Po kakvim crnim pravilima sekundu nakon sto je svirao ofsajd, na stadionu na kojem je bilo 95000 ljudi??? to sto si ti napisao nije objektivno, naravno da je barca bila bolja, nego de ti meni nabroj prilike koje je barca imala prije iskljucenja RvP-a, gol messija, stativa i taj faul, tri i to od te tri, jedna je bila bas smijesna ta stativa,a a faul messija,sad da ga nije udario diaby, ali da nije krenuo padati ranije jeste, evo upravo gledao snimke, ipak se mogao svirati faul.. Nisu bitne prilike, koliko je barca dala golova?? TRI, nema veze sto je imala 19 suteva ova brojka na semaforu 3 to je samo bitno... tri minute arsenal je napadao i uvalili su gol, nije bitno, greskom ili ne, gol su dali nakon tri minute napadanja, niko ne garantuje da ne bi bilo takvih gresaka jos, ali isto niko ne garantuje da ne bi arsenal primio 5-6, ali cinjenica je da su od 19 suteva, od toga 10 u okvir, igraci Barcelone imali samo 2-3 prije tog crvenog kartona pa ti vidi koliko to nije odlucilo utakmicu, nije isto ako ti se ne svira/svira penal, i ako imas poluvrijeme citavo igraca manje protiv veoma jake ekipe..T-MAC je napisao/la:a kakvu objektivnost zelis..AllGunsBlazing je napisao/la:@T-MAC ti nisi iz Zenice, pa mi iz Zenice znamo biti nekad objektivni, a daj mi jednog igraca Barce koji bi u roku jedne sekunde dobro reagovao, i ne bi sutao??? 1-1 crveni karton to je prelomni trenutak utakmice, penal cist..
arsenal bio bolji...poderao barcu..imao 20 suteva vise..barca nije presla pola terena..jel ovo zelis..
kakav crni prelomni trenutak utakmice..pa sama konstantacija da niste imali ni jedan sut na gol dovoljno govori o toku utakmice..i da zaboravio sam..imali ste jedan..i to busketsov..pa da on ne uvalja sam sebi gol..vi gola nebi dali do prekosutra..
ono sto ste vi veceras prikazali je ravno jednoj velikoj nuli..
i onda trazisi neku objektivnost...shvati da je sudija postupio po pravilima..sad kako to neko tumaci to je druga stvar...ne kazem je da trebao biti crveni..mozda jeste prestrogo dosudzen..ali ipak u toku citave utakmice ne uputiti ni jedan udarac na gol..i onda traziti odgovore u sudijskim odlukama...
a da te pitam..a i ostale..
posto svi gledate kako je arsenal ostecen veceras..zasto svi sute o ne sviranom prekrsaju na messiju na 16m..
da li je ono bio prekrsaj..
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Celik!3,2,2.
Murinho Perez Valdano uskoro vam dolazi inkvizicija Camp Nou... 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja oplak`o svaki puthodža je napisao/la:hodža je napisao/la:imal' video gdje Cesc započinje akciju za prvi gol ?![]()
![]()
NE HESPUUU, NE HESPUUU![]()
![]()
-
reddevil16
- Kontakt:
"What go around comes around" Samo nemojte plakati kada vam se sve ove sudijske lakrdije vrate a ovo je vec druga.
ne dolazim ja djeci na noge...ja sam ozbiljan navijač Barce a ne od novog milenija kao ti frankovog tima.Portillo je napisao/la:Dodji sutra oko 2,3 sata kod Skenderije i obuci kakav dres Barce, da te mogu raspoznat. Ili ako ti je laske, kod fakulteta politickih nauka.Sajoni je napisao/la:ja svakog frankovca izazivam uzivo u 4 oka po 100km da se kladimo u njihov i naš tim od kraja 80-ih i pocetka 90-ih...ovako nista jer ima google pa je svako znalac...evo ponuda stoji...dajem jos fore mjesec dana da iscitate štivo...pa zovite...u Sarajevu sam pa samo ponesite pare.izzo je napisao/la:Portillo opet se brukaš, nemoj to više raditi...loš je to nacin da ismijavaš navijace Barcelone.
Nemoj me tjerati da vam ja postavljam par unakrsnih pitanja iz 90-tih godina , striktno vezanih za Real Madrid pa da se onda svi kolektivno izbrukate.
Ne treba ti ta furka, ni tebi ni onom Coverdaleu.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Evo hodza,odmah na pocetku videahodža je napisao/la:imal' video gdje Cesc započinje akciju za prvi gol ?![]()
[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Fakultet sam davno apsolvirao...magistarski također...doktorat zavrsio prije godinu i pol...jasta je nego dijete...i to sa politickih gdje se moze pasti samo niz stepenice.asylum je napisao/la:Pa sad ti lik napisa da je na fakultetu![]()
Ja bih s tobom u 4 oka i o FK Zanatlijama.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
nidjo_barca je napisao/la:Evo hodza,odmah na pocetku videahodža je napisao/la:imal' video gdje Cesc započinje akciju za prvi gol ?![]()
![]()
[youtube][/youtube]
vidi se da je naš
FORZA MARŠAL !!!
tj. kraja milenijumaSajoni je napisao/la: ne dolazim ja djeci na noge...ja sam ozbiljan navijač Barce a ne od novog milenija kao ti frankovog tima.
