Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drummer
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la drummer » 22 feb 2014, 14:41

Jedva cekam utakmicu Germania Sportagentur-Egipat pa da vidimo je li guranje problema pod tepih dalo rezultata.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 22 feb 2014, 14:43

a znal ko gdje je onaj iz swedske lige , znam da je harao na menageru 2002 :D hadziosmanovic tako nekako :D bio kao talenat pa ga svi bosanci uzimali na tom menageru :lol:
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 feb 2014, 14:43

http://www.transfermarkt.com/en/adnan-c ... 93284.html" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]

Potpisuje za Juventus :roll:
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 feb 2014, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 feb 2014, 14:44

plavipatriota je napisao/la:slika
Evo kljucne tacke citave rasprave. Pape probudi se iz zimskog sna. Znamo svi da je konzervativan covjek, ali cekati na gotovo znaci nacekati se.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 feb 2014, 14:45

plavipatriota je napisao/la:ok, vjerovatno do mene onda :D
samo smatram da je svaki kvalitetan igrač dobrodošao, bar za prijateljsku, ili za izmjenu, drugo je da mi u napadu imamo džeku, ibiševića, ibrahimovića, seferovića, pa onda stvarno tanković je 5. izbor, al tanković bi u trenutnom sastavu bio PRVA IZMJENA ovoj dvojici, i opet nije dovoljno dobar..
a ostali jesu, iako svi znamo po kojoj osnovi su pozvani..
LOŠE JE TO!
Pa i ja imam isti stav. Čak i za tipove poput Gzdelja i Salatića, koji sigurno nisu došli u priču iz neke ljubavi, nego baš lične koristi, što se mene tiče neka ih. Ako će povećati kvalitet. Ali da se takvim i sličnim daju nekakve aman garancije, ispunjava šta god zinu. Za to nisam, odnosno podržavam Begića i Papeta da nikog nećemo "moljakat".
Nije fer, nije ba fer, prema momcima poput Kolašinca, Pjanića, pa i Prcića (vidiš da mu je izmeđuostalog i to zasmetalo), Modića, ovog malog isto iz Šalkea, ima još jedan u HSV-u. Nije fer ni prema našim mladim domaćim igračima. Žao mi je, ja to nikad neću podržat. Haj da nije bilo kontakta, bilo je, oblijetalo se oko malog... ja mu ne bi ni SP obeć'o.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 feb 2014, 14:45

tuzlak1987 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/en/adnan-c ... 93284.html

[youtube][/youtube]

Potpisuje za Juventus :roll:
Greska,los klub.Ako hoce ikad u reprezentaciju zna proceduru,agencija i pravac HNL.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 feb 2014, 14:49

Elegant je napisao/la:
Zato sto je zavladao bezobrazluk među igracima, svako hoce u Brazil, svako vidi korsti da se reklamira preko reprezenacije. Sto kaze gore ici ce u Brazil oni sto su nas odveli, jer jako bi nezahvalno bilo da ti sjede na klupi a da igraju neki novi.
Jesi ti normalan :roll:

O kakvom bolan Brazilu pričaš niko ga nije ni spomenuo, ja pričam o ovoj djeci koja imaju 15-16 godina i tek trebaju da se opredjele za neku reprezentaciju, e pa mi tu ništa ne radimo, niti znamo za te momke ni koji ****, kad naprave nešto zapaženo pa se napiše nešto na ovom portalu ili u Sportu, naš savez tek tad sazna za njih, a u tom momentu za većinu već bude kasno ;)
Virtu4l je napisao/la:Da, ali mi smo njima na zadnjem mjestu. Rijetki su oni koji se u mlađim kategorijama odluče za našu reprezentaciju. Mi smo umislili da smo neka sila, a to je daleko od istine. Ove ucjene prolaze u svijetu podzemlja i reketaša, ali na ovom nivou nikako. Hoćeš da igraš za BiH? Završi što je do tebe i čekaj. Postojali smo prije njih, postojaćemo i poslije. Niko nema pravo da se igra sa našim dresom.

Sad bi svi u Brazil? E neće moći, ići će oni koji su nas doveli do Brazila.
I ti počo ko Elegant :?

