Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Virtu4l
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Virtu4l » 22 feb 2014, 12:54

Goalgetter je napisao/la:Fazon je kod Prcica sto ga je Susic otpisao vec 6 mjeseci prije SP-a, i doslovno ga osramotio onom izjavom da igra u slabom klubu, da ce ispasti u drugu ligu, te da ionako nije standardan, sto je nebuloza. I sam je rekao da nije realno da on ide na SP, ali po cemu to onda Susic i Hadzic moraju na SP?

Jeste on pretjerao sa ovim oprastanjem od reprezentacije, ali je Susiceva krivica ona izjava.
Da. Pape je tu debelo pogriješio, ali Prcićeva reakcija je daleko od korektne. Ovi klinci su sebi uzeli dosta toga za pravo.

Pazi molim te, sad nas i Tanković ucjenjuje pozivom za A tim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 feb 2014, 12:57

http://www.transfermarkt.co.uk/en/damir ... 70403.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.co.uk/en/dzeni ... 51295.html" onclick="window.open(this.href);return false;

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 feb 2014, 13:02

Steta za Tankovica,mislim da su njegovi roditelji da su htjeli mogli uticati na sina da igra za BIH.... stoji to da ne treba nikoga moliti,ali BIH je danas hit u Evropi i u Svijetu,ucesnik SP u Brazilu,imamo rejting kao nikada do sada i mislio sam da ce Tankovicu to biti dovoljno uz eventualni patriotizam njegovih roditelja da izabere BIH,kao sto su to uradili Begovic,Pjanic,Kolasinac,Bicakcic,Mujdza,Barbarez itd itd... ali za razliku od porodice Tankovic,ovi pomenuti fudbaleri su odgajani u duhu BIH,da je vole i postuju bez obzira sto vecina njih tu nije rodjena.... kazem opet,zaprepasten sam razmisljanjima porodice Tankovic koja je jos iz Srebrenice,najmanje sto su mogli uciniti za svoju drzavu BIH je da pomognu sinu u odluci da izabere BIH i igranje na SP u Brazilu umjesto igranja u dresu drzave u kojoj ce uvijek biti stranac bez obzira na sve.... nema veze,i sa Tankovicima i bez njih BIH je sila u Evropi,sposobna da u buducnosti postigne jos vece rezultate,a zbog nedostatka patriotizma neka se stide oni koji ga definitivno nemaju! porodici Tankovic sve najbolje u SWEDSKOJ-njihovoj novoj domovini i zelim im da se sto prije asimiliraju,postanu veci Swedi od samih Sweda! BIH je prezivjela mnoge izdajice ,prezivjet ce i ove!
p.s.
Mislim da selektor Susic i Savez nisu nista krivi,Mujo i njegova porodica jednostavno vise vole SWE nego BIH i tu je kraj price i jedina prava istina,prodali su se za saku eura i neka im je na cast!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 feb 2014, 13:04

Sretan 19 rođendan Tankoviću.

Ovdje očigledno vidimo komplekse forumaša koji se nisu nikad bavili nekim sportom. Koji idiot moraš biti da pišeš takve nebuloze kao ovaj retardirani forumaš kojeg neću imenovati (ne vrijeđam nikoga, nisam imenovao, a siguran sam da će se prepoznati).

Upao si u tim koji igra u najjačkoj evropskoj ligi. Trener Švedske te pazi kao da si mu rođeni sin, a uz to imaš jednog Ibrahmovića kao mentora i koji je sam obavio telefonski razgovor sa Muamerom gdje mu je rekao da odluči ono što misli da je najbolje za njega. Stavite se vi u poziciji Muamera, jedni doslovno "bale" za tobom jer su prepoznali ogromni talenat, baš kao što su to prepoznali prije 10 godina kod Ibrahimovića i imaš drugog "stručnjaka" koji zove anti-talente u reprezentaciju. Nisi dovoljno kvalitetan za napad u BiH gdje nemamo napadača da zamijeni Džeku i Ibiševića, a jesi kvalitetan za A tim Švedske gdje igra napadač kao što je Ibrahmović.

