FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 15 avg 2014, 12:29

Smijeshni uspjeh polufinale a slave chetvrto pretkolo tog smijeshnog takmichenja :lol: Jesi li svjestan da sa ovim načinom pisanja izgledaš ko degenerik? :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 15 avg 2014, 12:35

ne slavim ja nishta,za razliku od vas koji zhivite doba krede,meni je velezh bare bare sa borussiom ;)

VVVBK

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 15 avg 2014, 12:38

nukleusmember je napisao/la:ha ha ha o kakvim vi trivijalnim temama prichate???e"o ok.vas je najvishe,a sada se okrenite fochanskoj zbilji,ups pardon,imate prije toga tekmu protiv unisa na hakija mrsho,radite malo na team buildingu prije fochanskog sraza

p.s
shto se tiche ovog" smijeshnog uspjeha u kupu uefa(takmichenja koje vishe ne postoji) prije 30 godina,jeste li igdje na gostovanju mogli kupiti farmerke?????
shifra,zheljezna zavjesa

VVVBK
Ti se ponasas kao da ste vi vec prvaci i kao da se liga igra bezveze i da vam samo treba predat trofej? Polako ba u cemu je problem? Svaki tim ima uspjehe i padove pa tako i mi i vi i svi odreda. Titulu niste uzeli i nema razloga da se ponasas ovdje superiorno prema nama ili nekome drugom, mislim stani ba jel ti ikako palo na pamet da vam mozda ni Tan nece biti dovoljan za titule??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 15 avg 2014, 12:38

Ma tebi je vidimo i pamet bare bare sa nulom ;)

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 15 avg 2014, 12:46

ma briga me i za titulu i za prolaz u LE,ne patim od toga,taman nishta ne osvojili u narednih 30 godina,nego mi smijeshno kako jedete muda zbog chinjenice shto smo bolji ove godine,kao i proshle,smirite se malo,dominacija je tek pochela,morachete se malo navichi na inferiornost :) ,nego budite gospoda i isposhtujte praznik fudbala u chetvrtak zajedno sa nama

VVVBK

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 avg 2014, 12:48

@storm je ovaj a s roma,pored te.opklade sto je zijanio da nece pisat,isti onaj lik sto je prije par mjeseci pisao da smo mi za njih giganti I I da nam ne mogu prismrditi.
Et da te podsjetim da nije samo lazov....
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 15 avg 2014, 12:53

nukleusmember je napisao/la:ma briga me i za titulu i za prolaz u LE,ne patim od toga,taman nishta ne osvojili u narednih 30 godina,nego mi smijeshno kako jedete muda zbog chinjenice shto smo bolji ove godine,kao i proshle,smirite se malo,dominacija je tek pochela,morachete se malo navichi na inferiornost :) ,nego budite gospoda i isposhtujte praznik fudbala u chetvrtak zajedno sa nama

VVVBK
Dominacija beskucnika. :D
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 avg 2014, 12:57

barbarez je napisao/la:@storm je ovaj a s roma,pored te.opklade sto je zijanio da nece pisat,isti onaj lik sto je prije par mjeseci pisao da smo mi za njih giganti I I da nam ne mogu prismrditi.
Sta ce.. prelivoda. Cini mi se umjesto "giganti" da je napisao "Barcelona". :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 avg 2014, 13:48

Ma to su anusi od osoba, koji nakon dva vezana poraza prestaju pratiti našu ligu, tzv. furka navijači. Bespotrebno se raspravljati s takvim. Ja se ne bih nikada pojavio na forumu, da kažem da je Sarajevo za nas Barcelona, ovaj još dođe i k'o kesi se nešto. :oops:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 avg 2014, 13:49

storm_raider je napisao/la:
barbarez je napisao/la:@storm je ovaj a s roma,pored te.opklade sto je zijanio da nece pisat,isti onaj lik sto je prije par mjeseci pisao da smo mi za njih giganti I I da nam ne mogu prismrditi.
Sta ce.. prelivoda. Cini mi se umjesto "giganti" da je napisao "Barcelona". :mrgreen:
I to je nesto, ako se uzme da i Barcelona za njega moze biti novi pojam, sve je dobro da nije po avazu, Derbi Kanti.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 avg 2014, 14:50

nukleusmember je napisao/la:ma briga me i za titulu i za prolaz u LE,ne patim od toga,taman nishta ne osvojili u narednih 30 godina,nego mi smijeshno kako jedete muda zbog chinjenice shto smo bolji ove godine,kao i proshle,smirite se malo,dominacija je tek pochela,morachete se malo navichi na inferiornost :) ,nego budite gospoda i isposhtujte praznik fudbala u chetvrtak zajedno sa nama

