FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Rade Paprica 9
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 14 jul 2011, 09:54

Sjetim se majke Platiniju i UEFI koje su pustile da Izrael igra europske utakmice u Izraelu i to u julu mjesecu.
Ko nije bio nezna kako je tamo u ovom periodu godine.

Bio sam ubjeđen da Borac može napraviti rezultat, i sve je izgledalo dobro do te famozne 70. minute. Ja tu razliku u kvalitetu nisam vidio, do 70. minute, kao što se mogla vidjeti prošle godine na primjeru Želje. Jednostvano pad zbog nedostatka svježine i zraka. Igrači Borca nisu mogli disati, to se jasno vidjelo pred onu kanonadu. Nemislim niti da su Izraelci spremnija ekipa, ja nisam vidio ni tu neku razliku u kvaliteti, tehničkoj, trkačkoj ili taktičkoj. Taktitka je generalno bila dobra, ali Cvetkoviću zamjeram onu izmjenu koja je poremetila ritam igre, kada je izvukao Markovića. Ako nemože igrati 90. minuta bolje da nije ni igrao. Ali valjda je to pitanje iskustva i krive procjene. Ovako je onaj kafeni ispao Messi, a mali debitant Maccabija.

Meni je stvarno krivo za ovakav rezultat, totalno nezaslužena pobjeda Maccabija, po mom mišljenju prije svega zbog ne fudbalskih okolnosti.

Nemogu vam reći svaka čast jer 5:1 ne izgleda dobro, ali stvarno nezaslužen poraz. Po viđenom jučer, do 70. minute, mislim da bi 2:1 bilo realno. Ali Maccabi nije puno bolja ekipa, to je sigurno.

U svakom slučaju Borac će biti jako dobar u ligi. Mislim da smo se i mi dobro pripremili i pojačali, ćeraćemo se muški pa bolji nek osvoji bh primeru.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 jul 2011, 10:09

Jeb'at ga. Da se nije dobio gol u nadoknadi prvog dijela, mislim da bi to završilo kudikamo povoljnije za Borac. Ovako, ništa.
Hayley <3

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 14 jul 2011, 10:31

Rade Paprica 9 je napisao/la:Sjetim se majke Platiniju i UEFI koje su pustile da Izrael igra europske utakmice u Izraelu i to u julu mjesecu.

Bio sam ubjeđen da Borac može napraviti rezultat, i sve je izgledalo dobro do te famozne 70. minute. Ja tu razliku u kvalitetu nisam vidio, do 70. minute, kao što se mogla vidjeti prošle godine na primjeru Želje. Jednostvano pad zbog nedostatka svježine i zraka. Igrači Borca nisu mogli disati, to se jasno vidjelo pred onu kanonadu. Nemislim niti da su Izraelci spremnija ekipa, ja nisam vidio ni tu neku razliku u kvaliteti, tehničkoj, trkačkoj ili taktičkoj. Taktitka je generalno bila dobra, ali Cvetkoviću zamjeram onu izmjenu koja je poremetila ritam igre, kada je izvukao Markovića. Ako nemože igrati 90. minuta bolje da nije ni igrao. Ali valjda je to pitanje iskustva i krive procjene. Ovako je onaj kafeni ispao Messi, a mali debitant Maccabija.

Meni je stvarno krivo za ovakav rezultat, totalno nezaslužena pobjeda Maccabija, po mom mišljenju prije svega zbog ne fudbalskih okolnosti.

Nemogu vam reći svaka čast jer 5:1 ne izgleda dobro, ali stvarno nezaslužen poraz. Po viđenom jučer, do 70. minute, mislim da bi 2:1 bilo realno. Ali Maccabi nije puno bolja ekipa, to je sigurno.