Zanimljivo kako ja ne znam uzivo nijednog navijaca Barce da je za taj tim poceo navijati prije 2004,5, a vamo na netu su svi navijaci Barce od 1463. godine
Nista, sad na Pizjuan da vas pojedu Manzanovi lavovi.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Donnie Darko
- Kontakt:
Fabregas i Iniesta se zmirecki pronalaze 
Donnie Darko je napisao/la:Fabregas i Iniesta se zmirecki pronalaze
FORZA MARŠAL !!!
ali uzmi u obzir da je van persie vec imao konflikt..ranije..jos jedna okolnost koja ga je mozda dovela do kartona..AllGunsBlazing je napisao/la: Po kakvim crnim pravilima sekundu nakon sto je svirao ofsajd, na stadionu na kojem je bilo 95000 ljudi??? to sto si ti napisao nije objektivno, naravno da je barca bila bolja, nego de ti meni nabroj prilike koje je barca imala prije iskljucenja RvP-a, gol messija, stativa i taj faul, tri i to od te tri, jedna je bila bas smijesna ta stativa,a a faul messija,sad da ga nije udario diaby, ali da nije krenuo padati ranije jeste, evo upravo gledao snimke, ipak se mogao svirati faul.. Nisu bitne prilike, koliko je barca dala golova?? TRI, nema veze sto je imala 19 suteva ova brojka na semaforu 3 to je samo bitno... tri minute arsenal je napadao i uvalili su gol, nije bitno, greskom ili ne, gol su dali nakon tri minute napadanja, niko ne garantuje da ne bi bilo takvih gresaka jos, ali isto niko ne garantuje da ne bi arsenal primio 5-6, ali cinjenica je da su od 19 suteva, od toga 10 u okvir, igraci Barcelone imali samo 2-3 prije tog crvenog kartona pa ti vidi koliko to nije odlucilo utakmicu, nije isto ako ti se ne svira/svira penal, i ako imas poluvrijeme citavo igraca manje protiv veoma jake ekipe..
onda..kazem ti mozes shvatit ono kako hoces...sudiju nije briga da li si ti cuo ili ne..on je tako protumacio,,i tacka..
i nije arsenal uvaljao gol,vec buskets..
i logika je da bi barca krenula zestoko..i da van persie nije dobio crveni..i onda bi moglo svasta biti..
ali opet..van persie je postupio amaterski...sudiju uvijek svi cuju a sad eto odjednom nije cuo..mislim nema mi logike..
ali eto nek ste i osteceni..ako vec gledamo sa te strane...onda je ovo samo kaparisano..za messijev ponisten gol u londonu..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
[youtube][/youtube]

Ono je bilo namjreno, koja gnjida on insanaDonnie Darko je napisao/la:Fabregas i Iniesta se zmirecki pronalaze
Don't hate what you don't understand.
Iako sam mislio da Arsenal može nešto napraviti u napadu jer nije bilo Puyola Piquea to se nije desilo jer Barca je mogla u odbranu postaviti sestre milosrdnice Arsenal nebi dao gol....sasvim zaslužena pobjeda idemo dalje..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
al' šta im Iniesta uradixaviesta je napisao/la:[youtube][/youtube]Ono je bilo namjreno, koja gnjida on insanaDonnie Darko je napisao/la:Fabregas i Iniesta se zmirecki pronalaze![]()
![]()
FORZA MARŠAL !!!
Ko ce ko' veliki Andreshodža je napisao/la:al' šta im Iniesta uradixaviesta je napisao/la:[youtube][/youtube]Ono je bilo namjreno, koja gnjida on insanaDonnie Darko je napisao/la:Fabregas i Iniesta se zmirecki pronalaze![]()
![]()
![]()
Don't hate what you don't understand.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Iniesta virtuoz.Kod prvog gola fantasticna asistencija za Messia,a kod drugog gola pravi smjesnim dvojicu igraca,salje loptu za Villu koji samo prosljedjuje do Xavia i ovaj rutinski zabija.Iniestin gol.hodža je napisao/la:al' šta im Iniesta uradi![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Samo se Villa ispromašivao veceras
ja ne pamtim kada je Villa na jednoj utakmici promašio 3 mrtva zicera
hajd pola ide na dušu Almunije koje je branio sve što može braniti ali ono su ipak situacije jedan na jedan gdje se ono jednostavno MORA zabiti.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Stvarno se ispromasivao.Mada,i to sto kazes,Almunia imao svoju noc,ali ipak je trebao barem jednu rijesiti situaciju.Ali inace,veceras opet previse dobrih prilika je propusteno i to one ciste situacije,ali nista.Ali dobro,veceras nas to nije kostalo,sreca.izzo je napisao/la:Samo se Villa ispromašivao vecerasja ne pamtim kada je Villa na jednoj utakmici promašio 3 mrtva zicera
hajd pola ide na dušu Almunije koje je branio sve što može braniti ali ono su ipak situacije jedan na jedan gdje se ono jednostavno MORA zabiti.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Vidio si onu situaciju kad su Alves i Messi sami pred golmanom (kad im je Xavi izbacio citavom odbranu onim pasom) , Alves može da puca i onda nešto između šuta i asistencije za Messia - nidje vezenidjo_barca je napisao/la:Stvarno se ispromasivao.Mada,i to sto kazes,Almunia imao svoju noc,ali ipak je trebao barem jednu rijesiti situaciju.Ali inace,veceras opet previse dobrih prilika je propusteno i to one ciste situacije,ali nista.Ali dobro,veceras nas to nije kostalo,sreca.izzo je napisao/la:Samo se Villa ispromašivao vecerasja ne pamtim kada je Villa na jednoj utakmici promašio 3 mrtva zicera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.