FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- neutralan__
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
sutevi:19-0
u okvir:10-0
van okvira:7-0
blokirani sutevi:2-0
odbrane golmana:0-7
korneri:5-2
posjed lopte:68-32
pretrcano:115924-111139
faulovi:8-19
u okvir:10-0
van okvira:7-0
blokirani sutevi:2-0
odbrane golmana:0-7
korneri:5-2
posjed lopte:68-32
pretrcano:115924-111139
faulovi:8-19
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Relax,ja cu doci sutra nekad komentarisati kad se frustrirani smire,a do tada by by,i vidimo se u cetvrtfinalu,ali ne svi 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- armageddon666
- Kontakt:
Da i onda kad se njima neki cist gol ponisti ili kad im se ucini neka nepravda,svi se nesto zale,mediji se dignu,Barca pokradena ovo ono,a ovamo i oni isto odigraju.Cist primjer: Protiv Arsenala,ponisten gol Messia, i odmah frka neka ovako onako,vec slijedecu utakmicu protiv A.Bilbao dadnu gol iz offside i to kakvog niko nista...iggy_tm87 je napisao/la:Nisam simpatizer Arsenala, niti sam ikad bio. Kao neko ko voli fudbal i dobre utakmice, samo cu reci da je Barcelona jedna velika ciganija, koja pored miliona na terenu uvijek ima i 12-og igraca, veceras je to bio Massimo Busacca, a bilo ih je jos u proslosti (polufinale sa Chelseaem) i ne sumnjam da ce ih biti u buducnosti (kvota 1,0001). Ne bih zelio uvrijediti nijednog simpatizera Barcelone, ali ne mogu izdrzati da ne kazem da mi ta CIGANIJA koju Barcelona sprovodi vec godinama svakim danom sve vise i vise gadi. S moralne tacke gledista, kada dignu taj **** pehar (a nazalost vjerovatno hoce ove godine) hoce li se pitati kako su do istog dosli...
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
Ne bayern, ne real nego ArsenalJuveSissoko je napisao/la:nisi gledao Bayern i Real protiv Barseloneeurofighter typhoon je napisao/la:ne lupaj ko maksum po diviziji---i krivaja bi drzala loptu na svojoj polovici----a drugo poluvrijeme kradja pa je posjed lopte morao da bude takavJuveSissoko je napisao/la:mozda bi Arsenal i prosao da je mogao uzet loptu pa da i oni malo igraju fudbala, trebali su ponjet dvije lopte jednu Barseloni jednu njima, da se niko ne ljuti![]()
joj kralju ti si osvjezenje ovdje na forumu svega mi
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
- JuveSissoko
- Kontakt:
nismo istu utakmicu gledali niti isti tim kroz godine, jarane ovo ti je najbolja ekipa koju sam gledao u 17 godina pracenja fudbala a nisam navijac Barselone, tako da mogu sa strane da kazem bez predrasuda, kakva pomoc sudija, sta je trebao sudija, da opuca na gol umjesto igraca Arsenala, dosli oni da kopiraju italijane ,dosao Wenger da kopira Mourinha, ahaaaaaaa hoce al malo sutra, italijani taktiku grade stoljecima, a Morinho zna posaoiggy_tm87 je napisao/la:Nisam simpatizer Arsenala, niti sam ikad bio. Kao neko ko voli fudbal i dobre utakmice, samo cu reci da je Barcelona jedna velika ciganija, koja pored miliona na terenu uvijek ima i 12-og igraca, veceras je to bio Massimo Busacca, a bilo ih je jos u proslosti (polufinale sa Chelseaem) i ne sumnjam da ce ih biti u buducnosti (kvota 1,0001). Ne bih zelio uvrijediti nijednog simpatizera Barcelone, ali ne mogu izdrzati da ne kazem da mi ta CIGANIJA koju Barcelona sprovodi vec godinama svakim danom sve vise i vise gadi. S moralne tacke gledista, kada dignu taj **** pehar (a nazalost vjerovatno hoce ove godine) hoce li se pitati kako su do istog dosli...
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ko se ljuti, uvalim mu kruti!
Zasluzen prolaz, koji je trebao biti ovjeren u prvoj utakmici, da Messiu nije ponisten gol.