U svakom slučaju Borac će biti jako dobar u ligi. Mislim da smo se i mi dobro pripremili i pojačali, ćeraćemo se muški pa bolji nek osvoji bh primeru.
Stvarno, dokle može ići samoobmana i bježanje od stvarnosti!?
- Nezaslužen poraz - 1:5 !!!!!
- Igrali smo dobro, bolje, ravnopravno... do 70. minute! - Utakmica, sve mi se čini, traje nešto duže....
- "neslužbene okolnosti" !??? - ma šta to značilo, ja sam vidio da su obe ekipe igrale pod istim uslovima i 'okolnostima', jedino ako nije bilo nešto 'posebno' a što se nije moglo vidjeti na tv-ekranu!?
- niko se ne žali na suđenje....znači to je bilo OK, kao što i jeste.
- Taktika 'generalno' dobra! - šta li to znači, pogotovo nakon izmjena i promjene 'ritma igre' i konačnog rezultata!?
- Dobro se pripremili - za koliko minuta utakmice?
- Pojačali se !!!! Ko je igrao od tih pojačanja? Marković koji ne može odigrati 90 minuta (!?) i Kovačević ( :cry: )

Ova utakmica treba da se što prije zaboravi ako se to može - 3 gola za 3 minute.... to je rekord, raritet, a ne "razlika u kvalitetu i spremnosti" :shock:

Nadam se da će te u revanšu popraviti ovu bruku - kako napisa onaj 'Valderama', da niste primili 5 komada, pobijedili bi ste.....Kamo sreće, zbog BiH....zbog bh.fudbala i rejtinga...zbog iskrenih i objektivnih navijača Borca - ima takvih podosta.....
Bosno moja poharana....

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 14 jul 2011, 10:47

I poslovnih partnera :lol:

Da, hrpa gluposti nabacanih, sve fraza do fraze, vidi se da nisi gledao utakmicu i da samo napamet lupetas, kao i obicno. Vijerovatno su ti poslovni parneri na jutrosnjem sastanku sve pricali, kako je tekla utakmica i kakvo je generalno stanje u ekipi bilo u Haifi ;)

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 14 jul 2011, 11:17

Klasična igra mačke i miša. Kvalitet je vidno bio na njihovoj strani i samo se čekao trenutak kad će odčepit.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 14 jul 2011, 11:20

Niko ne spori da je kvalitet na njihovoj strani niti je neko rekao da ce Borac proci njih, ne racunam komentare u sali, ali ovolika razlika sigurno nije ;)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 14 jul 2011, 11:24

SrdjanBL je napisao/la:Niko ne spori da je kvalitet na njihovoj strani niti je neko rekao da ce Borac proci njih, ne racunam komentare u sali, ali ovolika razlika sigurno nije ;)
Ma Srdzane ja sam gledao utakmicu normalno je da ce oni napadati pusti sta oni pricaju moje misljenje je da je temperatura uticala na igrace jer vidljivo je kad su stali i naravno vidio se nedostatak jakog ritma sto kod nase lige nemaju igraci Borca znaci nasi klubovi bi bili puno jaci i uspjeli bi sigurno da se plasiraju u 3 Pretkolo LP , Kupa i u to samo takmicenje da je samo jaca liga i da su bolji uslovi .

Cestitam opet Borcu dobro su igrali ali nesreca ****.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 14 jul 2011, 11:45

Cinjenica je da su ljudi jaci i spremniji. Medjutim ne toliko da su zasluzeno uvalili 5 komada. Ovaj rezultat je iskljucivo plod neiskustva i mentaliteta.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 14 jul 2011, 12:13

Trigger je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:Sjetim se majke Platiniju i UEFI koje su pustile da Izrael igra europske utakmice u Izraelu i to u julu mjesecu.

