ja sam vise za kreatora nego za defanzivnog...imaomo suviese destruktivaca..i cisto sumnjam da ce nam se ponovit ovakva utakmica da ostanemo bez ijednog zadnjeg veznog..ako dodje m'villa..tu su song,diaby,frimpong...pa i jackArnelinho je napisao/la:Nadajmo se.Bosco je napisao/la:I sad se piše da će Wenger ponuditi ogromne pare za M'Villu, izgleda da je rešio da više nikad ne fasuje 8 komada i da ima dovoljno odbrambenih igrača uvijek.
![]()
Ipak,odbrana osvaja titule, a ne napad.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Re: Arsenal
YossiBenayoun15 Yossi Benayoun
I am supposed to fly in the morning to London to speak with Chelsea and try to close a contract in one of the teams mentioned
Samo ne u Arsenal kralju, samo ne u Arsenal.
Navodno je Lyon ponudio Pjanića Arsenalu, ali Wenger je tu mogućnost glatko odbio.
Parmak jedan.
Diaby jarane nije ništa
, a Jackie naš je čitavu karijeru bio ofanzivac, Wenger ga je kada je bio mlađi (sad je kao star
) poredio sa Bergkampom. Ne znam, znat će se sutra sve.
I am supposed to fly in the morning to London to speak with Chelsea and try to close a contract in one of the teams mentioned
Samo ne u Arsenal kralju, samo ne u Arsenal.
Navodno je Lyon ponudio Pjanića Arsenalu, ali Wenger je tu mogućnost glatko odbio.
Diaby jarane nije ništa
Ja sam za formaciju 5-4-1 , sa 3 velemajstora igre u napadu i na krilima, al' ko me pita.armin arsenalovac je napisao/la:ja sam vise za kreatora nego za defanzivnog...imaomo suviese destruktivaca..i cisto sumnjam da ce nam se ponovit ovakva utakmica da ostanemo bez ijednog zadnjeg veznog..ako dodje m'villa..tu su song,diaby,frimpong...pa i jackArnelinho je napisao/la:Nadajmo se.Bosco je napisao/la:I sad se piše da će Wenger ponuditi ogromne pare za M'Villu, izgleda da je rešio da više nikad ne fasuje 8 komada i da ima dovoljno odbrambenih igrača uvijek.
![]()
Ipak,odbrana osvaja titule, a ne napad.nema nas puno a-a
I ono što je Arsenal osvojio u drugom mileniju bilo je sa dva igrača u sredini koja su bila strašno dobra u defanzivi, a ne zbog njihovog ofanzivnog učinka,al' zato su oni lopte prenosili do Fredija,Robreta,Denisa, koji su se igrali i asistirali za Titija ili sami davali golove.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- armin arsenalovac
- Kontakt:
..............szcznesny...............
sagna.....mertesacer......vermalen.....santos
....song.....frimpong/m'villa
...............jack...............
gervihno..............hazard
................RvP................
sagna.....mertesacer......vermalen.....santos
....song.....frimpong/m'villa
...............jack...............
gervihno..............hazard
................RvP................
Ostavi formacije za sutra u ovo doba. 
- Arsenalisation
- Kontakt:
Jooj glupana pa ako je istina,ovo sto jaran Bosco kaze,da su mu nudili Pjanu a on odbio onda jbg-a...
pa bas nam takav igrac treba jer Rosicky odigra jednu dobru tekmu pa godina dana stagniranja...
a Ramsey mi nije nekako siguran nema momak iskustva vidi se...Drugo je igrat u nekim nizeligasima i rezervama od 15-e godine,od Jacka koji je nakon godinu dana u EPL-u kod Owena sazrio...
Ako uzmemo da su dosli Per,Andre i "Ju"(tako ga valjda zovu,od milja)
onda jos kad bi Hazarda uboli i M'vilu/Parkera ne bi bili drasticno slabiji od prosle godine.Samo postoji jedan problem,svi mi smo ocekivali da cemo biti jaci od prosle godine a ne slabiji,ali eto Wengerova glupa politika,mogu sada slobodno reci,i ove godine ce nas kostati titule...
Uvalit kome do sutra navece Chamakha i S-kilavog za 10-ak miliona ukupno i eto Para za Parkera...
,al haman on u "zidove"hoce i Bog...
p.s.Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti sve najbolje,posebno za ove mubarek dane,uz rijeci BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
Ako uzmemo da su dosli Per,Andre i "Ju"(tako ga valjda zovu,od milja)
Uvalit kome do sutra navece Chamakha i S-kilavog za 10-ak miliona ukupno i eto Para za Parkera...
p.s.Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti sve najbolje,posebno za ove mubarek dane,uz rijeci BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
I tad će biti rano. Ključno je onih posljednjih sat vremena + pola sata.Bosco je napisao/la:Ostavi formacije za sutra u ovo doba.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Sta ovo sute...jesmol uspjeli otjerat banderu iz kluba ?

