FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TurkishAirlines
Re: FK Sarajevo
Ono sto smo napokon dobili kod golmana je to da odmah kad uhvati loptu gura naprijed, to mi se nenormalno svidja. Nema valjanja po 5 minuta kao kod Kove, Dizdarevica i Sahinovica.
Jbga ima neke druge lose strane, al ovo mi je top. Daj brzu igru, ne valjaj se. Imamo brze igrace i na taj nacin sigurno mozemo 2/3 gola zabiti, mozda i vise, iz kontre u sezoni
Jbga ima neke druge lose strane, al ovo mi je top. Daj brzu igru, ne valjaj se. Imamo brze igrace i na taj nacin sigurno mozemo 2/3 gola zabiti, mozda i vise, iz kontre u sezoni
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Čini ti se zbog frizure, momak je ok nije strašan.

Ovo parola što piše "Sa Zelenog polja tvoga nema ništa za drugoga", može li mala pomoć?
Na što se tu misli, na: paradajz, paprike ili krompir ?
Na što se tu misli, na: paradajz, paprike ili krompir ?
Zar je i on četnik i nacionalista? Ne znam da je imao nekih ispada.ajdohordas je napisao/la: ↑03 avg 2024, 21:17Vladan treba za Kaiserslautern potpisat.
Chetnik i nacionalista teški, ne trebaju nam takvi.
-
- Kontakt:
Na zadnjem veznom imas Bubanju koji je stroj u svakom pogleduLucas je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:18Ovom rosteru trebaju kapitalci na stoperu, zadnjem veznom (zamjena za Buljubasica) i posebno jedan kapitalac na desetki, da bi bili ozbiljni kandidati za titulu.JuricaSpindl je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:14Ima li ikakvog pojacanja na pomolu, prica li se sta?
:Sutra zasjedamo na prvo mjesto
Ovoj ekipi trebaju tri pojačanja da se famozno prošetamo kroz ligu
Kvalitetan štoper, suha kvaliteta
Veznjak koji ima muda u igri, to ni julardzija ni djordjevic nisu. Nešto što smo imali sa crepuljom. Igrač kojo zna podvaliti pas i nije ga strah to da uradi.
Napadač ala Ahmetovića koji na sebe navlači 5 igrača protivničke odbrane i oslobadja prostor ostalim saigracima. To nisam vidio ni kod jednog od trenutnih ofanzivaca.
Veznjak koji ima muda u igri, to ni julardzija ni djordjevic nisu. Nešto što smo imali sa crepuljom. Igrač kojo zna podvaliti pas i nije ga strah to da uradi.
Napadač ala Ahmetovića koji na sebe navlači 5 igrača protivničke odbrane i oslobadja prostor ostalim saigracima. To nisam vidio ni kod jednog od trenutnih ofanzivaca.
JURIŠ
Da li bi nam legao Ado Kovacevic?
-
- Kontakt:
Ne treba ti napadač. Imaš Čatakovića koji je za ove lige ubica. Imaš Renana koji je finisher i koji ce zabit 90% asistencija, samo čovjeku treba neko dati loptu i napraviti priliku. Na to sve imas Gulija i Kyeremeha...midzuka je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:09Ovoj ekipi trebaju tri pojačanja da se famozno prošetamo kroz ligu
Napadač nam najmanje treba, sa ostalim se slažem što si napisao.
Po imenima odlicni, na terenu od 35 minute presetali...bordobijeli je napisao/la: ↑03 avg 2024, 21:40ŠB jako solidan vezni red Kozulj,Zlomislic,Čavar,Čorić.
Sutra ispostovat sa makar 10 k.
