FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo se nemojte sekirati oko pojacanja. 

Šapni nam makar inicijale

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- feniksptica
- Kontakt:
Čovjek je mislio da niko vise nece doc i da se nema potrebe sikirat kad ce sta ce kako se.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
U fazonu kao, nema bodova protivniku sa tvog stadiona
I Boga mi imade
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
- feniksptica
- Kontakt:
Za pomoćni im je to sto se krve tamo oko njega
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Koga bi ti na zadnjem veznom još? Xhaku iz Leverkusena možda? Po poluvrijeme on i Bubanja da igraju. Hvališ Zlomislića koji je jedan od najgorih veznjaka u ligi bez dileme. U Zrinjskom još uvijek slave što su ga se riješili. Bodova i bodova je koštao Zrinjski. Nije utakmicu odigrao zadnje dvije godine, a da nije napravio neku kardinalnu grešku. A Julardžija ti ne valja.
Griješiš, @BijeliBordo1946 ima izuzetno tačne informacije, ne znam da je ikada išta promašio.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne zna to ovdje raja, ali početkom juna 2021. mi @BijeliBordo1946 piše da Nam diže ruke od nas, i tek 15 dana kasnije to javnost saznaje haha

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Pa realno imamo puno igrača koji i jesu prosjek premijer lige.ajdohordas je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:31A šta je za tebe premijerligaški prosjek ? Prvo nam to reci...
Guly, Francis I možda još par su fizikom i kvalitetom mogu ma viši nivo ostalo realno igrači za naše lige.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 04 avg 2024, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Što bih bio ironičan? Kad si za Zekića najavio?BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 00:04Ne znam da li si ironican, ali neka raja odavde zna da li imam neke tacne info ili ne.
![]()
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
De nek sapne dok smo budni dzematile ! 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Sta mislis da napravimo ekipu za svaku protivnicku ekipu da imamo ? Pa da izvodimo ekipu igraca koja ne odgovara protivnickoj ekipi ?H8Z7 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:15Ne bih baš rekao da nam ne treba, prošle sezone dosta utakmica se igralo dugim loptama gdje Renan ništa nije mogao. Nekog 195+ samo za takve utakmice treba, pogotovo kad tereni propadnu, teško da ćemo tad moći igrati ovako.ajdohordas je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:12Ne treba ti napadač. Imaš Čatakovića koji je za ove lige ubica. Imaš Renana koji je finisher i koji ce zabit 90% asistencija, samo čovjeku treba neko dati loptu i napraviti priliku. Na to sve imas Gulija i Kyeremeha...midzuka je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:09Ovoj ekipi trebaju tri pojačanja da se famozno prošetamo kroz ligu
Kvalitetan štoper, suha kvaliteta
Veznjak koji ima muda u igri, to ni julardzija ni djordjevic nisu. Nešto što smo imali sa crepuljom. Igrač kojo zna podvaliti pas i nije ga strah to da uradi.
Napadač ala Ahmetovića koji na sebe navlači 5 igrača protivničke odbrane i oslobadja prostor ostalim saigracima. To nisam vidio ni kod jednog od trenutnih ofanzivaca.
Napadač nam najmanje treba, sa ostalim se slažem što si napisao.
Ljudi shvatite vec jednom, ekipe na svjetskom nivou nemaju po 4 igraca na jednoj poziciji, a ne mi. Sta vi mislite da je npr Renanu drago da sjedi na klupi dok Hamza igra i obrnuto ? A zamislite na to sve jos jednog napadaca koji ocekuje da igra, to je haos u svlacionici. Tako da opustite se, treba nam kreativac, tj 10ka i tjt
-
- Kontakt:
A šta to mi godinama igramo Ligu Prvaka pa smo ove godine spali na to da nam igrači i jesu za PL ? Mislim tako to ispada po pojedinim postovima...bordobijeli je napisao/la: ↑04 avg 2024, 00:11Pa realno imamo puno igrača koji i jesu prosjek premijer lige.ajdohordas je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:31A šta je za tebe premijerligaški prosjek ? Prvo nam to reci...
Guly, Francis I možda još par su fizikom i kvalitetom mogu ma viši nivo ostalo realno igrači za naše lige.
Najviše me nervira to što svoje pljujemo na svakom koraku i maksimalno a sve ostale dižemo u nebesa. A realnost je takva da je cijela liga kao i kompletan sistem takmičenja u kur.chu i da su 3/4 ekipe u 5 grama.
Hajde da damo podršku momcima i ZZ u svakoj tekmi i da se potučemo do kraja za tu titulu.
-
- Kontakt:
sarajevo19461987 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 20:08Lijep pozdrav svim bordo fanovima, prije svega da kažem zašto mi nismo uspjeli proći spartak. Falio nam je kvalitet u veznom djelu terena ono klasična desetka kao Rahman i Tatar što smo ih imali.
Drago mi je da sam u svoj broj gostovanja koji više nije pozamašan dodao i trnavu. Sakupio sam nekako tih 200 km za puta za kartu i još ponešto da imam pojest i popit tamo. Sa obzirom da sam tih 200 km nekako uspio sakupiti morao sam odmah nakon dan dva vratiti te pare. Krivo mi je jer sada sebi ne mogu priuštiti godišnju za Sjever od tih para sam mogao ali nažalost morao sam odmah vratiti. Ako ima neko ko bi mi pomogao u mojoj molbi nek mi piše u pp. Hvala svima unaprijed I SIGURAN SAM DA ĆEMO OVE SEZONE KONKURISATI ZA TITULU.![]()
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️