Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Djedović sinoć gledao najtrofejniji klub protiv Širokog, boli njeg za reprezentaciju.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
mula je racunao na alexa jer je igrao sa njim u zagrebu i mislio je da je normalan covjek... medjutim zabio mu je noz u ledja nacinom na koji je otkazao dolazak (zavlacio ga, pa kasnit ce dan-dva, pa na kraju sms "et, necu doc") i to je to sto se tice njega i repke...baglama je napisao/la:ja bih gledao na sve nacine da se izglade stvari s renfroem....izuzetno inteligentan play, ne forsira sut, pruza bas ono sto se i ocekuje od te pozicije a to je da kreira za druge, cak i zabija otvorene trice (a tih otvorenih bi pored mirze i nurke bilo jos vise) ne treba se inatit i trazit belaja kao prosli saziv...gordic ni u Buducnosti nece biti prvi play, nama je amerikanac neophodan,,,,bolje povuci tuzbu a dogovorit da se odazove na euro, od tuzbe niko nema koristi
ili bi ti volio da mula pojede gov**, da saigraci pojedu gov** i da kaze "e haj, mi sto smo se je***ali ovdje 2 mjeseca i potukli se s rusima za odlazak na eurobasket, nema veze, dodji ti, cekamo te mi... i da onda cekaju novi sms "e necu ja doci"...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Znaci u prevodu, pronaci bilo kakav nacin na koji se moze kazniti, a ne ovako da glumi neku zrtvu. Covjek bi rekao da je on totalno nevin po ovom pitanju. Izaci u javnost i reci kako stvari stoje, sta je momcina uradila i to je to. On prosipa pricu o uvrijedjenoj personi, a jedini moguci krivac je on. Zabraniti mu ulazak u drzavu!KK_Bosna je napisao/la:to je to, to i ponavljam ko papagaj godinu dana... znaci u prevodu: zaboravite ljudi na djedovica, nece taj vise nikad zaigrati za nas.Chinaglia je napisao/la:znaci, u prevodu, Djedovic moze zaigrat' za repku jedino ako vrati njemacki pasos, posto nece dobit' dvojno drzavljanstvo, a ne moze se naturalizovat'sta uradi covjece boziji
nista nije placao jer je povrijedio metatarzalnu kost, pa je zbog toga propustio nastupe u kvalama za EPBassha je napisao/la:Kad smo vec kod Amera, zna li netko kako se zavrsilo sve sa Cooperom, da li je i on placao ili ?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Mislio sam na spoljne igrace,Teletovic je ipak 4 i on ce svoje dati to nije upitno.nerminh74 je napisao/la:A ja cuo ima neki teletovic koji zna u serijama pogoditi sa vanapravedan je napisao/la:Samo da Persic bude spremen,jedini koji moze u serijama pogoditi iz vana.
50.h eura je Refkina sedmicna, toliko dadne zeni za sminku 
Znaci igracu koji dug niz godina igrao za reprezentaciju (bez obzira sto je i ona njemu puno dala) treba zabraniti ulaz u zemlju, a ok je sto je jedan mulaomerovic selektor koji nas je ostavio kao go.vno na prtiniFederer17 je napisao/la:
Znaci u prevodu, pronaci bilo kakav nacin na koji se moze kazniti, a ne ovako da glumi neku zrtvu. Covjek bi rekao da je on totalno nevin po ovom pitanju. Izaci u javnost i reci kako stvari stoje, sta je momcina uradila i to je to. On prosipa pricu o uvrijedjenoj personi, a jedini moguci krivac je on. Zabraniti mu ulazak u drzavu!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Uuuu covjece refki plata 2 mil eura ili nije mozda nijearmin dju je napisao/la:50.h eura je Refkina sedmicna, toliko dadne zeni za sminku
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Nisam ja ni za Mulaomerovica, da se razumijemo. Da se ja pitam (kao sto ne pitam), ne bi on vidio ovu reprezentaciju s tribina, o tome da bude selektor mislim da nema potrebe ni govoriti. Ako se jos dodaju i njegove trenerske (ne)sposobnosti, sve je jasno. Sto se Djedovica tice, meni je ovo neoprostivo i gore nego sto je uradio Mulaomerovic, prvenstveno sto je igrao i onda se pos**o na sve to, a drugo sto to niko od njega nije ocekivao. Ovaj (Damir) je 0 od covjeka i tu se prica zavrsava. Ako njemu, kao jednom od najboljih igraca Bayerna (a tad je mozda bio i najbolji) treba pasos tudje drzave po cijenu da se odrekne naseg, onda se tu nema sta reci. Da je gradjevinac ili bilo sta drugo, halalio bih mu sve moguce, ali ovako... Bitnije je biti covjek od nekih sitnih povlastica, koje bi on imao bilo gdje da ode.nerminh74 je napisao/la: Znaci igracu koji dug niz godina igrao za reprezentaciju (bez obzira sto je i ona njemu puno dala) treba zabraniti ulaz u zemlju, a ok je sto je jedan mulaomerovic selektor koji nas je ostavio kao go.vno na prtini
Druga stvar, sto ne izadje u javnost i posteno prizna sta je uradio, a ne ovako krivicu svaljuje na druge i glumi uvrijedjenu damu. Svi krivi, osim njega. Jest, al' malo sutra. Godinu dana je on imao vremena da sredi papire, odreknes se njemackog drzavljanstva, uzmes nase i gotova stvar. To je i jedini nacin da on zaigra ponovo za reprezentaciju. Kakvi, od toga nema nista, dok se ovamo prica nesto deseto.
