Hvala na info. Tad će nam i biti potrebantm8782 je napisao/la:Nuspahić će biti spreman za Zrinjski.Camoranesi je napisao/la:Zna li iko kad bi Nuspahić mogao zaigrati, jel se povreda imalo sanirala?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Camoranesi
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
Da nije bilo malo tvrdoglav bio bi spreman sad, nego on na svoju odgovornost poceo da trenira poslije Metalurga i jb ga obnovi povredu. Sad kaze da nece zuriti, ali da jedva ceka na teren da izadje. Kaze za Zrinjski cu biti spreman.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Lijepo je to i pitko što pojedini forumaši ovdje pišu. Naravno da će vjera i strpljenje dovesti i do boljih dana.
Međutim ovdje opet moram potencirati pojedine navijače (ako su to oni uopšte). Jedna grupa sa juga i ne tako mala, iz godine u godinu nas vuće unazad i ne znam kako tu može pomoći strpljenje. Ako se ne bude na vrijeme reagovalo oni će postati sve dominantniji i odvešće sve ovo u pravcu od kojeg će i oni „normalni“ dići ruke. Tačno da je Željo uvijek imao navijače prepoznatljive po „onom nečemu“. Često se znam sa pitarima prepucavati u stilu „stavi u jedan red deset navijača Želje i Sarajeva (po pet) i dovedi lika iz vana, upoznaj ga sa istorijom klubova i on će bez problema pokazati ko za koga navija“. Tako je bilo do sada, ali ja se sa onom grupom sa juga ne identificiram. Mi navijamo za različite klubove. Iskreno želim da na kraju ostanu samo oni koji navijaju za FK, NK „Željezničar“, osnovan davne 1921.godine u radničkoj baraci.
Međutim ovdje opet moram potencirati pojedine navijače (ako su to oni uopšte). Jedna grupa sa juga i ne tako mala, iz godine u godinu nas vuće unazad i ne znam kako tu može pomoći strpljenje. Ako se ne bude na vrijeme reagovalo oni će postati sve dominantniji i odvešće sve ovo u pravcu od kojeg će i oni „normalni“ dići ruke. Tačno da je Željo uvijek imao navijače prepoznatljive po „onom nečemu“. Često se znam sa pitarima prepucavati u stilu „stavi u jedan red deset navijača Želje i Sarajeva (po pet) i dovedi lika iz vana, upoznaj ga sa istorijom klubova i on će bez problema pokazati ko za koga navija“. Tako je bilo do sada, ali ja se sa onom grupom sa juga ne identificiram. Mi navijamo za različite klubove. Iskreno želim da na kraju ostanu samo oni koji navijaju za FK, NK „Željezničar“, osnovan davne 1921.godine u radničkoj baraci.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Evo i mene, da i ja koju iznesem.
Bio sam na putu, pa sam uspio naletiti na jedan stream koji mi je super radio prvo poluvrijeme, dok mi je drugo stopao cijelo vrijeme, tako da necu o utakmici jer nemam siru sliku, vec cu generalno iznnjeti ono sto sam odmah uvidio nakon evrope.
Dakle momci, bice ovo teska sezona. Ova nasa ekipa ce moci pobijediti jacu ekipu u ovoj ligi sa 3+ golova u mrezi, ali ce takoder znati kiksati od slabiji od nas. To je period koji dozali i on se mora proci.
EDIT. Desavanja na jugu ce biti sve gora i gora kako nam se budu izbori priblizavali. Politika drzi klub kao taoca.
Tako je isto pred prosle izbore, kada smo fasovali one utakmice pred praznim stadionom.
Bio sam na putu, pa sam uspio naletiti na jedan stream koji mi je super radio prvo poluvrijeme, dok mi je drugo stopao cijelo vrijeme, tako da necu o utakmici jer nemam siru sliku, vec cu generalno iznnjeti ono sto sam odmah uvidio nakon evrope.
