Naša sreća je što njima prijeti kazna ako nas ne ugoste, tako da će se potruditi.Southboy je napisao/la:Iz Slavije poručili: Manijaci dođite u Foču!
Pa bgm ovi se i trude da nas ugoste,uprava im je korektna na rijecima a kako ce ovo spovesti s murijom ostaje da vidimo..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FK Željezničar 1921
- jaludovolimte
- Kontakt:
Da je kao na FM, Stanić daje 15 golova po sezoni, Kvesić i Čola po desetak asistencija. Stigne ti ponuda od 800.000€ za Kjosevskog, 2.5 mil. € za Svraku itd..fkzeljeznicarba je napisao/la:Ovo bih volio vidjeti da može![]()
Antolović - Stanić, Bogdanović, Zeljković, Kvesić - Kosorić, Jamak, Sadiković (Tomić), Nuspahić (Čolić, mijenja se onda sa Stanom), Baša (Varea)- Bajić.
Lijepi Football manager.

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
ubjedljivo najlakši put do toga, sigurno. samo polako, negdje mora očepiti. a kad dođu pare od šehića uopšte neće ni faliti puno.InatSilanBosanski je napisao/la:Treba gurati ove mladice malo po malo, nema veze sto je tek prekomandovan u prvi tim, u njima se krije konacno vracanje dugova..
a uprava slavije je generalno jako korektna. sjetite se da su igrali i oni humanitarnu utakmicu za bihać pod selekcijom grada sarajeva (onu na koju je došlo 1.000 ljudi). al' nažalost murija i klijentela na utakmicama su nešto drugo.
Ovo sa Sehicem se predugo oteglo i nesto mi tu ne stima. Ne krivim ljude u klubu ali fakat traje predugo.
Kad je u planu novi intervju sa predsjednikom kluba?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Kupi clansku pa ga pitajzeljocity je napisao/la:Ovo sa Sehicem se predugo oteglo i nesto mi tu ne stima. Ne krivim ljude u klubu ali fakat traje predugo.

Željeznicar za život cijeli !
biće. a kamata ide. hajd' ga znaj da je to došlo u sretnija vremena, da i to ne bi bilo potrošeno na kratkoročne stvari koje ne bi donijele iskorak, na još kojeg zebu, smajića, selimovića...zeljocity je napisao/la:Ovo sa Sehicem se predugo oteglo i nesto mi tu ne stima. Ne krivim ljude u klubu ali fakat traje predugo.
- bistrikboy
- Kontakt:
korektni su bas pa stave 10 maraka ulaz u lukavicuSouthboy je napisao/la:Iz Slavije poručili: Manijaci dođite u Foču!
Pa bgm ovi se i trude da nas ugoste,uprava im je korektna na rijecima a kako ce ovo spovesti s murijom ostaje da vidimo..
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nakon što se nije uspio dogovoriti sa azerbejdžanskim Simurqom zbog finansijskih uslova, Svraka se vratio u Sarajevo, odakle će otputovati u Iran.
Veznjak Plavih nakon obavljenih ljekarskih pregleda trebao bi otpisati ugovor sa jednim iranskim prvoligašem, čije ime još uvijek nije poznato.
Veznjak Plavih nakon obavljenih ljekarskih pregleda trebao bi otpisati ugovor sa jednim iranskim prvoligašem, čije ime još uvijek nije poznato.
-
- Kontakt:
Krenut ću redom.
Prije 5 godina došli do love uz 5 mil duga. Logično uložili u ekipu jer od para koje smo dobili nismo mogli vratiti sav dug. Ovako smo napravili rezultat u našim okvirima. Ideja je bila da sa ulaganjem dođemo čak i do veće love nego što smo uložili. Međutim lovu smo vratili možda malo manju ili bare bare sa uloženim. TO nam je bilo dovoljno da vratimo dio duga i krenemo u ovo gdje smo sada. Da smo kojim slučajem prošli jedno kolo u LP došli bi u situaciju u kojoj je sada Sarajevo (rezultatski u Evropi mislim) i zaradili bi dodatnu lovu. Uz to bi prodali nekoliko igrača. Mogli smo ih i bez toga prodati ali oni najvijedniji su se povrijedili a Amar je kiksao sa prodajom Svrake (ostale Zebe, Jamake i druge ne spominjem jer mislim da i nisu imali nekih ponuda sem možda Zebe za neznatno veću lovu od 50000 za koje je navodno otišao). Zbog pravila o vraćanju dugova sad smo pare morali uložiti u dugove i krenuti ovim putem inače bi ih opet mogli uložiti u ekipu i probati sad sa većim šansama proći u Evropi (jer sad imamo koeficijent bolji). Zbog toga smo ove godine u Evropi imali lošiju ekipu ali po meni potentniju.