Ucjena? Opet kažem da se sami stavite u njegovu poziciju, dakle on gleda kako se zove velikan Tino-Sven Sušić, talenat od 22 godine, a ne poziva se on, koji je danas napunio tek 19 godina. Još smiješnije je da mi nemamo alternativu u napadu, ali to će sve promijeniti opet Zoran Krvžić, te velikan Tino-Sven Sušić.

Sanjin Prcić nema materijala za A tim, a imaju Anel Hadžić, Zoran Kvržić i Tino-Sven Sušić? I ovdje se govori o ucjeni jer si javno rekao da si nezadovojan radi očiglednog furanja određenih igrača, ma ja, tako je najbolje, on nas ucjenjuje.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 feb 2014, 13:09

Neutral je napisao/la:Sretan 19 rođendan Tankoviću.

Ovdje očigledno vidimo komplekse forumaša koji se nisu nikad bavili nekim sportom. Koji idiot moraš biti da pišeš takve nebuloze kao ovaj retardirani forumaš kojeg neću imenovati (ne vrijeđam nikoga, nisam imenovao, a siguran sam da će se prepoznati).

Upao si u tim koji igra u najjačkoj evropskoj ligi. Trener Švedske te pazi kao da si mu rođeni sin, a uz to imaš jednog Ibrahmovića kao mentora i koji je sam obavio telefonski razgovor sa Muamerom gdje mu je rekao da odluči ono što misli da je najbolje za njega. Stavite se vi u poziciji Muamera, jedni doslovno "bale" za tobom jer su prepoznali ogromni talenat, baš kao što su to prepoznali prije 10 godina kod Ibrahimovića i imaš drugog "stručnjaka" koji zove anti-talente u reprezentaciju. Nisi dovoljno kvalitetan za napad u BiH gdje nemamo napadača da zamijeni Džeku i Ibiševića, a jesi kvalitetan za A tim Švedske gdje igra napadač kao što je Ibrahmović.

Ucjena? Opet kažem da se sami stavite u njegovu poziciju, dakle on gleda kako se zove velikan Tino-Sven Sušić, talenat od 22 godine, a ne poziva se on, koji je danas napunio tek 19 godina. Još smiješnije je da mi nemamo alternativu u napadu, ali to će sve promijeniti opet Zoran Krvžić, te velikan Tino-Sven Sušić.

Sanjin Prcić nema materijala za A tim, a imaju Anel Hadžić, Zoran Kvržić i Tino-Sven Sušić? I ovdje se govori o ucjeni jer si javno rekao da si nezadovojan radi očiglednog furanja određenih igrača, ma ja, tako je najbolje, on nas ucjenjuje.

I sta je trebalo po tebi uciniti?
Poslati delegaciju iz saveza kod njega kuci?
Ucinjeno.
Obecati mu mjesto na SP?
Ucinjeno.
Sta jos?

Sto se bolan blamiras?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 feb 2014, 13:11

Kad je ucinjeno?
Ko je ucinio?

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 22 feb 2014, 13:13

Mozambik je napisao/la:Kad je ucinjeno?
Ko je ucinio?
Jel Susic rekao da ima mjesta za njega, jest! Jel Dzeko s njim razgovarao, jest! Jesul iz saveza pokrenuli incijativu i razgovarali s roditeljima, jesu! Jel pozvan sad za ovo okupljanje da se upozna sa svima pa tako da i poprica licem u lice sa selektorom, jest! Hocel doci, nece! i tu sva prica zavrsava...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 feb 2014, 13:13

L_blancos je napisao/la: http://www.transfermarkt.co.uk/en/damir ... 70403.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.co.uk/en/dzeni ... 51295.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je ključ svih problema u našem fudbalu ;) naši skauti rade iz kancelarije, da nije ovog foruma i Avazovog Sporta nikad ni za jedno djete ne bi čuli, a to im je posao da znaju prije svih i da ih pokušaju dovesti u kadetsku,juniorsku reprezentaciju pa da kasnije nemamo problem koga će izabrati, jok mi se godinama dovodimo pred svršen čin i onda je problem i za igrače i za nas

Ako imaju kvalitet za kadetsku reprezentaciju jedne Njemačke,Švedske,Švicarske nelogično mi je da nemaju i u reprezentaciji BIH :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 feb 2014, 13:16

Ko je ucinio?
Murat Jaha bio u Svedskoj kod Tankovica.