50 x 4 sed. u mjesecu je 200.000 mjesecno, a s obzirom da igra u Bayernu vrlo vjerovatno da i ima toliko, al nije to poenta vec da ga ova nasa prijava nece uopste zasvrbiti, glupo je to sto uoppste ima pravo kaucije na prekrsajnerminh74 je napisao/la:Uuuu covjece refki plata 2 mil eura ili nije mozda nijearmin dju je napisao/la:50.h eura je Refkina sedmicna, toliko dadne zeni za sminku
200 000 × 9 ili 10 (toliko igrac provode u klubu sa ligom i pripremama) jednako 1,8 do 2 mil.armin dju je napisao/la:50 x 4 sed. u mjesecu je 200.000 mjesecno, a s obzirom da igra u Bayernu vrlo vjerovatno da i ima toliko, al nije to poenta vec da ga ova nasa prijava nece uopste zasvrbiti, glupo je to sto uoppste ima pravo kaucije na prekrsajnerminh74 je napisao/la:Uuuu covjece refki plata 2 mil eura ili nije mozda nijearmin dju je napisao/la:50.h eura je Refkina sedmicna, toliko dadne zeni za sminku
Znaci refko je medzu 10-15 najplaceninih igraca euro lige
A inace valjda je visinu tih kazni postavila Fiba a ne da ih postavljamo kao na pijaci
Ukratko i jedan i drugi su g.ovna samo je damir vece jer nikada nije zaigrao za BiH + trenutak i za koga je zaigrao (jedino gore bi bilo da je zaigrao za sr jugoslaviju), pogotovo kada bi se nihad vratio 99% bi mu oprostili sveFederer17 je napisao/la:Nisam ja ni za Mulaomerovica, da se razumijemo. Da se ja pitam (kao sto ne pitam), ne bi on vidio ovu reprezentaciju s tribina, o tome da bude selektor mislim da nema potrebe ni govoriti. Ako se jos dodaju i njegove trenerske (ne)sposobnosti, sve je jasno. Sto se Djedovica tice, meni je ovo neoprostivo i gore nego sto je uradio Mulaomerovic, prvenstveno sto je igrao i onda se pos**o na sve to, a drugo sto to niko od njega nije ocekivao. Ovaj (Damir) je 0 od covjeka i tu se prica zavrsava. Ako njemu, kao jednom od najboljih igraca Bayerna (a tad je mozda bio i najbolji) treba pasos tudje drzave po cijenu da se odrekne naseg, onda se tu nema sta reci. Da je gradjevinac ili bilo sta drugo, halalio bih mu sve moguce, ali ovako... Bitnije je biti covjek od nekih sitnih povlastica, koje bi on imao bilo gdje da ode.nerminh74 je napisao/la: Znaci igracu koji dug niz godina igrao za reprezentaciju (bez obzira sto je i ona njemu puno dala) treba zabraniti ulaz u zemlju, a ok je sto je jedan mulaomerovic selektor koji nas je ostavio kao go.vno na prtini
Druga stvar, sto ne izadje u javnost i posteno prizna sta je uradio, a ne ovako krivicu svaljuje na druge i glumi uvrijedjenu damu. Svi krivi, osim njega. Jest, al' malo sutra. Godinu dana je on imao vremena da sredi papire, odreknes se njemackog drzavljanstva, uzmes nase i gotova stvar. To je i jedini nacin da on zaigra ponovo za reprezentaciju. Kakvi, od toga nema nista, dok se ovamo prica nesto deseto.
