Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
Konzerva
-
Kontakt:
VanBasten je napisao/la:@Konzerva
Ma ima tu i menadžera, i šta je on rekao njegovom ocu.. Jel isti zabranio, odnosno upozorio Savez da prestanu da direktno kontaktiraju Muamera i njegove roditelje nego da sve mora ići preko njega? Jel to istina?
nisam siguran , ali cini mi se da je receno da ga nekontaktiraj uda bi se koncetrisao samo na klupske obaveze, nisam siguran za ovo.
uglavnom poslije svega po pitanju tankovica nemogu susica krivit, to je njihova krivica i tacka, sami su izabrali, zvali su ih iz saveza, jaha, piric, becirovic ali dzaba sve izgleda.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
robijas_Ri
-
Kontakt:
Postao/la robijas_Ri » 22 feb 2014, 11:13
Jedina istina oko ovih sto se neckaju jest da ne vole i ne cijene reprezentaciju BiH nego gledaju gdje ce bolje proci, sto i razumijem jer ipak su obojica odrasli u drugim drzavama i zaboli njih ona stvar za narod. Ako Tankovic nije imao sredjene papire da zaigra za BiH zasto uopste tu drzavu uzima u usta i govori da nije pozvan, po izjavi oca Safet je trebao kleknut na koljena i vodit malog od vrata do vrata. Ako je mogao Kolasinac bit strpljiv moglo je i ovo cigance.
-
Blek_Stena
-
Kontakt:
Postao/la Blek_Stena » 22 feb 2014, 11:14
Ne mirisem papet u zadnje vrijeme, ali nek nije isao da moli ovoga lika. Lafo soba mu okicena BH zastavama, voli Bosnu... ma daj koga j...s u zdrav mozak. Da je htio igrat za nas ne bi ga Svedska vojska mogla natjerat da igra za njih. Zato Tankovicu krme jedno dabogda vise nikad gola u zivotu ne dao! Zdravo!

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
-
vendeta87
-
Kontakt:
Ne treba se tolika polemika voditi oko Tankovica ako momak hoce da igra za Svedsku ne trebamo se ljutiti na njega a bogami ni na savez i slektora jer je ocigledno da su ga kontaktirali i neznam sta bi vise trebali radit. Uglavnom neka mu je sa srecom za koga god da se odluci. Nas savez a i slektor bih se treba skoncentrisati na to da ne gubimo igrace koji su vec nasi poput Pricica, Besica i Grahovca te ih prikljuciti A repci da momci osjete atmosferu. A sad preostaje da se vidi sta je sa Arslangicom i Hrgotom jer njih dvojica bih nam odmah pomogli za razliku od Tankovica. Naravno tu su i ostali mladi igraci koji su pozvani na razogovor u Insbruck koji bih nam u buducnosti mogli biti itekako korisni.
Zadnja izmjena:
vendeta87, dana/u 22 feb 2014, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 22 feb 2014, 11:16
TOP GOL je bila jedna od najboljih emisija, jest da sam tad bio mal ali to se gledalo
Govorite da su ovo igrači uradili a ne selektor. Pa zašto onda City ne napravi neki dobar rezultat u LP, imaju WC igrače. Ma kakve igrače imao bez trenera ne možeš ništa i obrnuto.
Što se tiče izjave Prčića, jučer sam rekao da se ne slažem sa nekim dijelovima njegove izjave. Ima pravo da izrazi nezadovojstvo i slažem se sa izjaom da ga se ne treba otpisivati odmah i da zaslužuje priliku ali se ne slažem sa onim gdje kaže da se oprašta od repke.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
hogarstrasni
Postao/la hogarstrasni » 22 feb 2014, 11:16
Morao je aktivnije pratiti njegove igre, treninge, utakmice... Trebao je pružiti Muameru podršku, to bi mu mnogo značilo. To je, prema mome mišljenju, potez koji je nedostajao da Mujo izabere BiH. Švedski selektor ga je, s druge strane, pratio svakodnevno i vršio pritisak na njega - riječi su Senaida.
Zadnja izmjena:
hogarstrasni, dana/u 22 feb 2014, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
-
Head
-
Kontakt:
Ma ja uopste ne krivim toliko Susica za Tankovica kao recimo za Prcica,dilavera i ostale.
