FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Pitarsam

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitarsam » 04 avg 2024, 15:27

Svi Slovenci i njihovi ahbabi su otjerani ili su otišli.
Doveden je Skoro i još nekoliko bivših igrača u omladinski
pogon kao treneri.
Zanimljivo da od svih njih jedino ovaj mali Cengic slovi za najperspektivnijeg Školovanog mladog trenera u BiH sa
profi trenerskom licencom.

Svi na Kosevo večeras igra SARAJ’VO
🇱🇻❤️🇱🇻
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 avg 2024, 15:28

nedimmmm1337 je napisao/la:
04 avg 2024, 15:23
Dudic konstantno vrti jedne te iste price , zivi od prošlosti da nije trener za velike ekipe koje igraju pod pritiskom dokazo je u Sarajevu .
Nisam u zivotu vidio trenera koji sebe vise hvali,evo u Srbiji isto apominje AEK,penale,kup najgori ttener u historiji kod nas zvanicno

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 04 avg 2024, 15:30

mosarajvosa83 je napisao/la:
04 avg 2024, 15:28
nedimmmm1337 je napisao/la:
04 avg 2024, 15:23
Dudic konstantno vrti jedne te iste price , zivi od prošlosti da nije trener za velike ekipe koje igraju pod pritiskom dokazo je u Sarajevu .
Nisam u zivotu vidio trenera koji sebe vise hvali,evo u Srbiji isto apominje AEK,penale,kup najgori ttener u historiji kod nas zvanicno
Što je najveci problem sto je umislio da zna :D
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 04 avg 2024, 15:30

Neki dan sam ja pisao o Akademiji za godište 2009 kako ih je Džakmić rastjerao. Od mog jako dobrog druga sin proglašen za najboljeg lijevog beka u KS on ga otpisao. Pridružio 10 dječaka generaciji 2008. Jedini koji je baš top igrać je mali Pita ostali sve na poziv, Bosmana, Senigora, raznih menađera. Od Škore roditelji tražili samo da budu pošteni u odabiru ali ne lezi vraže. Naša djeca vrhunski potencijali su sad u Olimpiku, Zrinjskom, Stupčanici. Novinarka napisa sve do rijeći istinu a vi joj ovdje **** dalje od majke i nazvaste je kurvom raspalom. Sad se pitatjte zašto Sejin unuk igra za juniore. Ovo oko trenera u akademiji je posebna prića. Samo da vidite našu djecu koja dođu u na probu u Dinamo ili Lokomotivu ili Goricu….. pa to je nebo i zemlja razlika, ko da se ne bave istim sportom…onda kad nakon godinu ne dobiju minute na terenu onda je kriv nacionalizam ili trener koji ih ne voli… ajte molim vas.

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 04 avg 2024, 15:31

Yebi akademiju danas je bitna tekma a sutra možemo nastaviti opravdano srat po akademiji

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 04 avg 2024, 15:35

Dovoljno je vidjeti da Škoro radi u akadeniji i sve ti je rečeno. Užasno

Hz1946
Kontakt:

Post Postao/la Hz1946 » 04 avg 2024, 15:46

miky_hz je napisao/la:
04 avg 2024, 12:50
Hz1946 je napisao/la:
04 avg 2024, 12:23
Evo Pramenkovic kao i Tabaković otišao, nama idu procenti od transfera :wtf: :damn:
Daleko su baš dobacili,prva liga Federacije i treca Slovenska zapad,cudno da takav talenat nije zapazio niko drugi al eto treba ih u prvi tim jah.
Zamisli kakvi su tek ostali onda kada ovi što se spominju ovdje na forumu kao potencijali tu završe, čemu da se onda nadamo i ne znam gdje sam napisao da treba u prvi tim ali hajde treba probati ispasti pametan :salut:

