Ovi su gori cetnici od autonomasa. Prodadose sve za opstanak

Treba nam malo i brzine na desnom krilujurisicduska je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:51Daj ba Nodi Odinaka da se preziva Šimšir ne bi igrao u prvoj ligi federacije. Imaš 3 vrhunska igrača na klupi Hiroš, Jaber, Krpić ti prizivaš Odinaku. Uvedeš njih trojicu i 0:2.
Hajde Gošk izdrži pa jedan iz kontre![]()
Sta je tacno pogurao? 5 minuta trajala provjera VARa, a on produzio 3 nadoknadu. Faul nad Galicem sad na kraju nije svirao...
Strasno. Osteceni ste za pobjedu u prvom poluvremenu.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:53Sta je tacno pogurao? 5 minuta trajala provjera VARa, a on produzio 3 nadoknadu. Faul nad Galicem sad na kraju nije svirao...
Baš upitan faul za crveni i unaprijed određen ishod utakmice19vendetta87 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:53Sta je tacno pogurao? 5 minuta trajala provjera VARa, a on produzio 3 nadoknadu. Faul nad Galicem sad na kraju nije svirao...
Ma jok Turkeš je prevara i Polovnjak. Danga najbolji špic iza rata.Bazinga12345 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:56Realno je Turkeš za ovu ligu mnogo bolji i konkretniji igrač od Dangubića.
Pa dobro Turkes je citav zivot proveo u Svicarskoj i normalno da je bolji igracBazinga12345 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:56Realno je Turkeš za ovu ligu mnogo bolji i konkretniji igrač od Dangubića.
Infantilan ti je humor. Posto vidim da ti crnogorac ne govoriavalPacidoroP je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:56Lijepo je vidjeti da se masovno prate utakmice najvećeg kluba u BiH.
Rekoh ti ja moj Nodi.NoDi80 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:53Treba nam malo i brzine na desnom krilujurisicduska je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:51Daj ba Nodi Odinaka da se preziva Šimšir ne bi igrao u prvoj ligi federacije. Imaš 3 vrhunska igrača na klupi Hiroš, Jaber, Krpić ti prizivaš Odinaku. Uvedeš njih trojicu i 0:2.
Hajde Gošk izdrži pa jedan iz kontre![]()
Galic dobar ide gore-dole, ali nema koga proigrati naprijed
E čuj najvećegavalPacidoroP je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:56Lijepo je vidjeti da se masovno prate utakmice najvećeg kluba u BiH.
Šteta, samo što se pravite ludi kod očiglednog crvenog, iste sekunde sam znao da će VAR intervenisati, očigledno je bilo da je bio zadnji igrač odbrane i da bi Boljević i Dangubić bili u gol šansi.
Ja sam još gori što uopšte pokušavam sa letećim medvjedićima ući u normalnu diskusiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.