FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 mar 2011, 23:22

Za ono sto je Cesc uradio za Barcu trebalo mu je dati aplauz i to samo takav... Pa covjek je ocigledno fulao boju dresa, on kontao od ovih nasih zutih, da su to Barcelonini od prosle godine..
Celik!3,2,2.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 mar 2011, 23:23

Portillo je napisao/la:Zasto je Cesc dobio zvizduke?
Zato sto je raji pun kur.c njegove ljubavi prema Barseloni da ga polako a sigurno i ne zele u Barsi. Iskreno ja sam jedan od njih.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 08 mar 2011, 23:23

Prestrog crveni, ali V. Persie je kreten, kad ono uopste radi, a vec ima zuti...

Zasluzeno smo prosli, bolji smo za 4 klase...

Alves = dvije lijeve noge... :x

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 08 mar 2011, 23:26

JuveSissoko je napisao/la:
Ne bayern, ne real nego Arsenal :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: pa da si gledao, onda bi shvatio sta je igra sa dosta pasova i ta tvoja igra "za statistiku" pa bi skontao koliko je to ucinkovito kako za obranu tako i za napad ,joj druze zar ti moram sad pocet o fudbalu i taktici pricat, hajd gledaj malo vise fudbala , skontaces i ti,isto kao i ja :lol: :lol: al kralj si ,svega mi :mrgreen:
beeeppp----da ponovim----prvo poluvrijem igra za statistiku(pasovi,posjed lopte..)primarni cilj uopste nije bilo da barca zabije gol-----imal sta nejasno
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 08 mar 2011, 23:28

Nema sta, RvP je definitivno prestrogo iskljucen i jako mi je zao sto se to desilo, kod 2guog i 3ceg gola se uopste nisam ni radovao kako ja znam pa me i zena pita sto se to ne radujem, drago mi je da smo prosli ali bi puno bolje bilo da nije bilo ove mrlje sa RvP jer bi ih i bez toga prosli.
Kako god ne treba ni zaboraviti koliko je Barca ostecena u prvoj utakmici i da nije bilo te greske ova utakmica bi bila samo formalnost, a i u ovoj utakmici je bilo gresaka koje su ostetile Barcelonu, prvenstveno mislim na faul ( ne znam jel bilo u ili van 16,prije da je unutra ali nisam 100% siguran ) nad Messiem, korner koji je dosudjen kad je RvP sam nabio loptu u gol aut... mozda su to nekome sitnice ali svasta se moglo proizvesti iz tih gresaka.
Sto se tice igre Arsenala, zaista nisam ocekivao da ce igrati onakav bunker, u redu imali su prednost iz prve utakmice ali je Wenger govorio da se protiv Barcelone ne moze braniti te je obecavao da ce i ovdje napasti, medjutim lagao je, ono je bio bunker copy/paste by Murinho.
Idemo dalje...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 mar 2011, 23:31

Veceras vam je Adriano bio jedan od najboljih...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 08 mar 2011, 23:31

thenaturalone je napisao/la:Nema sta, RvP je definitivno prestrogo iskljucen i jako mi je zao sto se to desilo, kod 2guog i 3ceg gola se uopste nisam ni radovao kako ja znam pa me i zena pita sto se to ne radujem, drago mi je da smo prosli ali bi puno bolje bilo da nije bilo ove mrlje sa RvP jer bi ih i bez toga prosli.
Kako god ne treba ni zaboraviti koliko je Barca ostecena u prvoj utakmici i da nije bilo te greske ova utakmica bi bila samo formalnost, a i u ovoj utakmici je bilo gresaka koje su ostetile Barcelonu, prvenstveno mislim na faul ( ne znam jel bilo u ili van 16,prije da je unutra ali nisam 100% siguran ) nad Messiem, korner koji je dosudjen kad je RvP sam nabio loptu u gol aut... mozda su to nekome sitnice ali svasta se moglo proizvesti iz tih gresaka.
Sto se tice igre Arsenala, zaista nisam ocekivao da ce igrati onakav bunker, u redu imali su prednost iz prve utakmice ali je Wenger govorio da se protiv Barcelone ne moze braniti te je obecavao da ce i ovdje napasti, medjutim lagao je, ono je bio bunker copy/paste by Murinho.
Idemo dalje...
Zašto prestrogo? Ja koliko se u fudbal razumijem, kad igrac suta nako sudijskog zvizduka morao bi dobiti zuti.
Don't hate what you don't understand.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 08 mar 2011, 23:32

