Sezona 2004/2005
Bilo nas je više od njihovih navijaca u njihovom gradu
To.kimbo je napisao/la:Tri velika dobitka :
1. Mlada raja u prvom timu
2. Dzafic
3. Lokomotiva i saradnja ta (to nam je zlatni rudnik).
Brato, da ne pisemo ovdje gdje i prijatelj i dusmanin cita - na rodjeni .com forumu mozes procitati sve detalje u vezi autobusa, kad, gdje, sta se radi na autobusu itd... jasta je nego kupljen.astra je napisao/la:znali iko živ kada dolazi taj autobus u mostar i dali je uopšte kupljen.
taj ti sad za svinjski mislim navija!MostaracVelezovac je napisao/la:
Prije nekoliko godina jedan veliki Velezovac iz Skandinavije je napravio Reinkarnaciju RA ... napravio nove zastave i sve sto je potrebno raji da navija - i tad se RA pojacala. Nakon bojkota RA se prepolovila - mi trebamo nove akcije da se to podigne na nivo na kojem smo ih navikli gledat.
Pitanje je kako.
to ti se zove VELEIZDAJA!nem73 je napisao/la:taj ti sad za svinjski mislim navija!MostaracVelezovac je napisao/la:
Prije nekoliko godina jedan veliki Velezovac iz Skandinavije je napravio Reinkarnaciju RA ... napravio nove zastave i sve sto je potrebno raji da navija - i tad se RA pojacala. Nakon bojkota RA se prepolovila - mi trebamo nove akcije da se to podigne na nivo na kojem smo ih navikli gledat.
Pitanje je kako.![]()
AlemC85 je napisao/la:to ti se zove VELEIZDAJA!nem73 je napisao/la:taj ti sad za svinjski mislim navija!MostaracVelezovac je napisao/la:
Pitanje je kako.![]()
WTF????nem73 je napisao/la:taj ti sad za svinjski mislim navija!MostaracVelezovac je napisao/la:
Pitanje je kako.![]()
Brate ako hoces da im pomognes stupi u kontakt sa njima, nemoj naprdivati o tome na ovom forumu bezvezeMostaracVelezovac je napisao/la:Ne skrecimo sa teme... Kako pomoc novoj generaciji RA da podigne navijanje i grupu uopste na jedan veci nivo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.