Dakle momci, bice ovo teska sezona. Ova nasa ekipa ce moci pobijediti jacu ekipu u ovoj ligi sa 3+ golova u mrezi, ali ce takoder znati kiksati od slabiji od nas. To je period koji dozali i on se mora proci.
EDIT. Desavanja na jugu ce biti sve gora i gora kako nam se budu izbori priblizavali. Politika drzi klub kao taoca.
Tako je isto pred prosle izbore, kada smo fasovali one utakmice pred praznim stadionom.
[quote="DzoleZeljo"]Evo i mene, da i ja koju iznesem.
Tako je isto pred prosle izbore, kada smo fasovali one utakmice pred praznim stadionom.[/quote]
Odavno pojedini iz skupstine vrebuju po tribini protiv ove garniture ljudi koji su na celu.
Tako je isto pred prosle izbore, kada smo fasovali one utakmice pred praznim stadionom.[/quote]
Odavno pojedini iz skupstine vrebuju po tribini protiv ove garniture ljudi koji su na celu.
- storm_raider
- Kontakt:
Obojica prijavljeni, vrijeme za sezonsko ciscenje septicke jame.amypitar je napisao/la:Ma sve dok ne zavrsi,utakmica u Foci.lafomamone je napisao/la:Kakva explozija optimizma i pozitive
Sport je lijek za tijelo i duh.
hapsi svestorm_raider je napisao/la:Obojica prijavljeni, vrijeme za sezonsko ciscenje septicke jame.amypitar je napisao/la:Ma sve dok ne zavrsi,utakmica u Foci.lafomamone je napisao/la:Kakva explozija optimizma i pozitive
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Znači protiv Slavije bi moglo nekako ovako s tim što bi mnogim igračima mogla biti zadnja prilika da zaigraju kako treba ili ih čeka klupa :
.............Antolović.............
...Čolić.....Zeljković.......Kosorić.....Kvesić..
....Hasanović.....Tomić.......D. Sadiković......
...Stanić......Bajić.........Bučan.........
Rezerve : Kjosevski, Bogdanović, Memija, Jamak, Varea, Baša, Turković.
.............Antolović.............
...Čolić.....Zeljković.......Kosorić.....Kvesić..
....Hasanović.....Tomić.......D. Sadiković......
...Stanić......Bajić.........Bučan.........
Rezerve : Kjosevski, Bogdanović, Memija, Jamak, Varea, Baša, Turković.
-
lafomamone
- Kontakt:
Zbog cegaObojica prijavljeni
Protiv Slavije volio bi vidjeti ovu ekipu na terenu:
................................Antolovic--------------------------------
--Stanić----------Zeljković--------------Kosorić------------Kvesić---
-------------------------------Hasanović--------------------------------
--------------Tomić-----------------------------Jamak-----------------
Baša---------------------------------------------------------------Bučan
---------------------------------Bajić------------------------------------
Izmejene: Baša/Memija, Jamak/Varea, Bučan/Turković s tim da Bajić i Turković zamjene mjesta nakon izmjene...
Izmejene: Baša/Memija, Jamak/Varea, Bučan/Turković s tim da Bajić i Turković zamjene mjesta nakon izmjene...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
tm8782 je napisao/la:Protiv Slavije volio bi vidjeti ovu ekipu na terenu:
Nije ti ovo loše samo što ja ne znam kakav je u stvari Baša a Sadiković i Jamak su ti u pet deka pa ako je politika da guramo mlade onda ipak Sadiković.
3 kartona suspenzija? Kosoric ima 2, covjek je stopostotan 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ako bi več Čola išao na klupu onda u skladu sa politikom gurati Memiju na desnom beku da vidimo da li več može.
-
KontraNogama
- Kontakt:
Mnogo dobrih postova danas.
Ja bi samo da kazem da imam naku shuhu da ce ovi momci napraviti puno vise nego sto se svi realno nadamo. Da me pitate za sto? Ne znam, ali nesto vidim u njima.Naravno ne mislim da nekoliko sljedecih utakmica nego na duze staze.
