlines
Potrudite se da vam u Gabeli ne bude drugi poraz danasavalPacidoroP je napisao/la: ↑16 sep 2024, 16:22Strašno kakva nepravda je učinjena našim športskim prijateljima iz Posušja.Pendulum je napisao/la: ↑16 sep 2024, 16:04Haj što lažete sebe ali, što lažete javnost?avalPacidoroP je napisao/la: ↑16 sep 2024, 16:03Posušje oštećeno
Mirvić ponovo pere Vicinu belegiju![]()
Očigledno Vici odgovaraju Mirvićevi kružni potezi jezika, pa mu i dalje dopušta da budu intimni.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- TurkishAirlines
Pocne pricu o Sarajevu pa je sam zaustavlja
To su pravi i posteni protivnicki navijaci
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Oni stvarno vjeruju da neko trosi priblizno ko oni i da je ovo sto su prikazali sto posto ta cifraVirtu4l je napisao/la: ↑16 sep 2024, 17:08Ta tri i po miliona su samo za naivčine poput tebe. Jer samo intelekt poput tvog može povjerovati da preko 80 zaposlenih od čega su pola fudbaleri može koštati 3,5 miliona maraka na godišnjem nivou skupa sa doprinosima.
I da, referirao sam se na period od tri godine, ne samo na prošlu.
Ti Đipke moraš shvatiti da nisi kapacitet za rasprave na forumu. Davno si to trebao shvatiti, uz svu tvoju silnu želju.
Zadnji igrac odbrane, nije crveni nego zuti. Kul.
- TurkishAirlines
Da li smiju drugi navijaci gledati utakmicu Zelje?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa sta odlucujete toliko idi sam pogledaj majstore ja ne razumijem nase sudije su glupe ko qrc
pa hajde glupane pogledaj sam sta se prenemazes 3 minute evo mene zivo zanima sta su oni njemu govorili i nisu mu odmah rekli da ide da pogleda od proste stvari oni naprave fiziku
pa hajde glupane pogledaj sam sta se prenemazes 3 minute evo mene zivo zanima sta su oni njemu govorili i nisu mu odmah rekli da ide da pogleda od proste stvari oni naprave fiziku
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 16 sep 2024, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
scudetto89
- Kontakt:
Sta se bolan provjerava ? hahhahaah
Nije za zutog kamoli crveni ovo je komedija
Hahahahahaha fuj sta ce te sad reci sam sebi podapeo lik nemojte me nasmijavati, znate nama pricati pametne moje kone!!!
Nije za zutog kamoli crveni ovo je komedija
Hahahahahaha fuj sta ce te sad reci sam sebi podapeo lik nemojte me nasmijavati, znate nama pricati pametne moje kone!!!
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 16 sep 2024, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Sta gledaju var pet minuta, cist crveni. Sad gledaju da ne daju crveni nego da bude kao da nije faul.
Mandic ispao jako naivan, unistio utakmicu odmah na pocetku glup potez sa njegove strane.
Mandic ispao jako naivan, unistio utakmicu odmah na pocetku glup potez sa njegove strane.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kukali na Gigovića i Njegomirovića a ljudi im poklonili crveni. Stvar filozofije! 
Ko je Vicina kujica?
Ko je Vicina kujica?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahhahahah
Cocalic u derbiju prosle sezone ista situacija crveni karton bez vara. Vrsni si poznavaoc fudbala
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Za šta čovjek dobi crveni karton. Ovaj fudbal treba ugasiti.
Trenutno korisnika/ca: held9, Paromlinac, Zigazaga i 18 gostiju.