Čitam jutros trener Benfike rekao jest da se zovem Jesus ali ne može ekipa koja ostane bez osam igrača činiti čuda već joj treba vrijeme. Mi smo ostali bez šest sedam standardnih, a promijenili smo i trenera koji je uz to i neiskusan u seniorskoj konkurenciji. Zbog toga treba strpljenje, a neki ga izgleda nemaju bez obzira što sve ovo znaju. Razlog je taj što ih prcaju navijači Sarajeva. Iskulirajte i idite na tekme i pratite svoj klub. O igračima pojedinačno neću. Pustit ću to @bocaccio-u:) jer hoću da ga prozovem. Razlog je pored toga što je odličan u tome i taj što se neki nakon nekog njegovog posta koji je jako korektan prihvate kritike igrača ko pijani plota. Benjo je najsvježiji primjer. Momak je protiv Širookg bio među boljima. Par kikseva i nisu direktno njegovi nego plod grešaka drugih pa je on trpio. Memija naprijed je bio dobar. Rekao sam poslije Olimpica da Memija nije bio onako dobar i da smo remizirali popljuvali bi Adžema jer stavlja momaka iz odbrane u napad. Vjerovatno je momak od svih ostalih gore najbolji trenutno jer nam na tim pozicijama fale tri igrača Varea, Baša i Nuspahić. Isto tako volio bi da malo bolje čitate. Adžem nije rekao da nemamo snage nego da nemamo snage svih 90 min da igramo na način koji on hoće, a to je očito trka 90min jer trčimo dobro do neke 60-70min. Treba vremena i za takv nešto jer nije isto proći pripreme i igrati tekme na taj način. KO je trenirao zna o čemu pričam.
Upravu ne spominjite jer ovi što su ostali rade a kad kažete uprava misli se na njih. Bili bi mi i u boljoj situaciji da su ostali ''stručnjaci'' koji su tada bili u klubu iskoristili titule da namaknu neku dodatnu lovu. Sad njih više nema, ali laju okolo. Treba da svi pomognemo kako možemo a ne pomažemo iznoseći infomacije tipa @rizle vezano za Šiljka. Uostalom on ni ne zna jel čovjek dao love ili je samo dozvolio bakljadu kao što drugi kažu nego je samo načuo i to iznosi ovdje. Lovu ne podržavam ali shvatm i da je dao, dok puštanje bakljade u potpunosti podržavam.
Da bilo bolje ovi ljudi, a ne mogu sami na sve misliti i trebaju podršku. Evo recimo oni momci što prodaju karte mogli su se sjetiti da okrenu onu kućicu i da prodaju na dvije strane u isto vrijeme. MOglo se i za članove koji nisu produžili članstvo uvesti da mogu kupiti kartu po skupljoj cijeni jer nisu produžili ali na istoj kućici na kojoj kupuju i članovi koji su pordužili. Ovako je jedna kućica bila za cca 200 ljudi koji su realno mogli stići da produže članstvo u ova tri -četiri dana a među njima je bilo garant 150 polugodišnjih. ISto tako ponavljao sam sto puta situacija na tribini se mora riješiti. Ovi momci kažem su po meni mnogo bolji od svih generacija do sada ali imaju problem vođe i imaju problem momak koji vodi navijanje. Shvatam ja te furke i sve to, ali moraju se pjevati i stare pjesme. To bi mogla riješiti i raja sa sjevera koja treba češće da počinje navijenje a time bi i ušutila ovu manjinu koja psuje igračima. Hoću da kažem da samo malo razmišljanja može dovesti da bude puno bolje svima. Roditeljima sa djecom bi dao da na sjever mogu ući za trinaest maraka. Nek je djetetu karta tri marke ako nije član, ako jeste dvije ili nešto tome slično. Tako bi ljudi mogli gledati tekmu sa djetetom za iste pare kao sa juga.