O situaciji u klubu nebih puno komentarisao, dao sam svoje misljenje o izgradnji istoka i to mislim da bi trebao biti prvi veci potez uprave, a napisao sam i u grubo koliko bi to moglo kostati.
Svidja mi se sto je opet preovladao optimizam na forumu a ne ono kritikovanje i pljuvanje ko poslije Metalurga.
O situaciji na jugu mislim da ne trebamo ovdje nista razglabati.
Lijepo mi je citati ovaj forum jedino bi zamjerio na odgovore pitarima. Ajde se natjerajte da im neodgovaramo ni na jedan jedini post. Molim vas . Jedino ih tako mozemo otjerati.
Ja bi samo da kazem da imam naku shuhu da ce ovi momci napraviti puno vise nego sto se svi realno nadamo. Da me pitate za sto? Ne znam, ali nesto vidim u njima.Naravno ne mislim da nekoliko sljedecih utakmica nego na duze staze.
O situaciji u klubu nebih puno komentarisao, dao sam svoje misljenje o izgradnji istoka i to mislim da bi trebao biti prvi veci potez uprave, a napisao sam i u grubo koliko bi to moglo kostati.
Svidja mi se sto je opet preovladao optimizam na forumu a ne ono kritikovanje i pljuvanje ko poslije Metalurga.
O situaciji na jugu mislim da ne trebamo ovdje nista razglabati.
Lijepo mi je citati ovaj forum jedino bi zamjerio na odgovore pitarima. Ajde se natjerajte da im neodgovaramo ni na jedan jedini post. Molim vas . Jedino ih tako mozemo otjerati.
I Colic je relativno mlad tako da ga ne bi trebalo stavljati na klupu dok ga ne uspiju prodati negdje. Za Memiju ima vremena a povremeno moze igrati umjesto Bucana iako je po meni Bucan za klupe dok se ne oprosti. Varea dobro radi na treningu bice veliko pojacanje prema naprijed. Sretno i Svraki da i mi cvaknemo nesto..
Colic nije uputio 2 centarsuta od pocetka sezone ukljucujuci evropske tekme. Ja mislis da nema mjesta trenutno u prvih 11, treba Stanica na njegovo mjesto. Ako Stanic ostane na krilu onda ce i njega upropastiti.
Zbog konstantnog provociranja i trollanja.lafomamone je napisao/la:Zbog cegaObojica prijavljeni
U svakom svom postu spomeneš "nekog drugog" pa čak i na temi Sarajeva. Jedan frišak primjer:
Nadam se da će Aco konačno očistiti ovaj pdf da se uvijek može pročitati zdrava zaj3bancija a ne trollanje i kompleksaški postovi napisani od iskomplekisirane djece koja je, nažalost njihovu, rasla u periodu totalne domnacije FK Željezničar u BiH.lafomamone je napisao/la:Nevjerovatno u pm120000 KM samo od te tribine![]()
pa mi danas da kamen okrenemo ispod njega bi nasli par hiljada eura
A neki ne mogu na glavu da se nasade jednu marku da hajruju
Ne odovaraj mi, nemam namjeru kvariti više ovu predivnu temu. Momci moji, prijatelji sa Grbavice, halalite, morao sam i ovom opaliti koji šamar.
Ja te volim, volim Željo..
kako je krenuo čolić može otići, ali samo u dosta lošiji klub od želje. nadam se i za njegovo i za naše dobro da će se uozbiljiti i dozvati.
zato sto ste slagirani joj za kog sam ja navijo majko moja, igraju protiv borusije al djaba mora ovdje uci vuce ga nesto e to je kompleks ljudi. kad on mora uci u nadi da ce procitat koju losu vijest i da ce mu biti lakse, al nikad vama u glavu nece uci da cete vazda donji bitilafomamone je napisao/la:Zbog cegaObojica prijavljeni
bolest je to bolest
habib
-
lafomamone
- Kontakt:
Kakvo trolanje sta pricas, koliko puta se ime vaseg kluba smije pojavljivati u postovima: 2, 5, 34 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.