fanatic je napisao/la:
Od toga svega se ja samo sjecam najava u sportu kako ce braco cuvat Baljica. I znam da u Minhenu Balja nije ni minute dobio, dok je Braco igrao veci dio tekme. A evo sad gledam da je i u Madridu Baljic tek usao 2min nakon izlaska iz igre Brace(78 i 80min).
Bice da zahvaljujuci avazovom sportu i bahinoj prici o balji si poceo razlikovati javnost od snova.
I samo da kazem da itekako postujem Baljica i da je bio strasan igrac i da ne bi one je.bene povrede, od koje se malo ko oporavi u potpunosti, sigurno bi ostavio dobar trag i u Madridu..

Ma kakav Baho i avazov sport dragi Fanatic, tu utakmicu sam gledao na njemacoj TV Sat1, imam i snimak utakmice. Balja i Braco su bili zajedno na terenu 100%, Braco je takodje usao u 2 poluvremenu,malo prije nego ce uci Balja.
Nakon utakmice protiv Espanyola, kada je Balja zabio gol , tad je bila utakmica sa Bayernom, a Balja je dao i inetrvju za Eurosport (njemacki) na spanskom, da ce dobiti Bayern (i taj intrevju imam na VHS-u)
Imam masu snimaka, od utakmica Elvira Baljica i Bolica u dresu Reala, odnosno Raye , te mnoge snimke golova od Baljica,Barbareza,Bolica,Topica ,BajramovicA, na zalost sve mi je na VHS-u, ali to uredno cuvam. Imam materijala mogu TV kucu otvoriti

, preko 1000 kaseta.
Pratio sam raznorazne TV, od spanskih TVE, koja je prenosila snimke utakmica kasno u nedjelju, to turskog TRT-a.
@Legenda Reala, nista ja ne pretjerujem, nego pisem ono sto sam odgledao