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 04 avg 2024, 15:55

Koliko je sportski segment loše posložen dovoljno govori da ni nakon svih ovih godina nismo u stanju organizivati razvojni tim.
Smiješno je poklanjati igrače Čeliku i u treću slovenačku i kao nekakve procente od prodaje.
Jeste eto Čelik se ubi od prodaje igrača,a i ovi trećeligaši isto.
I koliko god akademci bili osporavani,istina,nema tu nekog vanserijskog kvaliteta jer ne bi ni bili kod nas,takvi odma idu u Dinamo,ljudi rade ozbiljan skauting i znaju svako dijete u glavu.
Opet će i takvi akademci dati veći doprinos od polovnjaka kakve smo mi kao klub u stanju dovesti.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 avg 2024, 15:56

04 avg 2024, 15:18
jurisicduska je napisao/la:
04 avg 2024, 15:14
slika
04 avg 2024, 14:58
Evo Dudic opet spominje penale i kako je sa Velezom izbacio AEK na penale,spominje i kako je ispao od Celika na penale al bije rekao da su drugoligasi,kaze Radnicki imao 30 suteva na gol i da dobro igraju jos nije spomenuo vise sile al i to ce uskoro
Ubleha.
Slijedeća destinacija Igman.
Eno imaju jadikovke njegove na drugom portalu,odma me vrati kad je kukao ovdje i vazda opravdanja trazio umjesto muski da prihvati
Samo laprda i vazda su mu drugi krivi, on je uvijek neka zrtva i sve se okrenulo protiv njega. O sebi uvijek sve najbolje govori, cesto i u trecem licu, sto je posebno neugodno slusati :urnebes:

Demagog i ublehas.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 04 avg 2024, 15:57

Manite se danas akademije, SVI NA KOSEVO
Ja kako se sjecam ovde je pomama bila kad je Skoro predstavljen i kad je rekao da ce dovesti jos "legendi". Domzalacija ispade najbolja od svih u zadnje vrijeme. Mahala van kluba

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 avg 2024, 15:59

Kako samo malo eto malo negative treba da se vrate neki ovdje.

Danas lagano 2 razlike.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 avg 2024, 16:00

Sazg je napisao/la:
04 avg 2024, 15:30
Neki dan sam ja pisao o Akademiji za godište 2009 kako ih je Džakmić rastjerao. Od mog jako dobrog druga sin proglašen za najboljeg lijevog beka u KS on ga otpisao. Pridružio 10 dječaka generaciji 2008. Jedini koji je baš top igrać je mali Pita ostali sve na poziv, Bosmana, Senigora, raznih menađera. Od Škore roditelji tražili samo da budu pošteni u odabiru ali ne lezi vraže. Naša djeca vrhunski potencijali su sad u Olimpiku, Zrinjskom, Stupčanici. Novinarka napisa sve do rijeći istinu a vi joj ovdje **** dalje od majke i nazvaste je kurvom raspalom. Sad se pitatjte zašto Sejin unuk igra za juniore. Ovo oko trenera u akademiji je posebna prića. Samo da vidite našu djecu koja dođu u na probu u Dinamo ili Lokomotivu ili Goricu….. pa to je nebo i zemlja razlika, ko da se ne bave istim sportom…onda kad nakon godinu ne dobiju minute na terenu onda je kriv nacionalizam ili trener koji ih ne voli… ajte molim vas.
E to i jeste problem sto djeca dobiju nagrade najbolji bek u kantonu osvoji jos 2 turnira i misle odmah svi evo ja fudbaler. A roditelji i menageri odma pare broje. Sto niko nije zafrkao Buljubasica, Halida,Pidru,Kovacevica, Mihojevica, Hamzu, Mujakica, Šahinovica itd itd. Zato što su kvalitetni i predani radu. Ja sam imao prijatelja mali nije prošao u akademiji nije bio kvalitetan, čovjek prestao navijati za Sarajevo kaže djete mi uništili. Naravno nije istina da su mu uništili sina al jednostavno roditelji su subjektivni a be objektivni.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 avg 2024, 16:13

Bordobijeli opet relativizira ko Srbi.
:) mozete kreciti do jutra.
Dzakmic npr opet na u17.
Prodle gofine vodio u17 , bili 6. u decembru.
U januaru, dodje stojanovic, da istom ekipom do zadnjeg kola ganjali titulu. I opet ga vrate na u17 :bow:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 avg 2024, 16:22