Stvarno, dokle može ići samoobmana i bježanje od stvarnosti!?
- Nezaslužen poraz - 1:5 !!!!!
- Igrali smo dobro, bolje, ravnopravno... do 70. minute! - Utakmica, sve mi se čini, traje nešto duže....
- "neslužbene okolnosti" !??? - ma šta to značilo, ja sam vidio da su obe ekipe igrale pod istim uslovima i 'okolnostima', jedino ako nije bilo nešto 'posebno' a što se nije moglo vidjeti na tv-ekranu!?
- niko se ne žali na suđenje....znači to je bilo OK, kao što i jeste.
- Taktika 'generalno' dobra! - šta li to znači, pogotovo nakon izmjena i promjene 'ritma igre' i konačnog rezultata!?
- Dobro se pripremili - za koliko minuta utakmice?
- Pojačali se !!!! Ko je igrao od tih pojačanja? Marković koji ne može odigrati 90 minuta (!?) i Kovačević ( :cry: )

Ova utakmica treba da se što prije zaboravi ako se to može - 3 gola za 3 minute.... to je rekord, raritet, a ne "razlika u kvalitetu i spremnosti" :shock:

Nadam se da će te u revanšu popraviti ovu bruku - kako napisa onaj 'Valderama', da niste primili 5 komada, pobijedili bi ste.....Kamo sreće, zbog BiH....zbog bh.fudbala i rejtinga...zbog iskrenih i objektivnih navijača Borca - ima takvih podosta.....
Ja jedino mogu zaključiti da utakmicu nisi gledao. A s obzirom da su svi očekivali, da nekažem neki priželjkivali blamažu Borca, sličnu onoj koja je zadesila i Željezničar, isto se nije desilo, makar ne po onome prikazanom na terenu.

Al hajd što pričaš o utakmici koju nisi gledao, nego prepričavaš post koj očigledno nisi ni pročitao. Ne piše neslužbene, nego nefudbalske. Vjerovatno nisi maknuo dalje od rupe u kojoj živiš, pa ti se i nemože objasniti šta znači aklimatizacija. Da je Borac vrhunska ekipa, otišao bi dole 10 dana prije, ali nije.

P.s. A boga ti šta je cilj tvog posta? Šta si nam to mudro htio poručiti, jer nisam shvatio? A pokušao sam se udubiti!
I ja nisam navijač Borca, nego navijač Željezničara, koji gledao sinočnju utkamicu. Za razliku od tebe.

NAJDRAŽI MI JE OVAJ DIO VEZAN ZA ISKRENE IOBJEKTIVNE NAVIJAČE BORCA. :D :D :D :D

Moderator, nemožemo tako u Europu.
Zadnja izmjena: Rade Paprica 9, dana/u 14 jul 2011, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 14 jul 2011, 12:19

Rade Paprica 9, ne znas ti gledao je on utakmicu, nebi se iznenadio da sad kaze da je utakmicu gledao na stadionu u Haifi i da tamo ima poslovne partnere. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ovaj lik je teska gnjavaza, plus nadobudan :o :o :o :o

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 14 jul 2011, 12:26

Koliko god hvalili trenera za takticku postavku u odbrani,toliko kritike zasluzuje za fizicku nespremnost igraca. Sva ona sitna kasnjenja u izlascima na igraca i preuzimanja igraca koja su i dovela do golova su plod skljucivo umora.
Sto se tice ovih provokatora,Banjalucani,ne uzimajte to srcu. To je isto sa svakim klubom.
Ako ima ista "pozitivno" u ovome,to je bar osvjestenje onih sto su lani podje.avali za Zeljin debakl.
Glavu gore,idemo dalje. Fali nam jos samo godina-dvije kontinuiranog dizanja kvaliteta i tu smo negdje.
Pozdrav
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 jul 2011, 12:28

SrdjanBL je napisao/la:Rade Paprica 9, ne znas ti gledao je on utakmicu, nebi se iznenadio da sad kaze da je utakmicu gledao na stadionu u Haifi i da tamo ima poslovne partnere. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ako ima drugačije mišljenje od tebe, ne moraš zbog toga vrijeđati.. ni ja se ne slažem s njim, da se razumijemo, ali je finije pokušati kontraargumentima nego uvredama.. ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 14 jul 2011, 12:29

