AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
SAMO NE PROMASAJ SAMO NE PROMASAJ SAMO NE PROMASAJ
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
yebem ti zenuuuuuuuuuuuuuuu
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
E mrs u vraziju mater.To je to.Ni ovaj poklon nismo znali iskoristiti.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Povratak u realnost, neka na vrijeme.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Dobise nas Milanski klubovi sa po 1:0.Mislim da vise necemo imati sansu da zasjednemo na prvo mjesto.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Kakvo prvo mjesto ljudi, dajemo manje od gola po utakmici, evo veceras najbolji primjer kako moras imati napadaca. milan nas je dobio, ali su losi oni, morali bi biti ispred njih na tabeli na kraju.
embrace the chaos
Pa to i ja kontam, ne moze biti gore nikako, samo et malo bolje. Al kad skontas da igras bez napadaca kome ce lik centrirati. Sta li razmislja osoba koja dovodi ove otpade iz engleske lige, tipa bejli il ferguson.
Liga nikad gora, a ti postenog napadaca nemas, tugo moja
nema potpisa
Čestitke Romanistima na odličnoj utakmici večeras. 
- Cassano2024
- Kontakt:
**** ti bogove i svece. Neću spavat večeras. Koji **** i gledam ovaj fudbal i gubim živce. **** Salemajmun da nas provocira. Kakva je to bolest svih naših bivših igrača da toliko mrze klub. I Dybala nek se nosi. Kad god treba da presudi on sjebe. I šta se desilo u prvom poluvremenu. Kako smo izgubili momentum sa početka?
Još gledam ovo u Beogradu gdje je onaj bolesnik doveo nacionaliste i ološ pred skupštinu da provociraju majku koja je izgubila dijete. Majku li vam ****.
Izvinite za OFF, bijesan sam.
Još gledam ovo u Beogradu gdje je onaj bolesnik doveo nacionaliste i ološ pred skupštinu da provociraju majku koja je izgubila dijete. Majku li vam ****.
Izvinite za OFF, bijesan sam.
Commando Ultrà Curva Sud
Na osnovu cega bi vi morali biti ispred Milana ?
Bolji ste bili prvo poluvrijeme, u drugom ste mogli lagano imati 3 gola zaostatka. Uz to sve, ovaj tim Milana je bio bez Pulisica, Rabiota, Gimeneza, Tomoria, i Estupinana. Razlika u igri je tad ogromna.
Navijam da izborite top 4, a da mi budemo isped
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ne znam, mozda grijesim ali mislim da ce se vama vise puta ove sezone desiti Pisa, Cremonesse. Ako zelimo u lp onda bi morali biti ispred vas, juventus sad sa Spallettijem je siguran za lp a mozda se i ukljuce u trku za skudeto sa interom i napolijem.milanist je napisao/la: ↑02 nov 2025, 23:47Na osnovu cega bi vi morali biti ispred Milana ?![]()
Bolji ste bili prvo poluvrijeme, u drugom ste mogli lagano imati 3 gola zaostatka. Uz to sve, ovaj tim Milana je bio bez Pulisica, Rabiota, Gimeneza, Tomoria, i Estupinana. Razlika u igri je tad ogromna.
Navijam da izborite top 4, a da mi budemo isped![]()
embrace the chaos
Ma svima ce se desavati Pisa i Cremonese, ne samo Milanu. Ne bi bas smio garantovati za Juve to sto kazes. Nego skudeto ide u Milano, pitanje je samo u koji dioDenno je napisao/la: ↑03 nov 2025, 00:05Ne znam, mozda grijesim ali mislim da ce se vama vise puta ove sezone desiti Pisa, Cremonesse. Ako zelimo u lp onda bi morali biti ispred vas, juventus sad sa Spallettijem je siguran za lp a mozda se i ukljuce u trku za skudeto sa interom i napolijem.milanist je napisao/la: ↑02 nov 2025, 23:47Na osnovu cega bi vi morali biti ispred Milana ?![]()
Navijam da izborite top 4, a da mi budemo isped![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Dybala se vraca nakon stanke... Slažem se s kolegom@ Dennom, kakav novi ugovor, svaka njemu čast al ovo što igra i za to dobija 7 milki placu to nema smisla... Svaka 3 tekma povrijeđen a u derbyima uvijek nestane, za male tekme je top... Jedino ako mu se da 2 max 3 milke onda i mozda....Dosta igraca je u zadnjoj godini ugovora pa ce biti dosta odlazaka vjv... Pelegrini,Dybala,Elsha,Celik.....Tsimikas,Baely i Ferguson se sigurno ne budu otkupljivali pa mogucih 7 odlazaka imamo,taman da Masara opet izrešeta mercato 
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.