FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
RAGIBIZSTRMINA
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Stiže vam panjina,ja fkt ne znam kako ste mohli uzeti tog naseg panja 
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Ako je Morata zaista napadač kojeg želi Xavi, nadam se da će što prije dobiti otkaz, jer dovođenje Morate je transfer koji treba biti kažnjiv po zakonu. Potez u rangu dovođenja Luuka de Jonga.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Solidan je Morata,
ipak nadam se Haalandu.
ipak nadam se Haalandu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Dembele tražio 43 miliona godišnje plus pun **** bonusa 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Juventinissimo
- Kontakt:
Ne znam kakvi ste sa depresijom u timu, ali Morata ce zaraziti makar trojicu-cetvoricu istom.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Jordi Alba došao na svoje
- ElCartel11
- Kontakt:
Bolje gurati malca Jutglu nego ovog parmaka. Ne znam sta je Xaviju i sta vidi u njemu, ali se nadam, da ce barem Morata odbiti ponudu zbog igranja u Realu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne treba sad preseravati , Morata je Ronaldo za nase napadace.Jedan jako svestran i vrijedan igrac.Sjecam se kakve nam je probleme pravio kad god smo igrali protiv Juventusa a on bio dio tima.Brz i eksplozivan uz sve to stamen.
Njegova mana jeste zavrsnica koja je bas presmjesna za vrhunskog napadaca.U Spaniji vjerujem da igra bolje jer je ofanzivnija ekipa u odnosu na Juve i Altetico.Barcelona pokusava imati nesto slicno tome.Kako god upgrade za ovo sto imamo.Ako nemas bolje alternative , onda je i on solucija.Ocito je Caviju vazno da je 70% ekipe Spanci, sto i jeste do sada donosilo rezultate.Pocev od njegove generacije.
Feran , Ansu i Morata mogu biti jako dobar kolektiv.Prije svega radan i marljiv a uz sve to veoma brz i nepredvidiv.
Ne bih ga dovodio da je 2019 godina , tad si mogao birati i prstom uprijeti u koga zelis , danas je situacija skroz drugacija i Barca nema previse mogucnosti.Ako se moze dovesti a Haland i ostali superstarovi finansijski nemoguci , onda sam za njegov dolazak.
Steta zaista Kuna , mogao je dosta toga uraditi za ovaj tim.Samo prisustvo njega na terenu mnogo bi znacilo.Generacijski igrac.
Njegova mana jeste zavrsnica koja je bas presmjesna za vrhunskog napadaca.U Spaniji vjerujem da igra bolje jer je ofanzivnija ekipa u odnosu na Juve i Altetico.Barcelona pokusava imati nesto slicno tome.Kako god upgrade za ovo sto imamo.Ako nemas bolje alternative , onda je i on solucija.Ocito je Caviju vazno da je 70% ekipe Spanci, sto i jeste do sada donosilo rezultate.Pocev od njegove generacije.
Feran , Ansu i Morata mogu biti jako dobar kolektiv.Prije svega radan i marljiv a uz sve to veoma brz i nepredvidiv.
Ne bih ga dovodio da je 2019 godina , tad si mogao birati i prstom uprijeti u koga zelis , danas je situacija skroz drugacija i Barca nema previse mogucnosti.Ako se moze dovesti a Haland i ostali superstarovi finansijski nemoguci , onda sam za njegov dolazak.
Steta zaista Kuna , mogao je dosta toga uraditi za ovaj tim.Samo prisustvo njega na terenu mnogo bi znacilo.Generacijski igrac.
Ne znam samo na osnovu cega mastaju neki o halandu, klub potresa jedna od vecih fin kriza, jos mu menazder najpohlepniji lik u svijetu nogometa.
sve prodati i dovesti Haalanda to ti je kao da imas Jamesa, Jordana, Duranta, instant game changer
ali nema od toga nista, ide par polovnjaka i ista priča kao i svake godine
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
TV3 daje pregled trenutačno nedostupnih i dostupnih igrača sa skorašnji susret protiv Mallorce. Deset igrača je pozitivno na koronavirus, šest ih je ozlijeđeno, dvoje suspendirano zbog žutih kartona, a ostatak je Xaviju na raspolaganju.
Mozda jos Puig bude na raspolaganju, al tesko ce Xavi skupiti neku ekipu za Mallorcu.
„Najkompletniji napadac danasnjice“ by ItaliaJuventinissimo je napisao/la: ↑31 dec 2021, 13:37Ne znam kakvi ste sa depresijom u timu, ali Morata ce zaraziti makar trojicu-cetvoricu istom.
Pa eo Dembele na izlaznim vratima, Dest, šuška se o odlascima Umtitija i Coutinha, Braithwaite i Laki Luk će svakako biti prodani, Aguero oslobodio dio plate.
U slučaju da ne dođe Morata, moglo bi se komotno krenuti po Haalanda.
Čim Rajaz neznalica pohvali Moratu, znaš da se radi o panju, bez da si ga ikad gledao.
If you want my cumback, scrape it off your mom's teeth.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Samo niko nikad nije naguzio neki klub kao sto su Dembele i Bartomeu…
150m transfer odsteta + ogromna plata + propustio 75% utakmica u 4 godine zbog stalnih ozljeda + nece da produzi ugovor jer smatra da i dalje zasluzuje veliku platu….
Baz me zanima na ovim pregovorima da li mu neko kaze, “magarac, pa nisi dao 1 go u ovoj sezoni”…
Ovo je stvarno za skolskih udbenika da djeca uce…
150m transfer odsteta + ogromna plata + propustio 75% utakmica u 4 godine zbog stalnih ozljeda + nece da produzi ugovor jer smatra da i dalje zasluzuje veliku platu….
Baz me zanima na ovim pregovorima da li mu neko kaze, “magarac, pa nisi dao 1 go u ovoj sezoni”…
Ovo je stvarno za skolskih udbenika da djeca uce…
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Niste ovoliko popljuvali ni De Jonga kad je došao, koliko ste Moratu. Da je neka klasa, ni blizu, ali sasvim pristojan napadač. Uostalom, da nije tako, ne bi igrao u klub u kojim je igrao.
Žalopojke neke udaraju, a nemamo napadača u timu kako treba.
Pojedini nikako da shvate da je Barcelona aktuelno klub koji se bori za Evropu i igra Evropa Ligu , tako da potpis igracao nivoa Morate u odnosu na ono sto imamo je jednako potpisu Suareza u taj vakat.Premija !GalileoGalilei je napisao/la: ↑31 dec 2021, 18:42Niste ovoliko popljuvali ni De Jonga kad je došao, koliko ste Moratu. Da je neka klasa, ni blizu, ali sasvim pristojan napadač. Uostalom, da nije tako, ne bi igrao u klub u kojim je igrao.
Hoces Halanda i ostale rastuce zvijezde a ne mozes mu garantovati da ces u top 6 biti.
Barcelona onog momenta kada je Messi otisao je postala prosjecan klub u svim aspektima , sto se vec nakon 6 mjeseci vidi.Ne moze se preko noci porasti , tako da Morata je premija za ovo sto danas igra i realno se moze dovesti.
- DzananMusa11
- Kontakt:
Xavi dovodi Pavela Nedveda, čuo od Morate da je slobodan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.