AjsKjub je napisao/la:Mi u punom sastavu možemo parirati bilo kojoj Euro ekipi.. Samo što će se uvijek poklopiti onako pa da nam uvijek nedostaje barem 1 ključni igrač čije će mjesto popuniti levat koji je pogriješio sport. Drugim riječima, suđeno nam je da budemo mrtvi prosjek.
u punom sastavu,sa gordićem kao drugim playem,sa boga pitaj kim kao dugim bekom šuterom,sa boga pitaj kim kao drugim krilom,sa druge strane neke repke imaju rodrigueza i huertela kao druge playeve,calderona kao treceg playa,lulla i fourniera kao druge bekove šutere
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 07 avg 2016, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Chinaglia je napisao/la:znaci, u prevodu, Djedovic moze zaigrat' za repku jedino ako vrati njemacki pasos, posto nece dobit' dvojno drzavljanstvo, a ne moze se naturalizovat'sta uradi covjece boziji
ono sta je i naumio,edin avdić je to dobro opisao,da pocupas kosu
Federer17 je napisao/la:Nisam ja ni za Mulaomerovica, da se razumijemo. Da se ja pitam (kao sto ne pitam), ne bi on vidio ovu reprezentaciju s tribina, o tome da bude selektor mislim da nema potrebe ni govoriti. Ako se jos dodaju i njegove trenerske (ne)sposobnosti, sve je jasno. Sto se Djedovica tice, meni je ovo neoprostivo i gore nego sto je uradio Mulaomerovic, prvenstveno sto je igrao i onda se pos**o na sve to, a drugo sto to niko od njega nije ocekivao. Ovaj (Damir) je 0 od covjeka i tu se prica zavrsava. Ako njemu, kao jednom od najboljih igraca Bayerna (a tad je mozda bio i najbolji) treba pasos tudje drzave po cijenu da se odrekne naseg, onda se tu nema sta reci. Da je gradjevinac ili bilo sta drugo, halalio bih mu sve moguce, ali ovako... Bitnije je biti covjek od nekih sitnih povlastica, koje bi on imao bilo gdje da ode.nerminh74 je napisao/la: Znaci igracu koji dug niz godina igrao za reprezentaciju (bez obzira sto je i ona njemu puno dala) treba zabraniti ulaz u zemlju, a ok je sto je jedan mulaomerovic selektor koji nas je ostavio kao go.vno na prtini
Koje repke?filip13 je napisao/la:AjsKjub je napisao/la:Mi u punom sastavu možemo parirati bilo kojoj Euro ekipi.. Samo što će se uvijek poklopiti onako pa da nam uvijek nedostaje barem 1 ključni igrač čije će mjesto popuniti levat koji je pogriješio sport. Drugim riječima, suđeno nam je da budemo mrtvi prosjek.
u punom sastavu,sa gordićem kao drugim playem,sa kim kao dugim bekom šuterom,sa kim kao drugim krilom,sa druge strane neke repke imaju rodrigueza i huertela kao druge playeve,calderona kao treceg playa,lulla i fourniera kao druge bekove šutere
Imaju ih Španija, Francuska i eto Srbija, to su možda jedine tri reprezentacije u Europi sa kojim mi ne bi unaprijed imali neke šanse i sa najjačim sastavom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Koje repke?filip13 je napisao/la:AjsKjub je napisao/la:Mi u punom sastavu možemo parirati bilo kojoj Euro ekipi.. Samo što će se uvijek poklopiti onako pa da nam uvijek nedostaje barem 1 ključni igrač čije će mjesto popuniti levat koji je pogriješio sport. Drugim riječima, suđeno nam je da budemo mrtvi prosjek.
u punom sastavu,sa gordićem kao drugim playem,sa kim kao dugim bekom šuterom,sa kim kao drugim krilom,sa druge strane neke repke imaju rodrigueza i huertela kao druge playeve,calderona kao treceg playa,lulla i fourniera kao druge bekove šutere
Imaju ih Španija, Francuska i eto Srbija, to su možda jedine tri reprezentacije u Europi sa kojim mi ne bi unaprijed imali neke šanse i sa najjačim sastavom.
covjek je napisao da mi u punom sastavu mozemo parirati bilo kome,eto vec si nabrojao tri ekipe sa kojima i sa đedovicem a on vise nije nas ne bi imali nikakvih realnih sansi
Ma ja al' ti napisa neke druge ekipe kao da ih ima 15 a ne 3 u vrh glave i to i one moraju biti u svojim TOP sastavima za takvo nešto.filip13 je napisao/la:
covjek je napisao da mi u punom sastavu mozemo parirati bilo kome,eto vec si nabrojao tri ekipe sa kojima i sa đedovicem a on vise nije nas ne bi imali nikakvih realnih sansi
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Malo je i taj gore pretjerao, ali sigurno da bismo mogli proći grupnu fazu na EBu i onda pomrsiti račune favoritima.
Ali to je sve šbbkbb, čime raspolažeš raspolažeš .
Vjerujem da će svi uz Nurka i Mirzu biti još bolji i pružati više od maksimuma, a Nijemci i neokrektni Ameri nam ne trebaju.
Ali to je sve šbbkbb, čime raspolažeš raspolažeš .
Vjerujem da će svi uz Nurka i Mirzu biti još bolji i pružati više od maksimuma, a Nijemci i neokrektni Ameri nam ne trebaju.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Haris Delalić i Edin Atić prekriženi.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.