xaviesta je napisao/la: Zašto prestrogo? Ja koliko se u fudbal razumijem, kad igrac suta nako sudijskog zvizduka morao bi dobiti zuti.
Sekundu i 4 stotinjke nakon zvizduka.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 08 mar 2011, 23:34

Grehota bi bilo ne produziti ugovor Alvesu,pa lik je sigurno najbolji bek na svijetu i po meni veceras jedan od najboljih na terenu

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 08 mar 2011, 23:35

Portillo je napisao/la:
xaviesta je napisao/la: Zašto prestrogo? Ja koliko se u fudbal razumijem, kad igrac suta nako sudijskog zvizduka morao bi dobiti zuti.
Da je 20 stotnki sekunde kakve to veze ime :?: druga stvar, pa šta pišete gluposti (ovo opcenito govorim)...Arsenal nije imao šuta po golu za 90 minuta :oops: cinjenice...imali onaj jedan korner i sami ga sebi zabili kad ovi ne mogu :oops: ...s druge strane, Barca je promašila 7-8 mrtvih zicera, 70% posjed lopte (u prvom poluvremenu i više od toga jer se igrala viktorija na polovini Arsenala)...i opet vam nešto sudija kriv, neke urote i zavjere :o :shock: pa dokad više s tom pricom :?: imate li barem trunku obraza :oops: :oops: :oops:
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 08 mar 2011, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 mar 2011, 23:36

cestitke za vecerasnju predstavuu...jedva cekam da gledam barsu u nastavkuu !!!!
Igrate kao dortmund !!! ehehhee :) :)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 08 mar 2011, 23:37

Portillo je napisao/la:
Vidim,dosta si postovao pa ne razumem sto si ti toliko iznerviran.kakve veze ima real sa arsenalom pa da tebi toliko smeta sto je RVP dobio crveni.Ti si Jedan od onih navijaca sto vise mrze rivala nego sto vole klub za koji navijaju.
MVP - Messi-Villa-Pedro

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 08 mar 2011, 23:37

xaviesta je napisao/la:
thenaturalone je napisao/la:Nema sta, RvP je definitivno prestrogo iskljucen i jako mi je zao sto se to desilo, kod 2guog i 3ceg gola se uopste nisam ni radovao kako ja znam pa me i zena pita sto se to ne radujem, drago mi je da smo prosli ali bi puno bolje bilo da nije bilo ove mrlje sa RvP jer bi ih i bez toga prosli.
Idemo dalje...
Zašto prestrogo? Ja koliko se u fudbal razumijem, kad igrac suta nako sudijskog zvizduka morao bi dobiti zuti.
Da to kazu pravila, ali ima neko nepisano pravilo da kad opuca odmah nakon zvizduka da se ne daje zuti, a i pun je stadion i postoji mogucnost da nije cuo.
Kako god, ruku na srce i reci, da je veceras npr Xavi ili Messi na isti ovaj nacin dobio crveni, bil ti bilo prestrogo?

