FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sramotno je ovo sto rade sa terminima i danima odigravanja nasih utakmica. Ko da nam daju milione pa su totalno gospodari svih mogucih opcija i varijanti.
- FKS -
-
- Kontakt:
Kad sve klubove savez drži u šaci neke kroz kompenzacije druge kroz pozajmice treće kroz aferime neke i šta ćeš ti tu. Sindikat klubova nemoguć. A kim ćeš ga osnovati.
Zato mi trebamo bit na strani našeg kluba.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ne znam da li uopste postoje pravne ili ugovorne opcije, da klub tu pokusa nesto uraditi/promijeniti.jurisicduska je napisao/la: ↑06 avg 2024, 19:28Kad sve klubove savez drži u šaci neke kroz kompenzacije druge kroz pozajmice treće kroz aferime neke i šta ćeš ti tu. Sindikat klubova nemoguć. A kim ćeš ga osnovati.
Zato mi trebamo bit na strani našeg kluba.
Precesto se desava, bas precesto da ne igramo vikendom.
Ako nista drugo, pokusati zaustaviti tu praksu. Da ne bude nesto normalno i uobicajeno da FKS igra petak/ponedjeljak .
- FKS -
Najveci klubovi se podrede televizijskim kucama.
Klub tu ne moze nista, dobijemo uplatu od tv prava i igramo termine koji nam oni odrede.
Klub tu ne moze nista, dobijemo uplatu od tv prava i igramo termine koji nam oni odrede.
Ako drugo kolo igramo u ponedjeljak, onda bi trece trebali igrati u nedjelju. 

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Ista priča i kod mene. S tim da ćemo prijatelj i ja akoBogda izaći s posla ranije da odemo, ali 3-4 druga neće moći.Tatamata1946 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:54Poslije Slobode dogovaram se u autu s drugovima da idemo svi u Doboj ako bude nedjelja. Ako bude subota ja otpadam jer radim i subotom ali nema veze ostali ce ici. I na kraju niko od nas ne ide jer je utakmica u ponedjeljak. Cak cu zakasniti i da gledam na tv-u prvo poluvrijeme.Zeko87 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 15:51Da se čovjek fakat zapita za koga se naš fudbal igra kad stavljaju termine u vrijeme kad niti se može doći na stadion niti gledati kod kuće.luckystrike je napisao/la: ↑06 avg 2024, 12:34Prvi cilj Kluba danas do 16 h treba biti protestna nota na adrese saveza i nosioca TV prava u vezi s preliminarnim terminima utakmica u augustu.
Tri iduće utakmice u ponedjeljak (2) odnosno u petak su katastrofa, nanose štetu Klubu i navijačima, direktnim stakeholderima. Jedinu korist ima emiter koji je najmanje važan.
Pa zar taj emiter nema trunke osjecaja za navijace i kako moze nekom da uskrati da prati klub. Valjda se fudbal igra zbog navijaca a navijaci zele utakmice neradnim danima
Planiram GO u skladu s utakmicama, halalim zrinjski bio sam nebrojeno puta pod Bijelim brijegom, s7ebu me i za Gošk, navodno i ta u ponedjeljak 19. Onda Radnik u petak, mjenjaj karte krati odmor...
Ako Klubu nije u interesu da igraju vikendom kad je veća posjeta i nemaju damara onda nek' im bude, sjedićemo kućama i gledat na TV-u.
vec danas treba traziti odgodu utakmice jer temperature ce biti previsoke. 37 stepeni se najavljuje u ponedjeljak, termin utakmice 17:30 pa ljudi nisu normlani po toj vrelini da se igra, pa osudjen si da te ta utakmica ugusi.
nije mi jasno kako Sloga igra ligu, a nema reflektore?
Mladost je izbacena zbog tih razloga.
nije mi jasno kako Sloga igra ligu, a nema reflektore?
Mladost je izbacena zbog tih razloga.
Pa realno probosanska strana (da ne kažem bošnjačka) je kriva, dok je bio Bh telekom svima je bilo do pljuvanja da se oni sklone, eto sad Arene pa vidi na šta ovo ide. Postali smo kao država kolonija istočnih i zapadnih komšija i sad nema nazad. Što je najgore, to smo postali na naše insistiranje.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
100% uz to još narod koji je najkorumpiraniji i možeš ih za kafu kupiti.Zeko87 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 22:09Pa realno probosanska strana (da ne kažem bošnjačka) je kriva, dok je bio Bh telekom svima je bilo do pljuvanja da se oni sklone, eto sad Arene pa vidi na šta ovo ide. Postali smo kao država kolonija istočnih i zapadnih komšija i sad nema nazad. Što je najgore, to smo postali na naše insistiranje.
-
- Kontakt:
Bas su pametni,prelijepo je na zegi od 50 stepeni igrat,tad igraci mogu najvise da pruze.
-
- Kontakt:
Prije par godina sam pisao da će nas poklopiti Vico, Arene,Sudujska organizacija, sponzori, itd sve u njihovim rukama. Smijali mi se prozvali sda botom. Kazaše stručnjaci sve bolje od bh telekoma ,Begicevog saveza. Tražili smo sad gledajte.Zeko87 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 22:09Pa realno probosanska strana (da ne kažem bošnjačka) je kriva, dok je bio Bh telekom svima je bilo do pljuvanja da se oni sklone, eto sad Arene pa vidi na šta ovo ide. Postali smo kao država kolonija istočnih i zapadnih komšija i sad nema nazad. Što je najgore, to smo postali na naše insistiranje.
-
- Kontakt:
Standardno od Bosnje,sve tudje je bolje...bordobijeli je napisao/la: ↑06 avg 2024, 22:52Prije par godina sam pisao da će nas poklopiti Vico, Arene,Sudujska organizacija, sponzori, itd sve u njihovim rukama. Smijali mi se prozvali sda botom. Kazaše stručnjaci sve bolje od bh telekoma ,Begicevog saveza. Tražili smo sad gledajte.Zeko87 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 22:09Pa realno probosanska strana (da ne kažem bošnjačka) je kriva, dok je bio Bh telekom svima je bilo do pljuvanja da se oni sklone, eto sad Arene pa vidi na šta ovo ide. Postali smo kao država kolonija istočnih i zapadnih komšija i sad nema nazad. Što je najgore, to smo postali na naše insistiranje.
Biće jednog dana...
Šta drugo raditi nego igrati fudbalmosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 22:41Bas su pametni,prelijepo je na zegi od 50 stepeni igrat,tad igraci mogu najvise da pruze.