Crveni cist, penal tako, tako, ali i bez penala bi Barca dala jos jedan do kraja sigurno.
Zasluzen prolaz, koji je trebao biti ovjeren u prvoj utakmici, da Messiu nije ponisten gol.
Crveni cist, penal tako, tako, ali i bez penala bi Barca dala jos jedan do kraja sigurno.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Najsmijesnije je sto su topnici korektni a ove frankove hijene ko krpelji dosadniVFCB je napisao/la:ma ljudi, ko gubi ima pravo da se buni
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- nidjo_barca
- Kontakt:
Sada samo lagano treba pustiti hejtere Barce(a ima ih i previse,pun forum) da se isplacu,zale,kukaju,tjese jedni druge,a kasnije kad se sve to smiri,mi cemo lijepo komentarisati.
Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 08 mar 2011, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- JuveSissoko
- Kontakt:
Ne bayern, ne real nego Arsenal![]()
![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Dobro ce se Cesk uklopiti..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Winston Smith
- Kontakt:
Zasto bi ti to bilo bezze saznanje? Da je Arsenal trebao da bude, bio bi. Pomeo bi Sakhtara jos u grupi i ne bi protiv Brage izveli B ekipu. Ako je ko zasluzio to je sigurno Sakhtar, Arsenal naprotiv, nicim nije zasluzio prolaz dalje.bparena je napisao/la:1. Cestitke Arsenalu i bezze mi je saznanje da ce neko proc ili Sahtar ili Roma (neznam ko je proso) Arsenal je tim koji je trebao da bude umjesto npr. ova dva tima.
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
prav utk:barci ponisten gol,nedosudjen penal barci,mozda i dva...
druga utk:nije dosudjen penal nad messijem u prvom pol.,alves je trebao dobiti zuti,ali nije...prvi zuti karton za persia opravdan,drugi bas i nije...
i sta se sad zalite koji ku*ac...
zasluzeno smo prosli...niste se priblizili golu...
druga utk:nije dosudjen penal nad messijem u prvom pol.,alves je trebao dobiti zuti,ali nije...prvi zuti karton za persia opravdan,drugi bas i nije...
i sta se sad zalite koji ku*ac...
zasluzeno smo prosli...niste se priblizili golu...
- _karabaja_
- Kontakt:
Potpuno zasluzen prolaz i da igraci Barce nisu zeljeni uci u gol sa loptom mogli su dati jos makar 2 gola.
Vrijedi napomenuti kako je Abidal odigrao za 10-ke. Sve je duele dobio i ni jednom nije nabio napamet loptu cak kada je bio i pod pritiskom to je rjesavao na savrsen nacin, iznosio lopte i mogli smo ga cesto vidjeti u napadu. Bio je opasniji za protivnicki gol nego cijela ekipa Arsenala za vas. Besprijekorno odigrano od strane Abidala.
Vrijedi napomenuti kako je Abidal odigrao za 10-ke. Sve je duele dobio i ni jednom nije nabio napamet loptu cak kada je bio i pod pritiskom to je rjesavao na savrsen nacin, iznosio lopte i mogli smo ga cesto vidjeti u napadu. Bio je opasniji za protivnicki gol nego cijela ekipa Arsenala za vas. Besprijekorno odigrano od strane Abidala.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Kako imas obraza ovo pisati, nije mi jasno kako pojedine ljude ovdje nije stid. Barcelona bi razvalila Arsenal da je i Wenger bio sudija. Ne serite djabe, Barcelona je u dvije utakmice posteno izludila igrace Arsenala. Mozes ih voljeti ili ne, ali barem budi posten i priznaj da su trenutno IZNAD SVIH EKIPA ZA KLASU. Jedan Real Madrid primi 5 komada, Real kojeg trenira Mourinhi, dajte molim Vas. Veceras su igraci barcelone ako cemo biti realni trebali dobiti 8 : 2 ( racunajuci sve prilike ). Ovdje govorim kao totalno neutralna osoba, ne mogu vjerovati da neki omalovazavaju ovakvu ekipu kao sto je Barcelona, trenutno je samo pitanje motivacije igraca koliko ce oni zabiti protivnickoj ekipi.iggy_tm87 je napisao/la:Nisam simpatizer Arsenala, niti sam ikad bio. Kao neko ko voli fudbal i dobre utakmice, samo cu reci da je Barcelona jedna velika ciganija, koja pored miliona na terenu uvijek ima i 12-og igraca, veceras je to bio Massimo Busacca, a bilo ih je jos u proslosti (polufinale sa Chelseaem) i ne sumnjam da ce ih biti u buducnosti (kvota 1,0001). Ne bih zelio uvrijediti nijednog simpatizera Barcelone, ali ne mogu izdrzati da ne kazem da mi ta CIGANIJA koju Barcelona sprovodi vec godinama svakim danom sve vise i vise gadi. S moralne tacke gledista, kada dignu taj **** pehar (a nazalost vjerovatno hoce ove godine) hoce li se pitati kako su do istog dosli...
