Valjda možete i vi otkinut koji bod našem konkurentu za titulu u sljedećem kolu.

Valjda možete i vi otkinut koji bod našem konkurentu za titulu u sljedećem kolu.
Tebe je stavio da si najvrijedniji navijac zeljA.NoDi80 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 21:24Prije par dana Celik skrivio dva penala i dobio crveni, a vec danas mister Zukanovic mu je podigao cijenu na 500.000
Znaci Celik je sad na tm skuplji nego ijedan igrac Zeljeznicara, cak sta vise Celik je top 15 najskupljih igraca lige
Od 7 najskupljih igraca lige , 5 je iz Sarajeva
Zuka najjaci si zbog tebe bih dao ruku da vas nabusimo na derbiju
Jest ovaj lik bolestanNoDi80 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 21:24Prije par dana Celik skrivio dva penala i dobio crveni, a vec danas mister Zukanovic mu je podigao cijenu na 500.000
Znaci Celik je sad na tm skuplji nego ijedan igrac Zeljeznicara, cak sta vise Celik je top 15 najskupljih igraca lige
Ti si bolestan brate i to basBigZlatan je napisao/la: ↑16 sep 2024, 21:30Jest ovaj lik bolestanNoDi80 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 21:24Prije par dana Celik skrivio dva penala i dobio crveni, a vec danas mister Zukanovic mu je podigao cijenu na 500.000
Sto lazes?NoDi80 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 21:33Ti si bolestan brate i to basBigZlatan je napisao/la: ↑16 sep 2024, 21:30Jest ovaj lik bolestanNoDi80 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 21:24Prije par dana Celik skrivio dva penala i dobio crveni, a vec danas mister Zukanovic mu je podigao cijenu na 500.000
Nevjerovatno je koliko guras svoje, a druge potcjenjujes i ponizavas
Jbg on je projekat. Bezveze navikan, dobiva i poziv u reprezentaciju a nista bolji od Drine npr u istim godinama.NoDi80 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 21:24Prije par dana Celik skrivio dva penala i dobio crveni, a vec danas mister Zukanovic mu je podigao cijenu na 500.000
Zato ne znam sto se uvijek napise par stranica a zna se ko postavlja cijene. Kesh Kesh i bice cijena veca. Mora se mirva pohvaliti da je podigao vrijednost tima.godrina je napisao/la: ↑16 sep 2024, 21:38Jbg on je projekat. Bezveze navikan, dobiva i poziv u reprezentaciju a nista bolji od Drine npr u istim godinama.NoDi80 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 21:24Prije par dana Celik skrivio dva penala i dobio crveni, a vec danas mister Zukanovic mu je podigao cijenu na 500.000
Za sto kermi se sve da nakucat.
Sto Vukcevica spusti za 100k?BigZlatan je napisao/la: ↑16 sep 2024, 21:38Sto lazes?
"skuplji nego ijedan igrac Zeljeznicara" kako kad imate 2 igraca isto po 500.000?
"Od 7 najskupljih igraca lige , 5 je iz Sarajeva" od ti 5 igraca nisu 3 moja
sto ne pricas da sam Muftica i Al-Jaber digao? ili da sam igracima Sarajeva spustio cijenu.
Sta si digao Mufticu na 400.000BigZlatan je napisao/la: ↑16 sep 2024, 21:38Sto lazes?
"skuplji nego ijedan igrac Zeljeznicara" kako kad imate 2 igraca isto po 500.000?
"Od 7 najskupljih igraca lige , 5 je iz Sarajeva" od ti 5 igraca nisu 3 moja
sto ne pricas da sam Muftica i Al-Jaber digao? ili da sam igracima Sarajeva spustio cijenu.
Pa kad je debilko, pogledaj sta je Zrinjskom uradio. A taj Zrinjski mu se pisa po Sarajevu i opet ce ove sezone.taurunum je napisao/la: ↑16 sep 2024, 21:59Onaj gore poredi hadzikica i muftica, jedan reprezentativac i branio po evropa ligi, drugi ispo sa zeljom ali ih vlasi spasise
Onaj ispod yebe majke jer nekom nije cijena 600k nego 500k
Onaj migrant sa durmitora 15 godina nije propustio utakmice sarajeva
Lijecite se kolektivno ako uopste vremena ima
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jurisicduska, prijeratni mangup i 30 gostiju.