I nekom Brazilu, evo sad ima ove djece tona po kadetskoj Bundesligi i ligama Skandinavije, pravimo ta okupljanja po dijaspori od koje nikakve koristi nemamo, fol se angažuju neki stručnjaci i sl gluposti.
Ja ne pričam o Tankoviću i sl. ja pričam o ovoj djeci koja su 98-99 godište i počinju sa kadetskom reprezentacijom, a mi ništa ne radimo po tom pitanju

Mi smo njima na zadnjem mjestu zbog nemara, naš savez ne obilazi A reprezentativce niti brine o njima kad se povrijede i sl, a ne da brine o budućnosti
Čuj završi i čekaj, šta da završi kad smiješni kordinatori nikad nisu čuli za tu djecu :?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 feb 2014, 14:49

Trebali bi malo novinari vidjeti odakle je, ko su mu otac mati i to i kako je zavrsio tamo. Mada ne vjerujem nesto da ce igrati nekad za nas, vec je u Danskoj mladoj reprezentaciji i racunaju na njega valjda. Isto dodje kao za Tankovica nekako..

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 22 feb 2014, 14:50

inače, po našoj logici, šveđani koji imaju najboljeg napadača svijeta ibrahimovića, elmandera, berga, toivonena i guidetija trebali bi eto sad ganjat tankovića.. ali ne, ljudima bitan svaki kvalitet, al ne, dzeko i ibisevic ce igrati do 45. godine.. JESMO SE MI PODIGLI!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 feb 2014, 14:54

plavipatriota je napisao/la:inače, po našoj logici, šveđani koji imaju najboljeg napadača svijeta ibrahimovića, elmandera, berga, toivonena i guidetija trebali sad ganjat tankovića.. ali ne, ljudima bitan svaki kvalitet, al ne, dzeko i ibisevic ce igrati do 45. godine.. JESMO SE MI PODIGLI!
Vidis da vise ne znaju ni kud udaraju,Svedi s takvim izborom igraca idu na noge Tankovicu a ovi pravdaju Susica i jos govore da je mali trebao pristati igrati za U21.To je ta obrnuta logika u kojoj je Hajduk bolji klub od Sošoa.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 22 feb 2014, 14:56

VanBasten je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:ok, vjerovatno do mene onda :D
samo smatram da je svaki kvalitetan igrač dobrodošao, bar za prijateljsku, ili za izmjenu, drugo je da mi u napadu imamo džeku, ibiševića, ibrahimovića, seferovića, pa onda stvarno tanković je 5. izbor, al tanković bi u trenutnom sastavu bio PRVA IZMJENA ovoj dvojici, i opet nije dovoljno dobar..
a ostali jesu, iako svi znamo po kojoj osnovi su pozvani..
LOŠE JE TO!
Pa i ja imam isti stav. Čak i za tipove poput Gzdelja i Salatića, koji sigurno nisu došli u priču iz neke ljubavi, nego baš lične koristi, što se mene tiče neka ih. Ako će povećati kvalitet. Ali da se takvim i sličnim daju nekakve aman garancije, ispunjava šta god zinu. Za to nisam, odnosno podržavam Begića i Papeta da nikog nećemo "moljakat".
Nije fer, nije ba fer, prema momcima poput Kolašinca, Pjanića, pa i Prcića (vidiš da mu je izmeđuostalog i to zasmetalo), Modića, ovog malog isto iz Šalkea, ima još jedan u HSV-u. Nije fer ni prema našim mladim domaćim igračima. Žao mi je, ja to nikad neću podržat. Haj da nije bilo kontakta, bilo je, oblijetalo se oko malog... ja mu ne bi ni SP obeć'o.
Ono sto se svima njima treba obecati jeste da ukoliko promjene drzavljanstvo jeste da ce dobiti sansu u reprezentaciji da pokazu sta znaju. A da je na njima da opravdaju i zasluze svaki eventualni naredni poziv. A ne da momci promjene drzavljanstvo i da onda strahuju hoce li moci dobiti sansu ispred giga mega talenata HNL-a.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 feb 2014, 14:58

drummer je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:inače, po našoj logici, šveđani koji imaju najboljeg napadača svijeta ibrahimovića, elmandera, berga, toivonena i guidetija trebali sad ganjat tankovića.. ali ne, ljudima bitan svaki kvalitet, al ne, dzeko i ibisevic ce igrati do 45. godine.. JESMO SE MI PODIGLI!
Vidis da vise ne znaju ni kud udaraju,Svedi s takvim izborom igraca idu na noge Tankovicu a ovi pravdaju Susica i jos govore da je mali trebao pristati igrati za U21.To je ta obrnuta logika u kojoj je Hajduk bolji klub osd Sošoa.
Ama to je njihov igrač bolan. Jok sjediće skrštenih ruku dok im neko pokušava otet igrača. Švedi nama ne uzimaju Muamera, mi smo ga njima pokušali otet/uzet. Razumiješ?
Mi bi sad trebali da idemo na noge Mariću. I to da bude glavna tema danas. A ne Tanković.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 feb 2014, 14:59

Kakva je trenutna situacija sa Arslanagicem, po meni najbitnijem mladom igracu kojeg moramo uzeti jer cemo u buducnosti biti suplji nazad i bez puno opcija.

