NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Nemojte mi vise pesimizma oko kluba,taman se razveselio bio kad je feal usao,a sad jos treba da se posvadjaju,nadam se da su samo lazne price,ali bojim se da kod nas gdje ima dima ima i vatre
EKONNP
Tko ima Instagram, nek udje na Sammirov profil i pogleda price

Zadnja izmjena: Android, dana/u 18 jan 2017, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Aha, milion eura godisnja placa96BadBoy je napisao/la:Sta je sad sa Sammirom,da nece u nas
HRHB
HRHB
Ako vam se promjeni politika kluba zasto ne ?96BadBoy je napisao/la:Sta je sad sa Sammirom,da nece u nas
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Sto bi se mijenjala politika,Sammke je katolik...heheheh jesi mislio provocirati malo a? [emoji9] [emoji9]samirr je napisao/la:Ako vam se promjeni politika kluba zasto ne ?96BadBoy je napisao/la:Sta je sad sa Sammirom,da nece u nas
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Ma po gradu se sad svašta priča, jer realno, nije nitko očekivao i najmanje da će Miro bit predsjednik. Al opet cu ponovit, uvjeren sam da je njegova rola samo da imamo koga pokazat pred kamerama, sve odluke će biti na ljudima koju su ga postavili pa i reko bi koji ga drže i na mjestu gradonačelnika. Zato, ljudi nemojmo paničarit bezveze. To je barem moje mišljenje.
Neko je vec spomenuo a i meni je padalo na pamet, sad da bi Sablić mogao povuć zasobom kojeg igrača Splita ili nekog iz Hnl/Hnl2. Vidjet cemo. Treba brzo djelovat, novi igrači trebaju proći trenažni proces sa ekipom. To je vrlo bitno.
Neko je vec spomenuo a i meni je padalo na pamet, sad da bi Sablić mogao povuć zasobom kojeg igrača Splita ili nekog iz Hnl/Hnl2. Vidjet cemo. Treba brzo djelovat, novi igrači trebaju proći trenažni proces sa ekipom. To je vrlo bitno.
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Sretno svima, idemo po LzP i Kup 
HRHB
HRHB
Sretno treneru, al za mene je Coric definicija onoga kakvim treba bit svaki djelatnik kluba, covjek je sebe cijelog dao, prihvatio ulogu trenera kad niko nije htio, a evo i sad je prihvatio ulogu pomoćnika iako je zaslužio ostat glavni trener. Cora majstore naklon do poda!

"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Nesto sam bas optimistican po pitanju kupa,mogli bi osvojit,vrijeme je nismo odavno 
Igraj Široki ti si najbolji!
- Pantarei79
- Kontakt:
Pa i ja bih se ljutio da sam na Mirkovom mjestu.brigsiroki je napisao/la:priča se da je mirko nezadovoljan što je miro dernek predsjednik,pa će zbog tog napustit klub... u to nevirujen ali ko zna
Ajde da malo proanaliziramo logiku stavljanja Mire za predsjednika NK.
U sportskom smislu nema nikakve koristi od njega jer nema nikakvog znanja o nogometu niti nogometnih ili sportskih veza i poznanstava.
U financijskom smislu također nema nikakvog efekta jer svoju lovu neće dati, a grad isto neće puno uložiti, ako išta. Poslovnih nekih veza isto nema, i sigurno nitko tadi njegovog imena ili pozicije neće doci u klub, bilo igrac ili ulagač.
Neko gore napisa da je postavljen kao isturena osoba za medije, bez udjela u odlukama. Pa ima stvarno sirok vokabular u 3pm
A ako ga se već neće nizasta pitati, zasto je onda uopce u klubu???
Vjerovatno mu treba jos jedna plaća, jer od njega ne vidim neke koristi za klub.
Daj Bože da se varam
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Pantarei79
- Kontakt:
Sto se tiče Sablića i Hrgovica, i ja mislim da ce povuci neke igrace za sobom ovamo. Sigurno dobro poznaju igracki kadar u dalmaciji, vjerovatno i šire.
Optimist sam sto se tice strucnog stozera.
Optimist sam sto se tice strucnog stozera.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Slazem se sa oba posta u potpunosti pogotovo sa ovim u vezi predsjednika
Igraj Široki ti si najbolji!
- Evolve
- Kontakt:
Trener mi djeluje dosta samouvjereno i autoratitivno na video od konferencije danas.
Uz par ciljanih dobrih igraca, mozemo daleko!
Samo Široki!
Uz par ciljanih dobrih igraca, mozemo daleko!
Samo Široki!
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Balorda, Combattente87, Pact1921, Seher1921 i 23 gosta.