FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Borac je sa ovim remijom gotovo ispao iz lige,sto je dobro jer idemo u BL.A i Sloboda je po meni sa ovim remijem kiksala.
Ako cemo realno, sutra nam je X maksimum.
Oni su u dosadašnjim domaćim utakmicama primili samo jedan gol i ovaj kiks Slobode najviše njima odgovara. Valja malo biti i realan. Očekujem bod.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja koja korida u BL , al ne brinem se ja sve cemo mi ovo prokockat.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Husref ziheras i njegova igra samo da ne izgubi.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Evo izjavio poslije utakmice da nije očekivao penal za njih i da nije znao ko će ga izvesti.Majkl je napisao/la:Husref ziheras i njegova igra samo da ne izgubi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sve dobro receno ....al kad je Radnik uspjeo iscupat bod valjda cemo i mi ....High je napisao/la:Oni su u dosadašnjim domaćim utakmicama primili samo jedan gol i ovaj kiks Slobode najviše njima odgovara. Valja malo biti i realan. Očekujem bod.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
1:2 
Uvali ga sutra Obi, meni u inat, izuriniraj i mene i pseudomadjare.

Uvali ga sutra Obi, meni u inat, izuriniraj i mene i pseudomadjare.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- HzHercegovac
- Kontakt:
oderacemo ih sutra aBd
2 CA k'o kuća

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Naravno da bi pobjeda sutra bila idealna, ali s obzirom na nulu Slobode i bod nam nije toliko loš...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lesinari: Sarajevo, Sarajevo smrdljivi grade srusice te spalit ce te..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovaj bod Slobode je nama naravno dobrodosao..
Sutra je najvaznije da ne izgubimo.. Mozemo ostati na istoj distanci 11 kola prije kraja, al smo zato zavrsili i sa Sirokim i sa Zrinjskim.. Imamo nesto laksi raspored, i mogli bi se necemu nadati..
Jako tesko ce nam biti ako izgubimo, jer nam radnik bjezi cak 4 boda, zrinjski 8( stim sto oni imaju i bolji omjer ako pobjede il nerjeseno bude) Siroki ne znam kako ce odigrati.. al bitno je sutra samo da se ne izgubi..
Bod je odlican, a pobjedaa je
Sutra je najvaznije da ne izgubimo.. Mozemo ostati na istoj distanci 11 kola prije kraja, al smo zato zavrsili i sa Sirokim i sa Zrinjskim.. Imamo nesto laksi raspored, i mogli bi se necemu nadati..
Jako tesko ce nam biti ako izgubimo, jer nam radnik bjezi cak 4 boda, zrinjski 8( stim sto oni imaju i bolji omjer ako pobjede il nerjeseno bude) Siroki ne znam kako ce odigrati.. al bitno je sutra samo da se ne izgubi..
Bod je odlican, a pobjedaa je
Dzaba nama sto kiksaju konkurenti kad i mi sami kiksamo, al eto serija od 5 pobjeda poslije Zrinjskog bi nas dovela do -3 u odnosu na prvog minimum.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nemoze se Sloboda ganjati sa konkurencijom,pri tome imamo xy bolji raspored od njih pa taman i 9 da su nam bjezali danas ja bih bio spreman potpisati da cemo ih stici,nama se valja sa Hercegovcima ganjati i to je realnost.
Sutra ako bude nula ,na konju smo.
Sutra ako bude nula ,na konju smo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gdje je moralista @evander da ih brani kako i mi imamo slicne pjesme ..MortemHz je napisao/la:Lesinari: Sarajevo, Sarajevo smrdljivi grade srusice te spalit ce te..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
najvise od svega mrzim ta lazna obecanja kuknjavaFrancescoTotti je napisao/la:Gdje je moralista @evander da ih brani kako i mi imamo slicne pjesme ..MortemHz je napisao/la:Lesinari: Sarajevo, Sarajevo smrdljivi grade srusice te spalit ce te..
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Utakmice Sarajeva poslije Zrinjskog pa sve do derbija:
Sarajevo - Celik
Sloboda - Sarajevo (kup)
Rudar - Sarajevo
Sarajevo - Sloboda (kup)
Sarajevo - Slavija
Borac - Sarajevo
Sarajevo - Radnik
Vitez - Sarajevo
Sarajevo - Celik
Sloboda - Sarajevo (kup)
Rudar - Sarajevo
Sarajevo - Sloboda (kup)
Sarajevo - Slavija
Borac - Sarajevo
Sarajevo - Radnik
Vitez - Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Obiii , Ooooobi , Oooooobii
I daj gol Rusteme nama vise ne treba
Ooooooobiiii Ooooooobiiiii
I daj gol Rusteme nama vise ne treba
Ooooooobiiii Ooooooobiiiii
Ne gine nam još jedna invazija u Vitez.MortemHz je napisao/la:Utakmice Sarajeva poslije Zrinjskog pa sve do derbija:
Sarajevo - Celik
Sloboda - Sarajevo (kup)
Rudar - Sarajevo
Sarajevo - Sloboda (kup)
Sarajevo - Slavija
Borac - Sarajevo
Sarajevo - Radnik
Vitez - Sarajevo
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: High, dana/u 27 feb 2016, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.