Sto se tice mjesta na SP, evo izjava Susica

Što se Tankovića tiče, dobio sam dobre informacije o njemu. I Džeko je prošle sedmice razgovarao s njim, vidjeli su se i navodno je izrazio želju da igra za našu reprezentaciju. Predsjednik NS BiH Elvedin Begić pričao s njegovim ocem i sad je na tome da se pokrene procedura koja će trajati neko vrijeme. Pitanje je da li se taj administrativni dio može završiti do Svjetskog prvenstva, a ja se nadam da može.

Znaci vodim te ako se administrativni dio zavrsi do tada. Sto mu je vjerovatno i receno u cetiri oka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 feb 2014, 13:17

legenda reala je napisao/la:Ako imaju kvalitet za kadetsku reprezentaciju jedne Njemačke,Švedske,Švicarske nelogično mi je da nemaju i u reprezentaciji BIH :roll:
Da, ali mi smo njima na zadnjem mjestu. Rijetki su oni koji se u mlađim kategorijama odluče za našu reprezentaciju. Mi smo umislili da smo neka sila, a to je daleko od istine. Ove ucjene prolaze u svijetu podzemlja i reketaša, ali na ovom nivou nikako. Hoćeš da igraš za BiH? Završi što je do tebe i čekaj. Postojali smo prije njih, postojaćemo i poslije. Niko nema pravo da se igra sa našim dresom.

Sad bi svi u Brazil? E neće moći, ići će oni koji su nas doveli do Brazila.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 feb 2014, 13:21

calcio je napisao/la:
Ko je ucinio?
Murat Jaha bio u Svedskoj kod Tankovica.

Sto se tice mjesta na SP, evo izjava Susica

Što se Tankovića tiče, dobio sam dobre informacije o njemu. I Džeko je prošle sedmice razgovarao s njim, vidjeli su se i navodno je izrazio želju da igra za našu reprezentaciju. Predsjednik NS BiH Elvedin Begić pričao s njegovim ocem i sad je na tome da se pokrene procedura koja će trajati neko vrijeme. Pitanje je da li se taj administrativni dio može završiti do Svjetskog prvenstva, a ja se nadam da može.

Znaci vodim te ako se administrativni dio zavrsi do tada. Sto mu je vjerovatno i receno u cetiri oka.
Taj isti Murat Jaha je izjavio da je Gudelj prihvatio poziv. Prije nekoliko dana je Begic izjavio da je sa Tankovicem sve sredjeno. Onda je neko izjavio da Tankovic nece igrat. Pa su onda izjavili da su mu ponudili U-21.

Svaki dan neka nova izjava i nova verzija, a nista nema na zvanicnom sajtu saveza.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 feb 2014, 13:26

Novi gol Marija Vrancica, brata Damira Vrancica protiv 1860 Minhena u 5' minut. Na ovog momka treba baciti oko, zaista je fenomenalan u Paderbornu, koji je 3. u 2. Bundesligi.

Njegov drugi gol u Bundesligi, nakon sto je u proslom kolu zabio gol iz slobodnjaka. Pored toga, na ''kontu'' ima 8 asistencija.

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 22 feb 2014, 13:28

Pravi Bosanac ce uvjek igrati za Bosnu. A ostali se moraju moliti...
G BUSSA BUSS

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 feb 2014, 13:38

Goalgetter je napisao/la:Novi gol Marija Vrancica, brata Damira Vrancica protiv 1860 Minhena u 5' minut. Na ovog momka treba baciti oko, zaista je fenomenalan u Paderbornu, koji je 3. u 2. Bundesligi.

Njegov drugi gol u Bundesligi, nakon sto je u proslom kolu zabio gol iz slobodnjaka. Pored toga, na ''kontu'' ima 8 asistencija.
:!:

Bio je uvijek veći talenat od brata.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 feb 2014, 13:38

Evo sad sam procitao ovaj intervju u Avazu. Sasvim realan intervju. Svedski savez, selektor i mediji se digli da sacuvaju Tankovica, a Sajo nije kurcem mrdno. Jedino je Jaha dolazio, pricao i nudio U-21.

