ultrasegamega je napisao/la:I Simeunovic, i Benko, i Cezar.. svi ce im ga zabiti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordospartanac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
bordospartanac
- Kontakt:
Kada jedan takav vrhunski stručnjak popute Ješe kaže da o protivnku ne mislis ništa, to je isuviše jak udarac za protivnika kojem u startu daješ do znanja šta ga čeka, da se nemaju čemu nadati.
Mi ćemo svoju igru nametnuti tako što ćemo sivonje pustiti da se zalete, vjerujem da ćemo itekako imati šta vidjeti od naših pulena još uz pjesmu nas horda.
Mi ćemo svoju igru nametnuti tako što ćemo sivonje pustiti da se zalete, vjerujem da ćemo itekako imati šta vidjeti od naših pulena još uz pjesmu nas horda.
Odma u 6 bez kvacila i bez imalo respekta. Franjo tudman vs FK SARAJEVO 0:2
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Opusteno, bez euforuje i strasnih najava, otpisani od svih, cini mi se i previse podcjenjeni, idemo u Mostar da ih karamo u bulju.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Dok im oči ne poispadaju.ultrasegamega je napisao/la:Opusteno, bez euforuje i strasnih najava, otpisani od svih, cini mi se i previse podcjenjeni, idemo u Mostar da ih karamo u bulju.
[youtube][/youtube]
0:10

0:10
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovdje je bilo 12.000 ljudi, zvanicno 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ale ale aleee, ale ale aleee, ale ale aleeee, je.bemoo madjareeeee 
Pyro is not a crime !
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Vrijeme je da pokaže da je stručnjak ,do sad je samo prico .Mislim da je vrijeme da pokaze da je stručnjak.bordospartanac je napisao/la:Kada jedan takav vrhunski stručnjak popute Ješe kaže da o protivnku ne mislis ništa, to je isuviše jak udarac za protivnika kojem u startu daješ do znanja šta ga čeka, da se nemaju čemu nadati.![]()
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Klub je ugostio 2 mlada djecaka iz Sirije i ponudjeno im je da treniraju u FK Sarajevo da bi mogli ostati u Sarajevu, dobili su i poklone, hvala ti sto navijam za jedan ovakav klub 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- VivaLasVegas
- Kontakt:
1. Mi dobijamo, Sloboda i Siroki gube. Postajemo glavni favoriti za titulu.
2. Mi gubimo, Sl i Si dobijaju ili uzimaju bod. Mi otpadamo iz igre za titulu. Sve snage usmjeriti na kup i ovjeravanje Evrope.
Ovo ce mi biti najteza utakmica za gledati u zadnjih par godina. Jer mozemo toliko toga dobiti i toliko toga izgubiti. IN BENKARA WE TRUST
2. Mi gubimo, Sl i Si dobijaju ili uzimaju bod. Mi otpadamo iz igre za titulu. Sve snage usmjeriti na kup i ovjeravanje Evrope.
Ovo ce mi biti najteza utakmica za gledati u zadnjih par godina. Jer mozemo toliko toga dobiti i toliko toga izgubiti. IN BENKARA WE TRUST
mah teoretski mi i da izgubimo nije sve gotovo, s obzirom na nas raspored do derbija dalo bi se konkurentima prici ako bi se napravila serija od nekih 6 pobjeda, no tad bi itekako ovisili i od drugih timova i rezultata pa zato i kazem mi bi samo teoretski ostali u trci, zato se ipak nadam da necemo izgubiti u nedjelju a i da Sloboda nece dobiti u BL
Pyro is not a crime !
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Ma u BL kec ko kuca a i na Grbavici mislim da nema dvice. Ja bi bio zadovoljan bodom iz Mostara, mada bi im trebali vratiti za onaj hladan tus na KosevuTHEC je napisao/la:mah teoretski mi i da izgubimo nije sve gotovo, s obzirom na nas raspored do derbija dalo bi se konkurentima prici ako bi se napravila serija od nekih 6 pobjeda, no tad bi itekako ovisili i od drugih timova i rezultata pa zato i kazem mi bi samo teoretski ostali u trci, zato se ipak nadam da necemo izgubiti u nedjelju a i da Sloboda nece dobiti u BL
-
bordospartanac
- Kontakt:
Prošle godine kada smo ganjali konkurente vjerovao sam da će padati na tabeli, naravno na kraju se ispostavilo i bolje po nas od svih naših očekivanja.
Ove godine to se vidi po izjavama trenera da su svi našpanovani, mnogima će se svako kolo raditi kao od glavu što se kaže. Vjerujem da ćemo i ove godine imati rezultate na ruku ali velikim je dijelom do nas, i vjerujem da će to biti kako zamišljamo svi ovdje.
Što se tiče prvog kola i nastavka, priželjkujem BL x i to je dobro, mada bi pobjeda domaćina bila odlična. Što se tiče Zvorničke ukoliko se na neku glupost ne prelomi utakmica dole je realan x i za nas najbolji jer Skretničarima dodatno bježimo sa bodovima a Lišticu prelazimo, uz našu pobjedu akobogda, vrlo brzo prelazimo na prvo mjesto.
Ove godine to se vidi po izjavama trenera da su svi našpanovani, mnogima će se svako kolo raditi kao od glavu što se kaže. Vjerujem da ćemo i ove godine imati rezultate na ruku ali velikim je dijelom do nas, i vjerujem da će to biti kako zamišljamo svi ovdje.
Što se tiče prvog kola i nastavka, priželjkujem BL x i to je dobro, mada bi pobjeda domaćina bila odlična. Što se tiče Zvorničke ukoliko se na neku glupost ne prelomi utakmica dole je realan x i za nas najbolji jer Skretničarima dodatno bježimo sa bodovima a Lišticu prelazimo, uz našu pobjedu akobogda, vrlo brzo prelazimo na prvo mjesto.
0:1 dobijamo iz sumnjivog penala.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
-
bordospartanac
- Kontakt:
Sumnjivog kako to ponekad kažu "objektivni novinari."Majkl je napisao/la:0:1 dobijamo iz sumnjivog penala.
Rahma je napisao/la:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Uljepšao sam snimak.MortemHz je napisao/la:Ovdje je bilo 12.000 ljudi, zvanicno
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Klub je ugostio 2 mlada djecaka iz Sirije i ponudjeno im je da treniraju u FK Sarajevo da bi mogli ostati u Sarajevu, dobili su i poklone, hvala ti sto navijam za jedan ovakav klub

http://www.fksarajevo.ba/bs/klub-u-zaje ... acima/2886
Svaka čast, suze naviru same...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.