Imat ćemo mi još kikseva ove sezone, a uz to i loše suđenje vjerovatno. Ovo sad što su nas pogurali mislim (kao što neko već napisa) da je prije radi Sarajeva jer im je Široki realno najveći konkurent i to ozbiljan, a gdje može izgubiti bodove ako neće protiv Želje. Sve lakrdije do sada su išle pitarima na ruku. Naš remi, neodigrana protiv Zvijezde, Zriinjski bez navijača u Foči, nama penal protiv Olimpica kod 0:0. ( ovo namjerno pišem jer oni stalno naše uspjehe minimiziraju ovakvim stvarima).
ISto tako ne odgovarajte ovima što provociraju za podmladjivanje. Pogotovo ovaj prvi dio nismo mogli podmalditi skroz ekipu. Mi imamo pet iskusnih, pet relativno mladih i ostalo su mladji od 20 god. Nije mogao sad odmah upasti Kašić jer bi sad imali možda bod i ispali bi i od Lovćena, ali vremenom će se oni ubacivati. TO ljudi namjerno neće da shvate. Za pola godine možda već Bučana neće biti tu ili za godinu nije bitno. Uostalom po meni ovaj loši dijelovi igre su najvećim djelom zbog toga što ovi najiskusniji povremeno igraju ko juniori. Strpljenje, strpljenje. Itekako smo podmaldili ekipu jer kod nas je svaka zamjena dijete. Kod pitara ima par mladih koji i igraju, ali im je klupa sva iskusna. U tome je razlika. Opustite se i uživajte i pojedinci ne obraćajte pažnju na pitare. Pa relani budite kao što je većina da smo mi tek četvrtsa ekipa po kvaliteti trenutno. MOžda je i Velež tu negdje sa nama. Pitari su godinama mislili da su najbolji a bili relano treći ili četvrti. Tu vidim koliko se razlikujemo od njih.
Prije 5 godina došli do love uz 5 mil duga. Logično uložili u ekipu jer od para koje smo dobili nismo mogli vratiti sav dug. Ovako smo napravili rezultat u našim okvirima. Ideja je bila da sa ulaganjem dođemo čak i do veće love nego što smo uložili. Međutim lovu smo vratili možda malo manju ili bare bare sa uloženim. TO nam je bilo dovoljno da vratimo dio duga i krenemo u ovo gdje smo sada. Da smo kojim slučajem prošli jedno kolo u LP došli bi u situaciju u kojoj je sada Sarajevo (rezultatski u Evropi mislim) i zaradili bi dodatnu lovu. Uz to bi prodali nekoliko igrača. Mogli smo ih i bez toga prodati ali oni najvijedniji su se povrijedili a Amar je kiksao sa prodajom Svrake (ostale Zebe, Jamake i druge ne spominjem jer mislim da i nisu imali nekih ponuda sem možda Zebe za neznatno veću lovu od 50000 za koje je navodno otišao). Zbog pravila o vraćanju dugova sad smo pare morali uložiti u dugove i krenuti ovim putem inače bi ih opet mogli uložiti u ekipu i probati sad sa većim šansama proći u Evropi (jer sad imamo koeficijent bolji). Zbog toga smo ove godine u Evropi imali lošiju ekipu ali po meni potentniju.
Čitam jutros trener Benfike rekao jest da se zovem Jesus ali ne može ekipa koja ostane bez osam igrača činiti čuda već joj treba vrijeme. Mi smo ostali bez šest sedam standardnih, a promijenili smo i trenera koji je uz to i neiskusan u seniorskoj konkurenciji. Zbog toga treba strpljenje, a neki ga izgleda nemaju bez obzira što sve ovo znaju. Razlog je taj što ih prcaju navijači Sarajeva. Iskulirajte i idite na tekme i pratite svoj klub. O igračima pojedinačno neću. Pustit ću to @bocaccio-u:) jer hoću da ga prozovem. Razlog je pored toga što je odličan u tome i taj što se neki nakon nekog njegovog posta koji je jako korektan prihvate kritike igrača ko pijani plota. Benjo je najsvježiji primjer. Momak je protiv Širookg bio među boljima. Par kikseva i nisu direktno njegovi nego plod grešaka drugih pa je on trpio. Memija naprijed je bio dobar. Rekao sam poslije Olimpica da Memija nije bio onako dobar i da smo remizirali popljuvali bi Adžema jer stavlja momaka iz odbrane u napad. Vjerovatno je momak od svih ostalih gore najbolji trenutno jer nam na tim pozicijama fale tri igrača Varea, Baša i Nuspahić. Isto tako volio bi da malo bolje čitate. Adžem nije rekao da nemamo snage nego da nemamo snage svih 90 min da igramo na način koji on hoće, a to je očito trka 90min jer trčimo dobro do neke 60-70min. Treba vremena i za takv nešto jer nije isto proći pripreme i igrati tekme na taj način. KO je trenirao zna o čemu pričam.