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 08 mar 2011, 23:40

izzo je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
Da je 20 stotnki sekunde kakve to veze ime :?: druga stvar, pa šta pišete gluposti (ovo opcenito govorim)...Arsenal nije imao šuta po golu za 90 minuta :oops: cinjenice...imali onaj jedan korner i sami ga sebi zabili kad ovi ne mogu :oops: ...s druge strane, Barca je promašili 7-8 zicera, 70% posjed lopte (u prvom poluvremenu i više od toga jer se igrala viktorija na polovini Arsenala)...i opet vam nešto sudija kriv, neke urote i zavjere :o :shock: pa dokad više s tom pricom :?: imate li barem trunku obraza :oops: :oops: :oops:
Grotlo CAMP NOUA,,,,"1.4" sekunde poslije zvizduka
I arsenal nije imao potrebu da napada jer je tu Biskvit da im pomaze
Barca sve sto je napravila bilo je poslije iskljucenja al opet se moze rec da su ipak zasluzeno pobijedili
:arrow: :arrow:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 mar 2011, 23:41

Ma prestrogo je dosudjen u to nema dileme. i to jeste okrenulo utakmicu u drugom toku ali ponajvise psihicki. Arsenal se svakako branio, jedan-manje vise pred svojim golom nije toliki nedostatak ;)

P.S. Barca je prije iskljucenja dali jedan gol i imala jos nekoliko prilika, ko moze reci da ne bi zabila jos jedan ili dva?

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 08 mar 2011, 23:43

Portillo je napisao/la:
Bas fino od tebe da si i to sracunao xD Svejedno, pravila su pravila, ne kazem da bi bilo nepravedno da i nije dobio zuti, ali sudija je imao pravo i sto mu je pokazao isti.

btw. Onaj prekrsaj nad Nessiom je biu u sesnaestercu, zato i nije sviran xD

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 08 mar 2011, 23:45

bparena je napisao/la:
iggy_tm87 je napisao/la:Nisam simpatizer Arsenala, niti sam ikad bio. Kao neko ko voli fudbal i dobre utakmice, samo cu reci da je Barcelona jedna velika ciganija, koja pored miliona na terenu uvijek ima i 12-og igraca, veceras je to bio Massimo Busacca, a bilo ih je jos u proslosti (polufinale sa Chelseaem) i ne sumnjam da ce ih biti u buducnosti (kvota 1,0001). Ne bih zelio uvrijediti nijednog simpatizera Barcelone, ali ne mogu izdrzati da ne kazem da mi ta CIGANIJA koju Barcelona sprovodi vec godinama svakim danom sve vise i vise gadi. S moralne tacke gledista, kada dignu taj **** pehar (a nazalost vjerovatno hoce ove godine) hoce li se pitati kako su do istog dosli...

Ti si zaluto - hajd ti na spavanje.
Jel te stid kralju ?? Crveni (onakav) i penal (onakav), pa ni u nasoj ligi se onako ne sudi...

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 08 mar 2011, 23:46

Sve u svemu Barca zasluženo prošla...Arsenal nije imao ni jedne prilike...Mi smo dali gol za njih...Oni su se branili i time je Wenger pokazao da je najveći lažov...Rekao je igrat napadački a bunker nad bunkerima...Sudija je imao grešaka na obje strane...U prvom je nad Messiem bio čist penal ko suza ali nije svirano...Idemo dalje a Wengerovim djevojcicama sretan 8.mart. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 08 mar 2011, 23:46

Sad je meni jasno sto niko nista ne moze Barsi u Spaniji kada im ovako silje u uefinom takmicenju. :P

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 08 mar 2011, 23:46

thenaturalone je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:
Idemo dalje...
Da to kazu pravila, ali ima neko nepisano pravilo da kad opuca odmah nakon zvizduka da se ne daje zuti, a i pun je stadion i postoji mogucnost da nije cuo.
Kako god, ruku na srce i reci, da je veceras npr Xavi ili Messi na isti ovaj nacin dobio crveni, bil ti bilo prestrogo?
Mozda i bi bilo prestrogo, ali kako kaze komentator na sky sportsu sudija je samo postupio po pravilima, dalje nije sviran penad nad Messiom i i Koščelni je trebao dobiti drugi zuti kad je napravio penal nad Pedrom, pametnom dosta ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.