Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
odbrano ima li te na damirovoj tabli
nerminh74 je napisao/la:Ja nemogu da vidim taj prenosFederer17 je napisao/la:https://www.facebook.com/MusaDzanan/?fref=nfovisnik je napisao/la:Link?
Ako bude, bice ovdje, ne moras 10x u 5min pitat.
vidi ovdje
Jos jedna pa ces ti pisati po nekom drugom forumu o izdajnikuarmin dju je napisao/la:odbrano ima li te na damirovoj tabli
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
I dalj nista istina nemam pojma o facebooku
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:I dalj nista istina nemam pojma o facebooku
ima brate,preko 600 ljudi gleda.
vjerujem da 600 ljudi gleda nego JA nemam pojma o facebookulumani je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:I dalj nista istina nemam pojma o facebooku
Udji preko racunara, ne preko moba, mislim da na mobu ne moze osim na fb aplikaciji.nerminh74 je napisao/la:vjerujem da 600 ljudi gleda nego JA nemam pojma o facebookulumani je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:I dalj nista istina nemam pojma o facebooku
Btw, @tracy, na ovu dominaciju sam mislio
Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 06 avg 2016, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
jedan od njih je Nenonerminh74 je napisao/la:vjerujem da 600 ljudi gleda nego JA nemam pojma o facebookulumani je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:I dalj nista istina nemam pojma o facebooku
kakva saradnja Musa-Juka...
sta reci o Juki...postotak suta sve kaze
sta reci o Juki...postotak suta sve kaze
Nama treba jedan ozbiljan play,ovo je jako lose.
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Pick and roll Muse i Bosnianbeasta
Gegic trema nista bolje od Zahiragica sinoc ocekivo sam vise.
Ali kakvu ciglu baci Gegic,ono dugo nisam vidio.
Eh da je neko bio ko s Musom zna odigrat pick kao Nurk na SP, gdje bi nam bio kraj...
Nervira me i dalje ova rotacija, Minja, Halilovic po meni igraju previse. Gegic se prepao i to je ocigledno, treba Damir tu malo pomoci. Ne znam zasto Atic i Gajic apsolutno nikako ne igraju, barem 5 min da im da... Sulejmanovica takodjer nigdje.
Nurkic, istina da igra protiv anonimusa, manjih i inferiornijih od sebe, napredak je ocigledan. Svaka ti cast, majstore!
Nervira me i dalje ova rotacija, Minja, Halilovic po meni igraju previse. Gegic se prepao i to je ocigledno, treba Damir tu malo pomoci. Ne znam zasto Atic i Gajic apsolutno nikako ne igraju, barem 5 min da im da... Sulejmanovica takodjer nigdje.
Nurkic, istina da igra protiv anonimusa, manjih i inferiornijih od sebe, napredak je ocigledan. Svaka ti cast, majstore!
Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 06 avg 2016, 20:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Atic ni na klupi ?
Kakvu god ciglu da baca ja bi ga i dalje forsirao
nego vi sto gledate da li je sulejmanovic dobio upalu misica od mahanja peskirom
nego vi sto gledate da li je sulejmanovic dobio upalu misica od mahanja peskirom
nerminh74 je napisao/la:Kakvu god ciglu da baca ja bi ga i dalje forsirao
ne znas o cemu pricam
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
nije problem ljudino,ocigledno imas neki kompleks, jesam li nesto pogresno napiso?nerminh74 je napisao/la:Jos jedna pa ces ti pisati po nekom drugom forumu o izdajnikuarmin dju je napisao/la:odbrano ima li te na damirovoj tabli
Neko rece kad Srbi ne zovu crnce i forsiraju svoje mozemo i mi tako. Pa jedno je imat Teodosica i ove nase, mislim da ce se pored Gordica morat nesto rijesiti tanki smo tu skroz. Jest i taj Renfroe nasao kad ce otkazat.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.