Upravu ne spominjite jer ovi što su ostali rade a kad kažete uprava misli se na njih. Bili bi mi i u boljoj situaciji da su ostali ''stručnjaci'' koji su tada bili u klubu iskoristili titule da namaknu neku dodatnu lovu. Sad njih više nema, ali laju okolo. Treba da svi pomognemo kako možemo a ne pomažemo iznoseći infomacije tipa @rizle vezano za Šiljka. Uostalom on ni ne zna jel čovjek dao love ili je samo dozvolio bakljadu kao što drugi kažu nego je samo načuo i to iznosi ovdje. Lovu ne podržavam ali shvatm i da je dao, dok puštanje bakljade u potpunosti podržavam.
Da bilo bolje ovi ljudi, a ne mogu sami na sve misliti i trebaju podršku. Evo recimo oni momci što prodaju karte mogli su se sjetiti da okrenu onu kućicu i da prodaju na dvije strane u isto vrijeme. MOglo se i za članove koji nisu produžili članstvo uvesti da mogu kupiti kartu po skupljoj cijeni jer nisu produžili ali na istoj kućici na kojoj kupuju i članovi koji su pordužili. Ovako je jedna kućica bila za cca 200 ljudi koji su realno mogli stići da produže članstvo u ova tri -četiri dana a među njima je bilo garant 150 polugodišnjih. ISto tako ponavljao sam sto puta situacija na tribini se mora riješiti. Ovi momci kažem su po meni mnogo bolji od svih generacija do sada ali imaju problem vođe i imaju problem momak koji vodi navijanje. Shvatam ja te furke i sve to, ali moraju se pjevati i stare pjesme. To bi mogla riješiti i raja sa sjevera koja treba češće da počinje navijenje a time bi i ušutila ovu manjinu koja psuje igračima. Hoću da kažem da samo malo razmišljanja može dovesti da bude puno bolje svima. Roditeljima sa djecom bi dao da na sjever mogu ući za trinaest maraka. Nek je djetetu karta tri marke ako nije član, ako jeste dvije ili nešto tome slično. Tako bi ljudi mogli gledati tekmu sa djetetom za iste pare kao sa juga.
Imat ćemo mi još kikseva ove sezone, a uz to i loše suđenje vjerovatno. Ovo sad što su nas pogurali mislim (kao što neko već napisa) da je prije radi Sarajeva jer im je Široki realno najveći konkurent i to ozbiljan, a gdje može izgubiti bodove ako neće protiv Želje. Sve lakrdije do sada su išle pitarima na ruku. Naš remi, neodigrana protiv Zvijezde, Zriinjski bez navijača u Foči, nama penal protiv Olimpica kod 0:0. ( ovo namjerno pišem jer oni stalno naše uspjehe minimiziraju ovakvim stvarima).
ISto tako ne odgovarajte ovima što provociraju za podmladjivanje. Pogotovo ovaj prvi dio nismo mogli podmalditi skroz ekipu. Mi imamo pet iskusnih, pet relativno mladih i ostalo su mladji od 20 god. Nije mogao sad odmah upasti Kašić jer bi sad imali možda bod i ispali bi i od Lovćena, ali vremenom će se oni ubacivati. TO ljudi namjerno neće da shvate. Za pola godine možda već Bučana neće biti tu ili za godinu nije bitno. Uostalom po meni ovaj loši dijelovi igre su najvećim djelom zbog toga što ovi najiskusniji povremeno igraju ko juniori. Strpljenje, strpljenje. Itekako smo podmaldili ekipu jer kod nas je svaka zamjena dijete. Kod pitara ima par mladih koji i igraju, ali im je klupa sva iskusna. U tome je razlika. Opustite se i uživajte i pojedinci ne obraćajte pažnju na pitare. Pa relani budite kao što je većina da smo mi tek četvrtsa ekipa po kvaliteti trenutno. MOžda je i Velež tu negdje sa nama. Pitari su godinama mislili da su najbolji a bili relano treći ili četvrti. Tu vidim koliko se razlikujemo od njih.
