Steta za Tankovica,mislim da su njegovi roditelji da su htjeli mogli uticati na sina da igra za BIH.... stoji to da ne treba nikoga moliti,ali BIH je danas hit u Evropi i u Svijetu,ucesnik SP u Brazilu,imamo rejting kao nikada do sada i mislio sam da ce Tankovicu to biti dovoljno uz eventualni patriotizam njegovih roditelja da izabere BIH,kao sto su to uradili Begovic,Pjanic,Kolasinac,Bicakcic,Mujdza,Barbarez itd itd... ali za razliku od porodice Tankovic,ovi pomenuti fudbaleri su odgajani u duhu BIH,da je vole i postuju bez obzira sto vecina njih tu nije rodjena.... kazem opet,zaprepasten sam razmisljanjima porodice Tankovic koja je jos iz Srebrenice,najmanje sto su mogli uciniti za svoju drzavu BIH je da pomognu sinu u odluci da izabere BIH i igranje na SP u Brazilu umjesto igranja u dresu drzave u kojoj ce uvijek biti stranac bez obzira na sve.... nema veze,i sa Tankovicima i bez njih BIH je sila u Evropi,sposobna da u buducnosti postigne jos vece rezultate,a zbog nedostatka patriotizma neka se stide oni koji ga definitivno nemaju! porodici Tankovic sve najbolje u SWEDSKOJ-njihovoj novoj domovini i zelim im da se sto prije asimiliraju,postanu veci Swedi od samih Sweda! BIH je prezivjela mnoge izdajice ,prezivjet ce i ove!
p.s.
Mislim da selektor Susic i Savez nisu nista krivi,Mujo i njegova porodica jednostavno vise vole SWE nego BIH i tu je kraj price i jedina prava istina,prodali su se za saku eura i neka im je na cast!