Ne bih rek'o.armin arsenalovac je napisao/la:Sta ovo sute...jesmol uspjeli otjerat banderu iz kluba ?![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jos da Rosicky ode i bili bi najbolji mubarek dani.Bosco je napisao/la:Ne bih rek'o.armin arsenalovac je napisao/la:Sta ovo sute...jesmol uspjeli otjerat banderu iz kluba ?![]()
Izgleda da Chamakh ode na posudbu
![]()
![]()
, hvala nebesima, e kad pročitam nešto ovakvo onda stvarno znam da su ovi dani mubarek dani.
Celik!3,2,2.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
salji link da se uvjerim..pa da zalijemBosco je napisao/la:Ne bih rek'o.armin arsenalovac je napisao/la:Sta ovo sute...jesmol uspjeli otjerat banderu iz kluba ?![]()
![]()
![]()
, hvala nebesima, e kad pročitam nešto ovakvo onda stvarno znam da su ovi dani mubarek dani.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Evo citam na sky-u Cahilla traze i "Zidovi"
Navodno nude pare i Bassonga... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Onda nek nam vezni red drže Coquelin i Ramsey.AllGunsBlazing je napisao/la:Jos da Rosicky ode i bili bi najbolji mubarek dani.Bosco je napisao/la:Ne bih rek'o.armin arsenalovac je napisao/la:Sta ovo sute...jesmol uspjeli otjerat banderu iz kluba ?![]()
![]()
![]()
@Armine sa Twittera je vijest.
Nadam se da će flopina otići i nikad se više ne približiti Emiratesu u radijusu od 500 nautičkih milja.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- armin arsenalovac
- Kontakt:
@Armine sa Twittera je vijest.
Nadam se da će flopina otići i nikad se više ne približiti Emiratesu u radijusu od 500 nautičkih milja.[/quote]
u tom dobru ima i losa strana..a to je vjerovatni ostanak bandere u slucaj odlaska chamackha..al bolje bandera nego flop..ko zna mozda nas vodja iznenadi jos jednim spicem
Nadam se da će flopina otići i nikad se više ne približiti Emiratesu u radijusu od 500 nautičkih milja.[/quote]
u tom dobru ima i losa strana..a to je vjerovatni ostanak bandere u slucaj odlaska chamackha..al bolje bandera nego flop..ko zna mozda nas vodja iznenadi jos jednim spicem
- Megamon
- Kontakt:
Jos 25 sati 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Taj direk je trenutno Zidane za naš vezni red. Pa htio to jedan forumap šriznat ili ne. Jedino Jackieju ne može polijevat vode za abdest, ali Jackie će ionako bit syeban još dugo.AllGunsBlazing je napisao/la:Jarane nek nam vezni red drzi ko god samo da onog direka ne gledam..
Biće odlično ako ode Chamack (mada ga podržavam,radi borbenosti, al' zbog prostora novajlijama)i Nicklas-to bi značilo novi napadač.
Eh,sad...Ko ostaje? Zarate i P.D.Cisse su povezivani sa Arsenalom.
Što se tiče odbrane, pored Andre Santosa i Pera Mertesackera,još dovesti i Cahilla, tako da je i taj dio završen.
A, onda se baciti na vezu, zadovoljan bih bio Hazardom( idealna opcija,svi na dobitku:Chamack posudba+30 miliona eura),M'Villom i drago bi mi bilo kad bi došao Elia, jer bi to značilo novo kvalitetno i brzo krilo.
Eh,sad...Ko ostaje? Zarate i P.D.Cisse su povezivani sa Arsenalom.
Što se tiče odbrane, pored Andre Santosa i Pera Mertesackera,još dovesti i Cahilla, tako da je i taj dio završen.
A, onda se baciti na vezu, zadovoljan bih bio Hazardom( idealna opcija,svi na dobitku:Chamack posudba+30 miliona eura),M'Villom i drago bi mi bilo kad bi došao Elia, jer bi to značilo novo kvalitetno i brzo krilo.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- majestic24
- Kontakt:
Neznam da li bi isao spavati ili ostao na netu da vidim hoce li biti kakvih zanimljivih transfera. Bas me zanima hoce li Wenger napokon iskesirati za 1 ili 2 igraca nekih 25+ mill
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zavisi sta gledas, u napadu nista posebno, u odbrani ocajan, jest mozda bolji od Ramseya, ali zato sto je sa Ramseyem jedini koji to moze igrati, a vidio si da Frimpong ima vise hrabrosti povuci loptu nego ovaj covjek, a to mi je najgore, nije problem sto ne zna, nego sto vise hrabrosti ima igrac od 19 a ne onaj od 30 ...Bosco je napisao/la:Taj direk je trenutno Zidane za naš vezni red. Pa htio to jedan forumap šriznat ili ne. Jedino Jackieju ne može polijevat vode za abdest, ali Jackie će ionako bit syeban još dugo.AllGunsBlazing je napisao/la:Jarane nek nam vezni red drzi ko god samo da onog direka ne gledam..
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.