Edin.- je napisao/la:Eo ko zna njemacki, nek nam prevede sta odavde.
http://transfermarkt.de/de/hamburger-sv ... 70994.html
http://www.symbolon.de/downtxt/maer5wolf.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Edin.- je napisao/la:Eo ko zna njemacki, nek nam prevede sta odavde.
Son povrjeđen - Elia pred odlaskom.Edin.- je napisao/la:Eo ko zna njemacki, nek nam prevede sta odavde.
elia bi sa boljim igracima sigurno i sam pruzo bolje partije,najbolje se to vidi iz holandske reprezentacije,gdje je odigro odlicnih utakmica,u arsenalu bi se sigurno pokazo kvalitetnijim,a to da samo moze trcat nije istina,elia je vrhunski tehnicar i u driblingu 1na1 tesko da ga ko moze zaustavitbvb09_manijak je napisao/la:Isti ko i walcot otprilike,cak i slabiji malo...jedino zna i moze trcat, ovo ostalo sisarikaProfesor je napisao/la: Znal iko o kakvom je igracu rjec?
Na youtube Poulsen djeluje da je u rangu Makelelea.don_burza je napisao/la:Elia je vise neg solidan igrac a i ima mozga . Nece cojk` da ide u zabarsku ligu. Krasi ga mocna igra 1vs1 , brzina i to sto je igrac od poteza . Zna lik napraviti dobar dribling u PM. Uostalom imate YT pa gledajte
Pa dobro ima snimaka koji su direkt snimci sa utakmice ne gledam ni ja one kompilacije od fanova. Prati malo BL pa ces vidjeti o kakvom s igracu radiJimmy from the hood je napisao/la:Na youtube Poulsen djeluje da je u rangu Makelelea.don_burza je napisao/la:Elia je vise neg solidan igrac a i ima mozga . Nece cojk` da ide u zabarsku ligu. Krasi ga mocna igra 1vs1 , brzina i to sto je igrac od poteza . Zna lik napraviti dobar dribling u PM. Uostalom imate YT pa gledajte

Hoćeš da kažeš da Arsenal nije u g.ovnima?AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj kuburi na dnu, tri kola prosla![]()
![]()
Vi ''navijaci'' Barce me svaki put sve vise i vise iznenadjujete..
Do grlaVirtu4l je napisao/la:Hoćeš da kažeš da Arsenal nije u g.ovnima?AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj kuburi na dnu, tri kola prosla![]()
![]()
Hocu reci da nije.. Zaboravljas da ce slijedece utakmice igrati jos 8 igraca , i to je razlika u odnosu na prve tri utakmice jer je uvijek neko falio, ne kazem da opet nece neko faliti, ali sa Jackom u postavi Arsenal moze kreirati dosta napada samim tim i pobjedjivati, odbrana nece primati onolike golove jer realno nece vise nikad zajedno zaigrati, falio je tu Vermaelen,Sagna pa i Gibbs.. Uz sve to dolate minimalno 2 igraca, koji bi mozda i mogli unaprijediti igru Arsenala, te ocekujem bolju adaptaciju Gervinha, tj. da pocne davati golove, nece to bas biti savrseno, ali jedno 5-6 a sa malo srece, ili malo vise i 4. mjesto je realno dostizno, npr. Cska poceo prosle godine odlicno pa pade, mozda se Arsenalu desava suprotno, jer svake godine uvale 5-6 na pocetku a onda kasnije sve useru, mozda je ovo obrnuto, a mozda i nije, sve ce se vidjeti oko Bozica..Virtu4l je napisao/la:Hoćeš da kažeš da Arsenal nije u g.ovnima?AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj kuburi na dnu, tri kola prosla![]()
![]()
A to ti je zivot, ja samo hocu reci da je prva postava dovoljno dobra za 4-5 mjesto, a sad da li ce oni biti povrijedjeni to je nesto drugo.. Btw taj isti Cesc 2 godine nije odigrao kako treba utakmice za Arsenal, tako da ne znam bas koliko on fali, i prosle godine pola sezone nije igrao, i to pola sezone u kojoj je Arsenal bio konkurentan, ne kazem ja da on nije dobar, samo hocu reci da u zadnje 2 godine i nije bio tako dobar za Arsenal kao sto je bio ranije...L_blancos je napisao/la:Jack je odlican igrac,jedan od vasih najboljih .Ali on sa 18 ne moze da vodi vezni red,jednostavno nema iskustva a ni petlje za to u ovim godinama.. Nista bez jednog Cesca..
A ajde,doc ce vam tih 8 igraca,oporavit se pa opet se povrijedit za sedmicu-dvije,,
Gledaj,vama cjelokupni sistem nevalja,dovedete velike talente koji mogu postati jedni od najboljih na svijetu ,ali oni pod losom fizickom spremom i vjerovatno losim rezimom rada bivaju povrijedjeni i van forme.. Vama treba citav strucni stab otjerat i dovest trenere kako trebaAllGunsBlazing je napisao/la:A to ti je zivot, ja samo hocu reci da je prva postava dovoljno dobra za 4-5 mjesto, a sad da li ce oni biti povrijedjeni to je nesto drugo.. Btw taj isti Cesc 2 godine nije odigrao kako treba utakmice za Arsenal, tako da ne znam bas koliko on fali, i prosle godine pola sezone nije igrao, i to pola sezone u kojoj je Arsenal bio konkurentan, ne kazem ja da on nije dobar, samo hocu reci da u zadnje 2 godine i nije bio tako dobar za Arsenal kao sto je bio ranije...L_blancos je napisao/la:Jack je odlican igrac,jedan od vasih najboljih .Ali on sa 18 ne moze da vodi vezni red,jednostavno nema iskustva a ni petlje za to u ovim godinama.. Nista bez jednog Cesca..
A ajde,doc ce vam tih 8 igraca,oporavit se pa opet se povrijedit za sedmicu-dvije,,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.