Iskrene cestitke svim navijacima Barcelone na zasluzenom prolazu ( pogotovo mandraxu- levatu
Ljudi moji, koji kritikujete sudije i Barcelonu, samo na trenutak pokusajte realno sagledati utakmicu i svarit ce te o cemu pricam.
Jednostavno ovakva Barcelona je nedodorljiva i sigurno osvaja ove godine...
kad je fudbal tako gadan nemoj ga ni gledat'armageddon666 je napisao/la:Da i onda kad se njima neki cist gol ponisti ili kad im se ucini neka nepravda,svi se nesto zale,mediji se dignu,Barca pokradena ovo ono,a ovamo i oni isto odigraju.Cist primjer: Protiv Arsenala,ponisten gol Messia, i odmah frka neka ovako onako,vec slijedecu utakmicu protiv A.Bilbao dadnu gol iz offside i to kakvog niko nista...iggy_tm87 je napisao/la:Nisam simpatizer Arsenala, niti sam ikad bio. Kao neko ko voli fudbal i dobre utakmice, samo cu reci da je Barcelona jedna velika ciganija, koja pored miliona na terenu uvijek ima i 12-og igraca, veceras je to bio Massimo Busacca, a bilo ih je jos u proslosti (polufinale sa Chelseaem) i ne sumnjam da ce ih biti u buducnosti (kvota 1,0001). Ne bih zelio uvrijediti nijednog simpatizera Barcelone, ali ne mogu izdrzati da ne kazem da mi ta CIGANIJA koju Barcelona sprovodi vec godinama svakim danom sve vise i vise gadi. S moralne tacke gledista, kada dignu taj **** pehar (a nazalost vjerovatno hoce ove godine) hoce li se pitati kako su do istog dosli...
sutevi 18:0
ser del barça es el millor que hi ha !
Svaka cast na zasluzenoj pobijedi.
Jos jednom ste pokazali da ste bar jednu klasu iznad svih
Treabli ste pobijediti bar 5:1 i taj go sto su dali dali ste ga ustvari vi, i ako to ne racunamo nisu ni osutali po golu.
Uglavnom zasluzena pobijeda i cestitam
Treabli ste pobijediti bar 5:1 i taj go sto su dali dali ste ga ustvari vi, i ako to ne racunamo nisu ni osutali po golu.
Uglavnom zasluzena pobijeda i cestitam
Razumijes ti mene burazere moj 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Crveni za Abidala, zuti za AlvesaIstina je da je i Barca imala par losih sudijskih odluka, istina je i da je Barca fantasticno odigrala, ALI je istina tako da su te odluke bile u brzini u igri, dok kod crvenog sto je trebao dobiti Abidal, hvatanje za vrat, nema brzine ima sudija koji je vidio i nije nista svirao, istina je da je barca imala suteva koliko je imala, ali istina je da je barca morala ganjati rezultat, prvo poluvrijeme takticki fenomenalno(od strane Arsenala) pa niko nije budala da popusi 5-6 komada(osim Reala naravno) a vec ima neku prednost, istina je medjutim da je Barca vecinu svoji 100% prilika imala tek nakon crvenog Robina, i budite malo realni 2 godine za redom dva nepostojeca crvena suprotnicke ekipe dobijaju

Celik!3,2,2.
Zasto je Cesc dobio zvizduke?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Zato jer je u žutom dresuPortillo je napisao/la:Zasto je Cesc dobio zvizduke?
...uvijek ima cobana na stadionu...to je stvarno glupo od njih...Portillo je napisao/la:Zasto je Cesc dobio zvizduke?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.