Na njega za razliku od TS Susica Belgija racuna, a oni prema igracima koji nemaju korijene iz te drzave bas dobro postupaju, ne znam jel im ikad neko ukrao igraca. Znaci skeptican sam pravo..A mogao bi biti neka verzija Vertonghena ili Vermaelena. Ne kazem da ce biti ali nikad se ne zna..

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 feb 2014, 15:09

Ne Marco,mi nismo ni pokusali kako ti kazes Svedima uzeti igraca.To je potencijalno i nas igrac koji ima pravo igrati za nas i dok god je tako treba sve uciniti da svaki kvalitetan igrac koji ima pravo zaigra za nas.
Znaci ti bi se odrekao svih tih igraca u startu i ko i selektor samo rekao da je logicno da igraju za druge zemlje.
Ne,to nije logicno,ko ima takv stav nije mu mjesto na klupi reprezentacije.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 feb 2014, 15:14

Fazon je sto nama treba svjezina iz ciklusa u ciklus, ne moze se uvijek oslanjati na 15ak igraca standardnih..

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 feb 2014, 15:15

drummer je napisao/la:Ne Marco,mi nismo ni pokusali kako ti kazes Svedima uzeti igraca.To je potencijalno i nas igrac koji ima pravo igrati za nas i dok god je tako treba sve uciniti da svaki kvalitetan igrac koji ima pravo zaigra za nas.
Znaci ti bi se odrekao svih tih igraca u startu i ko i selektor samo rekao da je logicno da igraju za druge zemlje.
Ne,to nije logicno,ko ima takv stav nije mu mjesto na klupi reprezentacije.
Švedsko državljastvo, sportsko državljantvo, reprezentativac od 15e.
I kako nismo?

Ne bi se odrekao, niti se Pape, odnosno Savez odrekao u startu ikog. To nije tačno.
Mah...ustvari.

Muji sve najbolje.
Ja sam s ovim slučajem i pretresanjem istog završio.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 feb 2014, 15:20

Idući na Safetovoj crnoj listi slika

slika
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 feb 2014, 15:21

Moze Pape pricat te price nekom drugom, zna se dobro sto su oni zavrsili tamo gdje su zavrsili tj zbog agresije na nasu zemlju.

A ti si dragi Pape u toku agresije otisao da furas po Parizu, a sada ovdje prodajes price kako to nisu nasi igraci. Neka tebi neko zapali kucu pa da vidim gdje ces

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 feb 2014, 15:26

tuzlak1987 je napisao/la:Moze Pape pricat te price nekom drugom, zna se dobro sto su oni zavrsili tamo gdje su zavrsili tj zbog agresije na nasu zemlju.

A ti si dragi Pape u toku agresije otisao da furas po Parizu, a sada ovdje prodajes price kako to nisu nasi igraci. Neka tebi neko zapali kucu pa da vidim gdje ces
Bas tako,to su nasa djeca koja su silom izgnana iz domovine i nisu otisli dobrovoljno.I sad neko da kaze da je logicno da oni igraju za druge zemlje,zemljo otvori se.
Da on je za razliku od njih otisao,on nije protjeran.

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 22 feb 2014, 15:32

emir79 je napisao/la: Cista nebuloza i laz, koje su objavili pojdini portali. Kako se mogao odazvati igrac , koji je pri njemackom savezu. Takvom igracu se i ne moze poslati pozivnica. Isot se pisalo i za Halilovica, da mu je uptio Jagodic poziv za U21. To je nemoguce.
Kao sto vidis Kolasinac igra za BIH,a Tankson ide za Svede,ustvari drugacije nije ni razmisljao, kao ni babo mu.
Hebo ih redom svedjanin Karl Bilt, koji je sa Karadzicem opustosio njihovu Srebrenicu. Uh je li ja to napisah njihovu Srebrenicu.Neka se srame!
Vlado Jagodic je par puta razgovorao s Kolasincem (bar je tako pricao, ima dokaz i na yt, da mu vjerujemo?) i Kolasinac je imao 5-6 mjeseci da odradi nesto i igra za U21. I da li je sta uradio dok ga Begic nije posjetio u Njemackoj i rekao kako PAPE racuna na njega?

Edit: da ne ispadne da nesto kritikujem Kolasinca, naravno da ne. Apsolutno podrzavam, sta treba u U21 dok Avdija i njemu slicni „haraju“ A reprezentacijom.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, THEC, torbica i 39 gostiju.