FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma 0:2,al lagano

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ovo je kljucna stvar na koju smo izgleda vec zaboravili. Svi smo ovdje,ne tako davno,tvrdili da bi halalili da nista ne osvojimo ako bi se ekipa ocistila i postavila na zdrave temelje. Mozda se tako nesto i desi ove sezone.revolt je napisao/la:Najvise ne volim ovo od mrtve euforije do mrtvog ocaja... i ako zijanimo nije toliki kiks. Kiksevi ocaja su vec prosli. **** je sto smo se doveli u situaciju da se vadimo kod Zrinjskog sto je tesko bilo kojoj ekipi u PL BiH pogotovo sto i njima gori za pobjedu i titulu...
Procitajtejos jednom analizu koju je uradio sport 1.
Isto tako mislim da se mi prvenstveno trebamo drzati kursa da osiguramo Evropi i osvojimo Kup, a u borbi za titulu sta bude bude te da gradimo ekipu na zdravim temeljima za Evropu i narednu sezonu.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma ako izgubimo sutra najbolje odmoriti od foruma narednu sedmicu,bit će nepodnošljivo, ali nadam se da nećemo izgubiti. 1-2 
Sabrine mi moje!
- HzHercegovac
- Kontakt:
fino mi spavajte Pitari moji , sutra aBd najmanje pobjeda 
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Oooooooh Obi is a magic ,
he wears magic hat,
he could have gone to Arsenal
but he said no fuck that
He passes with his left foot
he passes with his rights ,
and when we win the Premier League
we will sing this song all night...
Oooooooohhh Obi is a magic
he wears magic hat,
he could have gone to Arsenal
but he said no fuck that
He passes with his left foot
he passes with his rights ,
and when we win the Premier League
we will sing this song all night...
Oooooooohhh Obi is a magic
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Zar je upitnojoker90 je napisao/la:Ko ce biti kapiten sutra?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma kakvo spavanje,čekamo 100 dana i da zadnju noć spavamo,nema smisla.
Ma Rustemović će biti kapiten na kraju, ako vec njega stavi komotno moze i Kadusica.
Ma Rustemović će biti kapiten na kraju, ako vec njega stavi komotno moze i Kadusica.
Sabrine mi moje!
Meni bi bio Barbarić ako već Reis ne može zbog kratkog boravka ovdje , a mogo je i Plakalo naše dijete 
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ja bih volio da Benko dobije kapitensku traku.
Inace, neka smo konacno docekali i ovaj dan
Inace, neka smo konacno docekali i ovaj dan
ZZ
I daj go Saraj'vo,nama vise netreba
Oooo,oooo,oooo
0:2 lagano

Oooo,oooo,oooo
0:2 lagano
grb sto kuca,umjesto srca
Year ago

This year aBd

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Benkarajoker90 je napisao/la:Ko ce biti kapiten sutra?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nije vezano za nas pa se unaprijed izvinjavam, ali je sega...
"Porazom u Bijeljini nisu zadovoljni igrači kao ni stručni štab Mladosti. Loše izdanje gostiju dovelu je do toga da tri puta vade mrežu iz svog gola."
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/petrov ... opu/185807
"Porazom u Bijeljini nisu zadovoljni igrači kao ni stručni štab Mladosti. Loše izdanje gostiju dovelu je do toga da tri puta vade mrežu iz svog gola."
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/petrov ... opu/185807
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
KO ne skace pitar nije hej hej hej..
HNK zbirni vs FK SARAJEVO 0:1/2
HNK zbirni vs FK SARAJEVO 0:1/2
Što vam se neki skepticizam uvuko u šupčić,niste se vako prepadali kad smo benku dovodili ili kad je vincent dolazio,
Bojimo se nekih pseudoplemica koji imaju ukupno 800 navijaca sa zenama i djecom od kojih smo bogatiji troduplo i od kojih imamo bolji tim deset puta,kao i 15 puta vise navijaca...
ccc na sta smo mi spali bojimo se nekog "zrinjskog" a hocemo neku grupnu fazu ccc,e moje Sarajevo
Pogledajte Crvenu Zvezdu, onako se dominira,onako i mi trebamo u narednih deset godina kao sto je davno reko Komazec... Ne mozemo uvezat 5 pobjeda a ne 20...Ako u ovoj ligi ne mozemo nista uradit nezz u kojoj mozemo.
Bojimo se nekih pseudoplemica koji imaju ukupno 800 navijaca sa zenama i djecom od kojih smo bogatiji troduplo i od kojih imamo bolji tim deset puta,kao i 15 puta vise navijaca...
ccc na sta smo mi spali bojimo se nekog "zrinjskog" a hocemo neku grupnu fazu ccc,e moje Sarajevo
Pogledajte Crvenu Zvezdu, onako se dominira,onako i mi trebamo u narednih deset godina kao sto je davno reko Komazec... Ne mozemo uvezat 5 pobjeda a ne 20...Ako u ovoj ligi ne mozemo nista uradit nezz u kojoj mozemo.