...da dodam,Trig,fakat nemas veze o fudbalu. To je iz tvojih komentara ocigledno. JEDAN DETALJ MOZE PROMIJENITI SVE!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 14 jul 2011, 12:30

spielführer_21 je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Rade Paprica 9, ne znas ti gledao je on utakmicu, nebi se iznenadio da sad kaze da je utakmicu gledao na stadionu u Haifi i da tamo ima poslovne partnere. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ako ima drugačije mišljenje od tebe, ne moraš zbog toga vrijeđati.. ni ja se ne slažem s njim, da se razumijemo, ali je finije pokušati kontraargumentima nego uvredama.. ;)

Šta ga je uvrijedio. Nećemo pretjerivati.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 14 jul 2011, 12:32

Samo da se nadovezem na ovu raspravu gore ali necu ni da budem padobranac pa da bez najave nesto pisem... 1. mi je post na temi Borca ikad pa cu svakako biti objektivan...
Kao 1. i 1. rezultat je i vise nego realan jer su ljudi jednostavno samljeli Borca ne kao Hapoel Zelju ali i ovi su sa vama obrisali pod... Ljudi su imali toliko prilika ranije pa i poslije onih kobnih 9 min za ne povjerovat...
Ko mi kaze da je Borac zasluzio vise od ovga prava je budala jer Borac osim gola i onog voleja ajmo reci poluprilike mada i ono nije ni p od poluprilike nije prisao golu a ne opucao na go(ovdje ne racunam one suteve sa 35 i 40 m)...
Kako je Borac to dobro stajao na terenu nije mi jasno pa oni centra nisu presli i logicno je da ce se onaj koji se samo brani brze umoriti i klonuti u potpunosti....
Niko mi ne moze reci da nasa liga nije amaterska jer kad vidjeh juce nekakav Linfield izvuko bod protiv Bate Borisova ekipe koja je jaca od onog Makabija za klasu... ili kada mi kaze vise se ulaze u njihov fudbal pa koliko se to ulaze u fudbal na Novom Zelandu koji na zadnjem SP nije izgubio utakmicu a grupi su bili sa :Slovackom, Paragvajom i ITALIJOM(op.a).
Samo neka mi neko objasni po cemu to Borac nije zasluzio 5 pa i vise golova...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 jul 2011, 12:33

Šteta velika,nakon onakve igre i borbenosti,da dođe do onog pada u igri. :roll: Imali ste dobru priliku sačuvati onaj rezultat i u uzvratu bi imali velike šanse,vjerujem da bi Gradski stadion bio prepun.Bio bi to praznik fudbala u Banja Luci,ali ovako teško da bude pun stadion,vjerovatno neće biti ni prevelike euforije.Još jednom kažem šteta.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 jul 2011, 12:36

Rade Paprica 9 je napisao/la: Šta ga je uvrijedio. Nećemo pretjerivati.
ovim aludira da @brzi laže:
ne znas ti gledao je on utakmicu, nebi se iznenadio da sad kaze da je utakmicu gledao na stadionu u Haifi i da tamo ima poslovne partnere.
a ovo ti ne trebam pojašnjavati:
Ovaj lik je teska gnjavaza, plus nadobudan
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 14 jul 2011, 12:39

SrdjanBL je napisao/la:Poraz je slican, rekao bi isti, rezultatski, ostalo je sve nebo i zemlja, ali **** se osjecam to nema zbora ;)
Ovo je prava ISTINA o Borcu-nemate tim za vani,nemate trenera,ništa niste doveli od nogometaša što ima međun.iskustva a NE MOŽETE ŠTELATI kao u našem prvjenstvu.Shvatite ovo kako želite .......

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 14 jul 2011, 12:42

Pa kada laze, uhvacen je vise puta u lazi, dok to nisam dokazao i ja sam mu vjerovao i slagao se sa vecinom njegovih postova, ali lik patoloski laze. **** tako je. 8-)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 14 jul 2011, 12:48

SrdjanBL je napisao/la:Pa kada laze, uhvacen je vise puta u lazi, dok to nisam dokazao i ja sam mu vjerovao i slagao se sa vecinom njegovih postova, ali lik patoloski laze. **** tako je. 8-)
Trebate sada da napravite METLU u klubu jer je ovo ogledalo,,,,,,,

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.