nemojte molim vas teorija zavjere u drugom kolu. široki nije ozbiljniji kandidat za titulu od nas, bez obzira što ima bolju i iskusniju ekipu. a naročito to ne bi bio da smo ga pobijedili u nedjelju. prošle godine nas je rasuo kako jeste, i bio za klasu bolja ekipa, al' je svejedno kraće bio u realnoj utrci za titulu. ja već godinama imam utisak da njih ustvari titula ne zanima...
Ocitu pomoc sudije i kradju protiv Sirokog, pravdaju da je to radi PItara.
Pa dokle vise mrznja, lazi i kompleksi???
Je li vas iti malo stid?

Pa dokle vise mrznja, lazi i kompleksi???

Je li vas iti malo stid?

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
- Kontakt:
VIdiš da sam napisao namjerno. A ove godine je Široki veći kandidat od nas realno mada što ti kažeš i meni se čini da ih titula ne zanima. Prošle su imali toliko kikseva protiv malih ekipa da mi je to malo nerealno.ChWilla je napisao/la:nemojte molim vas teorija zavjere u drugom kolu. široki nije ozbiljniji kandidat za titulu od nas, bez obzira što ima bolju i iskusniju ekipu. a naročito to ne bi bio da smo ga pobijedili u nedjelju. prošle godine nas je rasuo kako jeste, i bio za klasu bolja ekipa, al' je svejedno kraće bio u realnoj utrci za titulu. ja već godinama imam utisak da njih ustvari titula ne zanima...
-
- Kontakt:
Kad vas bude stid za sve što ste pričali do sada, ja ću se isključiti sa foruma.Aragon je napisao/la:Ocitu pomoc sudije i kradju protiv Sirokog, pravdaju da je to radi PItara.![]()
Pa dokle vise mrznja, lazi i kompleksi???![]()
Je li vas iti malo stid?![]()
![]()
Hoces li dobiti cir na zelcu radi svega ovoga sto Sarajevo prolazi sad?zaboljisportuBiH je napisao/la:VIdiš da sam napisao namjerno. A ove godine je Široki veći kandidat od nas realno mada što ti kažeš i meni se čini da ih titula ne zanima. Prošle su imali toliko kikseva protiv malih ekipa da mi je to malo nerealno.ChWilla je napisao/la:nemojte molim vas teorija zavjere u drugom kolu. široki nije ozbiljniji kandidat za titulu od nas, bez obzira što ima bolju i iskusniju ekipu. a naročito to ne bi bio da smo ga pobijedili u nedjelju. prošle godine nas je rasuo kako jeste, i bio za klasu bolja ekipa, al' je svejedno kraće bio u realnoj utrci za titulu. ja već godinama imam utisak da njih ustvari titula ne zanima...

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
O kompleksima priča pitar kojem je u potpisu Željo
. Svašta na ovom dunjaluku.