Ne ocekujem veceras laku utakmicu, treba se psihicki vratiti nakon silnih promasaja protiv Spartaka.
Sretno veceras Zekicu i ekipi da ako Bog da pocnemo sezonu da 3 boda i sto manje potrosenih zivaca.
You are someone else I am still right here

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 04 avg 2024, 16:26

bordobijeli je napisao/la:
04 avg 2024, 16:00
Sazg je napisao/la:
04 avg 2024, 15:30
E to i jeste problem sto djeca dobiju nagrade najbolji bek u kantonu osvoji jos 2 turnira i misle odmah svi evo ja fudbaler. A roditelji i menageri odma pare broje. Sto niko nije zafrkao Buljubasica, Halida,Pidru,Kovacevica, Mihojevica, Hamzu, Mujakica, Šahinovica itd itd. Zato što su kvalitetni i predani radu. Ja sam imao prijatelja mali nije prošao u akademiji nije bio kvalitetan, čovjek prestao navijati za Sarajevo kaže djete mi uništili. Naravno nije istina da su mu uništili sina al jednostavno roditelji su subjektivni a be objektivni.
Vidi buraz. Sve si u pravu 1000 % i sve se slažem, moj sin je u jednoj školi fudbala proveo 8 godina i ja sam znao od prvog dana da nema ništa od njegove fudbalake karijere jer imam oči a i ja znam nešto o fudbalu, ali sam ga vodio tamo ker ke bolje da je na treningu nego na mobitelu i kompu. Ovaj moj drug je bivši fudbaler i jako dobro je svjestan i realan. Posle igranja se dao u privatluk i naravno da su mu tražili pare za malog da igra ali on nije dao, čak i kad je bila selekcija za repku nisu ga stavili na spisak pa su se ljudi ibretili što ga nema na spisku pa mu poslali iz repke poziv za selekciju. U Dinamu bio 2 puta na poziv Dinama i oba puta bili jako zadovoljni ali ima dječaka njegovog kalibra sa HR papirima pa još ništa nije napravio ovdje jer je baš komplikacija za djecu iz “trečih zemalja” moraju i roditelji doći i škola i posao i sve, osim ako su baš brutalni talenti. Vjeruj da umjesto njega u akademiji sada igraju dječaci koji mu pera odbit ne mogu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 avg 2024, 16:27

Pantelija je napisao/la:
04 avg 2024, 16:13
Bordobijeli opet relativizira ko Srbi.
:) mozete kreciti do jutra.
Dzakmic npr opet na u17.
Prodle gofine vodio u17 , bili 6. u decembru.
U januaru, dodje stojanovic, da istom ekipom do zadnjeg kola ganjali titulu. I opet ga vrate na u17 :bow:
Jah eto Dzakmic najveći problem Akademije. Bio je i Dzeno prvak 10 puta s omladincima pa stalno kritikovan. S tobom bi se složio treba popravljati uslove, ishranu, smještaj itd . A tim će doći i kvalitetniji treneri i rad. Ja mislim da i u domaćim redovima možeš pronaći 4-5 ljudi koji će raditi i voditi akademiju ozbiljno i profesionalno.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 avg 2024, 16:41

fera je napisao/la:
04 avg 2024, 16:22
Ne ocekujem veceras laku utakmicu, treba se psihicki vratiti nakon silnih promasaja protiv Spartaka.
Sretno veceras Zekicu i ekipi da ako Bog da pocnemo sezonu da 3 boda i sto manje potrosenih zivaca.
Teža utakmica će biti, nego što se očekuje. Oni će se nabiti u šesnaest a svi znamo kako mi to teško probijamo

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 04 avg 2024, 16:45

Ja bih i sa 1 0 bio prezadovoljan, samo da hairli počnemo.

Svi na Koševo, igra Saraj'vo!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 avg 2024, 17:01

Samo opušteno, la ga no dobijamo
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 04 avg 2024, 17:08

Svi u slobodu!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04 i 14 gostiju.