našim igračima je bolje jer su zasigurno najspremniji u ligi. Problem je gostovanje ovo, moraš uzeti slobodan dan da bi stigao u doboj 2 sata prije utakmice, a na stadion ušao u 30oj minuti. Patnjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 22:41Bas su pametni,prelijepo je na zegi od 50 stepeni igrat,tad igraci mogu najvise da pruze.
NEMA NAZAD

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Zna li neko kad bi mogle početi uplate za Doboj?
-
- Kontakt:
Tebi brate svaka cašt al naš narod je takav mislim u nijansama ti ljudi neki pomognu. I drago mi je sto postoje neki kao ti koji su uvijek voljni pomoći. U današnje teško vrijeme mi je drago da još postoje takvi ljudi. A sto se tiće sezonske za ovu sezonu snacicu se nekako jel sam bio u trnavi i morao sam vratiti haveru 200km jer sam od njeg uzeo da bi pratio svoj tim na gostovanju. Ako neko fakat želi da mi pomogne za sezonsku nek mi se javi privatno napisat cu ime i prezime i sve tačne svoje podatke. Lp svima uz želju da budemo Šampioni ove godine Abd.hordasDoboj je napisao/la: ↑06 avg 2024, 18:27Ja sam ovom momku uplatio sezonsku prije dvije godine u fan shopu na njegovo ime. Treba ime da to podignes, ne uplacujes mu pare na racun.
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bosnas_, EastMadness, Fouzi1, Fudo, JavierBosnia, Konzerva, NazorUso, NeSamSafetee, propoklopac, rimljanin90, skoJaa i 116 gostiju.