Tankovic je pokazao da mu je svejedno za koga ce igrati i da ce se odluciti za prvi poziv.Dakle nema tu nikakvih emocija a nama ne treba igrac koji nece igrati srcem.
1946
-
vendeta87
-
Kontakt:
Blek_Stena je napisao/la:
Ne mirisem papet u zadnje vrijeme, ali nek nije isao da moli ovoga lika. Lafo soba mu okicena BH zastavama, voli Bosnu... ma daj koga j...s u zdrav mozak. Da je htio igrat za nas ne bi ga Svedska vojska mogla natjerat da igra za njih. Zato Tankovicu krme jedno dabogda vise nikad gola u zivotu ne dao! Zdravo!

E to je ono sto meni nikako nije jasno ako toliko voli BIH onda je jednostavno trebao reci necu se odazvati nijednoj repci dok me BIH ne pozove pa taman cekao citavu karijeru!
-
Batko
-
Kontakt:
hogarstrasni je napisao/la:Morao je aktivnije pratiti njegove igre, treninge, utakmice... Trebao je pružiti Muameru podršku, to bi mu mnogo značilo. To je, prema mome mišljenju, potez koji je nedostajao da Mujo izabere BiH. Švedski selektor ga je, s druge strane, pratio svakodnevno i vršio pritisak na njega - riječi su Senaida.
A da mu je na noge isao Ibrahimovic, onda bi prica bila eh da je Dzeko dolazio samo je to falilo da zaigra za BiH...... aman ljudi, iz aviona se vidi da mu je izbor Svedska i samo traze razlog kako okaljati nas savez i papeta kako bi opravdali svoj izbor...
Ej, dzeko mu isao na noge, decku od 19 godina koji je skupio oko sat vremena igranja u premier ligi i opet trazi razloge...
Sent from my iPad using
Tapatalk
-
vendeta87
-
Kontakt:
Neka Svedima Tankovica, hajmo mi njima lapiti Hrgotu jer od njega bih imali itekako koristi dok kod Tankovica se mora sacekati da se vidi hoceli uspjeti napraviti karijeru ili ne.
-
Batko
-
Kontakt:
vendeta87 je napisao/la:Neka Svedima Tankovica, hajmo mi njima lapiti Hrgotu jer od njega bih imali itekako koristi dok kod Tankovica se mora sacekati da se vidi hoceli uspjeti napraviti karijeru ili ne.
Radi se na tome....
Sent from my iPad using
Tapatalk
-
robijas_Ri
-
Kontakt:
Postao/la robijas_Ri » 22 feb 2014, 11:30
vendeta87 je napisao/la:Neka Svedima Tankovica, hajmo mi njima lapiti Hrgotu jer od njega bih imali itekako koristi dok kod Tankovica se mora sacekati da se vidi hoceli uspjeti napraviti karijeru ili ne.
Hrgota je svemirski brod za Tankovica pa opet momak suti ni za jedne ni druge ni trece, nego dogovara sa strane sta kako i ne salje oca da daje izjave avazu. Izabrat ce sta je najbolje za njegovu karijeru i nikom nista sve posteno, nije licemjer.
-
vendeta87
-
Kontakt:
Batko je napisao/la:vendeta87 je napisao/la:Neka Svedima Tankovica, hajmo mi njima lapiti Hrgotu jer od njega bih imali itekako koristi dok kod Tankovica se mora sacekati da se vidi hoceli uspjeti napraviti karijeru ili ne.
Radi se na tome....
Sent from my iPad using
Tapatalk
Nadam se da si upravu jer Hrgota je prava igracina, moze igrati ljevo i desno krilo te spic napadaca tako da nam pokriva tri pozicije, ima dobar sut i brzinu a i solidnu visinu tj. skok igru. Jednosatvno ubio se za treceg napdaca a moze mjenjati i Hajrovica na desnom ili Lulica na ljevom krilu.
