ko vam pravi ove proizvode ?EroHercEro je napisao/la:Danas je u mostarskom SC Orca otvoren Fan shop HŠK Zrinjski i Kluba navijača Uvijek vjerni Mostar. Fan shop se nalazi na 1. katu SC Orca, i ovo otvaranje je omogućilo navijačima Zrinjskog da kupe neke od službenih proizvoda svog najdražeg kluba, kao i navijačima Hrvatske reprezentacije da dođu do navijačkih simbola Vatrenih.
Već na samom otvaranju Fan shop je posjetio veliki broj ljudi, a za sada se u njemu mogu kupiti majice, duksevi, šalovi, te ostali navijački rekviziti HŠK Zrinjski i Hrvatske reprezentacije. Kako su nam rekli u Fan shopu narednih dana asortiman će biti još raznovrsniji i bolji.![]()
![]()
![]()
http://www.****/vijesti/spo ... #news_view
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Svim navijacima i simpatizerima HSK ZRINJSKI kao i svim ljudima dobre volje CESTIT I BLAGOSLOVLJEN BOZIC!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Hvala, također i od mene 

Re: Odg: HŠK Zrinjski
Todorević je najgore partija za nas odigrao na desnom krilu. Čovjek ima jednu fintu, s lijeve na desnu i šut-dodavanje. Samo lijevo.primasquadra je napisao/la:jeli ti imas neku informaciju ili si zakljucio na osnovu ovih pojacanja . Realno Todor moze igrati desno krilo gdje smo slabiji nego lijevo . Po meni krucijalne pozicije za pojacati su desni bek , NAPADAČ i eventualno zadnji vezni. (sad ili na ljeto)ZrinjskiMostar je napisao/la:Zaboravite Crnova
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ho ho ho sretan Bozic i ostali praznici svim navijacima i simpatizerima Zrinjskoga
Drugi dio sezone ne treba ni igrati odmah dati titulu sarajevu,hahahah
( bože sacuvaj sta covjek sve procita na njihovoj temi rekao bi da su real madrid ),neki nam prognozira od 4 do 6 mjesta ode li crnov ! sta reci nego se samo nasmijati ;HAHAHAH
svaki dan valja otici na temu sarajeva i smijati se
Drugi dio sezone ne treba ni igrati odmah dati titulu sarajevu,hahahah
( bože sacuvaj sta covjek sve procita na njihovoj temi rekao bi da su real madrid ),neki nam prognozira od 4 do 6 mjesta ode li crnov ! sta reci nego se samo nasmijati ;HAHAHAH
svaki dan valja otici na temu sarajeva i smijati se
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
Kako misliš da UEFA sponzoriše izgradnju stadiona kad je isti otet od drugog kluba i na nelegalan način prisvojen.hifans je napisao/la:Nešto se kuha u vezi stadiona
Stajanje rušit i napravit pristojnu tribinu za Ultrase, po UEFINIM pravilima, gornju srušit i napravit koliko nam još treba VIP parking mjesta. Donju čitavu natkrit i ložu proširit. Nešto kao što će biti ovaj Rijekin privremeni stadion, koji će zadovoljavati kriterij za skupinu Lige Prvaka i Europske Lige.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Malo UEFA, malo mi, za jedno ljeto gotovo. Pa s vremenom gledati da se napravi jug / sjever, i proširivati i natkrivati tu tribinu koja bi trebala biti na sadašnjem stajanju.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sarmo pa ti se provaljujes na svakoj temi...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

**** ga kad nam se mozeSaurman je napisao/la:Kako misliš da UEFA sponzoriše izgradnju stadiona kad je isti otet od drugog kluba i na nelegalan način prisvojen.hifans je napisao/la:Nešto se kuha u vezi stadiona
Stajanje rušit i napravit pristojnu tribinu za Ultrase, po UEFINIM pravilima, gornju srušit i napravit koliko nam još treba VIP parking mjesta. Donju čitavu natkrit i ložu proširit. Nešto kao što će biti ovaj Rijekin privremeni stadion, koji će zadovoljavati kriterij za skupinu Lige Prvaka i Europske Lige.
Malo UEFA, malo mi, za jedno ljeto gotovo. Pa s vremenom gledati da se napravi jug / sjever, i proširivati i natkrivati tu tribinu koja bi trebala biti na sadašnjem stajanju.
goveđigulašmajka
Pa može vam se kad u ovoj državi sve prolazi.rigotina je napisao/la:;););););););););):|:mad:
**** ga kad nam se mozeSaurman je napisao/la:Kako misliš da UEFA sponzoriše izgradnju stadiona kad je isti otet od drugog kluba i na nelegalan način prisvojen.hifans je napisao/la:Nešto se kuha u vezi stadiona
Samo me zanima šta UEFA misli o svemu, oteti stadion drugom klubu i tražiti od UEFA-e finasiranje izgradnje je van svake pameti.Vjerovatno ne postoji sličan slučaj u svijetu.
a boli nas neka stvar, radimo sta nam se prohtije. Ne postoji takav slucaj, mi smo jedni jediniSaurman je napisao/la:Pa može vam se kad u ovoj državi sve prolazi.rigotina je napisao/la:;););););););););):|:mad:
**** ga kad nam se mozeSaurman je napisao/la: Kako misliš da UEFA sponzoriše izgradnju stadiona kad je isti otet od drugog kluba i na nelegalan način prisvojen.
Samo me zanima šta UEFA misli o svemu, oteti stadion drugom klubu i tražiti od UEFA-e finasiranje izgradnje je van svake pameti.Vjerovatno ne postoji sličan slučaj u svijetu.

