Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Pitarsam
Svi Slovenci i njihovi ahbabi su otjerani ili su otišli.
Doveden je Skoro i još nekoliko bivših igrača u omladinski
pogon kao treneri.
Zanimljivo da od svih njih jedino ovaj mali Cengic slovi za najperspektivnijeg Školovanog mladog trenera u BiH sa
profi trenerskom licencom.
Svi na Kosevo večeras igra SARAJ’VO

Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
mosarajvosa83
-
Kontakt:
Postao/la mosarajvosa83 » 04 avg 2024, 15:28
nedimmmm1337 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 15:23
Dudic konstantno vrti jedne te iste price , zivi od prošlosti da nije trener za velike ekipe koje igraju pod pritiskom dokazo je u Sarajevu .
Nisam u zivotu vidio trenera koji sebe vise hvali,evo u Srbiji isto apominje AEK,penale,kup najgori ttener u historiji kod nas zvanicno
-
nedimmmm1337
-
Kontakt:
Postao/la nedimmmm1337 » 04 avg 2024, 15:30
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 15:28
nedimmmm1337 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 15:23
Dudic konstantno vrti jedne te iste price , zivi od prošlosti da nije trener za velike ekipe koje igraju pod pritiskom dokazo je u Sarajevu .
Nisam u zivotu vidio trenera koji sebe vise hvali,evo u Srbiji isto apominje AEK,penale,kup najgori ttener u historiji kod nas zvanicno
Što je najveci problem sto je umislio da zna

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
Sazg
-
Kontakt:
Neki dan sam ja pisao o Akademiji za godište 2009 kako ih je Džakmić rastjerao. Od mog jako dobrog druga sin proglašen za najboljeg lijevog beka u KS on ga otpisao. Pridružio 10 dječaka generaciji 2008. Jedini koji je baš top igrać je mali Pita ostali sve na poziv, Bosmana, Senigora, raznih menađera. Od Škore roditelji tražili samo da budu pošteni u odabiru ali ne lezi vraže. Naša djeca vrhunski potencijali su sad u Olimpiku, Zrinjskom, Stupčanici. Novinarka napisa sve do rijeći istinu a vi joj ovdje **** dalje od majke i nazvaste je kurvom raspalom. Sad se pitatjte zašto Sejin unuk igra za juniore. Ovo oko trenera u akademiji je posebna prića. Samo da vidite našu djecu koja dođu u na probu u Dinamo ili Lokomotivu ili Goricu….. pa to je nebo i zemlja razlika, ko da se ne bave istim sportom…onda kad nakon godinu ne dobiju minute na terenu onda je kriv nacionalizam ili trener koji ih ne voli… ajte molim vas.
-
Sazg
-
Kontakt:
Yebi akademiju danas je bitna tekma a sutra možemo nastaviti opravdano srat po akademiji
-
Arhitekt
-
Kontakt:
Dovoljno je vidjeti da Škoro radi u akadeniji i sve ti je rečeno. Užasno
-
Hz1946
-
Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑04 avg 2024, 12:50
Hz1946 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 12:23
Evo Pramenkovic kao i Tabaković otišao, nama idu procenti od transfera
Daleko su baš dobacili,prva liga Federacije i treca Slovenska zapad,cudno da takav talenat nije zapazio niko drugi al eto treba ih u prvi tim jah.
Zamisli kakvi su tek ostali onda kada ovi što se spominju ovdje na forumu kao potencijali tu završe, čemu da se onda nadamo i ne znam gdje sam napisao da treba u prvi tim ali hajde treba probati ispasti pametan