Ne bih baš rekao da nam ne treba, prošle sezone dosta utakmica se igralo dugim loptama gdje Renan ništa nije mogao. Nekog 195+ samo za takve utakmice treba, pogotovo kad tereni propadnu, teško da ćemo tad moći igrati ovako.ajdohordas je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:12Ne treba ti napadač. Imaš Čatakovića koji je za ove lige ubica. Imaš Renana koji je finisher i koji ce zabit 90% asistencija, samo čovjeku treba neko dati loptu i napraviti priliku. Na to sve imas Gulija i Kyeremeha...midzuka je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:09Ovoj ekipi trebaju tri pojačanja da se famozno prošetamo kroz ligu
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Igrali smo na duge lopte brate jer nema ideje. A za ono što smo mi igrali prošle sezone, ni Ibrahimović iz najboljih dana ne bi nam pomogao.H8Z7 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:15Ne bih baš rekao da nam ne treba, prošle sezone dosta utakmica se igralo dugim loptama gdje Renan ništa nije mogao. Nekog 195+ samo za takve utakmice treba, pogotovo kad tereni propadnu, teško da ćemo tad moći igrati ovako.ajdohordas je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:12Ne treba ti napadač. Imaš Čatakovića koji je za ove lige ubica. Imaš Renana koji je finisher i koji ce zabit 90% asistencija, samo čovjeku treba neko dati loptu i napraviti priliku. Na to sve imas Gulija i Kyeremeha...midzuka je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:09Ovoj ekipi trebaju tri pojačanja da se famozno prošetamo kroz ligu
I kad na dugu loptu igraš to treba da bude izgrađeno i smišljeno, a ne da se lopta samo nabija.
Kad imaš jak vezni red, gdje izgradiš akciju i gdje se tačno zna ko gdje šta radi, idealan tip napadača za te stvari je Renan. Finisher koji veliku vecinu prilika posprema u mrežu.
Primjer ovoga ti je naša igra sa Kodrom. Skoro svaki gol je bio izgradjena akcija, lopta u prostor za napadača. I to sve izgleda lijepo za oko, navijači to vole vidjeti.
Istina drug, ali mi nemamo ni vezni red kako treba. Ako neko ne dođe uskoro mogle bi se te utakmice ponoviti ove godine nažalost.ajdohordas je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:21Igrali smo na duge lopte brate jer nema ideje. A za ono što smo mi igrali prošle sezone, ni Ibrahimović iz najboljih dana ne bi nam pomogao.H8Z7 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:15Ne bih baš rekao da nam ne treba, prošle sezone dosta utakmica se igralo dugim loptama gdje Renan ništa nije mogao. Nekog 195+ samo za takve utakmice treba, pogotovo kad tereni propadnu, teško da ćemo tad moći igrati ovako.ajdohordas je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:12
Ne treba ti napadač. Imaš Čatakovića koji je za ove lige ubica. Imaš Renana koji je finisher i koji ce zabit 90% asistencija, samo čovjeku treba neko dati loptu i napraviti priliku. Na to sve imas Gulija i Kyeremeha...
I kad na dugu loptu igraš to treba da bude izgrađeno i smišljeno, a ne da se lopta samo nabija.
Kad imaš jak vezni red, gdje izgradiš akciju i gdje se tačno zna ko gdje šta radi, idealan tip napadača za te stvari je Renan. Finisher koji veliku vecinu prilika posprema u mrežu.
Primjer ovoga ti je naša igra sa Kodrom. Skoro svaki gol je bio izgradjena akcija, lopta u prostor za napadača. I to sve izgleda lijepo za oko, navijači to vole vidjeti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ma i mi smo u tom premijerligaškom prosjeku, ako Zekić šta izvadi dobro je
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
E cuj treba zadnji vezni, a doveli Bubanju ?!
Izgleda da se opet prejeo kiselih krastavaca...
Izgleda da se opet prejeo kiselih krastavaca...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Plan uprave skretnicara je da za 3godine naprave na Šugavici veliki plastenik gdje ce uzgajati organsku hranu i nece dati nikome ni komad krompira.
Sram im bilo

@NazorUso Imas Bubanju koji jos nije u punoj spremi I formi I koga jos ? Matanovica otpiši, na Krdzalica ne racunaj prije novembra. Hoces Juraldziju i Mehmedovica da gledas na zadnjem veznom ?
Desetka i štoper, te raspustiti/posudba 4-5 igrača jer imamo prenagomilan roster.
Ovo je sve što treba uraditi ovaj mjesec dana, i onda je do Zekića da to uigra i napadne titulu.
Ovo je sve što treba uraditi ovaj mjesec dana, i onda je do Zekića da to uigra i napadne titulu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, amypitar, Google Adsense [Bot], keli, NeSamSafetee i 51 gost.