ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Koji krc se desava
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Eto vjerovao sam i na 40:15 da se ova životinja može nekako iščupat. Vjerujem da se moze vratit, fajter je to. Nadam se da me neće syebat u ovom narednom gemu 
ZZ
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uzima Rafa ovaj set 7-5.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Napiso brata na kameru "Fogna 2 hahahhah"
Tako je zapisavaj kvazi legende i djuturume!
Sad razbit onu provalu Lajana sto se nesto fol razmaho i mirna Bosna.
Tako je zapisavaj kvazi legende i djuturume!
Sad razbit onu provalu Lajana sto se nesto fol razmaho i mirna Bosna.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Hahahaha! Fabio 
Sta je ovo,zar niko od Nadalovaca nije gledao mec 
Steta sto Roger nije igrao MC, bgm se mogao prosetati do titule 
Kad god popusi oni imaju katarakte na ocima.darker10 je napisao/la:Sta je ovo,zar niko od Nadalovaca nije gledao mec
Provala od igraca, sad mu i na zemlji more dohakat ko hoce. Babuka ima vece sanse za RG od njeg. Rafa je svoje odprdio, staronja dopinzi ga pojeli ne pomaze vis nista!
Coronados de gloria vivamos,
boga mi nisam se nadao da ce rafa izgubiti. pogotovo ne ovako, bar po rezultatu, lako. nisam gledao danas nista. vidim duci se ne pominje ko da nije igrao turnir, osim onog jednog posta kako je nekonsistentan i ima srece da protivnik ne dize formu. dobro za noleta, a moglo je i bolje, moglo se ovdje lako do titile kda se vidi ovo, elem, valjda zna sta radi. raduje da ni rafa nije sta je nekad bio na sljaci, mada, ovo je tek prvi turnir, duga je sezona, svasta ce jos biti do RGa.
Nisam gledao jučer, a i bolje sto nisam izgleda. Kad te pati Pella koji ti nema scim zaprijetit, znas da nemas nivo potreban za titulu. A Fabio mu je jedan od najtežih matchupa na sljaci generalno, dobijao ga i prije ovog meča 2 puta, a i uzimao setove skoro uvijek kad su se sastali. Tako da me ovo nije uopste iznenadilo.
Ide Don po prvu hiljadarku, igračina, bas mi je drago, valjda ne usere ovo.
Ide Don po prvu hiljadarku, igračina, bas mi je drago, valjda ne usere ovo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bravo Fabio, konacno se nekako doveo koliko-toliko u red psihicki. Igru je svakako uvijek imao na sljaci.
Ono prvo kolo je bila prekretnica.
Ono prvo kolo je bila prekretnica.
Mogla bi ovo bit jedna od zanimljivijih sljakaskih sezona u zadnjih 10 godina...Nole pod upitnikom sta je s njim, Nadal takodjer po ovom pocetku ne dijeluje da je onaj stari, Thiem itako nema konstante...jedino sa Fabio pokara sve redom 
Pa mogla bi,ukoliko Nadal i Djokovic nastave tempirat formu samo za RG.LEO10 je napisao/la:Mogla bi ovo bit jedna od zanimljivijih sljakaskih sezona u zadnjih 10 godina...Nole pod upitnikom sta je s njim, Nadal takodjer po ovom pocetku ne dijeluje da je onaj stari, Thiem itako nema konstante...jedino sa Fabio pokara sve redom
Ehm, mogao bi Roger uzeti RimLEO10 je napisao/la:Mogla bi ovo bit jedna od zanimljivijih sljakaskih sezona u zadnjih 10 godina...Nole pod upitnikom sta je s njim, Nadal takodjer po ovom pocetku ne dijeluje da je onaj stari, Thiem itako nema konstante...jedino sa Fabio pokara sve redom
Vidjet cemo, ako u ovi zadnjih par sezona smo nesto naucili, to je da nesmijemo otpisati ove "starce" hehedelko je napisao/la:Ehm, mogao bi Roger uzeti RimLEO10 je napisao/la:Mogla bi ovo bit jedna od zanimljivijih sljakaskih sezona u zadnjih 10 godina...Nole pod upitnikom sta je s njim, Nadal takodjer po ovom pocetku ne dijeluje da je onaj stari, Thiem itako nema konstante...jedino sa Fabio pokara sve redommada poznavajuci Rogera, izgubice peto finale
![]()
Barcelona strasno jaka, kao i svake godine, sve najjace na sljaci je tu sem Novaka
Rafa, Thiem, Sasa udarna trojka, uz Cicija, Goffina, Dimitrova, Keia, Don Fabia, Medvedeva, Felixa... brutalan turnir nas očekuje
Za neupućene, Ferrer se oprasta od tenisa u Madridu, tako da mu je ovo pretposljednji turnir u karijeri, sutra igra protiv starijeg Zvereva
Veliki David. 
Rafa, Thiem, Sasa udarna trojka, uz Cicija, Goffina, Dimitrova, Keia, Don Fabia, Medvedeva, Felixa... brutalan turnir nas očekuje
Za neupućene, Ferrer se oprasta od tenisa u Madridu, tako da mu je ovo pretposljednji turnir u karijeri, sutra igra protiv starijeg Zvereva
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
jedan od onih koje cijenim ....nema neki talenat ali trud rad,vjera zalaganje i ulaganje u sebe ,,,mnogi bi mogli nauciti od njega posebno tipovi kao Damir
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Saša neka se oprosti odmah i ode igrati odbojke
e jeb.iga ti upoređuješ jednog od najvećih radnika na touru sa jednim neradnikom tipa damiradelinjo je napisao/la:jedan od onih koje cijenim ....nema neki talenat ali trud rad,vjera zalaganje i ulaganje u sebe ,,,mnogi bi mogli nauciti od njega posebno tipovi kao Damir
mi svi znamo čime damir misli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.