bordospartanac je napisao/la:joker90 je napisao/la:Da nije hladno obukao bih bijele carape i sandale i uklopio se..![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Slažem se. Skoro sam baš i ja o ovome šta kažeš razmišljao, i uvjeren sam da bi od njihovog cijelog tima možda tri igrača bila kod nas na klupiSarajlijica1946 je napisao/la:Oni su nafurani kao da igraju sa drinom jbt,nesto ne bih smatrao jednog od igraca zrinjskog kao pojacanje za nas klub!Jedino se bolje brane od nas,ali mi smo Sarajevoi se ne branimo
- Evolution87
- Kontakt:
da ovim neupucenim (ako ih ima) slikovito docaramo

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
High je napisao/la:Zna @miden.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Zajednička stvar buraz njima i slobodi jeste što su željni trofeja a sagorit će vjeruj mi.Majkl je napisao/la:Sad sam im čitao forum,oni su umislili da su prejaki,govore da su moćni ,već su upisali pobjedu.Još pogotovo kako su nabusili Olimpic.Ne znam koliko im je pametno Divove potcijeniti ali eto
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sloboda sam uvjeren da će sagoriti,ni Evropu neće izboriti .bordospartanac je napisao/la:Zajednička stvar buraz njima i slobodi jeste što su željni trofeja a sagorit će vjeruj mi.Majkl je napisao/la:Sad sam im čitao forum,oni su umislili da su prejaki,govore da su moćni ,već su upisali pobjedu.Još pogotovo kako su nabusili Olimpic.Ne znam koliko im je pametno Divove potcijeniti ali eto
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Jel ovo džoker sa prosle utakmice na otetom stadionuEvolution87 je napisao/la:da ovim neupucenim (ako ih ima) slikovito docaramo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
-
vBOSTers19
- Kontakt:
Majkl je napisao/la:Sve nešto kongam Amer Bekic se razjebo sa njima kao i Simeunovic koji se sa onim lafo stručnjakom Marinovicem također razjebo,pa sve nešto kontam možda se Zrinjskom sad osvete,ne znam.Pa opet kontam Todorović i Bilbija isto tako nama da probleme ne naprave ,ali eto nadam se da će Bekic i Simeunovic to da urade.
Ma boli me k.urac za slobodu,meni je bitno Saraj'vo

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zanimljivo je bilo dok sam radio jedan terenski posao vidjet gdje zivi svw fudbaleri 2 sarajevska kluba
Ja znam za zeljine,oni su u varazdinskoj iznad kalman radia,ima neka kuca velika,ono kao stanovi uradjeniSarajlijica1946 je napisao/la:Zanimljivo je bilo dok sam radio jedan terenski posao vidjet gdje zivi svw fudbaleri 2 sarajevska kluba
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vjeruj da sam vecinom zeljine vidjao,evo zeljkovic gdje je zivio iznad pekare as u hrasnom.Sjecam se da se momak zalio bruku nesto kirija mu kasnio.RedEvil je napisao/la:Ja znam za zeljine,oni su u varazdinskoj iznad kalman radia,ima neka kuca velika,ono kao stanovi uradjeniSarajlijica1946 je napisao/la:Zanimljivo je bilo dok sam radio jedan terenski posao vidjet gdje zivi svw fudbaleri 2 sarajevska kluba
Pa o tome ti pricam iznad kalmana,i svi su tu sa strane sto dodju kod njih,zive u toj kuci,ima desetak stanovaSarajlijica1946 je napisao/la:Vjeruj da sam vecinom zeljine vidjao,evo zeljkovic gdje je zivio iznad pekare as u hrasnom.Sjecam se da se momak zalio bruku nesto kirija mu kasnio.RedEvil je napisao/la:Ja znam za zeljine,oni su u varazdinskoj iznad kalman radia,ima neka kuca velika,ono kao stanovi uradjeniSarajlijica1946 je napisao/la:Zanimljivo je bilo dok sam radio jedan terenski posao vidjet gdje zivi svw fudbaleri 2 sarajevska kluba
-
bordospartanac
- Kontakt:
High je napisao/la:Poselami nam obojicu. Pitaj ih spremaju li se za prangijanje mađarskih kurtizana.EmersonCezar je napisao/la:Trenirali smo puno za ovu utakmicu, sve cemo dati od sebe
- FrancescoTotti
- Kontakt:
MATEJLakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
1:57
DELAČ
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne znam po nazivu ulice,znas samo po toj kuci!Ovo je bio prvi sprat.Sigurno je to druga kuca.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Što red potvrđuje nakon sarajlijice ko na drugostepenoj.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imaju strasnu podrsku od hrvatskih mocnika, samo su za tu noc zaradili 300.000 KM.High je napisao/la:Nedavno su pseudoplemići održali noćno orgijanje sa Čovićem i Raspudićem, idiotima koji još žive u devedesetim, pa su im vjerovatno obećali kakve premije. GAZI ENDEHAZIJU I MAĐARSKE FRAJLE.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordospartanac
- Kontakt:
Ma šapi ih.MortemHz je napisao/la:Imaju strasnu podrsku od hrvatskih mocnika, samo su za tu noc zaradili 300.000 KM.High je napisao/la:Nedavno su pseudoplemići održali noćno orgijanje sa Čovićem i Raspudićem, idiotima koji još žive u devedesetim, pa su im vjerovatno obećali kakve premije. GAZI ENDEHAZIJU I MAĐARSKE FRAJLE.
Pa dva kluba guraju samo,i mogu jbg,a sto se tice privrede oni su najaci,pogotovo lobi uvoz/izvoz,to je vecina njihovo