Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Opet pun stadion. Svaka cast manijacima i opcenito simpatizerima nije lahko svaku domacu skupiti preko 10 h.
Ima sigurno veceras 12 milja na Grbavici.Top nema sta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- TurkishAirlines
Nema Radovca na derbiju 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Lik nije bio ni svirao faul a dade Radovcu zuti ahahahahha jbeme ti budale sto ovo pratimo
FK SARAJEVO.
Umri gnjido!bagniadiluca je napisao/la: ↑21 sep 2024, 20:27Mit o pobjedi bordo diveva na utakmici gdje su bez mogućnosti da pređu centar od strane sudije pobjedili, je upravo u fazi izrade.Mit će zadovoljiti sve pore društva od onih nacionalno nastrojenih, do onih religioznih jer je na kraju sami Allah sišao i donio pobjedu! Štampana verzija uskoro, a na koricama Ajla i Ismir selfi ispred Đamije !

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Još galić, cavnić i suljo pajser da požute
Los ovaj lagani igrac veceras, sta mu je jbt
- TurkishAirlines
Guzio prvi put ove sedmice
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Pa to sam i rekao kume
FK SARAJEVO.
Baš čudna odluka. Radovac ni malo nije pazio u onoj situaciji.
Tacno se vidi kad dodje 12000 i 9000 koliko inace bude, a pisu 11500. Potpuno bespotrebno.
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Al nije mi jasno kako ljudi kupe ulaznicu za mjesto na stepenicama tribine...ili se to rodjaci puste onako?
-
- Kontakt:
**** ti divovi sve jel moze tako???!!!Pendulum je napisao/la: ↑21 sep 2024, 20:58Umri gnjido!bagniadiluca je napisao/la: ↑21 sep 2024, 20:27Mit o pobjedi bordo diveva na utakmici gdje su bez mogućnosti da pređu centar od strane sudije pobjedili, je upravo u fazi izrade.Mit će zadovoljiti sve pore društva od onih nacionalno nastrojenih, do onih religioznih jer je na kraju sami Allah sišao i donio pobjedu! Štampana verzija uskoro, a na koricama Ajla i Ismir selfi ispred Đamije !![]()
![]()
Hoces da nam kazea kako smo mozda ne zasluzeno pobijedili jel slino jedna, sudija nam kartona podijelio, na svaki vas pad i dalje da ne pricam, picko jedna vuna vam sto se popusili !!
Umrite kerovi **** vas vico u supak!
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 21 sep 2024, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Slaba utakmica za sada
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kako je Savic propo sta je ovo
-
- Kontakt:
Znaš kako paša.
Radiš na trafici i budeš pravo dobar jedan od najboljih radnika na trafici u državi i uzme te neko u midl menadžment, malo dobiješ para, malo ti se promijene standardi, malo više počneš sebe cijeniti i onda jedan dan ti kažu da nisi dovoljno dobar za tog i moraš opet na trafiku. Upitno je koliko bi bio motivisan. Razumljivo je kad mlad odeš i mlad se vratiš da nije to to više.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pa ovdje se ne zna ko je gori.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Zasluženo ste pobjedili, to i pokušavam da kažem ako si imalo pametan pa možeš da pročitaš između redova...poenta je da cvilite ko sisice dva dana prije početka utakmice, bez potrebe....al dobro to ste vi sarajevski diveviscudetto89 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 21:04**** ti divovi sve jel moze tako???!!!Pendulum je napisao/la: ↑21 sep 2024, 20:58Umri gnjido!bagniadiluca je napisao/la: ↑21 sep 2024, 20:27Mit o pobjedi bordo diveva na utakmici gdje su bez mogućnosti da pređu centar od strane sudije pobjedili, je upravo u fazi izrade.Mit će zadovoljiti sve pore društva od onih nacionalno nastrojenih, do onih religioznih jer je na kraju sami Allah sišao i donio pobjedu! Štampana verzija uskoro, a na koricama Ajla i Ismir selfi ispred Đamije !![]()
![]()
Hoces da nam kazea kako smo mozda ne zasluzeno pobijedili jel slino jedna, sudija nam kartona podijelio, na svaki vas pad i dalje da ne pricam, picko jedna vuna vam sto se popusili !!
Umrite kerovi **** vas vico u supak!
LETS GO FIGHTER
Trenutno korisnika/ca: bvsic, held9, MostarReds22 i 13 gostiju.