VVVBK
Pogrijesio si temu i ne pisi nebuloze sto nema veze sa ovom temom.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 avg 2014, 14:52

nije nego pogrijeshio.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 avg 2014, 14:53

ChWilla je napisao/la:nije nego pogrijeshio.
(y) :urnebes:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 15 avg 2014, 16:00

slika

Samo otvorite u novom tabu. :)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 avg 2014, 16:09

nukleusmember je napisao/la:ma kako god,vazhno je da se jedu muda,lako chemo za ostalo ;)

VVVBK
Prijavljen si zbog spamanja i provociranja.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 15 avg 2014, 16:23

terabajt je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:ma kako god,vazhno je da se jedu muda,lako chemo za ostalo ;)

VVVBK
Prijavljen si zbog spamanja i provociranja.
ne provociram,nego iznosim chinjenice,a istina boli buraz,zato mi i odgovarate na ovaj nachin,chiko chiko dira me ovaj...,daj ba grow up

VVVBK

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 avg 2014, 16:25

A.Osim je rekao sve realno. Jednostavno, situacija u citavoj regiji je kriticna ako izuzmemo par klubova kao sto su Dinamo, Maribor i Rijeka, dok su RNK Split i FK Sarajevo sve blizi toj nekoj stabilnosti. Ja se uopce cudim kako nasi klubovi opstaju ako uzmemo u obzir da hrvatski i srpski klubovi sa sredine tabele prave milionske transfere i opet imaju probleme a nas najtrofejniji klub najveci potencijal utapa za 300-400.000 km. O smanjenju lige je sve receno i to ce se dogoditi spontano i samo od sebe, mozda prvo na 14 pa onda do 10 jer ce vremenom pojedine ekipe biti ogranicene infrastrukturom i ostalim stvarima da bi ucestvovale u PLBIH. Eto toliko.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 15 avg 2014, 17:15

Sabinho je napisao/la:A.Osim je rekao sve realno. Jednostavno, situacija u citavoj regiji je kriticna ako izuzmemo par klubova kao sto su Dinamo, Maribor i Rijeka, dok su RNK Split i FK Sarajevo sve blizi toj nekoj stabilnosti. Ja se uopce cudim kako nasi klubovi opstaju ako uzmemo u obzir da hrvatski i srpski klubovi sa sredine tabele prave milionske transfere i opet imaju probleme a nas najtrofejniji klub najveci potencijal utapa za 300-400.000 km. O smanjenju lige je sve receno i to ce se dogoditi spontano i samo od sebe, mozda prvo na 14 pa onda do 10 jer ce vremenom pojedine ekipe biti ogranicene infrastrukturom i ostalim stvarima da bi ucestvovale u PLBIH. Eto toliko.
Moje je misljenje da ce tesko doci do smanjenja lige barem u narednih 5 do 10 godina.Jer dok god sjede u savezu ovi iz RS-a oni to nece dozvolit jer bi njihovi klubovi svake sezone ostali na jednom ili eventualno dva kluba.Jos kad bi se ukinula ova 1 liga RS-a i naprimjer se spojila sa federacijom oni bi svakih 10 godina imali svoj neki klub u PL.

Edit: Manijaci da li se je Nuspahic oporavio ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 avg 2014, 17:18

@Bihac96
polako je poceo opet da trckara,trebao bi biti spreman za Zrinjski :)

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 15 avg 2014, 17:32

Bihac96 je napisao/la:Moje je misljenje da ce tesko doci do smanjenja lige barem u narednih 5 do 10 godina.Jer dok god sjede u savezu ovi iz RS-a oni to nece dozvolit jer bi njihovi klubovi svake sezone ostali na jednom ili eventualno dva kluba.Jos kad bi se ukinula ova 1 liga RS-a i naprimjer se spojila sa federacijom oni bi svakih 10 godina imali svoj neki klub u PL.
Oni ce i za koju godinu ostat na 2-3 kluba jer glavni kandidati za ispadanje su iz RS-a, o tome sve govori to da im je Mladost VO najozbiljniji klub u premier ligi

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Rauber33, Zhustri i 35 gostiju.