-
SamoDaKazeem
-
Kontakt:
Postao/la SamoDaKazeem » 04 avg 2024, 15:55
Koliko je sportski segment loše posložen dovoljno govori da ni nakon svih ovih godina nismo u stanju organizivati razvojni tim.
Smiješno je poklanjati igrače Čeliku i u treću slovenačku i kao nekakve procente od prodaje.
Jeste eto Čelik se ubi od prodaje igrača,a i ovi trećeligaši isto.
I koliko god akademci bili osporavani,istina,nema tu nekog vanserijskog kvaliteta jer ne bi ni bili kod nas,takvi odma idu u Dinamo,ljudi rade ozbiljan skauting i znaju svako dijete u glavu.
Opet će i takvi akademci dati veći doprinos od polovnjaka kakve smo mi kao klub u stanju dovesti.
-
NisamIsmirMirvic
-
Kontakt:
Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 avg 2024, 15:56
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 15:18
jurisicduska je napisao/la: ↑04 avg 2024, 15:14
![slika]()
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 14:58
Evo Dudic opet spominje penale i kako je sa Velezom izbacio AEK na penale,spominje i kako je ispao od Celika na penale al bije rekao da su drugoligasi,kaze Radnicki imao 30 suteva na gol i da dobro igraju jos nije spomenuo vise sile al i to ce uskoro
Ubleha.
Slijedeća destinacija Igman.
Eno imaju jadikovke njegove na drugom portalu,odma me vrati kad je kukao ovdje i vazda opravdanja trazio umjesto muski da prihvati
Samo laprda i vazda su mu drugi krivi, on je uvijek neka zrtva i sve se okrenulo protiv njega. O sebi uvijek sve najbolje govori, cesto i u trecem licu, sto je posebno neugodno slusati
Demagog i ublehas.
-
bvsic
-
Kontakt:
Manite se danas akademije, SVI NA KOSEVO
Ja kako se sjecam ovde je pomama bila kad je Skoro predstavljen i kad je rekao da ce dovesti jos "legendi". Domzalacija ispade najbolja od svih u zadnje vrijeme. Mahala van kluba
-
feniksptica
-
Kontakt:
Postao/la feniksptica » 04 avg 2024, 15:59
Kako samo malo eto malo negative treba da se vrate neki ovdje.
Danas lagano 2 razlike.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 04 avg 2024, 16:00
Sazg je napisao/la: ↑04 avg 2024, 15:30
Neki dan sam ja pisao o Akademiji za godište 2009 kako ih je Džakmić rastjerao. Od mog jako dobrog druga sin proglašen za najboljeg lijevog beka u KS on ga otpisao. Pridružio 10 dječaka generaciji 2008. Jedini koji je baš top igrać je mali Pita ostali sve na poziv, Bosmana, Senigora, raznih menađera. Od Škore roditelji tražili samo da budu pošteni u odabiru ali ne lezi vraže. Naša djeca vrhunski potencijali su sad u Olimpiku, Zrinjskom, Stupčanici. Novinarka napisa sve do rijeći istinu a vi joj ovdje **** dalje od majke i nazvaste je kurvom raspalom. Sad se pitatjte zašto Sejin unuk igra za juniore. Ovo oko trenera u akademiji je posebna prića. Samo da vidite našu djecu koja dođu u na probu u Dinamo ili Lokomotivu ili Goricu….. pa to je nebo i zemlja razlika, ko da se ne bave istim sportom…onda kad nakon godinu ne dobiju minute na terenu onda je kriv nacionalizam ili trener koji ih ne voli… ajte molim vas.
E to i jeste problem sto djeca dobiju nagrade najbolji bek u kantonu osvoji jos 2 turnira i misle odmah svi evo ja fudbaler. A roditelji i menageri odma pare broje. Sto niko nije zafrkao Buljubasica, Halida,Pidru,Kovacevica, Mihojevica, Hamzu, Mujakica, Šahinovica itd itd. Zato što su kvalitetni i predani radu. Ja sam imao prijatelja mali nije prošao u akademiji nije bio kvalitetan, čovjek prestao navijati za Sarajevo kaže djete mi uništili. Naravno nije istina da su mu uništili sina al jednostavno roditelji su subjektivni a be objektivni.
-
Pantelija
-
Kontakt:
Bordobijeli opet relativizira ko Srbi.

mozete kreciti do jutra.
Dzakmic npr opet na u17.
Prodle gofine vodio u17 , bili 6. u decembru.
U januaru, dodje stojanovic, da istom ekipom do zadnjeg kola ganjali titulu. I opet ga vrate na u17