-
hz1987
-
Kontakt:
Ček malo, hajde da preispitamo sebe prije nego osudimo nekog. Navescu nekoliko primjera:
1. Rodis se, zivis i radis u zemlji koja ti je dala sve, a od BiH imas samo lijepa sjecanja od roditelja
2. Sve sto si u karijeri postigao - pa i u toj kratkoj ničim ti nije BiH pripomogla
3. Patriotizam je lijep - ali ne hrani stomak...
4. Država koja ti je dala sve - šalje ti poziv za prijateljsku utakmicu
5. Država koja ti nije dala ništa - šalje ti poziv na druženje i kafu sa bh igračima koji će igrati prijateljsku
6. BH selektor se ne udostoji da se raspita za tebe ili ne do Bog da te nazove
7. Švedski ili Švicarski selektor ti dolazi na noge i obećava partije u reprezentaciji koje nisu slabije od BiH
8. Oni će ti srediti sve papire koje treba, dok u BiH moraš doći sam da ti središ
9. U medijima ti bh selektor poručuje, de šta si se ufur'o, radi pa ćemo vidjeti, dok švedski ili švicarski selektori govore u superlativima i već računaju na tebe ozbiljno
Trebamo te ljude gledati od krvi i mesa koji pored ovih 9 navedenih stavki očekuju barem raširene ruke, a ne prezir koji im nudimo...i onda dođe bh javnost i počne pričati o patirotizmu...da bi neko bio patriota, prvo država mu treba pružiti tu mogućnost - u ovom slučaju savez!
Do tada dok mi budemo igrače zvali na kafe sa reprezetativcima, Seferović će odigrati prijateljsku za Švicarsku, a sutra Tanković za Švedsku!
2x ista greška se ponavlja!
Vala da se ne lažemo malo ko od nas u njihovoj situaciji bi odlučio za kafu - pa skoro i niko!
Zadnja izmjena:
hz1987, dana/u 22 feb 2014, 11:34, ukupno mijenjano 4 puta.
-
xxh2o
-
Kontakt:
Ja mislim da Tanković jos nije izgubljen ima jos nade bar mi se čini po ovoj izjavi njegovog oca, ono što je žalosno da Pape kurcem neće da makne
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
hogarstrasni
Postao/la hogarstrasni » 22 feb 2014, 11:32
OTKAZ selektoru koji tjera talentovane, a u reprezentaciju gura igrace iz bratove agencije!
STOP korupciji i nepotizmu!
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
-
vendeta87
-
Kontakt:
xxh2o je napisao/la:Ja mislim da Tanković jos nije izgubljen ima jos nade bar mi se čini po ovoj izjavi njegovog oca, ono što je žalosno da Pape kurcem neće da makne
Ma nema Tankovic sta da gleda na Papeta, jer on treba da se dogovori sa Savezom a ne sa Papetom. Selektori se mjenjaju sutra ce doci neki novi tako da je adresa za pregovore sa potencijalnim a pogotovo tako maldim igracima savez a ne slektori.
Zadnja izmjena:
vendeta87, dana/u 22 feb 2014, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
Chinaglia
-
Kontakt:
vendeta87 je napisao/la:Batko je napisao/la:Neka Svedima Tankovica, hajmo mi njima lapiti Hrgotu jer od njega bih imali itekako koristi dok kod Tankovica se mora sacekati da se vidi hoceli uspjeti napraviti karijeru ili ne.
Radi se na tome....
samo da se ne radi k'o s Tankovićem

valjda se Pape udostoji popričat' s momkom, kad mu je teško dići dupe iz fotelje da mu ode u goste, da ga posjeti, razgovara u četiri oka, tako se pridobivaju igrači
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
vendeta87 je napisao/la:xxh2o je napisao/la:Ja mislim da Tanković jos nije izgubljen ima jos nade bar mi se čini po ovoj izjavi njegovog oca, ono što je žalosno da Pape kurcem neće da makne
Ma nema Tankocia sta da gleda na papeta, jer on treba da se dogovori sa Savezom a ne sa Papetom. Selektori se mjenjaju sutra ce doci neki novi tako da je adresa za pregovore sa potencijalnim a pogotov tako maldim igracima savez a ne slektori.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
Head
-
Kontakt:
I da yebo njega njegov babson.
Zapitajte se sta je Seov babo govorio Kolasincu za koga da igra.
Seo je dokazan igrac koji igra na vecem nivou od ovog isprdka.
1946
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amarinho, dubrovnik, forgempp, Hazre, kakarut, LeCoq, MiranGlasnic, random11, rukometubih23, ultrazonfa i 49 gostiju.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []