FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na klupskom FB i objavi izjave trenera s pressice, neki balvan komentariše "pakuj kofere". Pa stvarno u ovom gradu ima baš puno idiota.
-
- Kontakt:
Ja ga yebem ko je bio na ove dvije evropske a bez razloga preskoci Slobodu.Ravan najvecem strumfu!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mi smo prolaz zijanili na Kosevu!!
I malo nade u prolaz dalje smo zijanili kad niti jedan od 2
Iskusna stopera nisu mogli igrati u revanšu!
Mi smo prolaz do grupa zijanili(Spartak pa Wisla)samo
zato sto vlasnici/investitori zajedno sa ovim Belgijancem
Nisu doveli jakog,visokog,iskusnog centrahalfa i prodornog
prednjeg veznog.Pisao sam o tome već početkom Juna mjeseca.
Zekic apsolutno ništa nije kriv.Mozemo samo žaliti sto nije
Došao minimum par sedmica ranije,ako ne i prije.
Čovjeku se treba omogućiti personal i pustiti ga da radi.
Uspjeh će sigurno doći.
O politici vlasnika/investitora kasnije i detaljnije na drugoj temi.
Ja volim,volim samo tebe …..

I malo nade u prolaz dalje smo zijanili kad niti jedan od 2
Iskusna stopera nisu mogli igrati u revanšu!
Mi smo prolaz do grupa zijanili(Spartak pa Wisla)samo
zato sto vlasnici/investitori zajedno sa ovim Belgijancem
Nisu doveli jakog,visokog,iskusnog centrahalfa i prodornog
prednjeg veznog.Pisao sam o tome već početkom Juna mjeseca.
Zekic apsolutno ništa nije kriv.Mozemo samo žaliti sto nije
Došao minimum par sedmica ranije,ako ne i prije.
Čovjeku se treba omogućiti personal i pustiti ga da radi.
Uspjeh će sigurno doći.
O politici vlasnika/investitora kasnije i detaljnije na drugoj temi.
Ja volim,volim samo tebe …..
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Ma nema se sta zamjeriti, lose odigrano kolektivno, borba na nivou. Izgubili smo utakmicu na Kosevu, qurva nece u gol i tjt. Zeki dovest koga hoce pod hitno. Veceras smo vidili koliko nam Soldo i Djuri znace, iako Jovic igra iznad ocekivanja. Celika moramo trpiti kakav god da je, ovo do sad je odlican bio veceras svi losi i cao. Stoper, CM, CAM do 2. kola da budu zavrseni
- PeppermintSA
- Kontakt:
Zadnja linija se prosto mora pojačati. Izuzev Jovića koji je na štoperu naš najbolji defanzivac, mi nemamo odgovarajuću kvalitetu. Ma šta ljudi govorili, Soldo i Đuričković nisu dovoljno dobri za veće domete.
U veznom redu fali kreacije i fali igrač koji je dubinac. Zato sam molio boga da Mudrazija dodje, jer on je upravo taj profil igrač - igrač koji ce po dubini osvojiti prostor, a ne samo igrati alibi pasove lijevo-desno.
Takođe mislim da nemamo klasnog špica. Reno i Hamza to nisu, uz svo dužno poštovanje prema njima.
Ovaj dvomeč je pokazao da imamo izrazito limitiran i kratak roster. Mehmedović, Duraković, Beganović, Julardžija itd. su polovnjaci.
Bubanja nije ništa bolji igrač od Matanovića, to tvrdim još od uzvrata protiv Aktobea. Niti je na lopti jak, niti dobro koristi svoju visinu (podlijece konstantno pod loptu), niti naročito dobro osvaja loptu. Nekako je nedefinisan. Samim tim da smo ga bez po muke doveli iz Lokomotive, dok Mudraziju ne mozemo jasno govori sve.
Čelik je neškolovan igrač. Kriv je za drugi gol jer nije zatvorio igrača nakon što je lopta onog parmaka preletjela. Kriv je za treći gol. To je ono što konstantno trubim, odbrambeni igrači koji izlaze iz naše akademije ali i ostalih omladinskih pogona u BiH su neškolovani.
Sad kad je doneseno pravilo o EU igračima kao domaćim igračima, nadam se da ćemo zadnju liniju pojačati nekim ne ex yu strancem.
U veznom redu fali kreacije i fali igrač koji je dubinac. Zato sam molio boga da Mudrazija dodje, jer on je upravo taj profil igrač - igrač koji ce po dubini osvojiti prostor, a ne samo igrati alibi pasove lijevo-desno.
Takođe mislim da nemamo klasnog špica. Reno i Hamza to nisu, uz svo dužno poštovanje prema njima.
Ovaj dvomeč je pokazao da imamo izrazito limitiran i kratak roster. Mehmedović, Duraković, Beganović, Julardžija itd. su polovnjaci.
Bubanja nije ništa bolji igrač od Matanovića, to tvrdim još od uzvrata protiv Aktobea. Niti je na lopti jak, niti dobro koristi svoju visinu (podlijece konstantno pod loptu), niti naročito dobro osvaja loptu. Nekako je nedefinisan. Samim tim da smo ga bez po muke doveli iz Lokomotive, dok Mudraziju ne mozemo jasno govori sve.
Čelik je neškolovan igrač. Kriv je za drugi gol jer nije zatvorio igrača nakon što je lopta onog parmaka preletjela. Kriv je za treći gol. To je ono što konstantno trubim, odbrambeni igrači koji izlaze iz naše akademije ali i ostalih omladinskih pogona u BiH su neškolovani.
Sad kad je doneseno pravilo o EU igračima kao domaćim igračima, nadam se da ćemo zadnju liniju pojačati nekim ne ex yu strancem.
PeppermintSA je napisao/la: ↑01 avg 2024, 02:40Zadnja linija se prosto mora pojačati. Izuzev Jovića koji je na štoperu naš najbolji defanzivac, mi nemamo odgovarajuću kvalitetu. Ma šta ljudi govorili, Soldo i Đuričković nisu dovoljno dobri za veće domete.
Krivit covjeka za treci go u 94 minuti (zadnja minuta) sa 18 godina i prvi put igranje euro tekme.. uz to ima tu i golmanove koliko toliko greske (29 godina) trebao je pokusat izac vec se zaoedio na stativi..
Meni je Nidal najbolji stoper sto imamo..
Bubanja kriv za drugi gol nidal nije ni 10% kriv
Zekic je upravu guli i keremeh nisu radilo ono sto su radili u prvoj urakmici, renan nije radio ono sto je hamza radio u prvoj utakmici i cim je hamza uzsao stroali smo ih u 35 m od gola..
100% sansa u 8 minuti da smo dali go druga bi pjesma bila sut beganovica sut gulija imali smo sut andjusica imali smo dosta slobodni udaraca iz dobri prilika oni su imali onaj sut u stativu i u drugo kad je onom preketila lopta preko noge..
ENERGIJA NIJE BILA NA NIVOU SAD CEMO VIDJET DALIJE ZEKIC I NJEGOV KONDICIONI TRENER PRIPREMILI EKIPU SAMO ZA OVE 4 utakmice ili cemo vec protiv slobode pokazat energiju ko u prvoj utakmici protiv transave.
Bolji smo bili i sigurno po prikazanoj igri trebali smo proc dalje
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Boli njih qrac što ja sad poslije 700 kilometara iz auta pravac na posao u prvu
Al ko me yebe nije mi niko kriv yebo me Spartak i Slovačka i Trnava...
I ne fali ovoj ekipi toliko kvalitete koliko fali samopouzdanja i pobjedničkog mentaliteta. To je osnova svakog uspjeha.
Al ko me yebe nije mi niko kriv yebo me Spartak i Slovačka i Trnava...
I ne fali ovoj ekipi toliko kvalitete koliko fali samopouzdanja i pobjedničkog mentaliteta. To je osnova svakog uspjeha.
- napoleon72
- Kontakt:
Juce grupe najavljujemo, titula ne dolazi u pitanje, a danas niko ne valja. Standardno.
Cuj Hamza i Renan nisu klase od napadaca, pa kralju koga bi ti, Forlana i Cavanija? Ko to u ligi ima bolji napadacki dvojac nego mi? Renanu stvori sansu i dobit ces gol, kad je on promasio neki mrtvi zicer kao npr Handzic u vakat?
Hamza je igrac sistema, njega je Rozman bio "otkljucao" jer je sistem podredio njemu. Nadji mi boljeg i opasnijeg igraca u prostoru 18-20m od gola. Puca, razigrava, sve. Da je brzi i ima iole dobru desnicu ne bi igrao u Sarajevu nego u Bolonji jbt.

Cuj Hamza i Renan nisu klase od napadaca, pa kralju koga bi ti, Forlana i Cavanija? Ko to u ligi ima bolji napadacki dvojac nego mi? Renanu stvori sansu i dobit ces gol, kad je on promasio neki mrtvi zicer kao npr Handzic u vakat?
Hamza je igrac sistema, njega je Rozman bio "otkljucao" jer je sistem podredio njemu. Nadji mi boljeg i opasnijeg igraca u prostoru 18-20m od gola. Puca, razigrava, sve. Da je brzi i ima iole dobru desnicu ne bi igrao u Sarajevu nego u Bolonji jbt.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- TurkishAirlines
E i jesi ga druze dovio. Izginuli i miluckystrike je napisao/la: ↑31 jul 2024, 13:52sinoć pred spavanje dovim Gospodaru za Palestinu i za FK Sarajevo. kad sam ustao jutros vidim vođa Hamasa ubijen.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- TurkishAirlines
Direktan krivci za fijasko su igraci koji ne z aju zabiti gol.
Ako trazis ogromne pare, onda MORAS prazan gol zabiti.
Nije to manjak srece.
To MORAS zabiti.
Nije to manjak srece.
To MORAS zabiti.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma na Kosevu si se ispromasivao,ali okej imas jos jednu tekmu, međutim fulis nemoguce i onda te Rockov zayebe zestoko da igraci padnu max.
Taman sto se dozovu ti primas go pred poluvrijeme i znalo se da ti je tu kraj.
Momcima se a, ne smije reci, trebalo se Zekicu koji igrac dovesti, ali sta je tu je.
NEDELJA, SVI NA KOŠEVO, IDEMO PO TITULU BRACO ! ! !
Taman sto se dozovu ti primas go pred poluvrijeme i znalo se da ti je tu kraj.
Momcima se a, ne smije reci, trebalo se Zekicu koji igrac dovesti, ali sta je tu je.
NEDELJA, SVI NA KOŠEVO, IDEMO PO TITULU BRACO ! ! !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- napoleon72
- Kontakt:
Prazan gol promasi Kane u polufinalu SPa a najbolji je spic na svijetu. Desi se, ne treba sad ni u kog prstom uperit. Tim i dobija i gubi utakmice.TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 avg 2024, 07:41Direktan krivci za fijasko su igraci koji ne z aju zabiti gol.
Nije to manjak srece.
To MORAS zabiti.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Najvise mi je zao sto smo imali protivnika kojeg smo mogli dobiti. Plus iduci protivnik takodjer po mjeri.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Cekam evandera i par debila sa nekim teorijama poremecenih umova-
Bilo je lijepo dok je trajalo,hvala momcima na tome sad idemo full gas.
Bilo je lijepo dok je trajalo,hvala momcima na tome sad idemo full gas.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 01 avg 2024, 08:04, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ma previse se mi dignemo pa raja konta ispali od levata a ustvari ljudi bili favoriti prije dvomeca. Drugo je sto smo mi prvu utakmicu odigrali tako da je Spartak izgledao smijesno a ustvari su ozbiljna i iskusna ekipa, i tu smo mi ispali, nismo sinoc. Morali smo imati bar 2 gola al jbg.
S kakvom lakocom i bez prevelikog naboja nas dobise.. Jednostavno se vidi da su prosle godine igrali grupe i da imaju to iskustvo. Pri tome i mi nismo bili na nivou prve utakmice. Napisa ja da necemo imati toliko sansi u ovoj i onda 10 minuta 2 zicera fulis i jebbi ga ide kazna, problem je sto poslije kazne mi se raspadnemo, to mi je najgore kod nas. Ko da je gotovo.
Ovo je mozda i dobro da se malo otrijeznimo na vrijeme i nadam se da se vidjelo gdje nam skripi a Zoranu vjerujem kao ni jednom treneru do sad. Stvarno je pokazao ono sto svi prizeljkujemo. Trenera koji je realan u izjavama, koji je strog i zaeban kad treba a u drugu ruku gaji sa igracima lijep odnos. O poznavanju fudbala ne trebamo pricati.
Fali kvalitete u vidu 2 3 igraca i bice to bombona. Protiv Slobodanke pokazati kvalitet i mentalnu snagu i startati s pobjedom. Nema alibija, jako i agresivno svaku i dobra recenica Zekica, meni treba 15 igraca koji ce ginuti i u Doboju, Gabeli itd..
S kakvom lakocom i bez prevelikog naboja nas dobise.. Jednostavno se vidi da su prosle godine igrali grupe i da imaju to iskustvo. Pri tome i mi nismo bili na nivou prve utakmice. Napisa ja da necemo imati toliko sansi u ovoj i onda 10 minuta 2 zicera fulis i jebbi ga ide kazna, problem je sto poslije kazne mi se raspadnemo, to mi je najgore kod nas. Ko da je gotovo.
Ovo je mozda i dobro da se malo otrijeznimo na vrijeme i nadam se da se vidjelo gdje nam skripi a Zoranu vjerujem kao ni jednom treneru do sad. Stvarno je pokazao ono sto svi prizeljkujemo. Trenera koji je realan u izjavama, koji je strog i zaeban kad treba a u drugu ruku gaji sa igracima lijep odnos. O poznavanju fudbala ne trebamo pricati.
Fali kvalitete u vidu 2 3 igraca i bice to bombona. Protiv Slobodanke pokazati kvalitet i mentalnu snagu i startati s pobjedom. Nema alibija, jako i agresivno svaku i dobra recenica Zekica, meni treba 15 igraca koji ce ginuti i u Doboju, Gabeli itd..
i Radnicki kojeg su ovdje velicali ispade od Bara jbt
neki finci izbacise austriju Bec
kakav crni spartak i favorit,nema favorita vise osim ako bas nije skupljji od tebe troduplo,ovo ostalo je sve bara bara
Mi da smo izvukli radnicki ovdje bi se pricalo o murinju dudicu,radnickom ko hitu srpske lige ,klubu u usponu itd itd
a gola istina je da ne bi kod nas bili top 3 kluba
kakav crni spartak i favorit,nema favorita vise osim ako bas nije skupljji od tebe troduplo,ovo ostalo je sve bara bara
Mi da smo izvukli radnicki ovdje bi se pricalo o murinju dudicu,radnickom ko hitu srpske lige ,klubu u usponu itd itd
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- TurkishAirlines
Zato KANE i jes loser.napoleon72 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 07:49Prazan gol promasi Kane u polufinalu SPa a najbolji je spic na svijetu. Desi se, ne treba sad ni u kog prstom uperit. Tim i dobija i gubi utakmice.TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 avg 2024, 07:41Direktan krivci za fijasko su igraci koji ne z aju zabiti gol.
Nije to manjak srece.
To MORAS zabiti.
Kazem da su krivci, jer da su pola onog zabili mi bi hladno prosli.
I jbga, mozda i mi previse zelimo pa dobro padnemo
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 01 avg 2024, 08:34, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Srbijanski mediji, ispadanje Radničkog proglasili največom katastrofom u historiji srpskog klupskog fudbala.Feđa postade sinonim za te katastrofe, prvo sa Veležom od Elfsborga, pa sa nama ispao od Čelika u kupu i 1-5 od Tuzle, pa ovo sinoc.donDondon je napisao/la: ↑01 avg 2024, 08:17i Radnicki kojeg su ovdje velicali ispade od Bara jbt
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, EastMadness, Haksss, Hardzavi, Jadnimi, JavierBosnia, OsmanhodzicBuco, rimljanin90 i 82 gosta.