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Evo, iako sam prije pisao da moramo misliti samo na sebe, i na to kako da podrzimo svoj Klub, nikako ne mogu da se ne osvrnem na ove "DOBRONAMJERNE" komentare komsija sa Zubanpolja ( inace navijaca izmedju ostalih i Kardifa, Dinama Drezdena, Borca iz Banjaluke, Plzena, Makabija, itd, isl...). Koliko smo veliki Klub, i kakva smo gospoda, govori i to da vam je nasa Uprava uputila cestitke za ovaj prolaz, za razliku od vas, koji ste niste udostojili, da cijelih 5 godina bar jednom cestitate ovih nasih 6, 7 , 8 ili koliko vec trofeja... Ne, ne jedemo se zbog vaseg uspjeha, jer nam je apsolutno svejedno. Imamo svoje probleme, i okrenuti smo njima, a isto tako bi bilo i da smo vec osigurali 50 miliona eura u kasu. Nebitno skroz... Necemo dobiti ni cir zbog svega sto se vama desava, ako sto vjerujem da niko od vas nije dobio cir proteklih sezona zbog nas... Mi smo gospoda, ma koliko problema imali, i ma koliko kokuzi bili. Gospodin se rodi, on se ne postaje... Ne smeta nam ama bas nista sto vam se desava, neka vam potraje koliko vam volja, ali vas molim da jednom prestanete sa vasim postovima tipa "je li vam krivo, jedete li se", itd... Ovdje se radi o F.K.Zeljeznicar, tako da vasi komentari o vasem klubu, vasoj utakmici, i svemu ostalom ovdje nisu potrebni... O tome koliko ste optereceni o svemu sto nam se desava, govori i broj komentara na vasem i nasem forumu. Kao sto vidite, duplo vise se komentarise o nama, sto sve objasnjava. Jos jednom ponavljam, samo se vi okrenite sebi, kao sto smo mi okrenuti sebi samima, i to je to. Svaki dobronamjeran komentar vas, ili bilo kojeg drugog navijaca je dobrodosao, i zasto ne, spremni smo ga i prihvatiti, ali treba znati da vec sutra i vi mozete doci u ovu situaciju. a da vas napomenem, bili ste to proteklu deceniju... To je sport, i stvari se vrlo brzo mijenjaju... Da ne generalizujem, ima i super momaka koji nisu Zeljovci, ali su prije svega civilizovani i normalni, te pisu normalne stvari. Ovi provokatori pisu svakakva sranja, a vjerujem da se radi samo o internet huliganima, praznih mozgova, i nista vise... Pravila Foruma su takva da mozes da seres i pises sta ti volja, pa znam da ce te i pored svega opet nastaviti po istom. Samo naprijed, BUJRUM, sto ja volim reci. Ovo pisem sa pravom, JER NIKAD, ALI BUKVALNO NIKAD, nisam ni otvorio bilo koju temu sem ove o F.K. ZELJEZNICAR, JER ME SAMO TO INTERESUJE. Jos za kraj, nisam se uopste pojeo, nemam cir, i nema problem sa ovim sto se "vama" desava.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
- Camoranesi
- Kontakt:
ObjasnioLetach je napisao/la:Evo, iako sam prije pisao da moramo misliti samo na sebe, i na to kako da podrzimo svoj Klub, nikako ne mogu da se ne osvrnem na ove "DOBRONAMJERNE" komentare komsija sa Zubanpolja ( inace navijaca izmedju ostalih i Kardifa, Dinama Drezdena, Borca iz Banjaluke, Plzena, Makabija, itd, isl...). Koliko smo veliki Klub, i kakva smo gospoda, govori i to da vam je nasa Uprava uputila cestitke za ovaj prolaz, za razliku od vas, koji ste niste udostojili, da cijelih 5 godina bar jednom cestitate ovih nasih 6, 7 , 8 ili koliko vec trofeja... Ne, ne jedemo se zbog vaseg uspjeha, jer nam je apsolutno svejedno. Imamo svoje probleme, i okrenuti smo njima, a isto tako bi bilo i da smo vec osigurali 50 miliona eura u kasu. Nebitno skroz... Necemo dobiti ni cir zbog svega sto se vama desava, ako sto vjerujem da niko od vas nije dobio cir proteklih sezona zbog nas... Mi smo gospoda, ma koliko problema imali, i ma koliko kokuzi bili. Gospodin se rodi, on se ne postaje... Ne smeta nam ama bas nista sto vam se desava, neka vam potraje koliko vam volja, ali vas molim da jednom prestanete sa vasim postovima tipa "je li vam krivo, jedete li se", itd... Ovdje se radi o F.K.Zeljeznicar, tako da vasi komentari o vasem klubu, vasoj utakmici, i svemu ostalom ovdje nisu potrebni... O tome koliko ste optereceni o svemu sto nam se desava, govori i broj komentara na vasem i nasem forumu. Kao sto vidite, duplo vise se komentarise o nama, sto sve objasnjava. Jos jednom ponavljam, samo se vi okrenite sebi, kao sto smo mi okrenuti sebi samima, i to je to. Svaki dobronamjeran komentar vas, ili bilo kojeg drugog navijaca je dobrodosao, i zasto ne, spremni smo ga i prihvatiti, ali treba znati da vec sutra i vi mozete doci u ovu situaciju. a da vas napomenem, bili ste to proteklu deceniju... To je sport, i stvari se vrlo brzo mijenjaju... Da ne generalizujem, ima i super momaka koji nisu Zeljovci, ali su prije svega civilizovani i normalni, te pisu normalne stvari. Ovi provokatori pisu svakakva sranja, a vjerujem da se radi samo o internet huliganima, praznih mozgova, i nista vise... Pravila Foruma su takva da mozes da seres i pises sta ti volja, pa znam da ce te i pored svega opet nastaviti po istom. Samo naprijed, BUJRUM, sto ja volim reci. Ovo pisem sa pravom, JER NIKAD, ALI BUKVALNO NIKAD, nisam ni otvorio bilo koju temu sem ove o F.K. ZELJEZNICAR, JER ME SAMO TO INTERESUJE. Jos za kraj, nisam se uopste pojeo, nemam cir, i nema problem sa ovim sto se "vama" desava.