Zadnja izmjena: rigotina, dana/u 27 dec 2014, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
goveđigulašmajka
Kad se Velež vrati pod Bijeli Brijeg onda se može od UEFA-e tražiti pomoć što je ispravno i nikako drugačije.
moze, daj 5Saurman je napisao/la:Kad se Velež vrati pod Bijeli Brijeg onda se može od UEFA-e tražiti pomoć što je ispravno i nikako drugačije.

goveđigulašmajka
Citiram s našeg foruma, objašnjeno sve.Razmišljam da klub treba reagirati kada neko ovako javno u medijima prisvaja stadion Pod Bijelim Brijegom. Drugo je kada to neko piše po forumima ali kada neka javna osoba ovako izlazi u javnost sa lažima i klevetama posebno jedan sportista koji tu treba da dođe kao gost za pet dana uprava tada treba da se oglasi pa i da ovakvima zaprijeti tužbama.
Prvo kleveću naš klub drugo svojataju gradski stadion koji Zrinjski ima u regularnom najmu.
Stadion koji nikada nije bio njihov šta god oni pričali i stadion koga su se nakon rata odrekli jer su za uzvrat uzimali novce iz proračuna grada.
Nekoliko godina je Velež uzimao iz proračuna grada Mostara 280000 maraka godišnje dok je zrinjski uzimao 180000 da bi sa tim novcima sredili stadion u Vrapčićima. Na taj način su sebi napravili stadion u svom dijelu grada ono na čemu su insistirali.
Naravno da nikada nakon rata nisu razmišljali da se vrate Pod Bijeli Brijeg da tu igraju svoje utakmice dok su tu temu redovno koristili u dnevno političke svrhe.
Ovako kao sada, jer izbori su tu pred vratima.
Zato im treba ovu istinu uvijek nabijati na nos.
Upravo to im je jednom gradonačelnik Bešlić rekao u nekoj izjavi za medije. Da su im bile draže pare nego povratak na stadion Pod Bijelim Brijegom.
Stavke iz gradskog proračuna to potvrđuju, ukoliko neko misli da nije istina lako se provjeri.
Par dana prije utakmice, kad je neko vaš izjavio uvijek dobro igramo na svom stadionu. Ono kad nam niste opucali po golu.

Sta ovo pise na Bljesku da je Karacic dobio otkaz???
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Pa yebote zivot, 5 koraka unazad odose. Ajde u urac. 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- primasquadra
- Kontakt:
katastrofa . znači sad moramo bit prvaci inače uprava 

A s kim ćemo biti prvaci reci mi?
Ovo je i više nego sramota da ljudi ponavljaju dječje greške kao što su njihovi prethodnici radili.
Čovjek nam posloži momčad, dobijemo glavu i rep, osvojimo 3.titulu po čemu smo postali najuspješniji
klub u BiH povijesti.
U novom prvenstvu smo 3 boda iza širokog, 3 **** boda!!!!!!
A prošle godine smo zaostajali 4 boda uz manje utakmica u proljeće nego sad.
Možemo mi dovesti i messija i ronalda kad **** od ovce ćemo osvojiti.
Ovo je i više nego sramota da ljudi ponavljaju dječje greške kao što su njihovi prethodnici radili.
Čovjek nam posloži momčad, dobijemo glavu i rep, osvojimo 3.titulu po čemu smo postali najuspješniji
klub u BiH povijesti.
ne mogu da vjerujem
sve kontam da su se oko para zakacili jer ne vjerujem da je do rezultata fuj

sve kontam da su se oko para zakacili jer ne vjerujem da je do rezultata fuj

2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
Kako si došao do tog zaključka, smislove?HercUSrcu je napisao/la:A s kim ćemo biti prvaci reci mi?
klub u BiH povijesti.![]()

Idi umij se i promijeni dilera!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.