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
fera
-
Kontakt:
Ne ocekujem veceras laku utakmicu, treba se psihicki vratiti nakon silnih promasaja protiv Spartaka.
Sretno veceras Zekicu i ekipi da ako Bog da pocnemo sezonu da 3 boda i sto manje potrosenih zivaca.
You are someone else I am still right here
-
Sazg
-
Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑04 avg 2024, 16:00
Sazg je napisao/la: ↑04 avg 2024, 15:30
E to i jeste problem sto djeca dobiju nagrade najbolji bek u kantonu osvoji jos 2 turnira i misle odmah svi evo ja fudbaler. A roditelji i menageri odma pare broje. Sto niko nije zafrkao Buljubasica, Halida,Pidru,Kovacevica, Mihojevica, Hamzu, Mujakica, Šahinovica itd itd. Zato što su kvalitetni i predani radu. Ja sam imao prijatelja mali nije prošao u akademiji nije bio kvalitetan, čovjek prestao navijati za Sarajevo kaže djete mi uništili. Naravno nije istina da su mu uništili sina al jednostavno roditelji su subjektivni a be objektivni.
Vidi buraz. Sve si u pravu 1000 % i sve se slažem, moj sin je u jednoj školi fudbala proveo 8 godina i ja sam znao od prvog dana da nema ništa od njegove fudbalake karijere jer imam oči a i ja znam nešto o fudbalu, ali sam ga vodio tamo ker ke bolje da je na treningu nego na mobitelu i kompu. Ovaj moj drug je bivši fudbaler i jako dobro je svjestan i realan. Posle igranja se dao u privatluk i naravno da su mu tražili pare za malog da igra ali on nije dao, čak i kad je bila selekcija za repku nisu ga stavili na spisak pa su se ljudi ibretili što ga nema na spisku pa mu poslali iz repke poziv za selekciju. U Dinamu bio 2 puta na poziv Dinama i oba puta bili jako zadovoljni ali ima dječaka njegovog kalibra sa HR papirima pa još ništa nije napravio ovdje jer je baš komplikacija za djecu iz “trečih zemalja” moraju i roditelji doći i škola i posao i sve, osim ako su baš brutalni talenti. Vjeruj da umjesto njega u akademiji sada igraju dječaci koji mu pera odbit ne mogu.
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 04 avg 2024, 16:27
Pantelija je napisao/la: ↑04 avg 2024, 16:13
Bordobijeli opet relativizira ko Srbi.

mozete kreciti do jutra.
Dzakmic npr opet na u17.
Prodle gofine vodio u17 , bili 6. u decembru.
U januaru, dodje stojanovic, da istom ekipom do zadnjeg kola ganjali titulu. I opet ga vrate na u17
Jah eto Dzakmic najveći problem Akademije. Bio je i Dzeno prvak 10 puta s omladincima pa stalno kritikovan. S tobom bi se složio treba popravljati uslove, ishranu, smještaj itd . A tim će doći i kvalitetniji treneri i rad. Ja mislim da i u domaćim redovima možeš pronaći 4-5 ljudi koji će raditi i voditi akademiju ozbiljno i profesionalno.
-
fks74
-
Kontakt:
fera je napisao/la: ↑04 avg 2024, 16:22
Ne ocekujem veceras laku utakmicu, treba se psihicki vratiti nakon silnih promasaja protiv Spartaka.
Sretno veceras Zekicu i ekipi da ako Bog da pocnemo sezonu da 3 boda i sto manje potrosenih zivaca.
Teža utakmica će biti, nego što se očekuje. Oni će se nabiti u šesnaest a svi znamo kako mi to teško probijamo
-
luckystrike
-
Kontakt:
Postao/la luckystrike » 04 avg 2024, 16:45
Ja bih i sa 1 0 bio prezadovoljan, samo da hairli počnemo.
Svi na Koševo, igra Saraj'vo!
-
feniksptica
-
Kontakt:
Postao/la feniksptica » 04 avg 2024, 17:01
Samo opušteno, la ga no dobijamo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)