Tankovicev otac kaze kako ih Safet nikad nije nazvao, nikad nije popricao ni sa njim, ni sam Mujom. (Poznavajuci dosadasnji rad Susica, vjerujem da je to istina.)

Ocigledno je da smo ponovo izgubili igraca svojom krivicom. Ko je tu kriv, dali savez, Susic ili neko treci to je sasvim nebitno.

Mislim da ovu temu treba kljucat. Nema smisla da se vise raspavljamo oko potencijala kad ni jednog ne mozemo, ili ne zelimo iskoristiti.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 feb 2014, 13:41

VanBasten je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Novi gol Marija Vrancica, brata Damira Vrancica protiv 1860 Minhena u 5' minut. Na ovog momka treba baciti oko, zaista je fenomenalan u Paderbornu, koji je 3. u 2. Bundesligi.

Na njemu je da se konacno probije u 1. Bundesligu, bilo to sa Paderbornom, ili transferom. Upao je u malu krizu, jer se previse ocekivalo od njega, ali se vratio jaci i stabilniji. Samo da nastavi u ovakvom ritmu, i mogao bi zaigrati za BiH u kvalifikacijama za EURO2016. Ima Njemacko drzavljanstvo, ali to je najmanji problem, on ako bude htio (sto i sigurno hoce, jer nema kvaliteta za Njemacke) igrao bi za nas.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 feb 2014, 13:51

VanBasten je napisao/la:

samo steta sto odavno stagnira
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 feb 2014, 13:55

Faik Kolasinac kaze, da ce mu sin igrati samo za BIH. Sead Kolasinac, da bi ga babo ubio, da nije zaigrao za BIH. Familija Kolasinac odbije velesilu Njemacku, zemlju koja bi mu dala vise nego bilokoja na svijetu, da bi obukao dres zmajeva. Senaid Tankovic kaze, neka mu balavac odluci za koga ce igrati, umjesto da je preusmjerio sina na pravi put, te da mu kaze sta su mu korjeni. Faike ovim putem ti skidam kapu i ponosim se da Bosna ima takve ljude, a ne ljude koji bi dusu vragu prodali.

PAMETNOM DOSTA!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 feb 2014, 13:57

Mozambik je napisao/la:Evo sad sam procitao ovaj intervju u Avazu. Sasvim realan intervju. Svedski savez, selektor i mediji se digli da sacuvaju Tankovica, a Sajo nije kurcem mrdno. Jedino je Jaha dolazio, pricao i nudio U-21.

Tankovicev otac kaze kako ih Safet nikad nije nazvao, nikad nije popricao ni sa njim, ni sam Mujom. (Poznavajuci dosadasnji rad Susica, vjerujem da je to istina.)

Ocigledno je da smo ponovo izgubili igraca svojom krivicom. Ko je tu kriv, dali savez, Susic ili neko treci to je sasvim nebitno.

Mislim da ovu temu treba kljucat. Nema smisla da se vise raspavljamo oko potencijala kad ni jednog ne mozemo, ili ne zelimo iskoristiti.
Drug nemoj se ljutiti, ali već poslije prve rečenice tvoj post se dalje ne treba čitati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 22 feb 2014, 14:02

emir79 je napisao/la:Faik Kolasinac kaze, da ce mu sin igrati samo za BIH. Sead Kolasinac, da bi ga babo ubio, da nije zaigrao za BIH. Familija Kolasinac odbije velesilu Njemacku, zemlju koja bi mu dala vise nego bilokoja na svijetu, da bi obukao dres zmajeva. Senaid Tankovic kaze, neka mu balavac odluci za koga ce igrati, umjesto da je preusmjerio sina na pravi put, te da mu kaze sta su mu korjeni. Faike ovim putem ti skidam kapu i ponosim se da Bosna ima takve ljude, a ne ljude koji bi dusu vragu prodali.

PAMETNOM DOSTA!
I Sead Kolasinac je odbio U21 i Vladu Jagodica.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: LeCoq i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []