Onaj nad Messiom, svakakoAllGunsBlazing je napisao/la:@T-MAC ti nisi iz Zenice, pa mi iz Zenice znamo biti nekad objektivni, a daj mi jednog igraca Barce koji bi u roku jedne sekunde dobro reagovao, i ne bi sutao??? 1-1 crveni karton to je prelomni trenutak utakmice, penal cist..
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Don't hate what you don't understand.
Portillo opet se brukaš, nemoj to više raditi...loš je to nacin da ismijavaš navijace Barcelone.
Nemoj me tjerati da vam ja postavljam par unakrsnih pitanja iz 90-tih godina , striktno vezanih za Real Madrid pa da se onda svi kolektivno izbrukate.
Ne treba ti ta furka, ni tebi ni onom Coverdaleu.
Nemoj me tjerati da vam ja postavljam par unakrsnih pitanja iz 90-tih godina , striktno vezanih za Real Madrid pa da se onda svi kolektivno izbrukate.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 09 mar 2011, 00:12, ukupno mijenjano 2 puta.
...ma ima na tom forumu jedan lik s nazivom xaviesta,pa provjeravam jesi li ti taj lik...xaviesta je napisao/la:Ne, zašto?enobarca je napisao/la:...da ti nisi registrovan i na forumu euronogomet pod tim nazivom.....xaviesta je napisao/la:Usput, najdraži trenutak na tekmi (pored golova naravno) su zvižduci za Cesca![]()
I tako Barca podera Arsenal opet.. vidi se da su za 3 klase niži tim..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nisu se pojedinci puno zalili kad je Barci ponisten cist gol u Londonu a sada su kao osteceni 
Vidim dobro se Fabregas poceo prilagodjavati Barci kod prvog gola je odigrao dobru ulogu
Vidim dobro se Fabregas poceo prilagodjavati Barci kod prvog gola je odigrao dobru ulogu
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
blaugrana1899
- Kontakt:
a i vi ste mi sa sudijama dodijali pa sta ima barca sa tim sto sudije grjese pod broj jedan pod broj dva ono nisu greske bili sekunde sudija se cisto drzo pravila jest da vecina sudija progleda kroz prste u onim situacijama ovaj nije al nije to greska a ne sjecam vas se da ste tako kritikovali sudiju posle prve utakmice u londonu kad je cist go ponistio il ok sudije kad grjese na stetu barce jbg desava a kad grjese u korist stela ma daj dosta je vise duplih standarda i sranja
Cestitke na prolazu,zasluzeno idete dalje,Arsenal se ocigledno dosao branit,al nije uspio,ne mogu se sjetiti da su 2-3 puta bili pred golom Valdesa.Mogla je Barca i do ubjedljivije pobjede,ali dobro Almunia ih je spasio debakla.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Eh ovako, valjda su djecica otisla na spavanje, pa se moze normalno pisat
Da je Arsenal prosao bilo bi totalno nezasluzeno, jer ljudi u revansu nisu imali suta po golu
Mogu se oni zalit na sudije kol'ko hoce, al ono je bilo sve po pravilima, mozda malo prestrogo al' pravila su pravila. Penal cist ko suza, ne znam sta tu imaju da se zale. I na kraju trebaju se zahvalit Almuniji sto nisu jos koji gol primili, pa da budu ponizeni do kraja 
Da je Arsenal prosao bilo bi totalno nezasluzeno, jer ljudi u revansu nisu imali suta po golu
Mes Que Un Club !
ja svakog frankovca izazivam uzivo u 4 oka po 100km da se kladimo u njihov i naš tim od kraja 80-ih i pocetka 90-ih...ovako nista jer ima google pa je svako znalac...evo ponuda stoji...dajem jos fore mjesec dana da iscitate štivo...pa zovite...u Sarajevu sam pa samo ponesite pare.izzo je napisao/la:Portillo opet se brukaš, nemoj to više raditi...loš je to nacin da ismijavaš navijace Barcelone.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
U prvoj utakmici kod rezultata 1:0 za Barcu, ponisten gol Messija, to bi bio prelomni trenutak 1/8 finala, tako da se sva ova prica ne bi pricala...
Oštećeni ste, mada opet samo ako je sudija zelio progledati kroz prste, ali i Barca je ostecena, ja nisam toliko plakao posle prve tekme za tim sudijskim greskama, vec sam konstantno govorio, desava se idemo dalje...
Uprkos svemu sam cestitao Arsenalovcima na pobjedi, nisam ni pomenuo sudiju, samo sam rekao da se greske događaju i da necemo o njima, krivio sam igrace za poraz, jer su mogli i morali bolje...
Zato ne razumijem zasto tolika frka, a koliko vidim uglavnom od navijaca reala...
Oštećeni ste, mada opet samo ako je sudija zelio progledati kroz prste, ali i Barca je ostecena, ja nisam toliko plakao posle prve tekme za tim sudijskim greskama, vec sam konstantno govorio, desava se idemo dalje...
Uprkos svemu sam cestitao Arsenalovcima na pobjedi, nisam ni pomenuo sudiju, samo sam rekao da se greske događaju i da necemo o njima, krivio sam igrace za poraz, jer su mogli i morali bolje...
Zato ne razumijem zasto tolika frka, a koliko vidim uglavnom od navijaca reala...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
Ja cu sad ja malo o sudijama.
Prvo ,jel nam poništio cist gol u Londonu?? jel ili nije
naravno da jest, pa se nije kukalo na sve strane jer ima i revanš.
Drugo, šta je ovo
[youtube][/youtube]
Zašto je sudija nijem kod ovog penala
Prvo ,jel nam poništio cist gol u Londonu?? jel ili nije
Drugo, šta je ovo
[youtube][/youtube]
Zašto je sudija nijem kod ovog penala
a kakvu objektivnost zelis..AllGunsBlazing je napisao/la:@T-MAC ti nisi iz Zenice, pa mi iz Zenice znamo biti nekad objektivni, a daj mi jednog igraca Barce koji bi u roku jedne sekunde dobro reagovao, i ne bi sutao??? 1-1 crveni karton to je prelomni trenutak utakmice, penal cist..
arsenal bio bolji...poderao barcu..imao 20 suteva vise..barca nije presla pola terena..jel ovo zelis..
kakav crni prelomni trenutak utakmice..pa sama konstantacija da niste imali ni jedan sut na gol dovoljno govori o toku utakmice..i da zaboravio sam..imali ste jedan..i to busketsov..pa da on ne uvalja sam sebi gol..vi gola nebi dali do prekosutra..
ono sto ste vi veceras prikazali je ravno jednoj velikoj nuli..
i onda trazisi neku objektivnost...shvati da je sudija postupio po pravilima..sad kako to neko tumaci to je druga stvar...ne kazem je da trebao biti crveni..mozda jeste prestrogo dosudzen..ali ipak u toku citave utakmice ne uputiti ni jedan udarac na gol..i onda traziti odgovore u sudijskim odlukama...
a da te pitam..a i ostale..
posto svi gledate kako je arsenal ostecen veceras..zasto svi sute o ne sviranom prekrsaju na messiju na 16m..
da li je ono bio prekrsaj..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma uvijek oni glume neku zrtvu.Kad je Messiu ponisten cist gol u Londonu,hinjavci su samo sutili.Dirk je napisao/la:Nisu se pojedinci puno zalili kad je Barci ponisten cist gol u Londonu a sada su kao osteceni
Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 09 mar 2011, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
...oteo si mi rijec iz tastature...RE-SU je napisao/la:U prvoj utakmici kod rezultata 1:0 za Barcu, ponisten gol Messija, to bi bio prelomni trenutak 1/8 finala, tako da se sva ova prica ne bi pricala...
Dodji sutra oko 2,3 sata kod Skenderije i obuci kakav dres Barce, da te mogu raspoznat. Ili ako ti je laske, kod fakulteta politickih nauka.Sajoni je napisao/la:ja svakog frankovca izazivam uzivo u 4 oka po 100km da se kladimo u njihov i naš tim od kraja 80-ih i pocetka 90-ih...ovako nista jer ima google pa je svako znalac...evo ponuda stoji...dajem jos fore mjesec dana da iscitate štivo...pa zovite...u Sarajevu sam pa samo ponesite pare.izzo je napisao/la:Portillo opet se brukaš, nemoj to više raditi...loš je to nacin da ismijavaš navijace Barcelone.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Šta sad hoće ovi Frankovi nije mi jasno...
idite Wengeru na seansu kako Barcu pobjediti 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Frankovcima je daleko teže pao ovaj poraz Arsenala nego samo topnicima
to je sasvim jasno, patnja je to velika.
Koja je cuvena izjava Bahe kada mu je Pujol stalno vracao loptu ?Sajoni je napisao/la:hespasylum je napisao/la:Hajmo vijerni simpatizeri Barse, je ko ovaj ?
hodža je napisao/la:imal' video gdje Cesc započinje akciju za prvi gol ?![]()
NE HESPUUU, NE HESPUUU
FORZA MARŠAL !!!
predobra tekma ,dobro odigro citav tim al mascherano i adriano su me stvarno iznenadili,kako su odigrali ,,predobro nemam rijeci,adriano je vec izborio mjesto u prvoj od sad pa nadalje ,,
idemo dalje sad slijedi liga ,,onda schalkea dobit u lp bilo bi drama hehhehh
idemo dalje sad slijedi liga ,,onda schalkea dobit u lp bilo bi drama hehhehh
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.