Eto ja sam morao operisati slijepo crijevo zbog njih i njihovog uspjeha

Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Zelit ti brz oporavak, hahahhahahahahaha....Camoranesi je napisao/la:ObjasnioLetach je napisao/la:Evo, iako sam prije pisao da moramo misliti samo na sebe, i na to kako da podrzimo svoj Klub, nikako ne mogu da se ne osvrnem na ove "DOBRONAMJERNE" komentare komsija sa Zubanpolja ( inace navijaca izmedju ostalih i Kardifa, Dinama Drezdena, Borca iz Banjaluke, Plzena, Makabija, itd, isl...). Koliko smo veliki Klub, i kakva smo gospoda, govori i to da vam je nasa Uprava uputila cestitke za ovaj prolaz, za razliku od vas, koji ste niste udostojili, da cijelih 5 godina bar jednom cestitate ovih nasih 6, 7 , 8 ili koliko vec trofeja... Ne, ne jedemo se zbog vaseg uspjeha, jer nam je apsolutno svejedno. Imamo svoje probleme, i okrenuti smo njima, a isto tako bi bilo i da smo vec osigurali 50 miliona eura u kasu. Nebitno skroz... Necemo dobiti ni cir zbog svega sto se vama desava, ako sto vjerujem da niko od vas nije dobio cir proteklih sezona zbog nas... Mi smo gospoda, ma koliko problema imali, i ma koliko kokuzi bili. Gospodin se rodi, on se ne postaje... Ne smeta nam ama bas nista sto vam se desava, neka vam potraje koliko vam volja, ali vas molim da jednom prestanete sa vasim postovima tipa "je li vam krivo, jedete li se", itd... Ovdje se radi o F.K.Zeljeznicar, tako da vasi komentari o vasem klubu, vasoj utakmici, i svemu ostalom ovdje nisu potrebni... O tome koliko ste optereceni o svemu sto nam se desava, govori i broj komentara na vasem i nasem forumu. Kao sto vidite, duplo vise se komentarise o nama, sto sve objasnjava. Jos jednom ponavljam, samo se vi okrenite sebi, kao sto smo mi okrenuti sebi samima, i to je to. Svaki dobronamjeran komentar vas, ili bilo kojeg drugog navijaca je dobrodosao, i zasto ne, spremni smo ga i prihvatiti, ali treba znati da vec sutra i vi mozete doci u ovu situaciju. a da vas napomenem, bili ste to proteklu deceniju... To je sport, i stvari se vrlo brzo mijenjaju... Da ne generalizujem, ima i super momaka koji nisu Zeljovci, ali su prije svega civilizovani i normalni, te pisu normalne stvari. Ovi provokatori pisu svakakva sranja, a vjerujem da se radi samo o internet huliganima, praznih mozgova, i nista vise... Pravila Foruma su takva da mozes da seres i pises sta ti volja, pa znam da ce te i pored svega opet nastaviti po istom. Samo naprijed, BUJRUM, sto ja volim reci. Ovo pisem sa pravom, JER NIKAD, ALI BUKVALNO NIKAD, nisam ni otvorio bilo koju temu sem ove o F.K. ZELJEZNICAR, JER ME SAMO TO INTERESUJE. Jos za kraj, nisam se uopste pojeo, nemam cir, i nema problem sa ovim sto se "vama" desava.![]()
Eto ja sam morao operisati slijepo crijevo zbog njih i njihovog uspjeha
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
-
- Kontakt:
Ne smeta nam ama bas nista sto vam se desava, neka vam potraje koliko vam volja, ali vas molim da jednom prestanete sa vasim postovima tipa "je li vam krivo, jedete li se", itd
PUSTITE NAS NA MIRUUUUUUUU

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.