FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dembele ce biti prodan u januaru ili ce na tribine. Obavijesten je i Xavi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- ElCartel11
- Kontakt:
Ez Abde izabrao Španiju prije Maroka. Momak je previse poletio i ocito popustio pod pritiscima uprave. Mislim, da ce biti novi Munir El Haddadi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Neće biti ni nivo Munira jer je ekstremno glup fudbaler, na pogledu mu vidiš da ima ukupno pet nervnih ćelija.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 dec 2021, 17:28Ez Abde izabrao Španiju prije Maroka. Momak je previse poletio i ocito popustio pod pritiscima uprave. Mislim, da ce biti novi Munir El Haddadi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Historija ozljeda Dembelea
I nakon svega, nezahvalni đukac ucijenjuje Barcu, traži 30 miliona za produženje 
Pošaljimo Luk De Jonga u zamjenu za Moratu 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Morata
Nevjerovatno kakvu panjinu trazite.
Nevjerovatno kakvu panjinu trazite.
Vjerujem da u kolekciji imaš barem 2 Barcina dresa.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Joj ako Morata fakat dođe u Barcu, najveća kurava u historiji fudbala, ne bi me čudilo pošto ga Enrique gotivi, vjerovatno je dobar za ovim iz Barce što igraju za repku.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jel moguce da je jedna Barcelona ovako propala? Kad se sjetis ekipe 2006, 2009, 2015 i sad, pa to je cisto nebo i zemlja. Nekakvi De Jongovi, Fernani, Morate. Kakva su ovo djecurlija? Gdje je ovo Xavi otisao? Jel moguce da igrace kao sto su Pique, Roberto, Alba i Busquets nisu nogom nabili? Otisao ti Messi, na terenu i dalje glavni Busquets i Pique. Za nepovjerovat.
Ovi ce past gore od Milana i duze ce pad trajat.
Ovi ce past gore od Milana i duze ce pad trajat.
Kurava sto je otisao iz Reala, a ovi zaradili na njegovoj prodaji... jel zbog toga
btw. nadam se da taj levat nece doci u Barci i da je ovo samo medijska šuplja
Pa dobro realno, da se zapitaš kakav je to lik koji bi izmjenjao Real, Atletico i Barcu kroz par godina 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
I Juve
Pa placenik kao i 99% igraca. Nakon Figa sve je dozvoljeno i sasvim normalno, bar meni.
Ima i fanatika poput Puyola, ali to su tih 1%
Ma svakako, ali eto opet je čudno kad "domaći" tako vinta. Za strance mi i nije čudo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma otići u Atletiko, pa onda u Barcu, a dijete si Madrida, mislim ne gleda to niko danas sve se oko para vrti ali eto, mislim da bi bio jedini koji je to uradio.
Real, Chelsea, Juventus, Atletiko, Barcelona.
Ko se može pohvaliti ovim, a da je igrač nivo Morate.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
176 golova u klupskoj karijeri, 23 za repku, sa tek napunjenih 29, a da je pri tome pola vremena bio neka alternativa.
Jos 5-6 godina top nivoa u nogama obzirom na sjajne fizikalije i nekih 250+ golova ce zabiti, pogotovo ako u tridesetim dobije na mirnoći koja mu fali. Nelose za igrača "nivoa Morate".
Uz to bi igrao u ekipi koja napadače spaja s golom. A i u Barci ce vjerujem igrati nekog krilnog napadača.
Veliki radnik i podcijenjen igrač najstrašnije.
Ssba forum je prepun neznalica. Sigurno ljudi u Realu, Juventusu, Chelseau, ATM-u i Barci, kao i reprezentaciji ništa ne znaju, ali znaju vulkanizeri sa ss.ba.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
E ne mogu da vjerujem da hoce Moratu za napadača.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije babo, nije tata, to je Alvaro Morata!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Od price o Haalandu dodjes do yebenog Morate.
pa radije bih gledao De Jonga u napadu.
Pogba je napisao/la: ↑30 dec 2021, 21:00176 golova u klupskoj karijeri, 23 za repku, sa tek napunjenih 29, a da je pri tome pola vremena bio neka alternativa.
Jos 5-6 godina top nivoa u nogama obzirom na sjajne fizikalije i nekih 250+ golova ce zabiti, pogotovo ako u tridesetim dobije na mirnoći koja mu fali. Nelose za igrača "nivoa Morate".
Uz to bi igrao u ekipi koja napadače spaja s golom. A i u Barci ce vjerujem igrati nekog krilnog napadača.
Veliki radnik i podcijenjen igrač najstrašnije.
Ssba forum je prepun neznalica. Sigurno ljudi u Realu, Juventusu, Chelseau, ATM-u i Barci, kao i reprezentaciji ništa ne znaju, ali znaju vulkanizeri sa ss.ba.
Pa što ga Juventus ne otkupi kad je tako dobar?
Neka ga otkupe i neka bude prva opcija godinama i sretno vam bilo...
Da ne off ljudima temu više oko (Jude).
131 pogodak u 390 nastupa. Ovih 45 dodatnih je za Castillu. Relativno prosjecan napadac.
Remember, remember the 5th of November.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.